29 augusti 2011 - flyger fritt!


Haha sen i lördags kväll så kan jag inte sluta lyssna...


Vad har hänt sen sist?
(kan bli mycket text, haha)
I lördags så skulle jag ha varit ensam hela kvällen och bara tagit hand om mig själv, men ensamheten var inget kul så jag gick ner till Patrik :)
Han hade dragit hem lite vänner så dom satt och drack, öste musik och hade trevligt. Efter ett tag blev det alkoholhaltiga drycker för min del med, och lite senare dök bästis upp med en flaska med lite Minttu kvar i sen personalfesten ;P  En mycket tevlig kväll som avslutades med att jag och Kakan satt hemma i min säng och sjöng massa bra låtar, haha.  Dock vare inget vidare värst kul väder när vi skulle dra från Patrik. Regnet öste ner, och det blixtra och åska som inåt helvete. Fick inte tag på någon taxi, förrän vi sprang ut till vägkanten och haffa en a lá New York style!

Söndagen var så sköööön! Låg bara och gosade framför massa filmer med mina lurvtussar. Köpte även kebab, men den orkade jag inte käka förrän 8 timmar senare, haha.

Idag då. Vaknade av att Kakan hade försovit sig (hon börjar 6, men hon vakna kl 6) Så medans hon stressade runt här hemma så tänkte jag "fan så skönt, kan sova en timme till" Hmm, måste dock ha stängt av mitt alarm vid halv 7, för jag vaknade upp i ren panik alldeles för sent! Så även jag fick stressa sönder. Missade dock floristiken på morgonen, men dom gjorde inget förutom att packa upp och snitta alla snittblommor som hade kommit.
Dagen fortsatte med Texning, haha kändes som när man börja 1:an på lågstadiet då man skulle lära sig alfabetet! Meeen det krävs en viss teknik för att kunna texta fint! Jag kände att mitt satt i sen jag gick där sist så det var skönt :)  Det blev lunch och sedan dags för Försäljning och Service. Skulle även haft Företagsekonomi som sista lektion, men i brist på lärare så kila vi hem istället. Rätt skönt för jag har mått så jäkla illa under dagen.

Så nu ska jag vila upp mig och sedan åker jag och bästis iväg på massage lite senare! ♥

27 augusti 2011

Då vare dags igen för en kort uppdatering så ni vet att jag lever!

Igår så blev det en supermysig kväll ute i Svärtinge tillsammans med bästis, Kricka, Tommy och Patrik.
Vi grilla, körde öl-spel, Hollywood och så blev det massa gos och skratt! Mina favoriter♥


Haha runt kl 2 inatt så slet jag och kakan på oss varsin morgonrock, och så käkade vi tårta! Haha love it!

Åkte hem runt 12 idag. Kricka var söt som körde Tommy till sin fotbollsmatch, samt att han körde hem mig och Patrik. Har inte gjort mycket för världen idag utan har mest bara kollar på Rederiet, haha. Kände att jag bara ville vara ensam och inte göra ett endaste någe faktiskt, rätt skönt ibland. Så om en liten stund blir det en ta-hand-om-mig-själv-kväll.


Skolan har börjat också ja! Allt rullar på som det ska och jag har hamnat i en apskön klass med massa kanonbrudar och damer ;)
CSN har även tagit beslut om lån och allt, och brist på pengar kommer jag inte ha denna månad iaf! Känns så skönt, för då kanske man kan unna sig en ny tv eller liknande, samt spara en del när man vet att man har så det räcker :)

Aah, lite kort om vad som hänt! Ska återgå till att inte göra något :)

'

Vem lämnade vem?

22 augusti 2011

Tjululuuu!


Varit dött ett tag igen, meeeeen jag har faktiskt ett liv ;P
Har hittat på massa bus tillsammans med bästis och folket. Det har varit party på party, nattbad, promenader, filmkvällar, besök ute på Lövstad Slott och även försökt hitta Rodga, vilket de inte är många som lyckas med (vet precis vart det är nu, med lite hjälp från min mor,  så blir en tripp dit igen snart;)

Idag följde jag med Patrik till sin uppkörning, jag fick tyvärr inte åka med i bilen pga försäkringsgrejs och sånt eftersom jag saknar körkort. Men ringde min mor och vi prata om allt och inget under tiden har körde. Han kom tillbaka vid 12:15 och sedär, han hade klarat det!!! Stort grattis :)
Har även hunnit med att diska och städa idag, och just nu så väntar jag på att få gå ner och hänga upp tvätten som ligger i maskinerna. Känner mig väldigt duktig ;)





Bild på våran fina Zander som snart kommer flytta hem till mamma och pappa i Köping :)
Berättar mer om ha nen annan dag.

Nu ska jag brotta ner bästis och sen hitta på mer buuus!

Lördag !

Idag är det lördag, och det innebär festligheter. Haha har blivit mycket sånt på senaste.
Ikväll drar jag och bästis hem till Mimmi där vi ska laga mat, drick gott och lyssna på nostalgisk musik. Får se hur vi vslutar kvällen...jag är rätt sugen på att se "finalen" av fyrverkerierna som är ikväll, då Norrköpings Augustifest avslutas :)


Meeen, fram till ikväll så lever jag på gammal, älskad musik:









Mr. Big - Wild world


Förresten, på min väg hem från systemet förut sååååå... stötte jag på självaste Plura! Hälsade och gick vidare :D

Schh...

Det har varit tyst här ett tag, och tyvärr kommer det fortsätta så ett tag framöver.
Behöver styra upp saker och ting.

15 augusti 2011

Jag vet inte alls hur jag ska kunna uttrycka med ord, hur denna helg varit. Om ni bara kunde se mitt leénde som jag får när jag tänker på helgens bravader...det måste varit den bästa helgen på länge! :D


Serveringsjobb, jättevacker brud, klockrena 42+ :aren Kicki (haha hennes egna ord), efterfest i en soffa, kall korv, mått som jag förtjänat, spenderat all min tid med bästa vän... ja vad mer kan man begära liksom?


Idag så fick jag även mitt besked om studielån och allt sånt, och det blev beviljat! Det är ju ca 1½ vecka kvar tills jag börjar, så är lagom nervös, haha. Ae men om jag skulle försöka få upp tjejen i min säng som fortfarande sover, sen ner och hänga tvätt då ;P  Tjululuuu!




Födelsedagstårta á la Frankie!

Har nu lyckats genomföra iallafall hälften av min to do list för dagen.

- Frukost - CHECK
- Dusch - CHECK
- Ta bussen till Willys för att inhandla lite mat och grejer till mina sessor - CHECK
- Apoteket - CHECK

- Kakan kommer förbi med min nyinköpta dammsugare
- Storstädning ;)
- Middagsbjudning kl 17. Kakan och P kommer förbi.
- Öl och fotboll. Tommy spelar så vi ska bort till Himpa och titta.

Överraskade även mina bortskämda prinsessor med en dags försenad födelsedagstårta, och JÄKLAR i havet vad jag blev uppskattad, och även tårtan :D







OOOOMNOMNOMNOOOM! ♥

Dags att gå ner för att häjlpa bästis bära lite grejer upp hit :)

12 augusti

Vaknade upp för några timmar sen till fint väder! Solen skiner, inga moln men dock så är det lite kyligt i luften. Men vad gör det? På med lite extra kläder bara :)


Dagens to do lista:
- Frukost
- Dusch
- Ta bussen till Willys för att inhandla lite mat och grejer till mina sessor
- Kakan kommer förbi med min nyinköpta dammsugare
- Storstädning ;)
- Middagsbjudning kl 17. Kakan och P kommer förbi.
- Öl och fotboll. Tommy spelar så vi ska bort till Himpa och titta.





Ibland undrar jag verkligen.

Vad är det som får min tjej till att alltid ta sig upp på garderoben?! Vägen dit är nästintill omöjlig här hemma. Sitter hon i fönstret vid sängen, så är det ändå en bra bit hon måste hoppa för att komma upp. Men upp kommer hon, och det roligaste hon vet med att vara där uppe...är att efteråt kunna hoppa ner i sängen ;P








Hon är för goo min pärla :)


Näkna.

Har haft en kanondag tillsammans med Kakan, Patrik, Kricka och Tommy :)
Åkte ut till P's pappa, lånade båten och åkte ut till en liten mysig ö. Grabbarna bada, dock så kom inte jag och Kakan i då vi såg hur lidande Tommy såg ut när han kom upp ur vattnet, haha.

Hoppa i båten och så puttra vi iväg en bra bit boråt. Kändes inte som om vi var borta så länge, men väl tillbaka vid bilen så hade det gått 3 timmar! Men vi hade ritkgit trevligt där vi åkte bland näckrosor och igenom en läskigt låg tunnel ;P






Haha vettetusan vad P styr med där ute i vattnet ;P


Haha mitt hjärta...så söt!


Jag och Kakan plockade fina näckrosor! Dock så fick dom glida ut i vattnet igen när vi kom tillbaka med båten...man kan säga att farfar fick dom :)









Haha denna låga tunnel som Patrik envisades om att glida igenom ;P

Avslutade dagen med Donk, lite film, hockey och Fifa 11!
Nu känner jag att det är dags för mig att försöka sova, ögonen vill inte vara öppna längre. Ska bara få tyst på födelsedagsmissen och hennes kompanjon ;)
Känns dock konstigt att inte ha bästis i sängen inatt, I miss her!!!!

1 år...

11 augusti, ett datum, en dag som det hände mycket på.  För ett år sen idag så lämnade du oss, alldeles för tidigt.
Jag har saknat dig varje dag, varje timme...varje minut under detta år, och jag saknar dig nu i just denna stund. Jag tänker på dig ofta, pratar om dig och även med dig. Farfar, du borde varit här nu. Jag älskar dig. ♥


Läkarbesök.

Imorse var det bara pallra sig upp vid 7:30, göra sig iordning lite snabbt, väcka bästis och sedan knalla bort till Kneippen Vårdcentral (3 min bort, haha) Träffade läkaren och han skrev ut en salva till utslagen på magen, och Betnovat till hårbotten så jag kan "bli av" med skiten. Det är ju tyvärr så att psoriasis aldrig försvinner från kroppen, men man kan hjälpa till att läka ut det med vissa medel. Så hoppas på att detta hjälper nu :)


När vi kom hem igen så la vi oss i sängen och båda måste ha somnat, haha. Jag vakna kl 12 igen och bästis sover fortfarande. Hon har även fått sig en vakt-katt som tar hand om henne så inget händer ;)

Haha cute! Lille Shenzi har ju börjat växa ordentligt nu :D

Dagens planer då;
- Dusch
- Få i sig något ätbart
- Göra tårta till katterna (bestående av kattmat, haha)
- Träffa grabbarna efter kl15, åka ut till Näkna och låna Patriks pappas båt ut till en ö :)

Ha en fin dag!


11 augusti 2011 - GRATTIS !!!!

Idag är det ingen vanlig dag, nee för det är min ögonstens 2 års daaaag!!!!  Stort grattis Esmeralda ♥
Ska snart ner till Ica och köpa grejer till en tårta...gjord för katter då rå ;P Yes, mina missar är bortskämda och ska ta mig tusan ha det bästa, speciellt på födelsedagar.



Lilla kloootet för 1 år och 9 månader sen! Då var hon inte kartig ;)


10 augusti 2011 - Ju mer dom spottar!

Min kvinna stack nyss iväg till jobbet, och jag ska ta mig en dusch för att sen röra mig ner mot stan för att fixa med lite ärenden :)


Igår kväll hade vi inget att göra, så vi gick ut för att ta en långpromenad. Spöregn, blöta, kalla kläder, apgarv, egenpåhittade låtar, blixtar, vilse i Klocket och vattenpölar! Haha asså fyfan vilken kväll/natt det blev...på ett ytterst bra sätt såklart! Väl hemma igen, runt kl 2 inatt, så kunde vi äntligen ta av oss våra blöta kläder och gosa ner oss under täcket i sängen. Vi båda måste ha somnat väldigt fort, haha. Love you girl, vi behöver fler sånna här störda kvällar! ♥


Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tommaaaa...

Äntligen.

Ibland undrar man om folk som jobbar på samma ställe, har fått samma utbildning eller samma info om saker och ting.  Jag och Zarah gick till Vägledningscentrum förut för att försöka få en sista chans till hjälp med CSN. 
Var faktiskt där i slutet av Juli första gången, och tjejen som jag fick "hjälp" av då kunde inte göra något, hon visste inget och jag fick fixa allt själv.  Så kom jag dit idag, frågade en man om hjälp och på 5 minuter så hade jag dom svar jag behövde! Fick kursdatum och poäng och allt, så nu sa jag endast skriva under min ansökan och skicka in den imorgon! Känns så skönt när saker löser sig....jag måste bara lära mig ta ett par djupa andetag och inte hettsa upp mig så lätt ;) 


Sitter hemma just nu. Ska nog få i mig något ätbart, städa lite och sedan vänta på att Kakan slutar jobbet :)
Får se om vi hittar på nåt med grabbarna, eller om vi gör något annat. Rätt sugen på att bada...eller kolla på film.
Bästis sover här iaf ♥


Blir så jävla trött!

Bara massa jävla krångel hela tiden med allt! Varför göra saker så komplicerade?
Har försökt nå min skola angående kurstider då jag måste ansöka om studielån mm. men utan reslutat.
Hur svårt ska det vara att bara skriva ut tider på samma papper som man får när man får beskedet om att man blivit antagen?! ÅÅÅÅÅÅH! Får försöka med CSN och se om dom kan hjälpa mig....

Demi Lovato




Fotboll & Donk

Inte hänt speciellt mycket idag, därav frånvaron här.

Dock så fick kvällen ett bra avslut. När Kakan slutade jobbet, så hämta hon upp mig och Patrik, och sedan åkte vi ut till Igelfors. Alltså, vi var verkligen in the middle of fucking nowhere :D  Men till slut kom vi dit och hittade Tommy där han hade fotbollsmatch. Stod 1-0 till Igenfors när vi kom, men matchen slutade 2-2 :)




Efter matchen så åkte vi in till stan igen, gled förbi Donken och slutade sen hemma hos Patrik. Käka och kollade på tv, och till slut så rulla vi hemåt. Kakan var söt som körde hem både mig och Tommy...tack snälla pärlan♥


Haha ska plcoka ner min katt som sitter uppe på garderoben och plockar mygg, sen krypa ner och fortsätta nörda Rederiet! Endast 16 säsonger kvar ;)


8 augusti 2011

God förmiddag världen!


P står i duschen, jag är mer eller midre i ordninggjord, och ska bara vänta på att han blir klar så ska vi knalla bort till Tommy's jobb för att äta lite sen frukost. Jag var vaken kl 8, och som vanligt så får man vänta på att P ska vakna och komma igång, så just därför blir ens frukostvanor att man äter vid 12 -.-


Har iallafall ringt några viktiga samtal nu på morgonen, dock fick jag endast svar från ett ställe.
Hudmottagningen ringer upp mig i eftermiddag!!! Äntligen kan jag få en tid bokad, och på så sätt få kortison för psoriasisen, lovely. Är så otroligt trött på skiten nu, speciellt i huvet där det är som värst.
Har även försökt att komma fram till någon på skolan då jag behöver veta exakta studiedatum eftersom jag måste söka bidrag och lån. Men en är borta på tjänstärende, och på andra numret har det tutat upptaget i 2 timmar -.-
Får testa senare eller imorgon igen.


Såg på Scre4m igår (scream 4 då alltså...) Sämsta skit jag sett :)


Tyler Ward.


Everything.


Our story's told.

Svärtinge

Som ni såg igår så åkte ju jag, Kakan, Patrik, Kricka och Tommy ut till badberget vid Ysunda. Superfint ställe, skönt i vattnet och varmt i solen.


















Efter bad så fick vi förfrågan om vi ville åka hem till Kakans mamma och grilla, vilket vi självklart svara ja på. Så vi åkte in till Finspång för att handla lite och sedan tillbaka till svärtinge. Blev en super mysig kväll med god mat, lite vin, kortspel och slutligen kladdkaka, haha :)


Medans jag och Kakan försökte få igång grillen, så roade sig grabbarna med att sparka lite boll ;)


Kricka, som själv gav sig titeln grillmästarN, fick ta över och till slut gick allt som de skulle ;D


Foooood!


Haha Tommy ber sin bön innan maten ;D





Tack skitungar för en fin kväll!



7 augusti 2011- två år.

Vaknade upp till regnet som slog mot fönsterrutan, supermsyigt! Regnar fortfarande ute, så idag blir det nog endast film nedgosad i soffan med tjejerna  :)






7 Augusti idag, vilket betyder att jag och mitt hjärta "firar" två år idag :)
Vi har haft våra ups and downs, but I still love you like crazy.
Vi kompletterar varann på ett bra sätt, och han är min bättre hälft. Min fina, knäppa Patrik. ♥


Min bästa prutt!

Godnatt.

Kom hem från Svärtinge för en stund sen. Berättar mer om våran kväll imorgon, och då kommer även lite fler bilder :)





'

Kakan har slutat jobbet och kommer snart förbi här för att plocka upp mig,- vi ska dra ut till badberget vid Ysunda tillsammans med Patrik, Kricka och Tommy :)






Kräftskiva

Jag är sugen på att dra ihop ett gäng vänner och köra på en riktigt kul kräftskiva nångång nu i Augusti. Frågan är bara vart man kan vara, samt vilka som är sugna på det?  Inte varit på, eller haft en kräftskiva på många många år, så nu känner jag att det är dags! Någon som känner sig manad att dra ihop något med mig ;) ?




Göteborg / Liseberg

Hade en jättebra dag/kväll igår tillsammans med Patrik, Tommy, Thess och Kakan.
Bilresan ner till Gbg gick bra och det blev all möjlig musik och allsång för att tagga till, samt några stopp på vägen för slafsig snabbmat och kisspauser lite här och där! ;P

Väl nere i Gbg så möttes vi av ett ganska ostabilt väder, men det hindrade iallafall inte mig, från att ha apkul! Vi började med Lisebergsbanan, och sedan så åktes nog allt! Balder, Kanonen, Uppskjutet, Uppswinget, och så även AtomsFear då, Europas högsta fritt fall! Haha trodde aaaaldrig att jag med min höjdskräck skulle våga det. Det värsta var inte vägen upp (gick jättesaktaaa) eller höjden, utan det var INNAN vi åkte upp, samt när vi satt där uppe och inte visst när skiten skulle falla. Men allt var över på några sekunder och hade jag inte åkt den, hade jag ångrat mig som fan! Man lever bara en gång ;D
Märks dock att mna blivit äldre, för när man var yngre var berg-och-dal banor ingenting, men nu nojja jag inför varenda en kändes det som, haha. HAHA, i Kanonen, stackars min nacke. Som de flesta vet så är ju den otroligt svag, så jag hade lite problem med att försöka hålla huvet still. I varenda grej jag åkte så var mitt huvud överallt, måste sett skitkul ut!


Tommy somna redan utanför Norrköping ;D


Glada Thess och Patrik bak i bilen :D


Chauffören ;P  En bit på vägen var det bra väder, sen växla det mellan spöregn och duggregn resten av dagen...samt lite uppehåll då& då


Jag hamna i baksätet efter några mil :D


Det första Kakan lyckas med är att ha sönder sina solbrillor ;P


Uppswinget! Dra åt Lars vad det kittlades i magen när man kom med kroppen ner över stupet! :D
Thess i blå regnponcho, jag i svart och Patrik till höger i vitt :)


Hunkarna provade lite styrka ;) Efteråt hamna vi i Kållerado...dumt utan nåt som skyddar mot allt vatten, haha.
Pissblöta hela högen efteråt.


Haha snygging ;D  Blev lite käk (snabbmat igen!!!) för att hinna torka till lite innan vi gick på nästa åktur.




Hungriga grabbar ;)


Haha vi hamna i nåt som såg ut som en barnkarusell, men fan så kul det var! Snurra på som fään ;P


Där nånstans (mot kameran iaf) sitter jag och Thess påväg ner!


Jag och min fina avsluta kvällen med ett par varv i Parisehjulet :)  Gosigt!







Åkte från Göteborg runt kl 22, och var inte hemma förrän 2:30 ;P
Somnade som en gud i min sköna säng efter en hel dag fylld med bilåkande, kul på Liseberg och för mycket snabbmat. Thess körde hela vägen hem, jag satt fram och höll henne sällskap, och dom andra somna där bak i bilen. Tack alla för en kul dag!

AtmosFear!


JAG GJORDET!  146 meter upp i luften satt jag och Thess, hjärtat slog som aldrig förr, tittade ut över hela Göteborg och helt plöstligt föll vi i 110km/h rakt ner mot marken! Kan looova att det kändes i magen. Haha, jag var helt skakis efteråt :D

Bus på gång!

Kom precis på något som jag tänker försöka fullborda.
Jag vill alltid människor väl, speciellt dom som står mig närmast och som tycker om mig för den knäppa tjej jag är.
Och några som alltid älskat mig oavsätt vad jag än gjort eller sagt, är mina fina föräldrar. Just därför så ska jag göra något speciellt för dom, för att visa min uppskattning över allt dom gjort genom åren.  Visst, det kommer ta sin tid att få ihop pengar och det som behövs...men den som väntar på något gott ;D  Än sålänge tänker jag inte säga vad det är, men det lär ni märka när det närmar sig. Meeen nån som vågar slänga en gissning på vad jag tänker ge dom? ;)




Patrik säger:

Häromdagen så fick jag världens garvattack när mitt pucko till pojkvän helt plöstligt sa: "Men vi älskar ju varann iallafall :D Men du är lite tjock, och det tycker jag är lite äckligt!"

Han har sina stunder på orden bara slinker ur honom, både snälla, och mindre snälla! Haha ibland undrar jag vad det är för fel på fanskapet! Men trots detta, så skulle jag inte vilja leva utan honom ;)




HAHAH Patrik kanske har rätt i det han säger? FLÄSKDOOOORIS! Insåg igår när jag fann denna på iPhonen, att man inte ska ta bilder av sig själv framifrån med för korta armar! Man ser ihopsjunken, 10 kilo större och paddig ut :D 


Ja, jag har tråkigt. Tvättiden är inte förrän om 2½ timme, disken är klar och även städningen -.-

Pot of gold


4 augusti 2011

Strålande sol och varmt ute idag med. Jag hade hellre legat ute i solen, men har en lägenhet som ska städas, disk som ska diskas och 4 maskiner tvätt som måste tvättas -.-


Får sätta mig ute på balkongen emellanåt istället :)

Tjingeling

Tusan så länge jag somnade i soffan efter maten förut haha. Vaknade när Esmet hoppa ner från mitt bröst, kände mig förvirrad och trodde det var en ny dag. Älskar mig själv i nyvaket tillstånd :D

Har precis tagit en lång, skön dusch, satt på mig mina leo-shorts och en tröja, och ska strax knalla ner till min man där jag kommer spendera natten :) Ska förbi kebaben på vägen och köpa mig en hamburgare bara...ooooh fläskDoris!
Hörs imorn!

Folkparken

Nyss hemkommen från parken där jag samlat D-vitamin för hela hösten tror jag, så nu är min kropp överlycklig (måste sola mycket pga av psoriasisen)! Så lite mer än 3 timmar i solen har gett mig en snygg bränna, och sista 45 minuterna så fick jag även sällskap av min fina man :)




Haha, boken som får hänga med mig som sällskap vid sånna här tillfällen, Slash självbiografi.






Men om jag skulle ta mig en dusch så jag får bort all kladdig sololja, samt få i mig lite mat då :)

3 augusti 2011

'

Vaken, pigg och glad. Ska man lita på NT, så är det redan 24 grader ute och klockan är bara 9.
Så idag tänker jag ta ett par timmar för mig själv, lägga mig i en park och sola i några timmar :)
Men först blir det lite morgonmys med mina sessor...så om nån timme rör jag mig väl bortåt.



love love love


Jag älskar dig, min lille prutt ♥

Spontan-tripp till Götet!

Jaha, då åker jag, Kakan, Patrik, Tommy och Thess till Göteborg på fredag, haha bara sådär!
Vi ska besöka Liseberg. Vi hade ju planer på det tidigare, men så blev det aldrig av (plus att vi skulle åkt många fler då)...och nu kände vi nog att vi behöver komma iväg från Norrköping, om de så bara är för en dag. Skönt att släppa allt och bara ha kul :) Så idag så bestämde vi att vi glider neråt på fredag morgon.



Gina

Svängde in på Gina Tricot igår när jag var en sväng på stan tillsammans med Zarah, och hittade dessa två;


Pinnen i dörrhålet är katternas leksaksgrej...för den som undrar ;P



Alltså, jag har alltid haft problem med mitt färgseénde (beror helt på ljuset, och mörka fäger är värst), men jag tror denna skjorta iallafall är ett mellanting mellan röd/orange? Haha. Skön ialafall :)

2 augusti 2011

Underbara daaag!  Är nyss hemkommen från Svärtinge, och jag är helt slut i kroppen efter en hel dag med strålande sol och värme.



Kunde ju inte fått en bättre start på dagen iallafall! Vi åkte ut till Lina, och där blev det poolhäng och massa solning :)


En rosa Thess :)


Lina ;)


Haha, mina ben.




Enda bilden jag fick på bästis, men hon är liiika snigg som alltid min kvinna :D


Inte heelt fel ;D


Efteråt så stack jag, Kakan och Thess iväg till Finspång för att prata med en tjej som gifter sig snart, och då ska vi servera under middagen :) Kommer bli riktigt kul!!
Tack mina fina tjejor för idag ♥

Prinsen.


Finns inga ord som kan beskriva all den kärlek dessa två fick uppleva denna morgon.
Solen gick upp, Ron låg ned i gräset med Karin sittande tätt intill sig. Allt var så lugnt och fridfullt ♥




RSS 2.0