'



Du håller mig kvar i nåt jag lämna, för längesen.



'

 
 

Sjuk vs. Midsommar

Ah men precis som förra året så ligger jag sjuk med feber och skaplig förkyldning. Men som den krigare jag är så kommer jag ta mig igenom en kanonkväll med ett leénde på läpparna :)

Trevlig midsommar på er gott folk!

'


 
Det verkar som det kan bli en sommar 2012 ändå :) Hunnit med massa bus och gos de senaste dagarna!

'




' If you could only read my mind, you would know that things between us ain't right.



Chipmunk vs. Alienhead.





Haha, har nog aldrig tråkigt tillsammans med dig! Bästa rövröjarna.

Mys i regnet.

Vet inte vart jag ska börja? Min lördag var galen, vild och väldigt välbehövlig. Ställde in alla planer för dagen och bestämde mig för att tillbringa den tillsamman med Zarah. Blev en sväng på stan, pizza, ett besök på systemt och sedan hamna vi hemma hos Zarah då. Satt där i några timmar, drack, åt en jäkla massa jordgabbs och senare fick vi ett samtal från min bror som ville att vi skulle komma dit. Sagt och gjort, efter att ha fixat till oss så vandra vi hem till honom och Zarah hatar mig för att ha världens minsta urinblåsa tror jag, haha! Väl där så befann sig bror med hans apsköna vänner och under kvällen så rulla det bara in fler och fler. Otroligt lyckad kväll och har haft den bästa kvällen på länge. Runt 2-2:30 så kände bror att han blev lite trött, så alla drog hem...förutom jag, Jyrki, Dagge och två grabbar till. Vi gick istället rakt över gatan bort till Folkparken där vi satt oss under ett träd som skydda mot allt regn. Drack öl, lyssna på åskan, kolla på blixtarna (jag kunde som vanligt inte se det fina i det hela utan var helt panikslagen, haha) och bara myste! Tiden sprang iväg och efter att jag, Jyrki och Dagge försökt komma in i kyrkan så bestämde vi oss för att skiljas åt efter en sjukt bra kväll. Så hem vandrade jag i spöregn kl 4-5 imorse, helt ok ;D


Aaah, min bror är han som älskar hästar!






Ankan och bror...tror de har ett slags hemligt förhållande!






Någon blev visst lite trött? ;)






Han ser ut som en priiiins!


Haha härliga grabbar det där! :)



Rövröj

Det finns få saker här i livet som kan få en på så bra humör, och garva tills man ligger dubbelvikt, som min trogne vapendragare! Behövde verkligen det här idag.


....

Ställer in alla dagens planer och hänger med min brooor Zarah. Behöver det så jättemycket nu.


Tvätt och kinamat.

Vakna imorse av att min man smög upp ur sängen för att sedan behöva lämna mig all alooooone!

Efter att jag fixat med tvätten så blev jag hämtad av bästa Annelie. Vi åkte till.. Ah china eller vad det heter där hon bjöd på kanongod mat! Satt och prata om allt och inget, hade riktigt trevligt som alltid :) Nu, ett par timmar senare tänker jag bara ligga i soffan med extrem matkoma ett tag!


Töntig och kärleksfull.

Jag vet att du är den som kommer finnas hos mig, oavsett vad. Och jag behöver dig, mer än vad du tror. Vissa saker här i livet är helt obeskrivliga...


11 Juni 2012.

Skulle tagit en promenad med Mimmi på morgonen, men hon var tvungen att jobba. Skulle träffat Jaana, men var tvungen att säga ifrån. Vaknade med migrän imorse och skiten sitter ju i så jäkla länge. Men har iallafall orkat med att städa lite och ta hand om disken.

En dusch? Lite mat? Borde piggna till lite då. Måste ju vara på topp ikväll när folket kommer hit för att kolla fotbollen: Ukraina - sverige.


Vuxenaktiviteter

Jag och min fina körde en söndagsdejt hemma hos Z&P. Häromdagen fick jag för mig att jag ville spela bingolotto idag, och sagt och gjort! Min man gick all in... Fixade med lotter OCH duttpennor. Totally awesome. Vi fick ju även Zarah och Pierre att haka på och även dom gick hela vägen ;) kan säga att det blev helvilt iallafall, haha aldrig garvat så mycket. Pierre lyckades med en bingo, och jag var en dutt ifrån en resa till Grekland. Inte dumt! Vi avslutade kvällen med ett besök på donken och en jäkla massa McBengt ;D


Djursex


Aldrig mer monopol!

Hade en aptrevlig kväll igår. Jag och min fina man gick hem till Zarah och Pierre, där det blev fotboll, rusdryck, jag fick bra med pisk när vi spelade Monopol, och så avsluta vi med korv-ätning!

Runt tolv så gick jag och Jesper till BK för att köpa med buuuurgers till oss och hans mamma :) Gosekväll!!


Käoz

Tanken var att jag skulle med Zarah och Pierre på bio nu vid 21, men fick istället gå hem eftersom jag mår käääääzt. Så ska istället inta forsterställning i soffan och somna till fotbollen.


Myskväll

Kör på en myskväll med min fina pärla! Får snart sällskap av grabbarna grus också :)


RSS 2.0