En väldigt dansk lördag.

Igår var det lördag. Det blev en väldigt spontan lördag. Jag drog hem till Alex på eftermiddagen, nån minut senare kom även Otto, den glade dansken, dit! Haha riktigt härlig grabb det där, och jag förstod inte ett ord av vad han sa. Som tur var så kunde han ju svenska också. Vi tre satt på ballen, njöt av fint väder och drack några glas vin. Senare dök lina och hennes vän Carro upp, och även Linda. Och här så började kvällen kan man säga. Det blev whiskyshots, mer vin och efter mycket skratt och bus så hamna vi på cromwell där det blev massa rosa drinkar, mer shots och annat mums. Hade sån sjuuuukt bra kväll, så tack för det raringar :))


All you need is Facebook.

Fick en bra start på helgen igår. Jag och totte gick hem till Moa där även Linus och Camilla befann sig :) dom drack lite, och så blev det även Singstar (otroliga talanger ;). Runt halv två så drog vi vidare till cromwell, men eftersom mitt leg låg kvar hemma hos totte så fick jag göra ett försök med vakten. Tyvärr släpper dom inte in utan, men efter ett tag säger en av dom: har någon av er en iPhone? Och ja, det hade vi ju så då bad vakten totte om att leta fram mig på fejjan, och visa mitt födelsedatum för honom och minuten efter så var vi så välkomna in allihopa ;) Haha tyckte det var lite kul faktiskt! Himla snällt av dom.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1747898/images/2012/pic_500aa4129606ee1a8e0004ce.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1747898/images/2012/pic_500aa412e087c3152900008d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1747898/images/2012/pic_500aa412ddf2b310980001bc.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1747898/images/2012/pic_500aa41fe087c34c73000566.jpg" class="image">


Speedos.

Åhåå, har haft en sån fin dag, trots att jag varit bakfull och jäklig ;P Tog en promenad med Mimmi runt strömmen /himpa ( där det förövrigt cykla omkring en äldre man i enbart speedos, haha! ) och senare så kom totte och hämta upp oss för att åka ut till gransjönäs :) iskallt i vattnet men himla mys ändå!


Torsdags-vin!

Min torsdag innehöll allt från långpromenad till ingelsta och hem igen tillsammans med broder och Dagge, till vin och massa mys :) Under kvällen så hängde vi hos Dagge där vi förtärde rusdryck och hade allmänt trevligt. Senare så kom även mins buspojkar Tittelicious och Linuuuus förbi.


Nittonde Juli Tvåtusentolv.

Mornin' sunshine! Startade denna dag med lite Pilates, Biggest loser på tv:n och frukost. Har inga större planer för dagen, mer än att ta en pw långa rundan, gymmet och sen träffa Jimmy en stund :) känns som om det blir en bra dag iallafall, hoppas på att få träffa pussunge till kvällen också.


Måndag.

Trött och grinig! För det första så fick jag världens migränattack igår efter att ha lirat Xbox med Jimmy. Så då var det bara gå hem och begrava sig i mitt hav av kuddar, somnade vid 23, men vaknade sen vid 3 och då var migränen på väg bort, dock så kunde jag inte somna om. Dessutom håller jag på med det där att sluta röka... 1 och en halv dag so far -.- aaaaanyway... Satt igång tre maskiner med tvätt vid 7, varit ute på en pw runt strömmen, fått i mig frukost (haha helt fantastisk) och ska nu bara vänta på att tvätten blir klar så jag kan dra ner till gymmet :) sweet monday!


Sweet friday!

Åhåå! Hade sån jäkla skön och rolig fredagskväll tillsammans med fina människor :) Bärtz, Singstar, party borta i ljura, badkarsmys, och bad i Vasaparken, haha!


Mer död än levande.

Daaaamn, lagom trött Juhänni som gör allt för att inte somna om!
 
Kom hem runt 3 inatt, tänkte att jag skulle få somna på en gång och kunna vakna pigg vid 7:30 eftersom jag hade tid på VC. Men som vanligt så somnar jag inte. Vaknade i panik kl 8:12, och skulle vara på VC 8:15. På med kläder, borsta tänderna och så gled jag in lite snyggt 8:16 ;) Kommer in til läkarn, nyvaken och förstår inte ett ord av vad kvinnan säger. Nickar lite och svarar nog rätt på det flesta frågor hon ställde, haha. Fick nya recept på starkare krämer med steroider osv, men så kostar det ju därefter också! 500:- för en jävla tub med gel. Wääääh.
 
 
Tänkte ägna torsdagen åt alla tråkiga måsten; Disk, städ, gym och solning. Fast de två sistnämnda är väl inga tråkig måsten direkt, mer belöning!



Haha, Zarah har ett snyggt suckieface!

'

 
 
 
 
Förändringar är skrämmande, men också oundvikliga

04:30

Jahopp, här sitter jag vaken och väldigt otrött då tisdagen sakta men säker börjar vakna till liv. Kom nyss hem, promenaden gjorde mig ju inte tröttare direkt, haha.
 
 
Haft en helt fantastisk skulle man kunna sammanfatta det hela :) Starta dagen genom att hänga några timmar på stan med bästa Zarah. Vet inte vad vi gjorde, mer än att gå på bikinijakt fast ingen av oss skulle ha en, haha. Blev även lite mat och bus. Kom hem igen runt kl 18, körde på soffhäng en stund och sedan bestämde jag mig för att det inte dög längre, så gav mig ut på en 45 minuters powerwalk. Det kan jag ju säga er att vädergudarna måste hata mig. Igår fick jag springa runt strömmen i spöregn, och idag så börja regnet nere vid strömmen och ja, det fanns inget stopp på det. Men inte nog med det, så blev det ju även åskoväder med såna där jävliga och extrema blixtar... vilket inte är nåt av en favorit för mig. Klara mig hem iallafall, och väl hemma slet jag av mig alla blöta kläder och gömde mig under sängen med katterna.
 

Stod och myste under ett träd, men insåg att jag redan var blöt, och värre kunde det nog inte bli så fortsatte min pw.
 
 
Fick sedan ett sms om att det var mysigt att bada när det regna, så grabbarna plocka upp mig så åkte vi ut till Gransjön. Var faktiskt riktigt skönt! Blev borta några timmar och kvällen/morgonen avslutades med bra musik samt Lejonkungen (såklart!)  Jag är helnöjd, it was a greeeejt grejt day :)
 
 
 
Nu blire musik och en dusch för att få bort sjövattenslukten från mitt håååår!

Sweet.

Haft en otroligt fin och mysig helg måste jag säga :)
 
Fredagen blev det bastuhäng med bärtz, massa skratt och bus. Somna med ett leénde på läpparna klockan 4 den natten. Igår så styrde migränen över mig mestadels av dagen, så låg död i sängen. Varmt och kladdigt...vilket inte gjorde huvet bättre. På kvällen runt 19 så hade jag en middagsdejt med Mimmi. Blev egengjord pizza, Sommarkrysset, vin och annat gott. Och jävlar vilken kramp jag hade i både mage och kinder efter ett antal garvattacker!! Vi smög även runt i lägenheten och kolla i fönstrena på två grabbar som förmodligen gjort nåt dumt, då de uppförde sig märkligt och gömde sig på innergården osv osv. Våran kväll avslutades runt 1:30, men inte min kväll för då skulle jag vidare och möta upp två söta pojkar. Haha underbart! Vandra hem straxt efter kl 4 och körde på en helnattare då jag hade tvättid kl 7 imorse. Så ja, trött, grinig, ledsen och så kasst väder på det; Hej du roliga söndag!
 
 
 
 
 

Rambo.

Fick höra imorse att våran lilla Rambo har fått somna in idag. Han har verkligen varit en krigare. Aldrig lätt att förlora en sån go familjemedlem med den personligheten. Aa, djur eller människa, det spelar ingen roll. Han har verkligen lämnat sina små tassavtryck efter sig med alla knasigheter och charm. Hoppas på att de sju tjejerna på gården klarar sig utan sin karl som styr upp ordningen och håller koll. Sov så gott nu gubben, Esmeralda hälsar och kommer sakna dig massor när vi kommer upp och hälsar på hos mamma och pappa ♥
 
 
 

Ae...

Zarah: du är skyddad, du är fräsch där nere (HAHAHAHAHAAA!!!!) så rent praktiskt så.. aa, ;);)
Låt inte dina inre begär ta över denna svettiga pojke när han sitter där oskyldig och du söt!!

Haha kan inte göra annat än att älska denna människa!

'

; I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.


Vart jag än går.

 
Stiftelsen - Vart jag än går.
Om ditt hjärta slår,
kommer jag vara med dig vännen vart du än går.


 
 

RSS 2.0