På toppen av ett ankberg!

Heeeeelt insane! Blev mer eller mindre äten av alla ankisar som var vrålhungriga borta i parken förut.
Haha Kakan sprang runt med en hel ankflock efter sig, livrädd :D
Efter ankmatning så började vi gå bara, ingen plan på vart. Gick igenom industrilandskapet, fota lite, halka lite, sprang för våran egna spegelbild helt aprädda och slutligen gick vi förbi vår gamla skola, JB och då blev det massa minnen som det pratades och skrattades massor åt. Tusan vad vi saknar den skolan. Inte lektionerna och allt arbete, men vissa lärare och klassen :D














Haha jag våldförde mig på Moa Martinsson!



Haha älskar våra promenixer, slutar alltid med massa bus och knas♥

Busigheter!

Nae, nu sticker jag ut i kylan för att hitta på bus med bästis!



Kakan i somras ute hos hennes mor. Hon sööög verkligen på Sudoku(?) haha :D

Messirulldan!

Oj oj oj, katten med tuuusen smeknamn. Känner en oerhööörd saknad efter min bäbis idag.
Fast snart får hon flytta hem igen... hem till mig, till VÅRAT, mitt och Esmet's nya hem :)
Kommer bli så gosigt. Måste nog dock skaffa en kompis åt henne, men vet inte riktigt. Hon är ju inte villig att dela med sig av min uppmärksamhet till någon annan så det är nog lika bäst att hon får vara ensam, haha.


Hon är väldiiiiiigt kvinnlig denna katt! Haha.




Lilla griiiisen ♥

Vuxenpoäng!

Haha oh du milde! Jag och Kakan har nu klarat av både att åka in i biltvätten OCH kört in på besiktningen.
Trotts panik och en jäkla massa garvattacker så gick det riktigt bra till slut. Vi lever och det gör bilen med och vi tycker vi har gjort oss mycket förtjänade av massor av vuxenpoäng, haha :D

En tripp i biltvätten:

Han i kassan på 7eleven måste trott att vi var heeelt utvecklingsförskadade eller nåt som inte förstod hur vi skulle göra när vi skulle in i biltvätten, haha.  Det händer alltid massa kul när jag och Kakan ska ge oss på lite svårare utmaningar här i livet, gotta love us! :D



Nu ska jag kirra lite keeeek, betala lite som ska betalas och sedan leka med bästis igen!
Hörs.

28 Februari 2011

Framme vid februaris sista dag då. Har gjort mig klar för att snart lämna lägenheten och ge mig upp på stan för att fixa lite med bank och andra papper. Efteråt hoppas jag på att Kakan har vaknat till liv och att vi möts upp för biltvätt och besiktning av bil, haha. Detta kan bara sluta i katastrof!!! Känns mer som att detta är saker en man borde göra med risk för att jag och Kakan inte är dom två brightaste. MEN, det kan gå, med en jäkla massa tur och vilja så borde vi inte fastna i varken biltvätt eller inne i besiktningshallen ;D

Kameran hänger med så bjuder på lite bilder senare när jag är hemma igen!
Ha en fin måndaaaag♥


27 februari 2011

Söndag och helgen har mer eller mindre passerat.

Har inte så mycket att berätta om så lägger upp lite bilder från fredagens festligheter.
Haha galen kväll. Började lite smått här med Kakan och Zarah, sen vidare till Hageby hem till Eddie. Kom massa trevligt folk dit. Senare på kvällen tog vi taxin till Cromwell på Kungsgatan. Aldrig varit där innan men det var ett mysigt ställe, helt perfekt :)
Kvällen bjöd på en jäkla massa skratt, trevligt sällskap, skön musik och kankse lite för mycket alkohol. Men som September/Petter skulle sagt; Det är okej att spåra ur.  Iaf ibland. Dom hade goa shots på Cromwell och så blev det en kanna öl med som vi dela på. Hade riktigt kul iallafall. Tack som tusan för en kanonkväll!


Snygg-Kakan!


En Johanna. Haha ja, både jag och Kakan körde på nya snyggskorna!


Fina Zarah med sin på-vägen- flaska :D


Ytterst charmig bild på oss :D


Eddie körde på deeptalk med sin Kapten ;D


Cookie och Linus :)




Thess, Kakan, Linus och...OH! jag är sämst på namn. Trevlig pojk iaf.


Happy people!


Haha pet i ööörat!




Efterfest i snöhögen :D?












Haha söööt är hon juu :D


Nu är det dags att tagga till för fotboll som kickar igång vid klockan 17 sen :D

Bara för att!

Tack Zarah för att du beställde mina skooooooooooooooor :D
MAHAHAHAHAäruuuunöjd nu ``?????????????;D

Dr. Dre - I Need A Doctor ft. Eminem, Skylar Grey


25 Februari 2011

Tudelf'cking-ooo som dom skulle sagt i Sopranos!

Fredag fredag fredag...massa fredag, IGEN! Veckorna går fort även fast man inte gör så mycket om dagarna.
Så vad kommer denna dag innehålla då? Jo först tror jag på en 22 minutare uppe på NC, bättra på brännan lite. Försökte få tag på Lill-madde som sällskap men puckot svarar inte!!! Haha. Ska även förbi bolaget, fixa lite smågrejer på stan och sedan hem för att duscha och fixa sig inför kvällen då det blir party med hela tjejgänget. Kakan kommer hit nångång efter hon slutat så blir tagg på hög nivå. Känner för att färga håret idag. Kanske vore nåt?

Aja, lika bra att få tummen ur och komma igång så man hinner allt :)

I väntan på praktikanten!

Drog ju som sagt ner till Candyland förut. Fick sällskap av min vän Djimmy boii!
Efteråt knalla vi över till Rusta där bästis har praktik och i väntan på att hon skulle sluta (45 min) så chilla vi runt lite där inne. Kolla på typ allt, jag spruta ner Djimmy med tjejparfym, tappa presentpappersrullar över golvet samt köpte djungelvrål och cola!


Djimmyboii!


Kanonbra keps!


Wierd / Happyface! 

Efteråt körde Kakan hem Djimmy, sen drog vi till ungdomsmott. för att kirra nya piller, apoteket, och ah sen hamna jag är hemma. Ska få i mig lite mat, försöker även få Kakan att äta där hemma. Hon är säääämstaste på att äta :D
Blir att dra sig utåt med henne snart igen. Hörs!

Me, me, me....so much meeee!



Nu är det dags för mig att röra mig utåt. Ska först förbi Candyland (söka jobb, haha) sen kila över till Rusta lagom till bästis slutar. Blir att hitta på något busigt. Blir även en mysig liten fika :)

Hare king, Tjingeling!

Operation Hemlös!

Japp, nu känner jag att jag måste göra något för denna stackars man som bor under trappen längst ner.
Mötte honom förut runt 10-tiden när jag skulle hämta upp all tvätt. När jag kommer ner och ska in genom källardörren så står han där och tar på sig mössa, jacka skor osv för att hålla sig varm för dagen. Mötte hans blick och gav han ett leénde men nae, inget mer än ett par tveksamma ögon från han. Kände direkt hur jag fick en klump i magen! Att man ska behöva bo i ett trapphus, under en trappa, ha tidningar som säng och äta från de sopor som folk ställer vid dörren...INGEN ska behöva leva så.

Jag vill göra något men vet inte riktigt vad. Ge honom mat? Han kan bli tacksam samtidigt som han kanske är en sån som inte vill ha någon sympati alls. Hur vet jag att han inte valt detta själv? Att han bara söker sig till ett varmare ställe under natten? Vad gör han på dagarna? Ja, finns tusen frågor. Känner iallafall att jag vill göra något, hjälpa han på något sätt, om han nu vill. Är det rätt eller fel av mig att ens lägga mig i hans levnadssituation?

Eminem ft. Ludacris- Forgiveness

Igår kväll hitta jag yttligare en skön mix som jag tänkte dela med mig av!


Awesome!

Design!

Känns som att det är dags för ett header och desigbyte. Får komma på nåt och sätta ihop så det blir lite nytt och fräscht!

Ideér ? :)

"Fyra nyckelspelare på skadelistan"

Det säger sportbladet. Persie och Koscielny är redan skadade. Igår fick både Fabregas och Walcott bytas ut pågrund av skador.
Matchen mot Stoke igår slutade 1-0 till Arsenal iallafall. Bendtner tog ner bollen på bröstet och spelade fram till Squillaci som kunde pytsa in den!

Helt ok match. Men tror nog det var mer fart på't de första minutrarna in i matchen då Walle hade två bra chanser iallafall. Vi får helt enkelt skylla på stackars Kricka! Alltid när han kommer hit och ska se Arsenal med oss så blir det världens segaste match, inget händer haha.

24 Februari 2011

Godmorgon!

Var precis nere i tvättstugan och kasta igång 3 maskiner med tvätt. Känns....skit att vara uppe nu, men sånt här måste ju också göras. Tur för Patrik som kan ligga kvar och sova -.- Lite märkligt att han kommer upp direkt om han ska iväg någonstans, på möte eller vad som, men som helt plötsligt inte hör alarmet nu på morgnen.
Aja. Vad gör man klockan 7 en torsdagsmorgon då? Ute är det mer snö, kallare och alla människor ser ut som dom hatar sitt liv.

Förresten. Det bor någon under trappan längst ner. Läskigt, faktiskt! Det ligger sönderslinta soppåsar, halväten gammal mat och gamla tidningar som en liten "säng" där under.
Tror det låg någon där nu när jag var nere. Det är säkert ingen elak eller farlig människa, bara någon stackare som tar skydd från kylan. Men det känns ändå lite obehagligt när man ska gå ner. Ska man skippa rädslan och bjuda på en kaaaaaffe kanske? Haha. Blir inget!!



MORN!

Fotboll.

Om ca 25 minuter så sätter Arsenal-Stoke igång hemma på Emirates.
Så dags att tagga lite lätt bara. Tror även Patriks vänner skulle komma förbi, men dom ville även se CL-matchen mellan Inter - Bayern München, så blir rätt mycket fotboll ikvääääääll.



Återkommer senare efter matchen. Måste även hålla Kakan uppdaterad! :D

Min största kärlek!

Glömde ju helt bort och visa vad jag hämtade hem häromdagen!


Min Deblina från Nelly!

Trodde de skulle va rena mördarmaskinerna för fötterna, men icke! Känns riktigt bekväma att gå i.
Dom är ju så otroligt snygga också, mums! :)

ÅÅÅÅÅÅÅH!

Jag är världens gnälligaste människa just nu!!!!!!!
Vill göra nåt, men finns inget att göraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Kallt fan äre ute, annars hade man kunnat gå ett varv runt strömmen eller liknande.
POOOOOOOOOOOOOOOOP!

Bättre när jag var hemma i Köping, fanns massa att göra hela tiden. Hatar att bara sittaaaaaa!!!

GNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLL!!!!! JAA JAG FÅÅÅR DET !!!

Skräckupplevelse!

Måste bara berätta en lite rolig sak som inträffade när vi var på middag hos farmor häromdagen.
Vi har precis käkat klart, sitter och pratar lite och farmor går iväg en sväng. Hon kommer tillbaka med en Silja Line påse och räcker över den till mig med ett riktigt belåtet leénde.
Jag borde förstått redan då att det var något lurt på G! Haha.

Öppnar iallafall påsen, ser nåt gosdjurlikande ligga där i med RYGGEN vänd mot mig. Jag säger lite väl tidigt "Tack farmor" i tron om att det var nåt sött. Så fel jag hade...
Jag vänder upp pälsbollen i påsen mot mig och vems ansikte möts jag av?! Jo, MORRAN!

För er som inte vet så är Morran nåt äckel som glider runt i Mumindalen. Som liten låg hon på top 3 av mina värsta fiender, fanns verkligen inget läskigare än clowner, dockor och så Morran. Hon både ser och låter dum ut! Liksom, man förstår inte vad hon säger. Är hon är, glad, ledsen?! Med ett creepy leénde bredare än något annat. Förvirrande och där av min rädsla. Jag har iallafall berättat detta för min farmor och även faster och dom var väl medvetna om att jag inte vill ha med Morran att göra!!Åter till påsen...

Då jag sitter öga mot öga med Morran så slängs hon er i påsen igen, åker en bit över bordet och jag sitter och tjuter/skrattar samtidigt som jag försöker få fram hur elak farmor är, haha :D
Farmor har då alltså på kryssningen sprungit på denna Morran-nyckelring och tänkt på mej (skulle inte bli förvånad om hon verkligen gick på storjakt efter Morran -.-)

Det enda min farmor hade att säga när jag lugnat mig var: Ja, det krävs en sån här upplevelse för att du ska komma över't! :D




Måste väl ändå påstå att vi efter denna skräckupplevelse kommer helt ok överens! Hon vaktar mina nycklar men hon få tusan bo i jackfickan, hon ska inte komma och tro att vi kan va bästisar än på ett tag. Jäkla Morran ♥

23 Februari 2011

God förmiddag!

Var galet trött imorse tydligen så kom inte upp förrän vid 11. Har precis käkat lite frukost och ska snart in i duschen.
Vi startar dagen med lite skön musik tycker jag allt!





Hörs!

Skafferiet

Det är fan farligt ute! Aphalt, svinkallt och massa mysko folk. Allt detta bara för att gå ner till Statoil, haha.


Blev ju som sagt lite mysigt bästighäng med Kakan förut. Min lilla pingla, finns ingen finare än henne. Jag har haft världens tur som fått denna sötsak till bästa vän♥
Blev iallafall en 22 minutare upp på Nc, superskönt som vanligt. Lyckades med att somna till också men väcktes av Spinningens aphöga musik, haha.
Efteråt, bruna och fina, så kila vi ner till skafferiet. Det dracks kaffe och varm choklad med marsmellows (?), supergott. Riktigt mysigt vare att bara sitta där och prata om allt och inget. Älskar oss...våra samtal kan vara så djup seriösa till att bli helt hysteriskt knasiga. Hon är ju sådär himla härligt knäpp den där Kakan :D



Nu hade jag tänkt lägga mig och läsa klart en bok jag påbörjade för ett tag sen, och hoppas på att jag inte får ont i huvet såklart. Sen blir det nog sova skulle jag tro :)


22 minutare.

Dags att röra sig upp mot stan med bästa vän för att först ta oss en 22 minutare på NC och sen sätta oss på Skafferiet och bara prata massor, det behövs ♥

Disney.

20 år gammal och jag älskar fortfarande de äldre Disneyfilmerna som gjordes när man var liten.
Jag menar...vart försvann det magiska i dagens filmer?  Ae, tacka vet jag the old ones, dom är så himlarns mysiga!














Blir ju så kär varenda gång!

Hahaha!

Förstår fortfarande inte varför jag tog dom där bilderna imorse innan jag satt igång med städningen.
Sitter och garvar helt hysteriskt över hur sjuk i huvet jag är ibland, hahahaha.
SÅ FUUUULT! Jag dör lite :'D

Love shine a light.

I fredags kväll, då jag fortfarande var hos mamma och pappa så satt vi och käka lite ost, kex och sånt gott. Radion stod på som alltid och på fredagskvällarna har dom nåt tema med gamla 80-90tals klassiker, helt awesome förstås!
Sen kicka dom igång en låt som jag minns att jag älskade när jag var yngre men som jag såklart då inte kunde komma på vad den hette. Men nu tusan, nu har jag hittat den!! Äldre musik kommer nog alltid vara bättre :D

Katrina & The Waves - Love shine a light.




Spola fram til 1:10 ungefär ;P



2 timmar senare och en trasig rygg.

Haha hade ju inte trott att det som skulle ta högt 30-40 minunter att städa skulle ta sisodär 2 timmar.
Men när jag väl hade börjat så blev det att skura precis allt jag kom över. Kakel, möbler, golv, kranar, badrum och hela köket osv. Skiner ju sådär riktigt snyggt här hemma nu, och jag triiivs! Dock så går jag runt som Quasimodo mer eller mindre då jag nog glömt sträcka på ryggen lite då och då ;P

Tänkte slänga upp lite bilder på vad som shoppades på stan igår med.



T-shirt från H&M  -passa rätt bra med tanke på mitt skoberoende haha.


Enkelt svart bälte från New Yorker


Svarta (dom ser grå ut på bilden) chinos från Gina Tricot

Har visst glömt äta så kanske är dags för det!
Tjingeling :)

22 Februari 2011 - Städmani!

Startar dagen med att göra en ytterst noga städning av lägenheten!
Vet inte vad det är med mig men förr var jag rätt slarvig och städade inte sådär jätteofta, endast dom gånger det skulle komma hem folk till mig. Men nu klarar jag inte av att det är dammigt och grejer. Iofs, det är nästan aldrig stökigt här hemma, men det är just det där med dom där jobbiga dammkornen som snabbt pryder hyllor osv bara några dagar efter städning. Haha så ofta jag städar så måste folk tro jag har fått nån jäkla städmani eller nåt.




Hahahaha! Varför dessa bilder ens tog vet jag inte. Men jag är ensam hemma, energinivån ligger på topp, lite lätt uttråkad, ville höja stämningen och ja, är väl bara allmänt taggad. Så jävlaaaa stöööörd, otroligt vackert!

Men men, dags att använda snabeldraken och hans gäng! :D

"Theres på cykel..?"

Oh herreguuud vilken jäkla kanondag jag haft tillsammans med bästaaaa vän och nu ikväll träffade vi även fina Lina :) Är riktigt trött efter att ha suttit på tråkigt infomöte på AF, knallat på stan i ett X antal timmar och nu ikväll åkt bil och haft kanonkul i typ 3 timmar. Haha tack tjejer!

Orkar inte riktigt skriva ett långdraget inlägg om hela dagen, är så fruktansvärt trött.
Men blev en fika på Kupolen med massa skratt och Räponshake.
Jag fick en tablett av Kakan som gjorde att tungan domna bort ,så satt och äckla mig lite, och så blev det typ tre stycken dreggelsträngar från munnen.

Kakan: Oh...tre stycken!! (jätteäcklad)
Jag: Theres på cykel...?
Kakan: HAHAHA jag sa TRE STYCKEN!

Tror min hörsel har blivit ännu värre, för vad tusan skulle lilla thess cykla runt på stan för?! Haha.


Älskar Kakans snygga pose! :D


Shake @ Kupolen. Snygg är hon!


Shake @Kupolen!


Min snygging inne på Cubus! Haha en riiiktig pilot barre.

Nae, nu tänker jag sova. Lägger upp bilder på dagens shopping imorgon och även bild på något så jäkla snyggt som jag hämtade idag ;D

21 Februari 2011

Tjosan i trosan!

Känner att jag denna dag har sjuuuukt mycket energi som jag behöver bli av med! Tur att jag ska träffa bästaaaa vääään (äntligen!!!) och spendera lite tid med henne. Först ska vi på möte på Af, det var nåt om rekrytering, Securitas kommer, och sen hoppas jag på att vi kan gå en liiten kort runda på stan med :)

Vaknade vid 8:20 imorse och var appigg. Tror min dyngsrytm sitter i sen jag var hemma hos mor & far en vecka.
Somnade runt 23 varenda kväll och klev upp allt mellan 8-9. Så käkade lite frukost och kollade två avsnitt av Ponnyakuten, det är ju så braa haha :D



Så tjuuuusigt, min nya skjorta och grejer! Enkel, vit men superskön :)

Haha känner mig minst lika taggad som Turk och JD när som ska åka och kolla på basket, Michael Jordan.
Men har ju saknat min fina lilla tös :)

Hörs sen!

20 Februari 2011

Nämen tjehäääna!


Är hemma i Norrköping igen. Känns skönt, samtidigt som jag som vanligt saknar mina föräldrar och djur uppe i Köping. Men det ska nog gååå bra :)
Får ju snart ta hem lilla Esmet igen, så fort jag flyttat, vilket bara är ca sådär en månad kvar!!!


Är läskigt trött ikväll, så det får faktiskt bli lite jobbsök sen sova.
Har en ganska späckad måndag...eller ah tisdag och onsdag med. Allt är jobbrelaterat så likabra att få det gjort.
Men men, hörs!


Hemskt tråkigt inlägg, riktigt tråkig uppdatering över huvudtaget, but it will get better!!!

19 Februari 2011 - 25 minus

Godmorgon!

Vakna klockan 7 och skulle gå ut för morgonciggen, möttes då av 25 sköna uppiggande minusgrader!
Inte ens kallt, lovar! Haha hästarna såg till och med lite frostiga ut. Esmet fick för sig att hon ville ut men tror nog hon mer eller mindre skulle frysa ihjäl. Räckte med igår kväll när hon skulle ut, hon börjar frysa direkt. Vi gick en heeelt annan väg för en gångs skull, ut mot stora vägen. Dock kom vi inte så långt då hon såg en bil komma ute på vägen, fick panik, typ "omfg, vad ääääääre däääär?!" och mer eller mindre försökte kuta hem igen. Haha måste sett kul ut eftersom hon typ drog omkull mig i ren panik. Men hon är smart, hon kuta till rätt ytterdörr när hon ville in. Dock blev hon apledsen när jag hade problem med att hitta nycklarna i fickan, så hon fick vänta lite extra.

Aja, time for some früstük! Haha.

Staty-hund!

I know, när jag är här uppe blire mest inlägg om djuren. Men, dom är lite lagom körda på sitt sätt och kan inte göra annat än att garva åt puckona. Som Sinus häromdagen när han ville ha en sak som låg på översta hyllan i hallen. Han är smart den jäkeln, för han vet precis vad som ligger där. Just precis, repleksakeeeen! Haha.


Haha synd att se lagom dumsöt ut :D

18 Februari 2011 - Sun sun sun!

Vaknade klockan 8:30 imorse av att solen lyste in genom fönstret, så då var det bara till att gå upp :)

Sitter just nu och kollar ut genom köksfönstret och ser min lilla Nordman stå och sola ute i hagen.
Ser verkligen hur skönt ut som helst, iallafall om man ska gå på hur han står; Hängande underläpp, ett par sömninga ögon, ett väldigt avslappnat ben och ett par öron som bara står rakt fram. Har nog aldrig sett någn se så njutande ut någonsin, min fina lilla ponny :)
Nu anslöt sig även Lövis som står och kliar Nordman på halsen, haha.

Har inte fått sådär jättemycket gjort nu på förmiddagen. Har endast ätit frukost, busat ute med hundarna och tränat 40 min. Rambo gjorde mig sällskap där ute haha. Satt och glodde på mig hela tiden som om jag vore dum i huvet, tack för den! Gosa lite med gammelgubben och ja, nu börjar det kännas att denna en gång så feta katt nu börjar tyna bort. Det är inte mycket kvar på hans lilla kropp. inte lätt att vara gammla misse, han är väl någonstans runt 15-20 år, ingen som vet riktigt.


Världens nöjdaste katt! :D

Neh, ska ut och hänga lite tvätt nu och sen kanske ta en promenad i det superfina vädret. Blå himmel med massa massa värmande sol :)
Hare king, tjingeling.

Visa röööööv!

Hahahah vet inte om det bara är jag, men jag finner iallafall detta hysteriskt roligt!


Galen jäkla tant!

Oväntat besök.

Ligger just nu på golvet i mitt rum hemma hos mamma och pappa. Anledningen till själv golvet-situationen är att jag har min laptop på golvet, och lyfter jag på den så stängs skiten av haha. Luckan under har typ tappat varenda skruv så det glappar liksom lite.
Haha medans jag ligger här på golvet så är det en liten Esmet som smyger runt under sängen och busar vid slutet av överkastet nere på golvet. Typ ligger och smygkikar på mig och gömmer sig så fort jag kollar på henne samt hoppar upp i sängen och ligger och slår mig i huvet med tassen. Knas!

Denna dag har inte varit sådär jätte händelserik som dom andra.
Fixade ju med hö't imorse, tog hand om disken när Carola stack iväg och jobba och sedan fota jga lite.
Blev mest bilder på Ville då han gjorde mig sällskap här uppe. Han blir grymt ledsen när Carola åker hemmifrån så försökte underhålla han lite.






Skit i att jag ser ut som apa, det är söta hunden ni ska kolla på!


Ikväll är jag på lite halvkonstigt humör. Kan liksom inte riktigt förklara vad det är. Jag är inte arg, sur eller ledsen över något. Kanske mest trött, eller saknar Norrköping.
Kanske handlar om det som hänt eller att alla runt omkring säger åt mig att göra en sak, vilket låter smart till en början, kanske enkelt för andra. Just nu vill jag inte ha några som helst kommentarer om hur jag BORDE göra, för det är inte lätt. Jag är som jag är, och hela jag är komplicerad och gör gärna tvärtemot. Låt mitt liv vara komplicerat och trassligt. Vem vet, det kanske är så jag trivs som bäst? Verkar uppenbarligen så iallafall.

Bildbomb!

Slänger in lite bilder från dagarna som gått :)


Roadtrip till Himmeta med Albin och bästa vän. Haha hände massa konstigt påväg dit!


Esmet hade byggt en av sina tusentals kojor under täcket, på min mage haha.


Sinus som var ute och grävde snö med nössen.


Solkatt!


Antar att sinus är medveten om vad som ligger på översta hyllan ;D


Stejna satt helt knas med baktassen. Ser inte ens skönt ut? Haha cpkatt.


Nonne snodde hundbädden och ansåg att den var hennes. Hon får ju ordentligt med plats iaf.


Katt i gaykoppel!

Aja, orkar inte mer nu så det får räcka. Ska...göra nåt annat! haha

Angående Facebook!

Tänkte att jag skulle lägga en förklaring på det hela. Mina vänner undrade igår vart min facebook gått och gömt sig och ja, vart tog den vägen? Jo jag gjorde som så att jag inaktivera den på obestäm tid helt enkelt.
Känner bara att det blivit lite mycket. Enda sättet att få reda på saker är att man kollar fejjan, folk är inte alls sociala på samma sätt som förut. Jag säger inte att det är nåt dåligt med det hela, utan det är bara jag som tröttnat för stunden. Så kände att det var dags för ett uppehåll. Det tar upp så mycket tid för vissa och har man inget annat för sig, eller tillochmed borde göra annat, så hamnar man där iallafall. Man blir så jäkla osocial, samtidigt som man inte kan vara mer än social när man sitter inne på Facebook. Det mesta kretsar faktiskt runt denna sida, men ah, jag har tröttnat lite. Min blogg är nu min nya facebbok, ni får helt enkelt gå in här för att se vad som händer.
Så, nu vet ni! Vem vet, en dag kanske vi ses igen, haha :D

Kika in senare då det kommer lite fula videor på djuren och lite bilder för att göra det hela roligare.

17 Februari 2011 - Arsenaaaaaal!

Tju!

Vaknade upp till nåt helt underbart imorse; Arsenal vann CL-matchen mot Barca igår med 2-1!!!
Guuuld värt! Hade ju inte den turen att jag kunde se matchen, så fick kolla på highlightsen istället :)


Nu på förmiddagen när jag stått uppe på höskullen och dragit ihop allt löst hö och packat det i sopsäckar.
Blev väl 6-7 säckar. Det värsta av allt var att få ner både mig själv och säckarna på stegen sen, jag är sjukt höjdrädd. Men det gick till slut och jag slapp gråtattacker, haha. Att gå baklänges ner på stegen med en fet säck på armen och försöka hålla balansen, det var inte lätt!
Men fick ju ordentligt med motion, awesome!



Your Song


Nästan lite bättre än originalet :)

15 Februari 2011

Helloj!

Jag vet, väldigt dålig uppdatering när jag är här uppe, men det är hela tiden så mycket som händer :)

Idag har jag hunnit med grymt mycket:
xTräning 30 min
xVikt tvätt
xStädat huset ( 7,8 rum och kan lova att 2 hundar och 9 katter hårar ner rätt bra!)
xPromenad med vovvarna
xDisk
xAerobics 1 timme
x30 minuters solning

Så, fullt upp :) 
Men skönt att hålla sig sysselsatt.
Ska snart in i duschen, efter det får det nog bli sängen. Man blir riktigt trött av aerobic kan jag lova, haha.
Kika in imorn så kommer det upp lite bilder osv.

Natti!

Karin Lindqvist.

Shiet, måste ha världens snyggaste bästis!


Grymt vacker! Hothothot!

It hurts.

Denna dag har passerat utan några större besvär. Har hållt mig upptagen med saker hela tiden så jag inte haft en stund till att tänka. Men nu...jag vet inte. Det gör bara så jävla ont. Varenda låt jag lyssnar på, så äre någonting som påminner om dig. Jag vill inte! Jag vill inte att det gör så fruktansvärt ont, vill inte känna den här känslan.
Men...

Ae, efter en dag med massor av pyssel så ska jag sätta mig ner och kolla på Solsidan.
Hörs!

13 Februari 2011

Jag har nog aldrig känt sån jäkla besvikelse över något någonsin.
Hmm. Aja, sitter hemma hos mamma och pappa nu. Dom åkte nyss över till V-ås för att hämta en ny bil och jag sitter hemma med hundarna. Vi ska snart ut och wresta i snön och sätta igång en maskin tvätt.
Får även bli att kolla till bäbisarna i hagen en sväng :)





Lika bra att röra sig utåt och få lite gjort. Hatar att bara sitta, tänker för mycket. Vill inte.
Tusen tack igen till Kakan och Albin för igår, vet inte vad jag skulle gjort utan er♥


Rubriker suger.

So, it's me and my glass of vodka!
Behöver sånna här kvällar. Bara vara ensam hemma, lyssna på musik och rensa huvet på tankar.
Musik är det enda språk som inte behöver översättas...

Visst, hade det varit en vanlig fredag så hade jag inte tvekat på att dra iväg med tjejerna. Men jag orkar verkligen inte, inte ikväll. Jag behöver bearbeta vissa saker och det gör jag helst i ensamhet, blir så mycket lättare haha :)


Nanana, nu ska jag fortsätta bläddra igenom bildmappar och ösa gamla 80-tals klassiker.




Total lycka.

Burlesque ♥

Jag vill bara ha meeeer! Har aldrig sett något liknande. Finner inte ord nog att kunna förklara!
Vackert, glamouröst, kläderna, musiken och framförallt dom vackra kvinnorna! Älskar't!


Slutar aldrig förvånas av Cher. En otrolig sångerska och skådespelerska.


Kvinnan med rösten!

Iallafall, skulle kunna sitta hela dagen och se filmen om och om igen, aldrig sätt nåt så bra!
SE DEN!!!!

11 Februari 2011

En morgon som alla andra, förutom att min man denna morgon går runt och skriker
"You're not the faaarting police!!" HAHA, dum i huvet är han.


Såg att det nu, för första gången på 6 månader så finns det pengar på mitt konto som faktiskt är MINA!
Luycka lycka lycka. Dock gick hälften till skulder så det sög ju lite pung, men kommer snart mer pengar i slutet av månaden :)
Aja, slänga i sig lite frukost och se vart dagen taren.

ALL I WANT RIGHT NOW IS A WHITELIGHT MOOOOMEEEEEEEEN, nanananan! ÖSER BARRE!



10 Februari 2011 - Snoooow!

Just de, snö vare ja! Vaknade upp till en lättare snöstorm imorse.
Lite kul för igår kväll när jag och Patrik skulle ner till tvättstugan och sätta uppen tid så sa jag faktiskt det att "ja även om snön är borta nu och solen värmer, så borde ju alla veta att det kommer komma snö minst en gång till innan våren kommer på riktigt.." Haha känns som att jag hade rätt?


Anywaaaay. Ska snart ta mig in i duschen så fort badrummet blir ledigt.
Har 45 minuter på mig ungefär att göra mig i ordning då Lill-Madde plockar upp mig efter kl 13:45.
Först ska jag lämna ett papper på Af och efter det blir det solning på NC med henne :)
Måste även ta med mig cv osv så jag kan glida förbi nån florist på vägen hem.
Tror även det bli stallet med Kakan efter hon slutat. Så ja, så ser Joppi's dag ut!

Hare king, Tjingeling!

Sommar!

Favorit i repris!


För mina öron...så finns det inget bättre!

Lovely shoooes!

Har tittat på dessa snygging tidigare men klickat ner sidan lika snabbt eftersom pengarna inte funnits till att beställa ett par. Men nu länka bästis dom igen och jag har bestämt att så fort pengarna kommer, DÅ tusan blir dessa skönheter mina!!!


399:- från Nelly

9 Februari 2011

Tom, tom, toooom på ord. Tom på allt i guess. Livet är inte så kul just nu.
Har väntat i 3 veckor på pengar men har inte fått några. Vi ligger efter med hyran och räkningar och har fått låna pengar så vi kan klara oss med mat. Så fort pengarna kommer så försvinner dom lika snabbt pga skulder.
Har ringt och mailat handläggaren, men inte ett enda svar från henne -.-' Har tröttnat nu.

Men men, har iallafall fått rätt så mycket gjort idag. Var uppe på af och prata lite med dom, tagit disken, städat, lagat mat och ja allt det där som görs dagligen. Börjar tröttna på dessa rutiner med, vill gärna ha nya! Något annat att göra om dagarna. ett jobb, en praktik...vad som helst. Det kommer nog. Har ju redan lämnat in Cv och pers.brev hos  två florister, så imorgon fortsätter letandet. Får även bli att lämna in försäkringskassanpappret så det kommer cash i slutet av månaden för min del iaf :)

Sitter just nu och glo på Mtv, Teen Mom. Funderar på att ta en powerwalk runt strömmen, hardock inget sällskap.
Men känner att det är dags för att komma igång igen, kroppen måste komma i trim! Haha.




Inget mer värt att säga så... Hare king, Tjingeling!

"Ah med vadå då?" "aaah det är BÖGPORR!"


HAHAAHA!

7 Februari 2011

Tjo!

Har inte orkar och orkar fortfarande inte hålla en bra uppdatering.
Så återkommer när lusten finns. Sålänge kan jag slänga upp ett par bilder från helgen som inte visats än, som egentligen inte borde visas. Haha vettefan vad som hände :D








HAHAHA! Kakan fick hålla på ett tag för först satt hon bara och spotta och apgarva, men till slut så fick hon till det, 5 kilo snus rakt in under läppen ;D


Även ett grattis till farmor på hennes födelsedag, 66 år och pappa på hans namnsdag :)

Girls night out!

Oj oj oj, galen utekväll igår med bästa tjejerna! ♥
Slänger upp lite bilder. Kommer säkert fler när jag fått från dom andra.
























Baby loves to dance in the daark!

Nananaa, här sitter en taggad Johanna som väntar besök av hennes tjejor!
Vi kör på girlsnight out ikväll, kommer självklart bli awesome!
Min man drog precis hem till Bulten...dom två plus Kricka, Tommy och en kille till kör på LAN-helg, så blir ensam här hemma hela helgen! Kommer få panik, jag kan ju inte sova ensam haha.

Var på stan med Zarah idag. Shoppde lite grann och med mig hem fick jag ett par nya svarta jeans, en söt topp från H&M, hårspray och viiiiin.  Tack för trevligt sällskap på stan :D




Topp köpt på H&M 79:-
Svarta "skinnylegs and loooong" jeans från Cubus 199:-
Smycken från Guldfynd.

Så ja, nu äre väl bara till att ösa musik och vänta på damerna.
Hörs! ;D

Sopranos, popcorn och cola!

Patrik kom ut i köket nyss och fann sin POJKvän stå där och göra popcorn.




"Du får aaaldrig klippa av dig håret, du ser ju fan ut som en kille!!!"


Haha tack för den då?!
Men har ju då fått det bekräftat att utan smink och med håret uppsatt under kepsen så ser jag då ut som en man!
Förlåt hjärtat, kanske borde berättat när vi började träffas att jag bytte från man till kvinna som liten ;D

Ae, sängen och sopranos. Godnatt!

Faaan!

Haha så jääävla typiskt mig!
Skulle lägga mig och kolla på tv en LITEN stund, för jag visste att låg jag för länge så skulle jag bara somna.
Sa även till Patrik att kolla till mig efter en kvart och vad gör han inte? Jo hittat mig snarkandes inne på sängen och det går inte väcka mig. Armbåga han tillochmed i pannan haha :D
Så ja, en powernäp på 3 timmar...värt! Kommer nog sääkert kunna somna inatt.

Skulle ha gått bort till Kakan och hjälpt henne med hennes hår lite. Ja, här riskerar man faktiskt sitt friska liv för att umgås med en sjukling som henne ;D
Men nu blev det som det blev så ska väl äta nåt och kolla lite på tv igen, dock utan att somna!


Blir frisk nu pärlan!

Vallas Contessa








Bilder tagna kvällen innan vi var tvunga att ta bort henne. Minns hur hon hatade att stå ensam med hennes vänner på andra sidan tråden. Min älskade lilla ponny. Jäkla fång, det gick inte få dig att bli bra igen!
Kommer ihåg när jag provred dig på ridskolan och vi sen bestämmde oss för att ta dig bort därifrån, du älskade det! Det var inte din grej att knalla runt runt runt på ridlektioner och inte en enda unge ville rida på dig till slut.
Man märkte verkligen skillnad på dig när du fick komma hem till oss! Vi kom till och med så långt så du lät dig själv lägga ditt huvud i min famn. Du litade på mig!
Trotts ditt humör, din envishet och dina utfall så kunde jag inte göra annat än att älska dig. Vi var som en. Vårat temprament låg på samma nivå, haha. Men till slut kom vi alltid överens. Jag önskar att jag kunde fått haft dig  i mitt liv längre ♥ :'/


Det var såhär jag alltid ville se dig, frisk och sådär matglad som bara du kunde vara!

Kattens dagbok!

Den här har nog de flesta redan hört, men det är verkligen en favorit i repris!


Klockrent! xD


Undrar hur en dag ur Esmets liv skulle låta, hahaha!


3 Februari 2011

Oh neej, tp-fot, värre än lösskägg!


Haha har sovit otroligt bra inatt, dock så har jag nog drömt dom sjukaste drömmarna.
Det var allt från benlösa katter till att dränka folk i en gummibåt övertäckt med en pressenning.
Vakna även tiiidigt imorse av att jag låg och garva, så måste även drömt nåt fruktansvärt kul!

Well, idag då?
Har inga större planer. Ska nog ta tag i städningen och även komma igång med att promenera runt strömmen.
Ska försöka få med mig någon som orkar. Just ja, ska ju även träffa Mimmi en runda idag och då blire troligtvis en 22-minutare uppe på NC :)
Aja, nu blir det frukost.



Haha just ja. Dagens vuxenpoäng går nog till mig då jag just satt och kollade på "Efter tio" på 4:an med Malou.
Inget som händer ofta men såg att Tyra (bloggerska) skulle vara med så blev lite nyfiken på vad hon hade att säga :)



Mamma och våran älskade Herkules. Jag saknar dig killen! ♥

Headache

Ännu en kväll med en jäävlig huvudvärk!
Har tagit tablett, vilat och öst i mig vatten men inget har hjälpt, så får nog bli sängen om några minuter.
Tror det hänger ihop med att jag inte mått så bra på senaste tiden, det har varit lite för mycket och allt gammalt gör sig påmint. Himla tur jag har bästis som orkar lyssna på mitt tjat♥

It's the "What if..." that hurts the most. Och med dessa ord avslutar jag kvällen!

I rymden finns inga känslor

Har precis diskat och lagat mat så tänkte sätta mig i soffan, äta lite mat och kolla på film.


Har velat sett denna film länge nu men aldrig hittat någon med bra kvalité, men nuså!
Hoppas den är lika bra som jag föreställt mig :)

Äntligen!

Såja, efter mycket väntande så kom nu vårat efterlängtade brev!
Så ska kila upp på stan nu och lämna in det i det fina vädret, blir nog att ta på sig solglajjorna idag ;D

Under tiden kan ni ju alltid kika in på dessa bloggar som, iallafall jag, tycker är intressanta!

Kakan - Läs om hennes vardag

Zarah - Följ hennes vardag och även hennes utbildning

Linda
- Handlar mest om henne och hennes fina häst

Anna
- På fredag åker min brors flickvän till Australien som au pair i ett år, så följ hennes jobb där!


Men lika bra och sticka nu!
FAN, hickattack nummer 2 är igång -.-



2 Februari 2011

Skepp o'hojj!

Jaha och här sitter jag, i min ensamhet. Kom faktiskt upp vid kl 9 idag tror jag, fast jag inte hade nåt planerat.
Patrik stack upp till körskolan vid 11 förut då han skulle både köra och göra några testprov eller nåt.
Under tiden nu så har jag gjort mig i ordning och sen haft sysselsättningen väntapåpostensomaldrigkommer. Det är en väldig variation på postlämning här. Antingen kommer det mellan 10-11 eller nån gång på eftermiddagen kanske mellan 15-17 och då äre redan för sent.

Väntar ju på det där jäkla arbetsgivarintyget som måste lämnas in hos försörjningstöd, men Patriks chef var smart som POSTA det istället för att ta med det till firman så vi bara kunde knalla ner dit och hämta det, då hade vi kunnat lämna in det i måndags redan. Men, nu äre som det är och pengar blir det väl inte förrän nästa vecka -.- Så jävla tröttsamt!




Detta saknar jag enooormt mycket idag. Att ligga ute på gräset hos mina älskade föräldrar i sommarsolen och bara mår bra!

Finns hopp om vår idag då det är klarblå himmel, sol och dessutom 2 plusgrader ute :)

Ditt sjuka helvete!!!

I väntan på andra halvlek så satt jag mig och kolla lite på NT och möts av detta:



Hur fan kan man göra en sån här sak?!
Jag blir så jävla förbannad, vilka jävla äckliga människor det finns. Eller människor...idioter, vider!
Hoppas dom får tag på fanskapet!

Fotboll fotboll fotboll!

Nu kör vi på lite fotboll då, Arsenal - Everton.



Haha jag är lika taggad som Berts baaabaa:




Min egna Slash i köket!

Dagens:

Fick bli att dra på sig ett par svarta jeans från Gina och min ääälskade Slash t-shirt!

Bestämde att denna t-shirt aldrig skulle användas, utan den skulle ramas in och sättas upp på väggen.
Men just idag så saknade jag sommaren som var fylld av Guns N' Roses och min Slashdyrkan (som finns kvar såklart!!) så fick bli att ta på sig tröjan iallafall och bara njuuuta av att ha honom all over my body! Haha.
Nu ska jag och Slash gå och laga mat.

Kommentatorn som spårar ur!

Haha Lasse Granqvist är nog den stördaste kommentatorn någonsin!


"Allt skiter sig för Ghana!"


"Vad skrattar han åååt då?!!"

Haha asså höll på att dö förut när jag kolla på de här!
Det är ju inte liiite han spårar :D
Klockren!!!

1 Februari 2011

Där ser man, då vare februari redan då.


Och, jag hade inte så mycket att säga nej.
Kom upp tidigt idag eftersom vi skulle hämta arbetsgivarintyg på Patriks jobb, men då hade hans chef postat det istället -.-'
Så kommer inte iväg med papprena idag heller.
Hoppas iallafall på pengar denna vecka så jag kan åka hem till mamma och pappa i helgen ♥
Måste få träffa min lilla ögonsten snart, saknar ihjäl mig efter henne!!! Haha mamma berätta om lite bus hon håller på med därhemma...jäkla puckokatt! Sitter och skvätter ut blomjord och bara skiteeeer i när mamma säger till henne att sluta :P

Patrik sitter förövrigt och öser massa gammal musik och satt precis på denna låt;

Haha nostalgi på hög nivå!! Låt oss säga Mimmi och jag i 8:an för massa år sen, öste söööönder.

RSS 2.0