Projekt: Måla om

Just ja!  Har äntligen blivit klar med målandet här hemma, iallafall inne i alkoven. Blev kanonfint, ljust och fräsht :)
Bild kommer så snart jag orkar flytta in möbler igen, samt fått upp det som ska upp på väggarna.

Året var 2011.

Som jag nämnde tidigare,- detta år har verkligen varit något utöver det vanliga. Kanske för det har innehållit så pass mycket drama att man skulle kunna göra en långfilm av det, eller kärleksbekymmer, att stå på egna ben, förlora sin bästa vän på en sekund pga sin egen dumhet och idioti, roliga partykvällar, se hela Götebörg uppe från Atmosfear, tillskott i familjen, nya människor kom ni i ditt liv, nattbad och andra äventyr, grillkvällar som höll oss uppe till tidig morgon, saknaden av våra nära&kära.  Men, en bild säger mer än tusen ord. Och detta år kan inte alla ord i världen beskriva tillräckligt. Vi kan väl starta från April, då jag flyttade och valde att bo ensam. 



Kunde sola ute på balkongen då april kändes som rena försommaren!




Jag och Zarah hade några spontana och galna vin/drink-kvällar hemma hos mig


















Denna lilla pälsboll flyttade hem till mig och Esmet :)








Jehovas-tanterna var ute efter mig hela jäkla sommaren!














Hade min fina fru sovandes brevid mig varenda natt i flera veckor. Shenzi gjorde henne gärna sällskap och vakta henne medans jag var i skolan :)


Min bästa babaa som jag tog mig igenom skoldagarna med!


Blev många långpromenader tillsammans med Mimmi och hundarna











Det finns så mycket mer än det här, som inte går att sätta ord på. 

2011 har varit ett av dom bättre åren, samtidigt som det har varit det värsta. Människor man lärt känna, oförglömliga nätter, bus och trams, tårar, ånger och ett samvete som inte går att få rent. Det finns mycket jag ångrar, men som jag lärt mig av. Det finns mycket som jag bara vill ha mer av, och sådan som aldrig kommer tillbaka. Tack 2011 för det du lärt mig. Det viktigaste av allt; Man är bara människa, med brister precis som alla andra. Att be om förlåtelse är inte svaghet och ensam är aldrig stark. Du kan inte få saker ogjorda, endast älta dom till döds. Förlåt gärna, men glöm aldrig.

Årets sista dag.

Nyårsafton, 2011's sista dag, startades med att stiga upp klockan 7 för att gå ner i tvättstugan och kicka igång 3 maskiner tvätt -.- Något som är helt otroligt är att jag somnade kl 21 igår kväll, och vaknade tillochmed av alarmet på lurn halv sju! Har alltså fått sova en hel natt, och utan att vakna efter fyra timmar kanonpigg. Lagom utvilad nu ;)



Min dag kommer bestå av tvätt såklart, hårfärgning (somna ju igår) och så ska jag även få ihop en liten resumé av år 2011 här. Detta år har verkligen varit något utöver det vanliga. Ikväll är jag bjuden på middag hos familjen Yngve/Martinsson och dit kommer även annat trevligt folk, så jag kommer få en kanonkväll! Se om lilla Moa håller sig vaken så hon får se de fina raketerna som hennes far införskaffade häromdagen ;D


Gott nytt åt på er!!!

30 december 2011

Shululu du glade!


Har spenderat min dag med lite målning av hemmet, och så blev det även en tripp till IKEA med Mimmi och Patte. Jag själv köpte inget, utan kolla bara runt på sånt som ska inhandlas så snart allt ä klart här hemma. Dock så åt jag för första gången i mitt liv dom där omtalade köttbullarna! Tolv stycken, tog fan inte lång tid. Men gott vare :) 




Planer för denna fredagskväll då?  Tänker ta lite ensamtid, färga håret och sedan gosa ner mig i soffan med ett glas vin och en bok :)  Ha en trevlig kväll!


Projekt: Måla om

Haha jag har nu på 2½ timme både slipat och spacklat väggarna! Jag har ont i armarna och hela jag är full av både damm och spackel. Kommer dammoln ur näsan när jag nyser typ. Haha. 

Konversation med P på msn. Jag bad han köpa med mat till mig, för jag inte ville gå ner till Ica så som jag ser ut just nu, haha.

Patrik: Haha, gå och köp då?
Jag: Som jag ser ut nu?! Nej tack! 
Dammig och spackel i håret och överallt!!!
Patrik: HAHAHA, hur faan haru fått spackel i håret?!?!?
Jag: Lägg av! Det gick lite vilt till :D 
Patrik: Haha, lägg ner sakerna direkt! Jag kommer och fixar.

Vadå? Spackel är kladdig, och så får man på händerna, aah och så kliar det i huvet! Då måste man ju klia, och där har vi svaret på hur man får spacklat hår! Haha. Sen att mitt glada humör och musiken kanske är en del i det hela. SPACKEL ÖVERALLT!


Så ser det ut för tillfället! kass iPhonebild, men de funkar. HEJDÅ BAJSBRUNA VÄGGAR!




28 december 2011

Skepp O'hoj! 



Haha höll på att dö av mitt dramatiska uppvaknade kl 6 imorse!  Somnade med tv:n på inatt, och efter ett antal timmar så stängs boxern av, och så går den över till vanliga tv-kanalerna. Ljudet där är betydligt högre än på boxern. Så jag vakna upp i ren panik till Ice Age och Sid's underbara stämma när han skriker "freestyyyyle". HAHA, kan lova att jag var pigg efter det!


Mina planer för denna dag är som så att jag snart ska ta mig en dusch, för att sedan dra ner på stan för att införskaffa mig lite slippapper. Började lite smått igår, och tänkte försöka bli klar idag då ala möbler står huller om buller här hemma. Jag hatart, katterna älskart för då kan man springa runt på allt! Så idag kommer min dag bestå av slipning, spackling och så slutligen målning. Kommer bli kanon när det är klart :)





tisdag.



Dagmar kom tydligen tillbaka inatt, eller så är det hennes morsa...som är riktigt förbannad. Jävlar i havet vad det har blåst. Låg hela natten och hörde hur plåtar flög ut på vägen. Lägg av nu då!



Aja, mycket som ska göras idag, så lika bra att sätta igång :)

Victoria's secret fashion show '11

Oooh, har precis suttit och tittat på årets VS fashion show. Vrålvackra tjejer, och så alla dessa fina underkläder!
Får gåshud så fort tjejerna kommer ut på catwalken och bara ser sådär lyckliga ut. Vem skulle inte vilja vara en av änglarna liksom. 






Får väl ha det som nästa mål här i livet, att gå en runda tillsammans med dessa snygga tjejer, haha ;)

Norrköping sover.

Kanske ligger varenda jäkel bakfull idag efter gårdagskvälls festande?  Jag lär nog få vänta ett bra tag på att någon ska svara i lurn, haha. Vill göra så mycket idag känner jag... nackdelen med att vakna tidigt och vara klar med allt redan kl 11. Under tiden får det väl bli att knalla ner till Ica för att se om dom har något som duger åt min mage. 



Bjuder på lite nostalgi!

26 december 2011




Vaknade klockan 5 imorse av detta pucko som höll på för fullt med sitt kojbygge! Mitt lilla monster ♥

Kunde iallafall sova inatt, trots stormen som gör så att varenda fönsterruta skallrar! Verkar som att lille Dagmar börjar lugna ner sig, men vem vet, hon kanske piggnar till snart igen. 

Just nu kollar jag på Nalle Puh's spökhistorier - Nasse blir rädd på 5:an och viker den rena tvätten. Passade även på att ta disken innan. Fördelen med att komma upp ur sängen tidigt ;D  Nu har jag hela daaagen till massa bus. Funderar på att åka och handla lite grejer så man kan påbörja spackling och slipning. Tråkigt som fan, men man måste ju börja någonstans!

Morrn' på er!

'



På med morgonrocken, ullstrumporna och så gosar vi ner oss i soffan! 
Tänkte fortsätta med boken (kunde knappt sluta läsa på tåget) samt ta mig ett glas rött. Får se om det blir lite mer fart på't till kvällen. Men just nu, vill jag bara sitta ner och ta det lugnt en smula :)

Cozy!


Fick bland annat dessa tre jättefina lycktor av mamma och pappa!  Dom kommer passa kanon här hemma nu när jag ska göra om. Massa myyyys. Fick även doftljus till som gör att hela lägenheten luktar gott av jordgubb! 

Av min käre bror fick jag en apgosig morgonrock (som jag kommer bo i) samt en ny bok till samligen; Appetite for destruction - Steven Adler. Föredetta trummisen i Gn'R. 


Tacktacktacktacktack!!!

Jul '11

Kan verkligen inte säga "äntligen hemma". Som vanligt är det lika tråkigt att behöva åka hem från mamma och pappa. Tåget gick bra iallafall...för ovanlighetens skull, dock en jäkla massa folk! 


Min jul kunde inte blivit bättre. Supermysigt med endast familjen och hundarna, utan massa tidspress och stress för att man ska iväg eller så. Tanken var "inga julklappar", men slutade ändå med att vi fick massa fint! Haha detta år var det föräldrarna som fick mer än oss "barn", men kanske dags för det efter alla år dom överöst oss med klappar ;) Blev även massa god mat, fix i stallet så hästarna med fick lite julmys och så avslutade vi kvällen i soffan framför tv:n. Helt perfekt! 


Haha Ville gick runt helaste dagen med sin julstrumpa i munnen och väntade på julklapp ;)


Söta grabbar! 


Stejna var lika tjock och gosig som alltid :D 


Jag gick in hårt för att klä granen snyggt. Tur att föräldrar får ljuga om vissa saker ;) 
Haha, helt ok blev den ju ändå! 




Sinus ligger och håller koll på sitt paket! 


Efter många timmars väntan fick grabbarna äntligen sina märgben, fint inslagna dessutom! 


Haha pappas alla rosa, fina paket! ;)  (svårt att förklara det hela)


Tusen tack världens bästa famlij för en otroligt mysig och fin jul, med många fina julklappar! 
Jag älskar er ♥

Stress!

Wääh, fredag redan och jag har en del att fixa med idag innan jag och bror tar tåget upp till mamma och pappa.


Tvätt, disk, städ och så ska väl jag själv även fixas iordning lite så man ser ut som människa. 
Massa mys med pälsbollarna innan jag åker också eftersom att dom tyvärr får stanna hemma över jul. Hemma igen på söndag, rätt skapligt, så det är inte länge dom behöver vara utan mig. Som tur är så kommer P komma hit och ta hand om dom både morgon och kväll :) Har dom tur kommer jag hem med julklappar till dom också, även om dom inte varit sitt snällaste, haha!

Igår inhandlades alla julklappar,- snabbt och smidigt dessutom! Så det är en sak som kan strykas på listan och det är skönt att inte ha det att tänka på idag. När vi ändå var och handla, så hittade vi två söta Hello Kitty tröjor som Lina&Alex sötnos till unge fick! Världens goaste Moa :)
Aja, lika bra jag sätter igång. Blir väl att ta tåget runt kl 17, lagom uppe vid sju. Blir en mysig jul med endast familjen iår (förutom ena brorsan tyvärr :/ ), superskönt om jag ska vara ärlig då jag inte orkar lägga ner energi på att vara trevlig en hel dag/kväll mot folk som inte förtjänar det, haha. 

GOD JUL PÅ ER SÖTFISAR!




Haha, bara för att!   "BaajsRune, kan jag kalla dig deee?"

22 december 2011

Dra iväg för lite julklappsshopping då!
Tur man redan tänkt ut det man ska ha, då gåre liiite snabbare i all trängsel ;P

Antagen.



Såg precis att jag blivit antagen till de kurser jag sökt :)  Nu blir det att plugga upp till ett fullständigt slutbetyg!

Mys med frugan.

Godkväll?

Nyss hemkommen från Mimmi. Skulle sovit med henne inatt, men insåg att jag förmodligen hade tvättid imorgon bitti, så det blev till att knalla hem i kylan -.- 

Vi har iallafall haft en kanondag verkligen!  När jag kom dit så hjälpte jag Mimmi med att fixa i tvättstugan, och sedan tog vi tag i de tyngre grejerna,- nämligen bära upp massa grejer på vinden! Det gick kanon med dörrar och kartonger, det som gick mindre bra var väl att vi lyckades låsa in lägenhetsnycklarna, samt nyckeln till vinden...uppe på vinden! HAHA. Mimmi tänkte sig inte för när hon skulle ha igen dörren, utan släppte den bara så den gick igen helt. Där satt vi som två idioter och apgarva i trappan åt hur brutalt osmarta vi är vissa stunder ;D Som tur var så hörde vi en grannen i trappen under som var snäll som låna ut sin nyckel! Efter detta så tog vi en PN i soffan för att sedan åka ut till stallet. Fixade med mockningen och mat, och sen fick jag rida fina Lady på ridbanan. Hon fick gå 15-20 minuter bara, eftersom Mimmi jobbade henne hårt igår. Åh, är helt kär i hästen!!!



När vi kom hem igen så satt vi igång med maten,- TACOS! Så det, plus lite Jul med Ernst, samt några kapten var gjorde våran kväll! Supermysigt ♥

Tack för ännu en fin dag!

Men godmorgon ....

Vaknade klockan 6 av att denna hårtuss kom vinglandes upp i sängen. Till en början låg hon som en padda på mitt bröst som alltid, men sen tror jag sömnen slog till riktigt ordentligt, och då rulla hon ner på rygg bredvid mig. Haha jäkla mongo ♥









Självklart så gjorde även Esmeralda oss sällskap :)

'

Bara för utfyllnadens skull. 

Söndag:
Fotboll och matlagning hemma hos Lina och Alex tillsammans med Patrik. 
Det bjöds på baconinlindad kyckling, hemmagjord potatisgratäng, samt en god sallad! Blev även massa bus med deras superfina dotter, och så mys med deras livsfarliga kamphund ;) Grabben ligger på rygg och vill bara bli kliad. Helt wild n' crazy!! Haha, bästa hunden! 

Efter att Mimmi slutat jobbet, så körde P hem mig till henne. Hon hade dukat upp med lite snask, samt Kaptenen ;) Drog några grogg, låg och dog av garv till Sommaren med Göran, samt dampa loss som vi brukar. Min kamera innehåller väldigt fina bilder på Mimmi, men slänger upp en ful på mig själv istället, haha.

Mimmi kasta in handduken vid 4 (jobbat hela helgen), och jag la mig i soffan för att kolla på tv tills tröttheten smög sig på. Somna vid 6, vakna halv 10 av att Haags började riva sophuset ute på parkeringen. Fick sällskap av Mimmi, och så fick det bli mys i soffan tills hennes syster kom, då dom åkte till stallet och var snälla som släppte av mig hemma :)

Måndag: Ah efter jag kommit hem då så fick det bli soff-mode! 
Eftermiddagen spenderade jag med P. Vi åkte bland annat ut till hans mamma för att kolla på huset som dom fått iordning jättefint! Åkte även och handla lite mat, och hemma hos P lagade jag mat, och sedan fick det bli tv-häng och vid 22 så var han söt som körde mig hem så jag slapp gå i mörkret :) 


Imorgon väntar som sagt nytt bus med smittan (intääärnT) efter en dags vila ;)

Schh.

Hoppsan, så tyst det varit här!  Men jag har varit väldigt upptagen de senaste dagarna med att hitta på massa annat bus :)


Idag därimot, har jag endast suttit i soffan och nötat Skilda Världar. Haha jag och mina b-serier. Men kände att jag behövde en lugn dag, och så fastna jag i det där. Sitter och skriker och härjar på dom att dom är syskon, dom får inte hålla på och snuska sig och att jag vet, det dom inte veeet. Blir galen, haha ;) 
Aja, lika bra att avsluta maratonet för ikväll, ska upp skapligt imorgon. Ska hem till Mimmi och hjälpa henne med lite saker, och på eftermiddagen åker vi ut till stallet för att fixa med hästen hon tar hand om medans ägaren är borta.
Supermysigt!♥

Trött!

Nyss hemkommen från en kväll med mina favoritgrabbar,- bror och hans vänner! 
Efter att ha gått på stan med Mmimmi, tagit en fika med Jaana och Alex, så traska jag hem till bror. Där kom Ankan och hämta upp oss, och sedan drog vi och även Mutta och Dagge till Ingelsta! Bror hitta kläder till julbordet (jobbet) imorgon, och även nyår och dom andra kirra sitt. Det tog sin tid kan jag säga, trodde inte killar var långsammare än brudar när det gäller shopping ;) 

Drog sen hem till bror där det blev några öl, färgning av brors hår och så kom även Micha och Ludde på besök från Götet :)   Blir att sova nu eftersom man ska upp tidigt imorgon! Klockan ringer kl 9 och då är det bara till att gå upp och fixa sig, för att sen dra på lill-jul med mamma och pappa hemma hos mormor Lena. Blir trevligt! :)




Inside that bitter brain,
There's gotta be a whore

everybody heals with love.

Klockan tickar på alldeles för snabbt idag känner jag.  Vaknade kl halv 9, men har ändå inte "hunnit" göra ett någe känns det som. Måste ta mig en dusch och fixa iordning mig, för om en timme måste jag knalla hemifrån. Ska möta upp Mimmi på stan för lite ärenden samt julklappsshopping :)  Känsla av att jag kommer få en heldag på stan då jag även ska möta upp bror Robin och Mutta vid kl 15, för då ska dom shoppa! Sen är jag en sån snäll syster som följer med bror hem och färgar hans hår :) 


Vaknade även och upptäckte att det snöade en hel del, men den försvann ju lika snabbt! 
Jag tror på en grön jul iår, men det kan ju vara trevligt det med. För en människa som mig som inte tar det här med jul på så stort allvar som andra.








16 december 2011 - Grattis bror!

Idag är det ingen vanlig daaag, för det är min älskade brors 23 års dag :) 


GrillmästarN midsommar - 09 ;) 


GRATTIS GRATTIS GRATTIS! ♥

idiot.

Jag är trött på männskligheten, människan. 


Godnatt.

kyss mig.


Kyss mig,- Gosig film. 
Perfekt för er som gillar lesbiskt sex, samt kärlek och grejer.

svalkar vinden


15 december 2011

Tjolahopp!


Tog en lång jäkla sovmorgon idag. Min kropp, eller mitt huvud (?) lät mig sova enda till kl 10:30, awesooome!
Tänkte svänga ihop något ätbart, och sen får det nog bli en långpromenad i det fina vädret :)
Inga större planer för dagen, så får se vad den har att erbjuda lite senare!




När jag var hos min käre bror igår så fick jag en försenad födelsedagspresent! Tusen tack ♥
Ett kit med Body spray, body lotion, shower gel och lite annat. Doftar bambu, muuums!
Shenzi trodde dock att presenten var till henne, som vanligt. Haha.

Breaking Dawn - part 1

Jag vet inte var jag ska börja ens? 
Haha finns ju anledningar till att jag väldigt sällan sätter min fot inne på en biograf.



Men ok, har iallafall nu varit iväg och sett Breaking Dawn med Zarah. Helt okej film, precis som dom andra. Tur att Bella är snygg och tacka faaan för vulfarna!! ♥
Medans reklamen var igång, så kom biosnubben in och han trassla verkligen till det för sig! Han skulle sänka ljudet, för att säga åt oss att sitta kvar tills efter eftertexterna, eftersom det kommer lite mer. Men innan han går ut, så höjer han igen men råkar förmodligen göra något, eller så var det något annat som hände uppe i filmrummet. Anyway...Innan filmen så fick vi se en Justin Beiber (skjut mig) video, nåt julaktigt sådär. Men där insåg vi att han var endast grön...allt var grönt med liiite inslag av lila på sina ställen! Alla som satt insåg ju gaaanska snabbt att det inte var helt rätt, så en tjej gick ut och sa till, och sedan hör man gubben uppe i rummet stå och härja som aldrig förr, haha. Inte nog med att vi fick både se och höra J.B en gång, när dom körde om filmen så fick vi även han på köpet...IGEN! Kan ju lova att det var en bra stämning där inne iallafall, alla satt och apgarva åt det hela! 




Haha, dom har gjort mig till en Beliber! Det var alltså detta vi fick stå ut med två gånger för mycket ;P


Tack Zarah för en trevlig kväll! :)


Fika-dejt!

Kanske dags att göra sig redo för att rulla ner på stan en sväng. 
Blir att möta upp Waern för en fika och bus!  Just nu, precis i detta tillfälle, känner jag dock mer för att ligga sådär halvslappt och skönt i soffan som tjejerna gör.  Blöööh.




Önskemål!

Patrik, skyll inte på mig! ;) 
Din vän hade tråkigt, haha. 






















Haha förlåt Sputtward!






Ser oftast söta och oskyldiga ut, men just nu har jag lust att slänga ut båda i regnet!! 




En längre powernäp hjälpte inte huvudet, men jag har ändå sett till att få lite vettigt gjort.
Lägenheten är skinande ren, disken är diskad och tvätten hänger på tork.
Har även suttit och klurat på hur det ska göras om här hemma, och tusan vad jag kommer trivas när det är klart :)

Ulf!

Precis hemkommen från världens mest lamaste möte på Af. Sitter ett gäng puckon och bara glor, och så två handläggare som själva tror att dom skulle passa bättre som stå-uppare  -.- 
För min del blir det nu att krypa ner i soffan och vila, huvudvärken vägrar ge sig. 










Uffe, din röst ger mig kåtslag! Haha. 
Kan inte få denna jäkla låt ur huvudet!

13 december 2011 - lucia

Gomorron' !
Börjar väl med att önska folk en trevlig lucia.  Själv blev jag tydligen utsedd till att vara lucia på mötet på Af idag...? Skumt folk det där, haha. Det bliiiir inget. 

Min lilla lussebullekett hemma hos mamma och pappa förra året!


Legat vaken sen klockan 4. Det är något med just det klockslaget, jag vaknar då och kan inte somna om. Wääh! 
Anyway. Lite frukost, Vakna! med The Voice, en dusch och sedan bege sig iväg. Har sprängade huvudvärk idag med kan vi ju tillägga, så får se om skiten släpper, eller om jag helt enkelt får skippa gymmet med Mimmi för att istället ligga och gråta i sängen!

'









12 december 2011

Underbara dag!


Har spenderat största delen tillsammans med Mimmi :) 
Mötte upp henne tidiagre för en långpromenad, samma sväng som alltid. Blev även lite handling av mat på Ica, soffhäng, matlaging och så avslutade vi dagen med att åka ut till stallet,- klockan 20:30 ;D 
Mimmi har hand om en häst nu i några veckor, så hon red henne på banan. Jag hoppade upp och skrittade av henne och det är svårt att förklara känslan av att sitta på hästryggen. Alldeles för länge sen nu, och att bara skritta runt var hur mysigt som helst! Mockade även och fixade med mat. Nu luktar jag heeeezt! ♥

Imorgon efter mitt möte på AF kör vi ett pass på gymmet. Skönt som tusan att komma igång lite igen.
Tack för idag stumpa!



Nu tänker jag krypa ner i sängen och somna till en film. Måste upp vid 7 imorgon så...

What...?



"Du bryr dig ju inte, så vad spelar det för roll?"

Vafan är det med folk idag? 
Jag gör inget annat än att bry mig om andra...kanske lite för mycket vissa gånger. Ändå får man endast skit tillbaka? 
Idioter. 



Nu tänker jag skutta in i duschen, fixa iordning mig och sedan hitta mitt gladaste humör för att slutligen knalla hem till min käre bror! Blir en kväll tillsammans med han och hans vänner, där känner man sig alltid välkommen! Härliga pojkar det där :)

Min fina!

Tack för ikväll älskade unge !!!






Tanter dricker vin, pratar snusk, pratar käääärlek och andra töntiga saker!! ♥

it's always you.




If red roses weren't so lovely,
Wine didn't taste so good,
Stars weren't so romantic,
Then I could do what I should...

Fuck this!

Haha asså jag är livrädd! 


Står och duschar, hör nåt konstigt ljud i hallen men tänker att det är katterna som vanligt. När jag väl är klar, och drar bort duschdraperiet, så ser jag att båda katterna ligger på badrumsgolvet (dom brukar göra det när jag duschar). Tänker inte mer på det utan drar på mig en handduk och så vidare. När jag väl öppnar dörren (som jag aldrig stänger helt) så ser jag hur min väska ligger mitt på hallgolvet, och sakerna i ligger utplockade bredvid!!!

Det skumma är att väskan hänger på en krok, UNDER min jacka samt en till väska. Det hade varit en sak om den hängt ytterst, och kanske ramlat av kroken. Men ae, det här är inte ok!!!

HAHA, jag drar på mig kläder och sticker ut istället. Nu känner jag min iaktagen också!

sessorna.




Morgonmys när det är som bäst!

8 december 2011

Chachaaaa!
För det första; Onödig info, men jag har äääntligen fått tillbaka normala sovrutiner nu! Somnar runt 23-00, och vaknar pigg och jäklig runt 8-9! Lite skillnad från att ha somnat runt 8 på morgonen, sen sovit bort heeela dagen, haha. 




Sen då? Jo...Kanonfint väder ute idag! Så senare sen blir det en mysig långpromenad runt Strömmen och Himpa tillsammans med Mimmi och hundarna :) 

Bajsungar.


Men om man skulle ta den där efterlängtade duschen då :)

Som jag längtat!


Nu kör vi. Väntat en vecka för att kunna se sista avsnittet för säsongen! Spännande spännande.
Dock får man väl vänta i evigheter innan en ny säsong kommer, om det nu gör det.



Edit: Ge mig säsong 5 NU!

Mattie Stepanek


Denna bok, är det enda som står på min pakeketlista för i år! 



Mattie är anledningen till att jag tidigare idag låg och stortjöt i soffan när jag kollade på Oprah!


'

Ligger i soffan och stortjuter. Allt är Oprah Winfrey's fel!!

Kanske dags att svida om, för snart blir det en promenad med Mimmi. Efter det så följer jag förmodligen med och hämtar deras nya soffa. Ooooh jag vill bo i den, så jääääkla snygg :)

countdown


Pepparkakshus?

Vi gick verkligen in för det, vi la ner våran själ i detta, vi kände hur julstämningen flödade och konsentrationen var på topp!
Ändå slutade det med att...ja, vi kan säga som så att en 5-åring kunde gjort det bättre! Haha, men så är det alltid när Mimmi & jag ska göra något. Det kommer alltid ett anfall samt en garvattack emellan, och så slutar det i katastrof. Ni skulle sett själva processen...Hahahaha.







Det FINNS likheter, så säg inget annat! 



7 december 2011

Godmorgon!

Har precis varit nere och kastat igång 3 maskiner med tvätt. Medans dom blir klara underhålls jag av Vakna! med The Voice :)



Somnade ganska brutlat vid 23 igår. Hade varit vaken sen halv 5 och busat heeelaste dagen med Mimmi, så var rätt så trött. Skönt att kunna sova lite normalt igen. 
Anyway...Dagen bestod av en runda på stan, lite Donken-häng, Icashopping (med ful vagn såklart!!), pepparkakshusbygge, färgning av hår samt badning av ledsen katt! Haha, Bell såg otroligt rolig ut! 




En halvt deprimerad Bell, haha! Men hon luktar gott igen!

Tack snutta för en dag med massa bus och skratt ♥

Öööh...

Tja !


Tänkte bänka mig i soffan framför TV:n och glo på Arsenal - Olympiacos.
Så efter det kommer det upp lite spännande som hänt under dagen, samt bilder på ett halvsnyggt pepparkakshus, en nybadad, arg katt...sen säkert nåt annat kul!

War horse

Gillar inte namnet, men jag måste se denna nya film av Steven Spielberg :)




6 december 2011

Tjolahopp!


Min dag började redan klockan 4:30 imorse. Fick bli till att lägga sig i soffan och kolla på TV-shop för att lockas av deras amaaaaazing produkter i väntan på Vakna! med The Voice,haha.
Så vid halv 7 blev det en brutal frukost och aa, ännu mer soffhäng fram till nu.


Mina planer för denna tisdag ser ut som så att:

- En dusch
- Fixa med lite tråkiga måsten
- Svida om och försöka få till ett mänslkigt ansikte
- Träffa Mimmi på stan för lite julklappsshopping!




Bara för att jag dör av garv varje gång jag ser detta!

Laaaater

'

Baby you light up my world like nobody else

it's been a while.

Fredagkväll.
Den spenderar jag faktiskt hemma i soffan framför idol och några öl. Mitt humör är inte på topp, det har det inte varit på hela dagen. Men nu på kvällen blev det inte mycket bättre av att den nyinflyttade under mig, öser precis lika mycket musik och basar sönder som dom som bodde innan -.- Jag hade turen att hamna mitt emellan två idioter! 

Aja, inta soffläge med mina fluffiga tjejor :)




Hitta denna bild, och kände mig faktisk lite gladare för någon sekund.

la, la, la whatever.




Lite bra musik, och en dusch i väntan på att tvätten ska bli klar :)

mornin'

Fredag...igen.
Vakna klockan sju, pigg och kunde verkligen inte somna om-.-
Så frågan är vad man sysselsätter sig med nu, när man inte har något som måste göras förrän vid kl 12 ?
Soffhäng och en frukost kanske vore något.



Jag är som charmigast på morgonen!!

Italien, Rimini.

Idag fick jag en...ja, vad ska man säga? Väldigt trevlig överraskning! 
Efter att ha varit och solat med min fina vän Mr.P, så valde han att avslöja vad min födelsedagspresent/julklapp blir. Visste inte vad jag skulle säga när han till slut sa; Jag bjuder dig på en resa till Italien i vår :)
Hur glad blev inte jag då?! Jag som aldrig varit utomlands. Eller... Danmark räknas faktiskt, och där finns det galet mycket vindkraftverk och kossor! Haha. 





Detta säger man ju absolut inte nej till! Nu har jag verkligen något att se fram emot :)

why?

Ibland undrar jag vad som försiggår i huvudet på detta lilla yrväder...


Det går alltså bra att sova i lådan, när man egentligen borde göra annat där i?! Tur det var rent där i, annars hade hon fått tagit en dusch i toan! Haha, min lille kett ♥

Finbesök.

Undra varför hösten/vintern är så ohändelserik? Den behöver ju nödvändigtvis inte bli det, men den bara blir det ändå! Folks spontanitet försvinner totalt verkar det som. Ska bli skönt att börja plugga snart igen, även om det är på distans, att man kan fylla sina dagar med något annat än disk, städ, soffhäng och jobbletande. Dock så är det där med jobb snart löst, efter ett litet möte imorgon :)
Awesome!


Just nu sitter jag och väntar på att Mr.P ska plinga på dörren så snart han är klar på jobbet. Han får den stora äran att hjälpa mig bära upp lite skit till vindsförrådet, samt bära ut lite möbler. Skönt att få det gjort! Blir även lite mat, och sedan ska jag tvinga ner han till NC för en 22 minutare.


Jag vill vara såhär bruuun igen! Solarietorsk nästa, haha.

Sunes jul är årets julkalender varje år!

1:a December idag och det innebär ju att årets julkalender börjar! MEN, det finns endast en julkalender som håller måttet år efter år, nämligen Sunes Jul! Haha bästa som någonsin gjorts!




RSS 2.0