I'm leaving you.


We're running right back, here we go again. It's so insane.
Cause whet it's going good, it's going great.
But whem it's bad it's awful.
I feel so ashamed.
That was yesterday. Yesterday is over, it's a different day.
Sound like broken records Playing' over.

It's the rage that took over.
It controls us both.


Fredagmys i efterskott.

Har haft en kanonbra helg här hemma hos mamma och pappa :) Tänkte slänga upp lite bilder som togs i fredagskväll då det bjöds på vin, bärka och så åkte även kaptenen fram!


Esmet var på chardonnayn, fint skare va! Haha.

Pås-misse. Goooosigt :)

Inte lika gosigt när mamma kommer och förstör ;D

Jag och pappa :)

En lycklig Joppahäna! Och en ny katpen på G!

Sinus blev lite lätt förvirrad när han fick en papperspåse på huvet! Haha trodde jag skulle dö lite, han sprang runt med den där och hitta inte uuut :D Han såg rätt dum ut.

Och fettomissen Rambo satt och posa. Han är för jäkla söööt, så nöjd hela tiden. Börjar spinna bara man säger hans namn :D

Kanonkväll ialla fall med mycket skratt och prat om allt och inget :) Stannar till tisdag, men känner inte alls för att åka hem. Så lugnt och skönt här uppe. ♥

Fork in the road.


Outlaws - Fork in the road.
Inget jag vanligtvis lyssnar på, men denna...mm den är ett måste.

Obeskrivlig lycka.












Finns inga ord som kan beskriva den lycka jag känner när jag får slita mig loss från verkligheten och bara vara.
Hos er finns det inget som kan tynga mig, inget som kan få mig att känna tomhet, sorg eller ensamhet.
Hos er så är jag verkligen hemma. ♥  Obeskrivlig lycka.

29 Oktober 2010

Startade dagen med att försova mig en timme, men som tur var så hann jag i tid i alla fall :)
Gick upp till Trozelli för att gå på ett litet möte med carro och hennes jättetrevliga pappa. Pratade lite om eventuell praktik på hans företag och lite så och det lät hur kanon som helst där och tror verkligen att jag skulle trivas om det blev något :)

Efter att ha tränat som ett djur igår så fick det bli pizza när jag kom hem. Jaaajaaa, man får unna sig det när man är duktig och gymmar 2-3 ggr i veckan! Sååå, slet med mig Sputte bort till Teaterpizzerian för att införskaffa oss en superkebabpizza och nåt annat konstigt som han ville ha.


Skönheten själv. Hur kan man liksom motstå nåt så vackert när man väldigt sällan äter det?

Ska ge mig på den kalla tredjedel som ligger kall och god i kylen och bara väntar på mig nu!
Efter det blire att packa allt som ska med till mamma och pappa. Oooh vad jag längtar. Tåget går 15:29 :)

Rosa bandet 2010


Satt förut och kollade på Rosa Bandet galan på Tv3. I år fick dom in över 48.000.000 kronor som går till bröstcanserforskningen. Helt underbart, kan inte bli bättre. Tror varenda människa i detta land längtar till den dagen då man på något sätt kan slippa allt som har med denna sjukdom att göra. Skänker en tanke till dom kvinnor som får besked om just detta, det måste vara hemskt. Usch...Hade jag kunnat, så hade jag varit en av dom som skänkte en summa, även om den inte hade varit stor så hade jag gjort det jag kunnat.


Härligt svenska folket, ni är givmilda trotts allt :)

Raise your glass.


Hon har gjort det igen, världens snyggaste kvinna med rösten man skulle kunna döda för att själv ha.

28 Oktober 2010 - Happy!

Ååååh jag är så lycklig i just detta nuuuu. Imorgon efter att jag har varit på en intervju så åker jag direeeeekt hem till mina älskade föräldrar i Himmeta! Ojojoj vad jag har längtat. Får även träffa min lilla bäbis (som tydligen saknar mig, sa mamma igår) och dom andra djuuuuren :) Älskar't älskar't älskar't.

Sitter hemma nu iallafall, kom hem för en stund sen efter 2 timmar på World Class tillsammans med Carro och dom andra. Superskönt! Och vet ni?! Jag, Johanna Linnéa Steen, sprang faktiskt på bandet 10 minuter av 20! Men fan så ont jag får i benen :/  Meeeen, bara på't igen. Känns så könt i kroppen efteråt när man kört hårt och varenda muskel brinner!
Innan gymmet idag så har vi haft något som heter "Rekryterare för en dag". Jag kommer aaaaldrig bli det kan jag lova. Idag fick vi 4 personer som vi skulle välja en av som vi ville anställa på ett företag och ja vad ska jag säga? Jäkligt lärorikt. Ganska svår uppgift och tusan vad ett skriftligt CV och en muntlig arb.intervju skiljer sig.

Nae, måste laga mat nu, magen skriker på mig!

Dappy Hat ?






Ok, man måste kunna bjuda lite på sig själv ibland ;D

Vettefan asså. Osminkad, trött och i brorsans gamla mössa! Skeeetfejnt ju.
Hitta bilderna i kameran, jag måste ha haft tråkigt igår med tanke på att jag redan glömt, haha.
Men ja, det är såhär ni ser mig i vinter!?

Hur länge orkar man?

Jag känner att jag verkligen är på bristningsgränsen just nu.
Fick avslag från ekonomiskt bistånd idag, alltså inga pengar för min del. Allt beror på att jag står skriven hos Patrik och det är på hans inkomst dom räknar. Jag vill inte leva på någon annan och jag hoppas därför saker och ting kan lösa sig med lägenhet.
Detta är då bara en liten del av all skit som snart får mig att gå under. Men jag ska inte sitta här och sprida mina pesonliga problem inför andra.

Annars idag?
Hade gruppträff klockan 8:45 med min "klass" + Lovisa och Carroooo på Trozelli. Vi käkade lite frukost ihop, fick för oss att fira första advent alldeles för tidigt, snacka om allt och inget, hade massa kul och körde pictionary. Avslutade dagen med en promenad runt Strömmen. Dock så gick jag och Carro i en takt som dom andra inte orka med, och då fick vi tid att prata om allt och inget. Känns så skönt att kunna göra det, även om jag inte känner henne så känns det som någon jag verkligen kan lita på. Vi är lite som JD & Dr Cox? Haha.

Insåg att jag inte skrivit så mycket på senaste tiden eller inte heller lagt upp några bilder. Blev inga bilder från gymmet igår (körde sönder mig själv, asskönt!) Men ska kolla igenom kameran om det finns nåt att lägga upp, nåt är väl bättre än inget?




Haha underkläder, ytterst spännand!  Men var i stort behov av nya, då tuttarna rymmer när jag springer på löpbandet på gymmet haha, så Patrik var snäll och betalade lite nytt åt mig. Tack.

ASSÅ FAAAAAAN! Nu blire krig, yesyes!

Ae, styra med lite saker. HÖRS!

27 Oktober 2010 - Only girl in the world

Han har gjort det igen;

Haha, skööööning han ääääär!

26 Oktober 2010

Goooood morgon!

Tog mig en sovmorgon idag och vaknade upp till fint höstväder :)
Sitter och väntar på att frukosten ska bli klar. Har massor som ska göras idaaaaag. Så därför får jag ladda upp med en dunderfrukost!

To do;
- Frukost
- Dusch
- Träffa Trozellifolket på VLC
- Gymma med Jocke
- Stan med lite shopping

Blir inte mycket mer än såhär på ett par timmar. Kommer med massa bilder och sånt kul sen!

So big.


If this is real love then I didn't know before.
She gotch ya boy.
Doin' crazy thing that I never thought I'd ever do.
Nothing compares to the joy you bring.

Livet är ingenting utan musik och jag har suttit ett tag nu och hittat massa nya favoriter. Det här är en av dom :)


Röstning!

Ok, nu har jag några förslag till Halloween. Och nu måste ni faktiskt hjälpa mig lite, för jag lider av svår beslutsångest!


Miss French Maid?

Något i stil med Belly dancer / Jasmine från Aladdin?

Kaaanske ett litet sött bumbälbee?

Eller en piratjäkel kanske?

Haha, hjälp mig nu! Dock så är jag nääästan säker, men lite hjälp skadar aldrig :)

25 Oktober 2010

Här sitter jag, en solig och fin måndag endast iklädd underkläder och öser musik som aldrig förr!

Detta får nog vem som helst på bra humöööör!

Vaknade upp på väldigt bra humör idag faktiskt. Eller inte kanske vid 5:30 imorse, men efter att ha fått sovit bort det mesta av sjukligheten så kändes allt bättre :) Måste iallafall få i mig nåt att äta nu. Måndag idag vilket också betyder; World Class!
Får även hoppas att det kommer in lite pengar på mitt konto idag!

En söndag fylld av tankar.


Har suttit och funderat och tänkt ett tag nu och kommit fram till vissa saker.
Jag hann aldrig riktigt avsluta ett förhållande innan jag ville in ett nytt, med någon jag skulle kunna dö för då. Ja, kärleken gör en blind. Jag stängde mig inne i min lilla bubbla tillsammans med mina känslor, mig själv och han. Jag stängde ute mina vänner, gick misste om det mesta och lät mina vänner vänta på att jag skulle höra av mig, vilket jag sällan gjorde.
Det senaste året har gjort mig till någon jag inte är. Vart tog den spontana, flippade och bekymmersfria tjejen vägen? Jag har suttit hemma för att inte skapa drama, jag har valt bort saker för att det inte ska uppstå bråk, jag har försökt vara vuxen trotts att jag fortfarande är en trottsig tonåring om jag får säga det själv. Jag har blivit så jäkla tråkig. Jag är trött på mig själv. Varför gör jag såhär mot mig själv? Så måga frågor som jag inte kan svara på.
Nu vill jag bara få känna mig fri, börja om på nytt och starta ett nytt kapitel i livet tillsammans med mina fina vänner, min familj och min ögonsten. Jag vill inte känna känslan av att vara fången, kontrollerad eller övervakad.
Jag är bara 20 år och jag har ett par år kvar framför mig som jag tänker ta vara på.
Mer kärlek åt folket och jag ska komma tillbaka till mitt riktiga jag. Snart så, snart....

Jag skulle kunna skriva dig en kärlekssång, om jag bara kunde finna orden som gör rättvisa för allt du är.

Man City - Arsenal

Lite fotboll såhär en kall och tråkig söndagkväll lättar alltid upp stämmningen lite, och att Arsenal går och vinner med 3-0 mot Man City gör det ännu bättre!


Allas våran Bendtner kom tillbaka denna match efter ett långt uppehåll pågrundav skada.
Kommer in i 84:de minuten och gör mål 4 minuter senare....oh sånt gillar vi! Måste kännas skönt för han :)

Aftonbladet säger utklassning, och ja kanske det. Jag är nöjd iallafall och dom vann trotts att Fabbe missa straffen i början. Annars bra spel, lite slarv hit och dit men som alltid så ordnar det upp sig till slut. Mina grabbar är bäst!
Även Fabianski måste få lite beröm med tanke på hans räddningar!

Nu ska det lagas lite mat, kolla på film och sen får det bli sängen. Godnatt! ♥

Vad skulle jag annars göra?


Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig, ska jag göra det tusen gånger om.


24 Oktober 2010

En regning söndag. Mm, då får man sitta inne och inte göra ett jäkla någe :)

Har varit en lugn helg. I fredags blev det att träffa Kakan, Albin, Lill-madde och Danne. Satt hos Danne och drack lite och hade trevligt, dock inga bilder från kvällen. Igår vaknade jag upp med feber, så blev sängliggandes hela dagen och idag har jag nästan hostat sönder mina stackars lungor. Ska snart ta mitt ett varmt,bubbligt skönt bad och fräscha till mig lite efter en helg med sjukdom!

Föresten! Någon som vet vad man kan vara på Halloween. Zarah har tagit det hela ett steg längre och man får klä ut sig till precis vad man vill. Har suttit och glott runt lite på typ 10 sidor, men hittar ingeeeeeet.
Hmm kanske en liten french maid? KOM MED FÖRSLAG !!!!!




Haha Mjaaa, vi får seee! Tror ju dock inte på den sista... ;P

Ae, lite nudlar. Magen är hungriiig!

I am woman




23 Oktober 2010 - En månad kvar!

Jag är sjuk. Vakande upp med feber och hela köret imorse, verkligen inget kul alls.
Så har spenderat min lördag nerbäddad i sängen, sovande eller med lite tv-tittande. Patrik var snäll som köpte med tonfisksallad åt mig när han och Orest skulle bort för att köpa pizza :)
Nu tänker jag spendera lite tid åt att kolla på Kenza&Tyra show.



Föresten, idag så är det bara EN månad kvar till min 20års daaaaaag :D


22 Oktober 2010 - första snön

HAr precis sett klart på MTV top 10; Boy Bands. Vilken besvikelse, på förtsa plats kom BSB - I want it that way. Meh hallåååå, sämsta ju :(  Hahah, ja, jag hade tråkigt ok!




Som ni ser och som säkert alla redan vet, så har det tydligen snöat inatt.
Jag vet att varenda jäkel sagt det ,men någon kanske missat så är det väl lika bra att även jag påpekar det.


Har lite att styra med idag. Måste bland annat bort till skatteverket för att få nåt om folkbokförning sen måste jag även till Trozelli för att visa upp CV och Pers.brev för Carro :)
Så, en dusch sen ge sig iväg.


21 Oktober 2010

Frånvarande idag eftersom vi har varit i Skärblacka hela dagen.

Familjen samlad för att ta ett sista förväl av dig. Du fick en sån fin begravning, massa fina blommor, solen sken och vi fick alla vara tillsammans en sista gång. Ingen kan avgöra om du har det bättre nu, men jag hoppas verkligen det.
Du är saknad så vila nu i frid, Stigga.


Efter begravningen åkte vi alla hem till Lena (plastmormor) för att äta lite och prata lite minnen.
Älskar känslan man får efter att man fått spendera så mycket tid med sin fina familj, även om det kunde ha varit under bättre omständigheter. Saknar verkligen att ha dom runt mig varenda dag, även om det var det värsta jag visste för några år sen, haha :)
Kramades massor innan dom sen åkte hem och självklart blev det massa gos och mys med snupparna ♥

Nu är jag så himlarns trött, så ska invänta Lyxfällan (nån blond bimbo skulle vara med..) och sedan sova efter det.
Är ledig imorgon med eftersom att jag missade Marknadsföring del 1 idag och imorn är 2:a delen, så det ska vi sätta upp vid annat tillfälle:) Vet ni? Det är faktiskt klockrent att gå uppe på Trozelli, så jäkla skönt att göra nåt vettigt om dagarna istället för att bara gå hemma! Och folket där är helt underbart. Ooooch caaashen rullar in ;D

I want to be the one to walk in the sun

Some boys take a beautiful girl and hide her away from the rest of the world.
I want to be the one to walk in the sun



It buuuurns!

Sitter helt eller lite halvt död hemma i soffan för tillfället. Börjar om 1 timme ungefär.



Jag är nu stolt ägare av mitt första gymkort någonsin! :D

Såja, gratis gymkort som sträcker sig till slutet av December. Så under ett antal veckor framöver nu så blir det att bränna kalorier och pumpa muskler. Haha Carro körde slut på mig förut. Höll på från 9-10:30. Brinner i varenda muskel i denna lilla kropp, häääärligt! :D

Körde löpbandet 20 min, styrka, rygg, mage, lår och rumpaaah! Skulle av sluta med 5 min på crosstrainern men hon orka inte, haha. Så blidde lite streching sen knalla jag hem. Så skönt att bo nära så man slipper alla andra nakna tanter :O
Har fått i mig lite att äta och nu siktar jag på en skön dusch.

20 Oktober 2010

Dagens planer;

- Gymmet 9-12
- Personlig marknadsföring 12:45-15:00
- Möta upp bästis
- Dra till AF och lämna in betyg

Har lite att styra med idag så kommer vara rätt frånvarande :)


Förövrigt så vann Arsenal matchen igår med 5-1!
Inte deras bästa match men några glänste lite extra såsom Fabbe med sin straff och Nasri's härliga mål.
Lite mycket slarv emellan åt, men det gick ju vägen trotts allt ;D



Hörs senare!

Fotboll.

Sitter och väntar på att fotbollen ska dra igång; Arsenal - Shakhtar Donetsk.



Fabbe är tillbakaaaaaaaaa ! :D

19 Oktober 2010

Goodmorning wooorld!

Vakna de när Patrik gick upp vid 5:30 idag, kom ut från sängen som en zombie en halvtimme senare och har varit vaken sen dess.
Har tryckt i mig lite frukost och har sällskap av VAKNA! med The Vocie.
" Men...Barbapappa är ju bara en stor, rosa, nyrakad pung :O " Tror dessa ord gjorde min morgon, haha.

Har även skickat mail till Ståhl för att se hur man ska gå till väga med lägenheten. Hoppas verkligen nu på att den kan bli miiiin. Oj vad Esmet skulle trivas, burna runt massor :D Haha som alltid så ligger jag och planerar i förtid hur det ska se ut, med färg, tapeter och allt.

Nu måste jag göra lite småändringar i mitt Pers.bev så jag kan maila över det till Caaaarro :) BYE !

Happy happy happy !

Asså jag är typ apglaaaaad nu !!!!

Har förmodligen en lägenhet på G.  En polare som ska flytta och vi ska försöka fixa så jag kan få den efter henne. Ligger i Haga, det är en likadan som min första lya jag hade. Skitfin är den! Och vet ni vad det bästa bästa bääästa är?!  Jag blir granne med bäääästis igen!! :D Hon bor nämligen i huset mittemot. OOOOOH jag hoppas hoppas hoooooppas verkligen nu!

To do.

Det känns som jag har tusen saker som jag måste försöka hinna med idag.

- Göra lite småändringar i CV och Pers.brev
- Gå upp till bibban för att skriva ut dom
- Sola
- Laga mat
- Söka jobb

På ett eller annat sätt så ska jag nog hinna med det :)



Förövrigt slapp dag upp på Trozelli som vanligt. Älskar't!
Började klockan 13, skulle haft cv och pers.brev skrivning till 15 men eftersom jag redan hade så fick jag gå hem igen efter en 15 minuters genomgång :) Hoppas verkligen på pengar den 25:e nu. Har skött mig och varit där varenda dag i tid så.
Aja, åter till skriveriet.

Fortune Cookie

Igår så åt jag en Lyckokaka. Japp. Och dess budskap verkar stämma. Cool.




Dock så var kakan torr och tråkig, smaka knas men det gick att äta!
Haha snygga korvfingrar jag har...

18 Oktober 2010

I'm alive. Har bara inte orkat med datorn, haar istället gjort massa annat bus :)

Fredag; Blev soffhäng hela kvällen. Skulle egentligen åkt med bror upp till Köping på lördagen, men blev bara Esmet som åkte med. Oh min lilla lurvtuss, jag saknar dig!

Lördag; Satt hemma under dagen. På eftermiddagen åkte jag hem till Kakan där jag även hann träffa Bob några minuter innna hon skulle åka igen :) Efter jag umgåtts med Kakan en stund så drog jag för att träffa broder. Blev att hjälpa han med flyttstädning, ner till nya lägenheten där han skulle duscha och byta kläder (Dennis gjorde oss sällskap, brors polare) och på kvällen gick vi hem till Dennis lya. Drack lite och hade trevligt :) Haha Dennis däcka vid tangentbordet, då var det dags att gå hem. Sov hos bror med fluuugorna.

Söndag; Vi fixade det mesta med lägenheten helaste dagen, blev kanonfint till slut. Asså, han måste ha min drömlägenhet fanskapet! 3.05 cm till tak, gammalt K-märkt hus, jättemysigt och stoooora fönster.
Tog en liten paus för käk på Mc Orvars med en sliten Dennis.
Haha, väl hemma hos bror igen skulle vi leta efter tvättstugan vilket sluta med lite lätt panikslagenhet! Öppnade alla dörrar vi hitta i källaren och när bror skulle stänga en sista dörr så öppnades den igen och han skrek så båda blev asrädd, haha. Kuta upp för trappan och ut igen. Han är bäääääng.

Lite bilder på lägenheten. http://publishme.se/1283478/entries/article/97893087/?pub=1





Haha så ovärd bild, men den är fin, det lilla taklampsfästet!



Inte helt klart än förstås, men snart så :)

Tack bror för en kanonkul dag!   

Edit; Haha under hela dagen öste vi Michael och Antons myslista på Spotify. Lite gay!

I need you.

Eftersom att Youtube inte ville ha min älskade låt, så fick jag lösa det på annat sätt.

Marc Anthony – I Need You

Träffa töserna

Har precis fixat iordning mig så nu tänker jag dra mot Haga för att träffa Kakan och Bob som är hemma över helgen :)





Senare sen blir det nog att dra hem till bror och kolla hans nya lägenhet :D


Hörs!

Esmet ♥ Ville

Imorse ringde bror vid halv 7 och sa att jag skulle göra Esmet klar för att åka.
Så jag  tog mig upp, plockade iordning på pärlans alla grejer och sen blev det massa massa gos innan hon åkte. Usch, det är så jäkla tomt utan henne. Haha jag verkar säkert skitlarvig, men dom som känner mig vet att Esmet är verkligen mitt allt den där lilla plutten, min lilla bäbis är hon. Känns jättejobbigt att hon ska vara borta ett tag, men samtidigt så vet jag ju att hon är på ett ställe som hon älskar och att hon har massor att busa med, plus ett megastort hus att springa runt i. Det behövs för en misse som henne med enormt mycket energi :)

Drog ett sms till pappa för att kolla så allt gick bra och hon hade redan infunnit sig, så skönt. Ingen var nog gladare än Ville (hunden). Han älskar katter men mamma och pappas katter leker inte med honom och därav kommer lyckan när Esmet kommer för dom verkligen äääälskar varann. Först kommer Esmet med Ville efter sig, sen Ville med Esmet efter sig...ser så kul ut :D
MAMMA SAKNAR DIG REDAN PLUTTEN! ♥


Bjuder på en lite småcool video sådär. Cas Haley & UB40. Kul för han att så uppträda med sina största idoler!
Plus att Cas är riktigt grym, yes he is.

16 Oktober 2010 - GRATTIS!

Massor av folk som har fyllt år senaste tiden och idag är det ingen mindre än JaaarnaBarnaaas tur!


Grattis min älskade fina Jaana på din daaag ♥

Snart kommer det en pansarjäkel med posten ;D

Sober - Tjena Syrran


Ny låt från Sober.

Skön, dock lite lam refräng. Men gillar't stark ! :D

" Huh...Ass"


Haha älskar verkligen den häääär! Så jäkla störd.



En sång om...? Esmet känns det lite som ;P

En fredagskväll i höstens mörker.

Denna fredagskväll tänker jag spendera med att färga håret och kolla på film :)
Självklart så blir det massa mys med min pärla eftesom hon åker imorn. Ska upp runt 6 tiden, åker runt halv 7. Kommer vara dööööd.



Tog en runda borta på Netto ooooch fick med mig hårfärg, en ny asfin kalender (2011, året är ju snart slut iaf) och lite gourmet-käk till kvällen...


Gourmet till mig blev det icke, den paxxa Esmet rätt snabbt. Men klart hon ska få lite mums sista kvällen hemma :)

Angående hårfärgen; Vet att folk kommer hata mig nu för dom tycker inte att jag ska färga bort det röda. Men det får bli så ett par dagar framöver. Nästa gång det blir rött, så får det göras mer ordentligt så det håller sig...för just nu ser det ut som skit :)

Efter två och en halv timmes powernäp.

Huvudvärken släppte iallafall!

Imorse knallade jag iväg på kartläggningsplansmöte på Trozelli. Gick bra och det tog bara 30 min.
Svinkallt ute förövrigt, mina lungor typ frös till is, mm !
När jag kom hem bultade huvudet fortfarande så kröp ner i sängen tillsammans med min bäbis och somnade. Tanken var en powernäp på typ 20 minuter, men vaknade upp 2½ timme senare, haha.
Klev upp och tog hand om disken, tvätten och städade lite. Har nu även med plockat iordning lite på Esmet's grejer, för imorn flyttar hon :'/  (Koda fick flytta hem till Zarah igår :( ) Allt är kaos och knas just nu, så för att slippa oroa mig över djuren så får dom bo på skilda håll så länge.

Esmet får åka till sitt absoluta favoritställe; Mamma och Pappa i Himmeta!
Hon får träffa sina lekfarbröder Sinus och Ville och alla andra 8 missar. Får självklart inte glömma att hon fakitskt har sin pojkvän där uppe, Rambo!  Dock så är Rambo nog mer pojkvän än vad han vill vara, men Esemt har paxxat honom så nu får det vara så :D
Usch, hatar att vara utan lillskruttet, men veeet att hon har det alldeles kanon där uppe ♥


Den ofrivilliga pojkvännen Rambo ;D '

Så nu börjar mitt letande efter en lägenhet på allvar. Patrik är väldigt snäll som låter mig bo kvar här under tiden och ja hoppas på att vi kan komma överens trotts att situationen är som den är :)

15 Oktober 2010

Har precis hittat vad jag vill ha i 20 års present;


EN WOMBAT BÄBIS!

Så jäkla gosig ju. Ge mig en. Mm.

14 Oktorber 2010

Vackra höstväder!!!
Massa mysigt att gå och sparka löv i solen med halsduksmys. Dock lite kall när det blåser som det gör.

Var på Rekryteringsmässan på Af idag igen. Trodde det skulle vara mer företag men hittade inget intressant.
Fick dock sällskap av Phille som jag hitta där och senare kom även Kakan :)
Mina arbetskonsulenter från Trozelli var väl där 45 minuter, haha sen gick dom. Slappt och skönt, så vi gick också!
Blidde stan en sväng för Kakan ville hitta ett par jeans, vilket hon gjorde tillslut. Skitsnygga!


En trött liten prinsessa häromdagen, hon var kanontrött och snodde både mina papper och min tröja :)

Satt precis och tyckte synd om Patrik som har en fruktansvärd smärta i magen (går inte in på varför, men sjukhusbesök idag iallafall) men ändrade mig ganska snabbt när fanskapet är elak mot mig fast jag inte ens gjort nåt. Ska det vara på det viset kan han vara utan min medkänsla...

Aja, har lite att styra med så lika bra att sätta igång.

Rubrik.

Finner ingen vettig rubrik till detta inlägg.

Sammanfattningsvis så kan jag väl säga att jag har knallar Norrköping runt idag känns det som.
Först Strömmen runt med DA, sen hem för att byta skor, skatteverket, Af, banken, bibban och slutligen ekonomiskt bistånd. Men nu är äntligen alla papper fixade och inskickade!!!
Fick sällskap av Kakan och Madde på eftermiddagen och efter allt springande så gick vi upp till PAUS för att käka godaste salladen. Välbehövligt kan jag lova efter ett antal svimattcaker, haha. Fick ääääntligen sitta ner.
Blev sedan jakt på mysiga vantar så jag slipper frysa och få ajaj, men hittade inga fina.

Haha Kakan stylade mig i olika "fina" mössor;









Haha hon är ju inte riiiktigt klok :D

Nu blir det tusan soffhäng resten av kvällen för mig del.
Just ja, förlåt för kass uppdatering men blir så när jag har saker att göra om dagarna :)

13 Oktober 2010

Godmorgon!

Vaken sen 5:30 coh nu ligger jag i sängen och kollar Live-Tv när de gruvarbetare som suttit instängda i 2 månader äääntligen få komma ut igen!
Fatta lyckan. Fast, undra vad det första man hade gjort när man kom ut igen var, efter att man träffat alla nära och kära?

Glad för deras skull iallafall. Än sålänge så är 2 av 33 ute, så det tar sin lilla tid.
Klicka här för att kolla :)

12 Oktober 2010

Idag är det sådär läskigt fint höstväder ute!
Solen lyser, det är inte för varmt och inte för kallt och löven faller till marken :D

Har suttit i några timmar nu i soffan och styrt lite med jobbansökningar och liknande. Har skrivit in mig på företagens sidor och lagt upp CV och så, så nu hoppas jag på jobb snart!
Borde få i mig lite mat nu med snart. Ska upp på stan med Patrik när han kommer hem för vi måste skriva ut lite papper som ska skicks med till min handläggare. Hoppas verkligen på pengar den 25:e!!!
Var ju på DA (Destination Arbete på Trozellihuset) idag med. Väl där så skulle vi tydligen till Af's Rekryteringsmässa så vi knalla dit och shiiiiit, vad folk det var! Läskigt när luften knappt räcker och det är folk överallt och jättevarmt. Men hittade lite intressanta företag tillslut iallafall. Ska dit på torsdag med då det kommer andra men även samma företag som idag.

Efter stan blir det att leka med Zarah en sväng :)




Även fast jag ser fram emot hösten och vintern, så kan jag inte hjälpa att jag saknar sommaren.
Massa brun och fin, varma sommarnätter och bara massa bus!


Love J.

Min rygg!

Jag gråter fan blod nu tror jag. Har målat i sex timmar idag, blev kanonfint! :D
Medans jag målade Zarahs hall så pluggade hon och fick massa gjort. Dock så orka vi inte gå upp och köpa en rollart, så penselmålade hela hallen, det tog sin tid men tusan så snyggt de blidde, rikitgt cool färg med!


Denna plutt målades det med, haha :D

Tack Zarah för en treeevlig dag snöttan!

Sitter och äter en burk med majs i väntan på att köttfärsen ska tina, ska göra Chili con Carne. Fick en bästis vid namn Koda direkt när majsburken öppnades men icke icke, hon fick inget idag...dom är aaaaall mine!
Måste se till att få ordning på min stackars rygg snart med, träna upp den så den inte går sönder så lätt som den gör :(

Zarah är en bajs.

Ah det är hon, men jag ska träffa henne iallafall snart.
Funderar starkt på om man ska göra mat först, eller om man ska rensa Zarahs förråd. Eftersom att jag ska måla deras hall medans hon pluggar så borde hon slänga in en luuunch på listan! Just ja, LUNCH, ett ord som direkt hamnade i min Förbjudna ord ordbok som skapades i 8:an. Vad betyder det? Jo att lama, töntiga och gammeldagsa ord hamnar där.

Jaja, måste komma iväg någon gång.
Gick bra iallafall på infomötet, fick lite scheman o papper. Slipper 3 månaders praktik eftersom vi inte hinner ut på någon, AWESOME! Istället så ska jag gå några kurser på 3 veckor, vilket inte är allt för jobbigt till skillnad mot 3 månader så jag är nöjd :) Haha när jag kom dit så fick jag sätta mig i receptionen för att vänta på 2 brudar som höll i det där skulle komma och hämta upp oss. Brevid mig sitter en kille som såg ut att vara typ 15 (han var 82:a tydligen) med utländskt ursprung. Han inleder en väldigt stel konversation, eller gör ett försök till det ialla fall;

Han: Ahaa sååå, du ska på samma som mig ;) ?
Jag: Haha mm, verkar som det...

En kort stunds tystnad

Han: Du är inte svensk va? Du liknar nämligen mitt ex, hon är chilénska!
Jag: Ööh, jo...jag har alltid varit svensk. (jaaa, snyggt svar, haha)

Haha varför ska folk ALLTID tro att jag är chilénsk?


Tusan vad jag saknar!♥

Baby, please don't let med go!

Should I tell you, how bad I need you now?
You're underneath my skin
But I'm confused
My head is spinning all around

I never knew what I wanted
til I looked into your eyes
So am I in this alone?
Baby, please don't let me go.

11 Oktober 2010

Ae fytuuusan vad trött jag är!

Tvingade upp mig själv vid halv 9, allt bara för att hinna vara på plats klockan 11 på Trozellihuset.
Vad händer där? Jo jag måste gå någon utbildning/praktik 3 månder bara för att få pengar vilket är riiiktigt tråkigt. Som tur är så får jag själv välja praktik, men hittar jag inget så kommer dom tilldela mig en och då vet man ju aldrig vad det blir. Antagligen ett ställe där man inte trivs eller något liknande. Aja, måste se till att komma iväg på det där varenda dag så jag tillslut får mina efterlängtade peeengar!

Ska försöka få i mig lite frukost snart och även göra ett försök till att se liiiiite piggare ut. Just nu ser det ut som att någon hämtat mig från de döda.
Och på tal om det lite...Farfar, jag drömde om dig inatt. Du hade det fortfarande bra men du saknar att få vara hemma. Vet du? Vi saknar dig här hemma och jag vill inget hellre än att du kommer hem snart. Jäkla buse att vara borta såhär länge. Men huvudsaken är ändå att du har det bra och inte på något som helst sätt mår dåligt.  ♥

Vi hörs lite senare, måste ösa lite nu!
Love J.

Kvällspromenad.


Min lilla näsa är röd och fötterna lite kalla :)
Kom nyss hem från en kvällspromenad med Kakan. Gick förbi Zarah och lämnade hennes jacka, kila vidare ner mot strömmen och lite runt runt. Skönt att få komma ut lite, prata och mysa.

Två puckon till katter har man ju iallafall. En ligger i soffan och surar för att hon får ha en liten söt "hatt" på sig och den andra snor åt sig majsburken och fiskar upp dom med tassen :D




Käkade förövrigt god mat förut och kollade på värdekass "skräckfilm". Mirrors 2.
Ganska värdelös enligt mig och tycker som alltid att första filmen är bättre än uppföljare. Men kolla om ni gillar kött och blod.

Gråt aldrig över spilld öl.


Men det gjorde jag nästan då Orest (som alltid lyckas) spillde ut en öl över hela bordet och självklart så åkte det ner i lådorna på sidan av bordet, haha. Där i låg min kamera och massa sladdar, meeen allt klara sig! Tur för fanskapet ;D



Haha Kakan början kvällen lite lugnt med en banaanaaa ;D


Patrik's polare Matte.

Jag vet inte, men Orest iallafall haha.

Jag och Päärlan :)

Chris hitta en liten Koooda :)

Haha.

En jätteglad LillMadde :D

En av dom få bilder på söta Zarah :D

Haha, fråga inte, för jag veeet inte vad karln styr med.

Orest lyckas alltid med det mest konstiga, haha.

Nya favoriten som köptes i fredags. Love it !

Oh hereguuuud, något gick snett. Haha

Snyggt :D

Undrar alltid över varför jag får så stort huvet tillsammans med dom här :O

Haha favoriten! Och sen gick det bara utför :D


Kvinnan som alltid har tungan utanför ;D

Toa-häng!

Hahaha, klämmigt ;D tur att jag lät bli kattlådan iallfall!

HAHAH, Madde gick på däck och hon får avsluta denna kväll ;D

Tack alla för en superkul kväll!
Under kvällen spilldes en öl ut, en grogg över Patriks tangentbord och någon krossa en tallrik, annars så vare lugnt, haha :D

Favorit i repris.


Blir inte bättre än såhär :D

Älskar människan som satte subsen till denna. " but wtf Ragge..?"
Haha fulaste.
Och jag, på morsans jäääla hoj!

FAN!



oh, lagom irriteeerad jag blir.
Går iallafall inte att lägga upp bilder för tillfället, blogg.se är bögarT atm!
Får prova lite senare :)

10 Oktober 2010



10-10-10
. Fränt!

Hej och hallå.
Har varit upptagen med massa annts i helgen, bland annat party i fredags och bakfylla i lördags.
Idag har jag inte gjort ett någe mer än att sova länge, käka världens frukost, städat och suttit här.
Tänkte att jag skulle slänga upp lite bilder från fredagens förkrök som hölls hemma hos oss, men tar det i ett separat inlägg :)
Lever gör jag iallafall, även om det kändes lite osäkert igår, haha.


Love J.


My shining star.


Haha god damn I love you darl!

Hade ganska kul åt just detta igår; Jag hade spets trosor under strumpbyxorna, jag såg vääääldigt hårig ut, hahah :D

GODNATT BLOGGEEEEN!


Eller inte godnatt riktigt än, men iallafall, om jag skulle glömma! He he he...


Här sitter jag... i min ensamhet. Esmet räknas inte för hon snor min ost!
Patrik har lagt sig och snarkar redan och Koda är lika effektiv hon. SÅ, nu är det jag och mitt JasmineTe mot världen. Jävligt gott te dock, men känns kinda gay? Eller? Zarah säger att det inte är det. Och jag tror att så länge som man kollar på SATC, så finns det inget i hela världen som är gay.



Gliiiider in i dimman med Carrie och brudarna!


PS. en dag ska jag göra tofflor av Esmet. Eller kanske en boa att slänga om halsen? eller varför inte ett par öronmuffs? Gosigt blire iaf. Esmet, jag säger till den dag din tid är kommen. DS


Jaja, osminkad, sjuk, trött och äcklig. Sluta retas!




Make it stooooop!

Vi är inne på dag 4 och hon vägrar sluta!
Filma henne nyss när hon låg och åla runt i soffan, som om att den skulle kunna göra något åt hennes behov hon har just nu ;P



Haha just nu sitter både jag och Patrik med hörlurar på oss , allt för att få slippa hennes jävla tjat.
Min älskade lilla pärla :)


HAHAHA, hon krasha in i bordet i slutet för hon blev rädd för mig !

Eclipse

Har nu äntligen sätt klart Eclipse. Tog tillfället till det en dag som denna då jag inte mår riktigt bra och är sängliggnades.


Som ni vet är jag inget större fan av dessa filmer, räcker med att se dom en gång.
Men måste ändå erkänna att jag typ, älskade denna film? Ja, jävligt jobbigt att erkänna, haha.

Vulfarna är så sööööta, vill ha en! Fuck vampyrer, det är uttjatat.


Ska väl ta mig in i duschen. Känner egentligen mer för ett bad men ska tydligen åka iväg och handla mat.
Iofs, det var fan på tiden. Knappt funnits nåt hemma dom senaste veckorna.
Aja, hörs sen!

Back in the days



We should be in harmony.
That is the promise we made, back in the days.
We told each other things wouldn't be this way.

7 Oktober 2010

Sjuk.


Förlåt för mitt frånvarande, men har inte mått så bra och igår var jag inte hemma på helaste dagen.
Började med möte på Arbetsförmedlingen vilket gick bra, jag hamna i en jätteliten grupp och sen så träffa jag Kakan där så hon hängde med på mitt möte fast hon var på samma innan, haha bästa hon :)
Drog hem till mig efteråt, Albin kom och hämta oss coh sen drog vi hem till Kakan och spenderade dageen / kvällen där. På kvällen kom även Alpan förbi. V letade upp en film (skräckis ofc) The Strangers. Dock gick den inte ladda ner någonstans ifrån så vi fick streama från en sida, och jaa det gick väl kanon, haha. Filmen stannade upp ibland så då var det buffringsdags igen och då var Alban snäll som berättade en egengjord film utifrån den vi såg på, haha bästa!
Att se på skräckis med oss är nog inget att rekomendera, den blir inte så läskig längre.

Idag då?
Sovit, sovit  och sovit.
Mådde skit imorse när jag vaknade och har mått skit ända sen dess.
Magen håller på och är elak igen så har legat med illamående hela dagen och det verkade inte hjälpa med att sova.
Har nu försökt få i mig lite nudlar, dom verkar få stanna för stunden iallafall.
Regnat har det tydligne gjort hela dagen också, yääääy.


Men men, ska nog kolla lite på Tv nu och se om kroppen lugnar ner sig.
Känns som att jag borde kolla upp vad felet är snart...

Bubble bath !

Jag är ledsen, arg...tom?


Tänker vara sådär äckligt tjejig nu. Lägga mig i ett bad och sånna saker.
Läsa bok för att rensa tankarna. Hatar verkligen situationen jag sitter i.
Ja, vissa stunder får man fakitskt klaga lite extra, speciellt när verkligheten tränger sig på.


Godnatt!

Stay.


Hurts - Stay


So you change your mind
And say you're mine.
Don't leave tonight
Stay.


På jakt efter den rätta!

Gårdagen började jag och Kakan på Af, infomöte.
Det sista tanten sa var att det var viktigt med kontaker, vilket var lite kul för direkt efter när vi skulle upp på stan så träffa jag på en kille som jag inte sett på megalänge. Trodde inte han kom ihåg mig men se det gjorde han! Killen jobbar på VI&NI (pizzeria) i Sörping, och vi börja prata massor om allt och inget, vi kom in på att jag jobbat på pizzeria och ja, han om någon är väl den bästa kontakten man kan ha då ;D  Han skulle höra av sig om det var som så att det var någon som behövde folk, helt kanon. Ja nu kanske ni tänker "kul o jobba på ett sånt ställe.." Ja, det är det faktiskt. Jag trivdes helt kanon på Neptun dom 5 månder jag jobbade där, och jag måste säga att jag saknar det massor.
Så nu är det bara hoppas på att man kan få sig ett jobb någonstans :)


Anyways...
Vi mötte upp Zarah och även Linda på stan.
Blev shakearT på Kupolen blandat med massa skitsnack som vi töser pratar om.
När Linda dragit så gick vi på mössjakt åt Kakan, och du milde vad kvinnan är kräsen!
Hur ska den rätta egentligen se ut?! I Kakans fall så är den stickad, vit och gosig och hon hittade till slut en ;D


Vi hittade ytterst snygga björnpullor på Åhléns.  Ja, jag ser nog allt lite rysk ut!

Fick mig en rejäl styling av brudarna, och gott folk, detta är hur du ska se ut i vinter. LAGER PÅ LAGER, för att hålla huvet varmt. Nej, det kan aldrig bli för mycket, haha.

Gårdagens outfit, lite halvt iallafall. Oh, älskar min jackaaaa!

You're not in this thing alone!


För snart är jag också där, dagen då vi måste kliva in i vuxenvärlden och iallafall försöka bli lite vuxna.
Men känner jag oss rätt så kommer det aldrig hända, haha ;D
Vill uppmärksamma denna dag, för det är faktiskt som så att Mimmi fyller 20 åååår idag!



Grattis tant på en ytterst speciell dag! ♥



(japp, jag lider av 20års kris. Jag var nog den första med 19års kris dessutom, haha)

So Horny!

Haha asså det sluuutar aldrig!


Såhär håller min tös på heeeela dagarna och hela nätterna. Mer kåt än snusktanten Gun i Kvarteret Skatan, haha.
Går runt och skriker på kattpojkar som inte finns, meeen, man ska väl aldrig sluta hoppas^^
Kan inte vara lätt för lilltösen :D
Och det här är typ ingenting mot vad hon brukar skrika, tänk er det dubbla.

5 Oktober 2010

Godmorgon.

Har legat halvt vaken sen klockan 4 imorse då missarna tyckte att dom suttit instängda för länge i badrummet.
Öppna dörrar kan dom tydligen. Esmet började diiirekt med sitt jäkla gapande, så idag blir det veterinären för att få p-piller utskrivna.

Insåg precis att det finns inte mycket som är underhållande klockan 6-7 en tisdags morgon, så ska nog försöka somna om.

Vi har skrivit världshistora!

Imorgon kommer jag nog få spendera hela dagen liggandes i sängen då ingen finns hemma som kan hjälpa mig upp!
Kommer nämligen ha nooordens träningsverk i rygg, mage och ben. Guess what?
Jag och Bästis spenderade faktiskt, believe it och not, TVÅ timmar på SATS gym ikväll!
Haha, in kliver två av de mest otränade och omotiverade människorna i denna stad men som sedan lämnade stället med ett leénde på läpparna och supernöjda över timmarna vi var där :D
Tack snyggning för att du tog med mig!♥

Sitter nu hemma, i soffan, har precis tyckt i mig en sallad från Statoil. Kanske inte världens nyttigaste men har förtusan inte ätit något på helaste dagen :(
Just ja, har lite bilder och sånt från dagen men dom läggs in imorn då jag nu inte har varken lusten eller orken att lägga in dom i datorn.

Nu blir det en dusch sen sängen skulle jag tro. Godnatt!

Use a Tommy-Gun baby!



4 Oktober 2010

"god morgon"

Vet inte om jag kan kalla den så god med tanke på de 3 timmars sömn jag fått ut av hela natten/morgonen.
Är på riktigt grisigt humör för tillfället, men får hoppas att dt blir bättre under dagen.
Har precis käkat lite frukost så ska snart skutta in i duschen och fixa mig lite. Ska möta Kakan vid 13:15 nedanför mig så ska vi sen dra upp till AF på infomöte.

Esmet håller på fotfarande. Hon fick dock sitta instängd några timmar på morgonen endast för att jag skulle få någon chans till sömn. Ja, det kanske låter elakt, men lovar att ni hade gjort samma sak i min situation. Förstår bara inte vad felet är. Det där ständiga skrikandet, nåt fel äre ju ?!


Aja, vi får höras sen efter mötet.

Love J.

BORTSKÄNKES!

Katt med ADHD och jävligt jobbig. Antingen dum i huvet eller bara allmänt fel på henne.
Håller dig vaken om natten, har du tur får du sova EN timme. Käften går i ett och man får hotas med att vrida nacken av henne för att få tyst i 10 minuter. Sover dagtid då du är vaken = osocial. Så känner du att detta är ett kap och något för dig så välkommen att hämta kattfan innan jag slänger ut henne.




Ah, jag är så jävla sur på denna sak just nu!!!
Löper gör hon inte så skrikandet beror inte på det som alla tjatar om. Det handlar antingen om att hon har ont, vill ha uppmärksamhet eller bara vill va allmänt jobbig.
3 nätter i rad nu har hon hållt på och även några dagar i veckan som var. Fick iallafall sova EN timme förut, mellan kl 2-3. Sen har jag varit vaken sen dess och hotat henne med både det enda och det andra.
Klockan är 6 och jag ska upp om 4 timmar.

Oh, vet ni? HON ÄR TYST NU! När jag är vaken, of course.

Sorority Row



+



Så ser min kväll ut. God mat och film. Perfekt avslut på en slö söndag.
Godnatt folket !

http://www.youtube.com/watch?v=MbdY3_vLc2k

Under konstruktion!

Ja som ni ser så har jag inte orkat fixa klart de småsaker som behövs, men det får jag göra snart när jag får lite hjälp av en viss Zarah med, haha ;D


Denna dag har varit väääldigt ohändelserik. Har bara suttit och diggat med huvet till musik medans Patrik har legat och sovit. Har även försökt få KF att knipa käft då hon går runt och skriker konstant och helaste tiden. Antingen så är hon kåt, har ont nånstans eller bara allmänt dum i huvet och en A-whore. Aja...
Tänkte sätta igång med att göra mat samtidigt som man måste hålla lite koll på matchen, Arsenal-Chelsea.
Dock så är det mycket skador i Arsenal nu så våra bästa grabbar är ju tyvärr inte med ;/  Men får hoppas att dom avslutar matchen och går därifrån med 3 poäng :)


True Story?



Haha bara för att... ah det lyssnades flitigt på denna låt igår kväll ;P

I'll never be nobody's wife.




I'm sorry but I ain't gonna change my ways.
You know, I've tried but I'm still the same.
I've got to do it my own way.

It's too bad, but hey, that's me.
What goes around comes around, you'll see.

3 Oktober 2010

Galen galen natt.
Allt började med att efter jag legat i sängen med illamående i flera flera timmar så hörde jag av mig till bästa vän för att kolla vad hon gjorde. Det fick bli pizza och lite tv här hemma, cozy!
Efter ett tag så hörde Albin av sig till Kakan så då fick det bli att åka lite bil med han, Alban och KA.
Åkade runt runt runt, körde lite folk och hade allmänt trevligt bara.
Under kvällens gång så spåra nog allt och ah, vi fick möta Norrköpings egna lilla hettsiga Tony Montana, hahah. Helt galen snubbe asså. Sen hände massa mer, men det behöver vi inte gå in på i detajl. Men sammanfattningsvis så var det ett kanon avslut på en till en början jobbig dag :)
Kom hem runt klockan 4 imorse och då var det bara att krypa ner i sängen för att förska få upp värmen.



Haha jadu, en stund av kvällen så tog vi Kakans pappas bil och hamnade på Himpaparkeringen. Vi ficklade och busade massor. Vi åkte även bilsäte ner och upp, det lät som det var små hamstrar som sprang runt i små hjul inne i sätena :D Haha, ja vi är lagom dumma i huvet! Det vet vi 2 till som tycker xD

Nu ska jag äta upp pizzan från igår och kolla på något häftigt.
Usch, jag börjar må illa igen! >.<

Födelsedagsfirande!

Igår så blev det ju party party :)
Födelsedagsfirande då både Malin och Linda fyllde år.


Haha, don't ask!

Drunkeyes ;D

Mina fiiina.

Jag och kvinnan i mitt liv!



Snyggt! ;D




Hemma hos Linda hittade vi en Slash-liknande peruk. ytterst snyggt! ^^,

I'm the new Slash!

Födelsedagsbarnet Linda. Grattis igen på 21års-dagen !

Haha syskonkärlek! Adam och Linda

Haha sötbilden
!

Fia och Linda.


Haha Fia.

K-holms Marcus (som jag inte träffat på år och dar) med vän.

Avslutar med en chillande Eddie :)


Förfest hos Linda sedan utgång; Hugos!
Tack för en kul kväll alla :)

2 Oktober 2010

Vill först börja med att tacka alla fina för gårdagen, blev en kul kväll :)


Vakna upp runt klockan 13, mådde inte dåligt alls till en början, utan huvudvärken kom smygandes efter någon timme. Tog faktiskt två Bakis-tabletter inatt innan jag gick och la mig, men skiten verkade inte funka.
Anyway, låg kvar i sängen ett bra tag med larren och kolla runt lite. Inget spännande så somnade om en stund.
Tanken var att vi skulle ha gått bort till Patriks mamma för att käka middag idag eftersom hon fyllde år igår, men jag fick gå hem igen, hade ingen lust att sitta där när jag typ fick spyattacker under hela eftermiddagen :/ Hoppas dom förstår iaf, ville ju jättegärna dit eftersom det var längesen vi sågs. Aja, gick inte utan fick skjuts hem rättare sagt, gissa av vilka? Mina älskade fina föräldrar!!!
Dom hade varit hos Carolas mamma i Skärblacka, så dom tog svängen förbi stan för att lämna mina betyg :)
Fick massa puss av hundarna med, lilla Ville och Sinus. Så jäkla gosiga!  Men innan jag blev hemkörd så åkte vi upp till kyrkogården där vi tände ljus för farfar och Stigga (morfar typ, han som tog livet av sig igår.)
Satt kvar i bilen en stund och bara pratade om allt och inget. Känns så skönt efteråt man träffar mamma och pappa, känns som varenda bekymmer försvinner och man mår bara så jäkla bra!  Guuuuh vad jag älskar er ♥

Nu tänkte jag magmysa med en mammasjuk Esmet och kika lite på TV. Kanske blir pizza och filmmys med bästa vän ikväll :)


Japp, it's true. Igår valde jag att bli redhead, lite variation från det bruna o mörka :) I love it!

What the ....?


Förvånande

Blir så jäkla suuuur!

Jag var megavaken och pigg imorse, men i väntan på Kakan så måste jag ha somnat.
Under tiden jag sov så ringde det angående TVÅ jäkla jobb, och jag vakna inte?! WTH ?!
Hur faan kan man sova så hårt att man inte hör en mobil som har den högsta ringsignalsvolymne någonsin ?
Aja, får hoppas att dom ringer igen, eller så får jag ringa upp när Patrik kommer hem.



Bajs!

Vila i Frid.

Har precis lagt efter ett långt samtal med min mor.



Vad ska man säga? Det är hemsk, men samtidigt så blir man bara förbannad.
Du skulle ha åkt in på behandlingshem på måndag, varför kunde du bara inte väntat?
Varför låta din fru hitta dig på sängen, iskall? Hon trodde ju bara du sov.
Jag förstår inte. Jag är nog lika besviken på dig som på mamma. Ni var lika fega båda två.
Ja, hårda ord. Men klart jag kommer sakna honom. Han var en väldigt snäll och rolig man.
Kommer ihåg när mamma och pappa fick reda på att jag rökte, och han slog in ett tomt ciggpaket och gav mig, haha eller som när bror hade haft sin första fylla i alldeles för tidig ålder och du kom med en inslagen ölbruk. Det var ditt sätt att skämta, och ja, man kunde ju inte göra annat än att le. Jag gillade dig, verkligen.
Men men, vi får hoppas att du har det bättre nu. Vila i Frid.



Det var ju inte direkt en till begravning man längtade efter. . .

1 Oktober 2010.

Godmorgon!

Idag är det ingen vanlig dag, för det är våran Malins 18års daaaaaag!

Massa grattis på din daaaaag bästa Östergötland! ♥


Började dagen med frukost i sängen (fortfarande det bästa stället att äta frukost på) och första avsnittet av KenzaTyraShow. Två puckon tillsammans så det kan nog inte bli annat än bra, vilket det var :)
Ska snart ta mig en dusch och göra mig i ordning. Runt 9:30 ska jag möta upp bästa vän för att knalla upp till AF igen, hon skulle prata lite med någon.

Så vi hörs senare :)
Love J.

RSS 2.0