Sängen.

Efter en helt underbar dag så är jag nu så pass trött att jag faktiskt väljer att gå och lägga mig i sängen. Tycker det får bli en film samt lite popcorn :)  Har fått sån extrem huvudvärk med, även fast jag druckit massvis med vatten idag med tanke på värmen!



Så nu säger jag och mina bruuuna ben godnatt :)

Balkongmisse.

Esmet nöjt verkligen av att få komma ut på balkongen en stund förut när jag kom hem. Var faktsikt inte varmt inne i lägenheten eftersom jag alltid är noga med att dra ner persienner och öppna fönstret när jag går hemifrån och ska vara borta en längre tid.  Men hon tyckte det var så skönt och gosigt där ute, så hon låg och fjanta sig massor och åla runt, haha.










Solning & fotboll.

Dra arslet i gatan vad jag är trött nu efter 6-7 timmar ute i det superfina vädret!  Mötte ju först upp Mimmi vid 11, så då la vi oss i Wasaparken. Blev massa prat och skratt som vanligt och ja, analyser av andra männsikor haha. Använde även min Tanning Oil idag och den hjälpte solen med att ge oss en snygg bränna :)





Runt halv tre började vi knalla Mimmi hem och jag stack hem till bror en kort stund. Hamnade sedan i Folkparken där min man och hans vänner,- Keke, Tommy, Chris och Kleist, spelade fotboll :)  Medans dom spela så åt jag en god sallad och försökte vara en opartisk domare vid vissa tillfällen, haha.


En Tommy :)


Keke, Tommy och Kleist.


Ett styckte skjutande Patrik




Siiiiicka fotbollshunkar!





Toppendag!!!


Nu känner jag att jag skulle behöva få i mig lite mer vatten, samt lägga mig på soffan en stund och återhämta mig från värmen :)

31 maj 2011 - Wasaparken

Kanonväder idag så nu är jag redo för att möta upp Mimmi för soling och en sallad i Wasaparken :)


Kör på nya leoshortsen idag!



Hörs ikväll!

Today.



Blev att dra ner på stan där jag mötte upp Kakan. Det var inte igår! Vi har blivit lite halvkassa på att ses på senast tiden, men det ska det bli bättring med! Hon skulle på mobiljakt och efter mycket om och men så köpte son en samsung galaxy S hos Mobilrep, kanonsnygg :)
Mimmi anslöt sig även hon och det blev en runda på stan, eller H&M ska vi väl säga. Efter det så drog vi upp till NC och sola eftersom det inte gick ligga ute och sola förut pga av all blåst. Fick bli en 18 minutare i ett supertan.

Hemma igen. Ledsen och arg som satan, inte bara över mina jävla pengar som jag inte fått så jag inte kommer kunna betala hyran, utan även lite annat. Är inte hyran betald imorgon så finns det risk för att jag får flytta, eftersom jag har korttidskontrakt. Sitter i en väldigt jobbig sits just nu :/

30 maj 2011

Åt helvete med allt just nu. Att en enda liten sak kan förstöra en hel jävla dag, blir så trött på't!


Har iallafall nyss klivit ur duschen. Dra på sig lite kläder och sen ge sig ut i solen...och stormen. Skitsamma, måste ut iallafall.

Glee.

Märks att det har varit söndag. Jag har endast städat, diskat och sedan så fick det bli att börja på en ny serie. Denna gång fick det bli Glee, helt ok. Haha snart finns det inget mer jag kan titta på med tanke på att jag sett det mesta!


Råkade visst somna till förut också, runt kl 18-19. Vaknade 20:40 i ren panik och insåg att jag måste hinna ner till Ica innan det stängde, haha. Men jag hann. Kul det blir att försöka sova inatt nu då -.-
Avslutade även pecis ett låååångt samtal med min mor (även pappa på ett hörn, hah han tjyvlyssnar!). Alltid lika skönt att få prata av sig och dom där två är ju så knäppa! Pratade även lite om midsommar och sånt. Får se hur det blir :)

Men men, jag ska väl gosa ner mig med vilddjuret och försöka somna. Blir att gå upp tidigt imorgon. Såg att det skulle bli bra väder, sol och varmt, så ska nog lägga mig i Wasaparken och sola. SKÖN......T!
G'natt!

pappa pirlo!

Här kommer lite bilder från fredagskvällen!




Lille Ulma och Patrik :)


David, brorsan och Nathalie ;P


HAHA gayposarN! :D





Haha gulle!




haha som ni ser, våra kortspel spåra till slut, kläder åkte av och pappa Pirlo skreks innan öl-intag!


Haha!






Detta ass fick vi se mycket under kvällen då han  bytte låt efter att vi fått lyssnat ungefär 10 sekunder ;D

Hade en väldigt snygg film på Ulma, han dansar till double dream feet, meeeen han tog bort den från min kamera!

Give me everything.


Jäkla Jessica! Haha hon lyssna på denna igår och ja, nu lär den spelas tills jag tröttnar ;P

Mors dag.

Grattis min fina, älskade mor på Mors dag!


Bild från förra midsommar, så söt! :)

Du är precis allt en mamma ska vara! Älskar dig♥

29 maj 2011 - Söndag.

Ohooooj Landkrabbor!

Som ni märkt så har det varit liiiiite oof här i helgen, men har haft en fullspäckad och otroligt rolig helg! :D
I fredags blev det party hos min fina bror tillsammans med hans vänner och Patrik. Grabbarna lirade lite Fifa, det dracks för många öl för vissa och musiken kunde man gråta till, hahahah. Det bjöds på double dream feet dans och öven kortspel som till slut spårade. Galen kväll! Kom hem runt kl 4 på lördagsmorgonen och somna sööönder. Bilder kommer lite senare sen :)


Haha som sagt, ett av alla kortspel som spåra! Stjärtis-Ulma! ;)


Igår var jag hemma hela dagen. Låg och kollade på serier och myste med min lilla lurvtuss.
På kvällen stack jag ner och mötte Patrik för att sedan dra oss hem till Ulma. Där såg vi på CL-finalen, Barca vann och oooj, vilken dålig stämning det blev eftersom alla hos Ulma är United-fan ;)  Vågade inte visa min glädje över Barcas vinst, så höll den inombords, haha.  Samma sak igår, det drak öl och lite kapten (dock höll jag mig nykter), Fifa, Kings of Leon, massa skratt och så avslutade vi det hela med Donken. Köpte med oss och gick hem i regnet, åt och ja, somna mer eller mindre ;P  Toppenkväll! Samma sak här, bilder lite senare.

Sov hos Patrik inatt, så kom hem för en stund sen. Tänkte ta en städdag + mamma och missemys!

27 maj 2011 - stress

Sovti riktigt dåligt inatt, vilket resulterade i att jag vaknade apsent!!! Hatar det.


Har en stressig, planerad dag:
-Sola
-Körskolan med P
-Systemet med bror och P
-Hem och fixa
-Hem till bror

Ska lyckas hinna med allt detta, haha. Lika bra att köra igång. HÖrs!

Beautiful Gwen.

Att närma sig 43 år, men fortfarande se ut som 25? Japp, det är verklige nnågon jag skulle vilja lyckas med senare i livet, precis som skitsnygga Gwen Stefani! Man kan faktiskt inte tro att denna kvinna har passerat 40?!

FashionWeek Spring 2011



. . .

Känner hur... jag bara borde krypa ner under täcket.

Vet inte vad det är. Eller det vet jag nog. Jag är ledsen ikväll, så fruktansvärt ledsen. Kommer liksom i attacker.
I'll miss you. Så många människor i min närhet som lämnat för tidigt...
Hur jag än vrider och vänder på det, så är det bara hemskt, även fast du har det bättre nu.


Oh.

Game.


Dumma Patrik som fått mig att börja lyssna på denna låt...jämt!

Lips like sugar!

Har ju hängt med Zarah helaste dagen...lika trevligt som alltid! :)
Kilade först runt på stan en sväng, sen hamna vi på Ica där vi köpte vanligmunkar och Loka. Satte oss i Wasaparken, där vi blev kvar ett bra tag eftersom att solen stekte så skönt! Haha man blir så sexig om munnen när man käkar som där rackarns vaniljmunkarna ;P












Låg och kollade på moln och vår fantasi var på max idag verkligen, haha. Mycket kul som bildades där uppe.

Efteråt så tog vi en till sväng på stan, och ja, ni har ju sett vad jag fick med mig!  Äckligt mycket folk idag eftersom det är marknadsafton och ALLA ska slåss om den jääääättebilliga tröjan eller de snea solbrillorna, haha.
Så efter en dag med mycket folk och massa sol, så är jag nu kanontrött. Blir tidigt i säng ikväll :)

Smarteyes

Tog mig i kragen idag och gick faktikskt till Smarteyes där jag kollade upp synen, hade även fått en erbjudande grej av Zarah så jag behövde endast betala 95;- istället för 295;- !!  Det var som jag trodde; översynt vilket bidrar massor till huvudvärken jag får när jag läser en bok eller sitter vid datorn. Så hon rekomenderade läsglasögon för min del för att slippa problemet och ja varför inte?  Behöver ju inte alltid gå runt med dom och jag kan nog se till att jag ser helt ok ut iallafall i dom ;)  Ska tillbaka till butiken imorgon och prova ut ett par bågar. Funderar rätt starkt på ett par i  Ray Ban Wayfarer modell, knallröda! "Neeeerdbrillor" Superläcket ju ;)


Bild Någon sånt, fast med vanligt glas i då såklart.


Leo and tropical.

Slänger upp lite bilder på vad som shoppads idag, för inte alls dyra pengar! Jag är helnöjd :)


MADONNA oversize 79;- Cubus


Hawaiian Tropic Tanning Oil 85;-  (25% rabatt) Cubus




Leo shorts från New Yorker.  Tänkte...varför ha jeansshorts som alla andra i sommar, tyckte dessa var lite roligare ;D


Natti.

Har hållt på och styrt här hemma hela kvällen. Flyttat fram och tillbaka och fixat! Haha det börja med att jag skulle byta gardiner, sen gick det av bara farten ;P
Men nu ska jag krypa ner i sängen tillsammans med min bäbis och kolla på Tusenbröder (Ja, jag börjar på ny serie varje kväll, haha).

Hittade förresten ett jättefint, högt och "välutrustat" Klätterträd som jag funderar på att köpa till tjejerna;

Kommer härifrån.   170 cm högt, perfekt så dom får busa och klättra massor! Fanns ett som är 235 cm, men att...det känns lite för vilt ;D  Skitsnyggt iallafall, så blir till att spara ihop några kronor och maila hon som säljer dom.

Aja, en dag imorgon med! Godnatt.


Kylskåpskall kebabrulle♥

Coconut.

Stack ner på stan tidigare idag där jag mötte upp Mimmi. Hon skulle shoppa lite och jag behövde komma ut, har typ suttit inne i en vecka snart! Blev även ett litet mål på Donken och efter det så gick vi upp till NC för att sola. Köpte nytt solkort idag och tog ett "super" istället för vanligt. Fyra minuter mindre, men det tar dubblet så mycket ;)




Coconut bodylotion 79;- Yves Rocher. Doftar supergott och man blir verkligen silkeslen om huden!
Fick även en showercream Aloe Vera för endast 15;- samt lite tester och erbjudanden när man blev medlem :)

När vi var kalra runt kl 16 så tog jag spånken hem till bror för att hjälpa honom. Han hade fått hem lite nya möbler, så vi styrde och fixa där hemma och tillslut blev det skitfint...supermysigt! :D


Men ahopp, lika bra att knalla ner till Ica för att se om dom har någon kattsand så misse kan få baaaajsa lite.



25 maj 2011

Hej där.


Tog en liten kort paus härifrån igår..eller jag tog nog en paus från allt. Fick tråkiga nyheter och låg mest i sängen hela dagen.


Imorse så kom iallafall internetkillarna hit och installera ett uttag till internet!
SKönt att det äntligen är fixat.
Dock kan det nu ta allt från 20 minuter till 24 TIMMAR, innan det börjar funka, men det kan jag leva med.
Sen när jag "beställde" mitt bredband (hastighet osv) så såg jag sen att jag slapp startavgiften på 295:- och så fick jag även 3 månader gratis...kan det blir bättre? Tack Tele2!

Får se vad man hittar på idag. Känner jag mig själv rätt så kommer jag sätta igång med en sån där onödig städning som egentligen inte behövs endast för att vädret är oacceptabelt även idag! Vad är det med stormen som varit i flera dagar nu? Annars så blir det nog en sväng ner på stan bara för att och sedan köpa sig ett nytt solkort :)
Men men, kan ju alltid börja med en dusch. Bye bye!


Vila i frid våran fina♥
Jag hade turen att få lära känna en av dom finaste människorna som någonsin satt sin fot på denna jord.
Men du har det bra nu, våran finaste ängel.
Vi älskar dig!

Paus.

Kommer ta ett upphåll härifrån...och jag kan inte säga hur länge, eller anledningen till varför.





Jag älskar min familj♥

24 maj 2011

Hellu!

Inget nytt som hänt i mitt liv, lika dött idag som igår ;P
Sitter och kollar på dåliga serier och nyss fick jag ett random besök av fastighetsskötarn: "Tjeena, skulle bara kolla om allt funka som det ska? :D" Haha jorå det gör det och toaletten är inte elak och låter längre. Trodde först det var snubben som skulle fixa internet, men han kommer väl i slutet av veckan.
Esmet ville hänga med F-skötarN, han lukta hund tydligen och Esmet älskar sånna. Jag hade inte haft nåt emot det för hon är jääävligt överenergisk idag, haha.

Hoppas på att få hämta hem Shenzi i helgen! Om jag räknat rätt så borde det vara dags då och satan vad Esmet kommer bli lycklig! Hon får äntligen en vän (eller leksak som jag tror hon kommer se henne som), vilket betyder att jag kan vara hemifrån lite mer än vanligt. För det är ju så... sover jag hos Patrik, ja då sitter jag kvar hemma tills kl 21 på kvällen, går upp tidigt och försöker vara hemma tidigt så hon slipper vara ensam så länge.
Anyways...

Fått pengar idag med så blir väl att betala lite räkningar och sånna vuxna saker.



Haha en bild jag låna från Zarahs blogg som togs förra veckan när vi käka sunkig mat på Chili&Wok.

Dreams.

Jag minns ofta vad jag drömmer, och ibland är det väldigt lustiga saker! Tänkte dea med mig av rn sjuk dröm jag hade förut.   (Läs om du vill, långt)

Förut så somnade jag i soffan en stund och under den lilla stund jag sov, så drömde jag något riktigt knäppt.
Jag minns inte i detalj, det gör man aldrig...men det jag kommer ihåg är att: Jag sitter på Af, med en matlåda och äter i en fotölj. Det är skumt ljus inne i lokalen och runt om i en cirkel, så sitter det massa andra människor. En tant ska in genom en dörr och lägger sig mer eller mindre på mig för att låsa upp dörren, vilket resulterar i att hon får mat i håret. Det går en stund och helt plötsligt så kommer det en äldre man som börjar prata om skola, och jag blir arg av någon anledning ,för jag är ju inte där för att prata om skola!

Helt plötsligt, är det det helt annat folk som sitter runt mig, Rambo (katten hos mamma och pappa) hoppar upp på min axel. Mitt emot mig sitter Per Oskarsson (skådespelaren som dog i branden), han tar Rambo och sätter honom i sin hand, och så vrider han nacken av honom!!! Rambo blir till en annan katt, en svart och folk omkring mig gråter.

Jag är i en skog, och jag träffar en kille som kan återuppliva människor och jag får träffa folk i min närhet som gått bort. Det finns älvor i skogen och jag känner hur mina ögon sticker av trötthet, lite som när man vaknar för tidigt en morgon.

Nu kommer vi till den extemt sjuka delen av drömmen; Under hela tiden jag drömmer så känner jag känslan av att vara karatefull.
På nåt sätt träffar jag 3 killar, för mig helt okända, och vi drar ihop en fest hemma hos Roland och Gunnel (dom bor i Köping). Min moster Chrystel är med mig och jag minns att vi äter grillad bacon på altanen tillsammans med dessa killar. Efter baconen, så blir känslan av att vara full ännu värre! Som att jag tagit dom roligaste svampar någonsin, haha. Jag har ingen kontroll och jag vet att det är nu allt kommer spåra, jag komme inte minnas något.
Jag vaknar upp nästa dag, har fortfarande fyllekänslan och allt är suddigt och snurrar. Panik i hela kroppen,  min telefon är borta och en linjal? Huset ser förjävligt ut och jag försöker desperat hitta killarna som hade varit där kvällen innan. Jag försöker även återfå små minnesluckor så jag vet vad som hänt under kvällen.
Saker och ting händer  i drömmen,men inget jag minns nu. Anyway, jag har ett behov av att komma till en ö! Det är kväll och i nån sjö hittar jag Tove,Phille och en tjej till som precis ska åka iväg med en båt, så jag ber om lift.
Båten är lite och vi får knappt plats. Phille börjar burna runt i cirklar på vattnet och jag känner hur både jag och min väska är på väg att ramla ur, så jag får panik och ber han sluta. Vi kommer till ön är jag träffar Mimmi. Hon ringer upp en av killarna (har sparat nummer som "nummer1, telefon2" osv) Mimmi pratar med han coh när hon ska ge över luren till mig så lägger han på. Jag vet inte varför jag var tvungen att prata med han och jag vet att jag stördes av allt liv från barn och musik på ön. Det börjar blåsa massor, Chrystel mms:ar (jag har fått tag på en annan lur) en video på kottar som ligger över deras altan, haha. Jag går ner på standen igen, försöker få kontakt med en dyngrak Tove som står i båten och öser vatten, Phille står och skryter om sina gula shorts och Ellen pratar i lurn med sin katt. Tove ignorerar mig och när jag skriker på henne en sista gång så kollar hon på mig med en läskigt tom blick.

Jag är tillbaka i huset, jag känner fortfarande känslan av onykterhet och ögonen svider. Sakta men säkert vaknar jag och det känns som att....allt detta jag drömde, precis hände. Lagom läskigt känsla att vakna upp till!
Hahah, sjuk dröm som sagt. Vet att jag ibland kan drömma annat lustigt och att jag igenom hela drömmen, har trötta, svidanade ögon..så jag ser aldrig riktigt vad det är som händer och jag försöker förjäves gnugga tröttheten ur ögonen.

dag 21

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – I min handväska
Dag 09 – Min favoritfödelsedag
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Platser jag besökt
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min dag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Ännu en gång så kommer det svåra att välja ett specifikt ögonblick. Väljer ett som har betytt mycket för mig; Min student.

Det var ett visst ögonblick under den förmiddagen, där jag insåg att "Fan, jag gjorde det!" Jag hade tagit mig igenom 3 år, jobbat upp mina bottenbetyg och kunde faktiskt känna mig lite stolt över mig själv. Har min dåvarande mentor samt mamma&pappa att tacka för allt stöd som jag fick när jag verkligen inte orkade vissa stunder. Draaa arslet i gatan vad skoltrött jag var, och hade planer på att hoppa av redan i 1:n. Är iallafall väldigt glad över att jag aldrig gjorde det, utan klarade mig hela vägen och fick känna den där lyckan :) Men det som nog var det bästa, var att jag gjorde mina familj stolt!


storm.

Med tanke på att, även fast det är soligt och varmt, blåser storm ute så är det nästan så man inte vill gå ut alls idag.
Jag ska istället ta hand om hemmer och sedan gosa ner mig i soffan med min prinsessa och kolla på film/serier hela dagen :)




Kollade för övrigt på Iron Man igår hemma hos Patrik och damn, bättre än vad jag trodde. Jag hade nog lite förutfattade meningar om den filmen, att den skulle va superlarvig osv, men den motbevisade mig! Om ni inte sett den...se den! Blir nog att kolla på 2:an ikväll eftersom vi inte orkade med det inatt.

Robert Downey jr, klockren skådis! :)

23 maj 2011 - bombhot!


Läs hela här Någon som inte riktigt är nöjd med "hjälpen" på Af.

Det jag alltid har sagt, att nån dag så kommer det faktsikt hända något sånt här. Mest rädd är jag nog dock när man befinner sig inne på ekonm.bistånd och det finns dom (ursäkta uttryck och risk för fördom, men det är nästan enbart såna där.) utländska äldre herrar som står och skriker på de stackars damerna som jobbar där. Vet inte varför, men får alltid känslan av att något kommer hända på ett sånt ställe.
Anyway, hoppas det inte är något allvarligt och allt kan återgå till det normala igen.


Sov ju hos min man inatt, så jag gick upp vid 10 för att sedan knalla hemåt till lille Esmet :)
Tänkte få i mig lite frukost och även se om bredbandsinstallatören kommer idag, får hoppas!

22 maj 2011

Tjeeeenare mannen!

Lite kasst med uppdatering men har haft en fullspäckad helg, en riktigt bra en!

Idag kom brorsan och Mutta förbi här runt kl 12:30. Vi satt på balkongen i solen prata massor, haha dom där två puckona alltså ;P  Dom skulle bara komma hit en snabbis och kolla lägenheten, men det blev en visit på ungefär 2-3 timmar, haha. Alla tre blev galet hungriga så vi stack ner till Kungsgatan där det blev pizza och kycklingkebab. Efteråt så stack dom vidare till lilla Ulma skulle jag tro och jag gick ner till min man, dock så var han och träna så fick vara ensam en stund. Började kolla fotbollen, Fulham - Arsenal, och ja, vad ska man säga. Sluta 2-2 men det har gått så jääävla kasst för dom de senaste matcherna. Ska nog sluta kolla fotboll!
Nu är jag hemma igen en sväng iallafall,- tänkte bara fixa lite, samt klippa älsklingens klor och tvätta ett sår hon fått på huvet. Lille knoooen, så himlee klantig! ♥



Sover nog hos mannen ikväll, så hörs imorn!

Inga planer.

Nae, har inga direkta planer för denna kväll faktiskt, vilket känns skönt :)
Ska ut nu snart och ta en promenad med Djimmyboii och sen får vi se vad jag hittar på efter det. Kanske hamnar hos pojkvännen när han kommit hem, om han nu gör det, haha.




Vet inte varför bilderna är så suddiga, måste hänt nåt med kamerna.

Men men, hörs!

21 maj 2011- Bildbomb

Oh söta Jesus vilken fin och rolig kväll jag hade igår!

Jag, älskling, Chris, Orest och Kleist åkte ut till Näkna där vi lånade Patriks pappas båt. Vi hade köpt med oss grillar, mat och alkohol så när vi lastat i allt i den lilla söta båten så rodde vi ut på sjön och vidare till en jättemysig ö! Jag som är fruktansvärt båt/- och vattenrädd klarade mig ändå rätt bra på väg ut mot ön :)
Tänkte att jag slänger upp massa bilder från igår så ni får se hur fint det är där ute. Kan inte alls sätta ord på fredagskvällen, den var helt enkelt underbar!




















Haha förlåt Kleist, men jag älskar bilden! Verkligen tagen i rätt ögoblick xD


Haha gissa skrevet?




Vi styrde även upp en "liten" brasa. Supermysigt! :)




Bästa vännerna :D


Kleist tog årets första bad ;)






Någonstans i en korsning...på Näknavägen påväg hem igår :D Vi fick gå en bit, men efter att tag kom Valle och plockade upp oss.  Favoritgrabbarna :)

Blev massa skratt igår och det var nog bästa kvällen på länge! När vi väl kom in till stan igen så stack vi hem till Patrik och senare mötte jag upp bror Fredrik och så knalla vi alla upp till Cromwell :)
Tack alla för en superfin fredagskväll.

Fläskläpp.

Skitkväll, skitfilm, frustration, tråkig väg hem och så avslutar vi kvällen med en fläskläpp som min kära tös gav mig, och jävlar i havet vad ont det gör! Jo jag vet, mycket snack om cheyen, men hon är min bättre hälft, hon gör mina dagar och hon är så fruktansvärt korkad!

Jag skulle böja mig ner för att plocka upp nåt hon hade haft ner, och då bestämmer sig puckot för att hoppa upp precis samtidigt...så hon träffar min käke med sitt klotrunda huvud så jag biter ihop tänderna, får läppen imellan och där av fläskis! Tackar för den, supersmidiga damen♥

Nu ska jag försöka lugna ner fanskapet som leker orkan i sängen, kolla på film och sen sova! Godnatt mitt herrskap.

Chili&wok

Redo för att kila ner på stan. Där möter jag upp Zarah och så tänkte vi käka lite på bästa stället, Chili&wok!







Btw, jag ogillar henne skarpt ibland! Hade varit lättare att skaffa en unge än att ha Esmet vissa gånger, haha.

Kanske inte ser så himla högt ut, men det är det!
Hon brukar sköta sig perfekt när hon är ute på balkongen ensam. Denna gång vände jag ryggen till 2 sekunder, och sen såg jag hur hon smyger runt ute på fönsterbläcket;P Sia (katten under) satt precis likadant och ropa på Esmet, så hon vägra ju komma tillbaka när jag ropa på henne. Fick plocka henne fönstervägen, men det gick ju bra det också! Nu har hon suttit och skäms bakom gardinen i fönstret ett bra tag, haha! 


That's why i love her!












Vet inte hur det börja, eller vart hon fått det ifrån, men denna chey verkligen älskar att bygga koja...av precis ALLT! Haha lilla hjärtat :)

dag 20

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – I min handväska
Dag 09 – Min favoritfödelsedag
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Platser jag besökt
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min dag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Min maj-månad har varit riktigt bra!
- Stekiga dagar
- Chill i Wasaparken
- Shoppingrundor
- Kollat på misseunge
- Ekenäs med Thess
- Trevliga/galna festkvällar
- Har mått riktigt bra och jag & Patrik har haft det bättre än på länge.



Bara hoppas på att resten av sommaren ser lika perfekt ut :)


19 maj 2011

- Har sovit skitdåligt inatt, då Esmet har varit fruktansvärt jobbig och haft världens beslutsångest.
- Vaken sen kl 8:30, men inte kommit ur sängen.
- Grattis våran tös Maiken på hennes namnsdag.
- Borde få i mig frukost, men orkar inte.
- Ligger och stör mig fruktansvärt mycket på alla dessa "domedagsprofeter" Idioti! Dom skrämmer endast upp folk (finns dom som tagit livet av sig dom gånger som det har sagts att jordens undergång är nära) Nu är det sagt att på lördag,- 21 maj 2011, så är det dags. En jordbävning kommer att förstöra jorden. COME ON! Lägg ner allt bullshit. Ni har haft fel varenda gång innan..i flera års tid, när ska ni lära er? Ni KAN inte göra en jävla uträkning genom bibeln och försöka banka in detta i folks huvuden, det är inte rätt. Oh, idioter -.-
Låt folk bara leva, vi kommer nog inte ens hinna märka något den dagen det är dags. Jag tror inte ens att jag kommer vara i livet då det inträffar, om det ens kommer göra det.

Haha mitt fina morgonhumör. Men jag stör mig verkligen på sån här skit.
Aja, lika bra att trycka i mig frukost...ska ju trots allt träffa folk sen så då kan man ju inte vara på dåligt humör ;D
Först blir det sola med Mimmi, och senare knallar jag ner till min man för att ha en myskväll ♥

europa league superlive onsdag.

Tjofräs!

Tusan sicken fin kväll jag haft med min älskade.  Hade ju planer på att ligga hemma hela dagen och glo på film, men så fick jag en inbjudan till middag och en löprunda efter det och det tackar man ju inte nej till! Så jag slängde på mig träningkläderna, packade väskan och gick ner till Patrik :)  Det bjöds på Potatis, biffar och rödvinsås,- supergott! Dock så sket det sig med löprundan, då vi kände för att mysa ner oss i soffan efter maten, och längre än så kom vi inte under kvällen, haha. Eller jo, jag tog en dusch och sen knalla vi bort till Netto för att unna oss lite gott. Rsten av kvällen så har vi bara legat i soffan och kollat på Europa league superlive Onsdag med Patrik Ekwall och grabbarna, hah alltid lika kul! :D Porto vann förresten!
Tack min fina för en underbar kväll♥


Nu när jag kom hem så möttes jag av en gaaalet kelsjuk liten dam som genast börja prata och ville bli upplyft. Så nu har vi gosat ett tag och nu har hon bestämt att vi ska bygga kojor,- en bland kuddarna och en under täcket! Haha hon är för söt :) Så jag säger väl godnatt!


Som sagt, att bygga kojor, överallt, är en favorit ;D

Filmdag.

Idag är en sån här dag då jag egentligen känner för att hitta på något, men motivationen finns inte.  Vädret är halvkasst, pojkvännen drog till gymmet med grabbarna och dom flesta verkar upptagna.
Det är då jag väljer att bara ligga i sängen och ha film-maraton. Bra, dåliga, sorliga, roliga...ja, jag kan verkligen kolla på vad som, endast för att fördriva tid. Detta kan låta otroligt negativt och tråkigt, men faktum är att jag ibland behöver ha tråkigt för att sedan kunna uppskatta roliga saker mer :)

Så på film/- serielistan står idag:
- Flags of our fathers (Krigsfilm, finns även den japanska skildringen "Letters from Iwo Jima") - [x]
- Kill the Irishman [ ]
- Shrek Forever After [ ]
- That 70's show [ ]


Februari 1945. Under tiden som Europa äntligen står inför den förlösande segern i andra världskriget, pågår en strid i Stilla Havet som är långt ifrån att ebba ut. En av de blodigaste och viktigaste striderna var kampen om ön Iwo Jima, en strid som tog sitt slut i en av amerikansk historias mest ikoniska bilder: sex marinsoldater reser den amerikanska flaggan på Mount Suribachi. Fotografiet som togs av denna symboliska akt har förblivit en segersymbol för en krigstrött nation.


dag 19

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – I min handväska
Dag 09 – Min favoritfödelsedag
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Platser jag besökt
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min dag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Finns mycket i mitt liv jag gärna skulle vilja göra ogjort, men samtidigt så har man lärt sig av sina misstag.
Men det finns en sak, eller snarare en person, en han...som jag ångrar nåt så fruktansvärt.
Ni som känner mig, ni vet, och ni vet varför. Jag tänker inte gå in på detaljer, men om jag inte träffat honom...så hade saker och ting sett så mycket annorlunda ut idag.

Men jag ska inte klaga, inte gräva ner mig i att jag var "ung och dum".  Jag har min fina älskade Patrik idag, och jag kan nog inte bli lyckligare :)

18 Maj 2011 - The Dilemma

Älskling ligger fortfarande och sover, och Esmet gör honom sällskap så jag sitter ensam uppe!


Tänkte starta dagen med ett filmtips...speciellt för er som, precis som vi, älskar Vince Vaughn.


Bild

Haha riktigt rolig film och sådär lagom störd, precis som filmer med Vince ska vara!
Älskar hans sett att prata. Det går så fort och han får fram allt på ett roligt sätt ;D
Enjoy!

Nahepp, kirra lite frukost då :)

Like a wet pussy!






Det regnar inte ens ute!!!

Åh så typiskt :P 
Påväg ner till stan var det sol och grejer, men tog ändå på mig skinnjackan. Sen börjar det PISSA NER, när jag är ungefär 400 meter hemmifrån. Självklart så ligger mitt svärd (paraply) i den väskan jag TÄNKTE ta, så när jag nu kom hem så såg det ut som jag tagit en dusch med kläderna på! Haha, älska svenska vädret.

Ciao


Kofta: H&M, Top: H&M, Jeans: Cubus

Enkelt idag. Ska ändå bara ner på stan för att lämna papper.

Tele2's kundtjänst.

Den är så rolig!

Satt 30-40 minuter i telefonkö igår (tanten i lurn sa att det skulle ta MAX 10).
Meeen, måste fixa med mitt internet så det är väl bara köra på idag med -.-
Det kan ju omöjligt vara SÅ många som ringer? Eller är det EN stackars jäkel som jobbar på stället?

17 maj 2011

God förmiddag!

Klockan har precis passerat 11 och jag har redan hunnit med tvätten, disken, städning + storstäd av badrum! Så nu är det superfräscht här hemma :)

Ska snart skutta in i duschen för att sen dra mig mot Hagaskolan. Ska möta upp sötnäsan Thess och hämta en grej jag glömde i hennes bil i söndags. Efter det så måste jag lämna in lite fler papper, som jag självklart glömde igååår!!!


Snart kommer denna lillskit hem!!!! Längtar...Esmet också, för hon tycker jag är tråkig.

Judgement Day - den 21 maj.

Idag har det varit världens diskussioner om detta; Jordens undergång sker på lördag!


Klicka på bilden.


Jag vet inte alls....
Det skulle kunna hända och det skulle lika gärna kunna vara 1000 år kvar tills detta sker. Dock så är jag nog en a dom få, som faktiskt tror på 21 december 2012. Vi kan aldrig säkert veta, utan vi märker helt enkelt när det är dags. Vem vet, vi kanske har hunnit dö en naturlig död innan det inträffar? :)  Det ser ändå rätt fritt ut i kalendern på lördag, så inga planer som förstörs iallafall, haha!

Mother Monster.

Känns som att hon har gjort det igen. Hon bara ploppar ut låt efter låt, och klart som tusan så fastnar dom!



Utanför mitt fönster.


Månen är brutalt full och stor ikväll.


Har iallafall haft en jättebra dag! Kände att jag inte behövde göra massa måsten idag, utan ville lägga tid på att umgås och ha trevligt. Så jag mötte upp födelsedagsbarnet Zarah på stan. Hon följde först med mig till banken och sen för att lämna in papper, och efter det så ville jag vara snäll och bjuda på födelsedagsfika. Dock slutade vi på Pastasnäckan då båda var hungriga och deras pastasåser är så otroligt goda där! Mätta och belåtna så gick vi hem till henne där det bjöds på Red velvet cake(?) och så hittade vi även en ytters intressant sida på internet som det ska göras beställningatr ifrån för sommarens alla nöjen :)

Senare så mötte jag upp min älskade man! Oh som jag längtat efter honom. Han var ju iväg och lanade hela förra veckan så då hann vi inte ses så mycket, och ihelgen blev det bara en kort visit hos honom. Så ikväll lagade vi mat och kollade på film ihop. Älskar dom här små sakerna man gör i ett förhållande. Låg och myste i soffan och sedan var jag tvungen att knalla hem till min lilla skönhet här hemma, och vilket välkomnande jag fick. ♥

Nu ska jag kolla på film...eller serie, haha ovanligt! Kanske tillochmed blir en klassiker; Ronny & Ragge ;D

Love life!

På min väg hem genom stan nu ikväll, i Norrköpings fina grönska och gatubelysningens sken, så insgå jag en sak; Jag verkligen älskar livet!

Fine, jag har inget jobb eller någon bra inkomst...och jag kan även ha mina sämre dagar. Men vad gör det?
Jag har min älskade familj, min fina man, mina vänner som är guldvärd och min lilltjej (snart två) som fyller mina dagar med glädje. Pengar skulle aldrig kunna uppfylla nåt av det, som dessa människor gör. Att ha hälsan och kärlek är obeskrivligt! Det är sommar, hela jag fylls av glädje och just nu, så finns det inget som kan få mig att gå under.




16 maj 2011 - Grattis Zarah!

Har varit många som de senaste dagarna fyllt år, och idag är det min goda vän Zarah's tur!


Grattis på 21års dagen! :)  Lugn, jag kommer ifatt och kan snart vara lika mycket tant som du, haha ;D

dag 18

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – I min handväska
Dag 09 – Min favoritfödelsedag
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Platser jag besökt
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min dag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Min måndag kommer vara fylld av sånadär tråkiga måsten.
-Banken
-Lämna in papper
-Diska
-Städa
-Vika tvätt

Kommer ha rätt så fullt upp idag ser det ut som :)

islandshästgruppen Ridum


:D   (Dom har alltid en liten "saga" som utspelar sig och det är Karins dotter Frida som stenas, haha)

Super Mom.


Thess och jag bara kolla på varann när denna låt dök upp på radion förut men så insåg vi att den var skön, trots att vi inte förstod ett enda ord ;P

15 maj 2011 - Ekenäs

Hej!

Har haft en supermysig söndag!
Thess och jag tog först bilen till Ingelsta där hon köpt lite nya kläder och så köpte vi även lite sen frukost inne på Maxi. Efter det så påbörjade vi våran roadtrip till Ekenäs slott för att titta på Karin m.fl när dom uppträdde med deras islandshästar! Haha är lagom förvånad över hur bra vi ändå hitta dit, utan att köra vilse! Skönt att vi fick ta bakvägen (den är stängd egentligen) istället för att trängas med alla andra :) Så när vi kom dit så prata vi lite med Karin först och sen gick vi runt och kollade lite och tusan så mysigt det är där!

Lite av slottet. Det är så jäkla stort och fint!

Runt kl 14 så var det dags för Karins grupp att ha uppvisning och dom är så duktiga, och hästarna är ju så fina!
Riktigt kul att titta på iallafall och vi satt även kvar för att kolla på "riddarna" ;) En av dom hade sån vacker häst, jag blev helt kääär!

Karin står bakom tjejen i gult (hennes dotter Frida)


Tog inte så mycket bilder, utan filmande deras uppvisning. Lägger upp den snart!


HEEEESTen kunde springa i elden med riddare på ryggen! Tyckte lite synd om en häst som faktiskt fick lite ont efter att ha sprungit igenom. Annars var dom super! Dock lite jobbigt att ha repet ivägen, men så äre när man får platsen längst fram ;D


Mannen i mitten var han med så snygg häst!




KRIIIIG! 

Efter att riddarna lekt klart (galna finländare förövrigt, haha) så gick vi ner till Karin igen och tacka så mycket och sedan åkte vi hemåt! Vi trodde verkligen att vi kunde hitta lika lätt hem, som dit meeen det sket sig. Helt plötsligt hade vi åkt för långt, glömt svänga och fick ta en annan livsfarlig väg. Vägen hade extrema kurvor och lilla Thess som är så gasglad gjorde så jag fick hjärtstopp flera gånger, haha.  Väl hemma i stan igen så var det nära att vi krocka (dock inte hennes fel) och sen när vi kör Kungsgatan upp så får Thess för sig att hon ska göra om enfil till tvåfil och köra om dom bilar som står vid rödljuset! Haha tur att nån av oss var vaken så jag fick skrika till på henne, hahaahah hon är läskig att åka med!  Men vi har haft en kanondag med massa skratt och vi hade även tur med vädret. Tack fina, knäppa cheeeey ♥

Tack tjejer!

Slänger upp lite bilder från fredagskvällen.

Tack tjejer för en superkväll med god mat, vin ochmycket skratt :)





Den här stackarn avled tyvärr under kvällen! Jag och Mimmi satt utanför och drack lite vin, så hör vi att Sarah börjar typ panikskrika, hahaha, så vi springer in och då är det en stackars humla som har kommit krypandes över hennes fot! "FATTA, han kröööp på huden på foten!!!"  Hahaha!


Glad grillmästare ;D


Supersöta lilla Cocos!!!


Glad tjeeej!


Under kvällen så fick vi nåt jättesug efter att äta på något, så först blev det jordnötter i skal, sedan brödpinnar och till slut feta och tomat! Haha tror Sarah leta igenom hela huset för något gott!


Haha stackars Saffran! han fick stå ut med mycket ;D


HAHA det gick INTe som hon hade tänkt sig. Allt gick bara fel; Foton, hyllor, böcker och en tung pianopall rakt på foten! Well, hon gav oss ett gott skratt iaf ;D


En kväll fylld av knäppa saker! Allt från sexsnack till en bokhylla som inte riktigt palla trycket, haha! ;P

Girls night!

Sådär ja, färdig fixat och klar för en, på vad jag hoppas, supermysig kväll! Blir ett gäng tjejer ute i Lindö hos en tjej som heter Sara. Grillning och vin, plus massa tjejsnack såklart! ;)




Kör på nya byxorna med dragkedja där bak från Vero Moda och en slapp vit t-shirt.


Ha en fin fredagskväll!  Kameran kommer med såklart!

Resultatet.


I like it!

13 maj 2011 - Grattis Maiken!

Först och främst; GRATTIS till våran tjej som idag fyller 10 år!

Maiken med lillebror Herkules♥  Bild tagen för många år sen, tusan så fort det har gått!


För det andra; NU är det gjort! Håret är klippt och jag sitter just nu med färg i. Bilder kommer så snart håret är helt klart!  Blev faktiskt väldigt nöjd, min firsör är duktig han! :)
Kan väl säga som så att 1,5-2 DM åkte bort!!! Kika in här snart ;)

HAircut.

Saaatan istaan vad trött jag är! Snart dags för mig att knalla ner till "mitt andra hem" för att sova där inatt igen. Haha just nu sitter Esmet och skriker på en grannkatt ute på balkongen.

Idag så blev det ju till att knalla ner till Af för att hämta lite papper, sen mötte jag upp Mimmi för en 22 minutare på NC. Dom hade nya rör och det märktes ;P Efter det så gick vi ner till min frisör för att beställa klipptid!! Haha jag fick världens damp på mitt hår innan jag skulle dra hemifrån så jag skrek ""#"¤@£$£!!!# FAAAAAANNU ÅKER SKITEN BORT!!!!" Så att ja, nu finns ingen återvändå, det blir att klippa av en bra bit! Älskar att ha långt hår, men till slut så finns det inget kul att göra med det iallafall och nu på sommaren kan det nog vara skönare med kortare hår. Kommer såklart bilder på resultatet imorgon :)


Bye bye långa håret :)

Ae men packa lite grejer och pussa Esmet godnatt då! Hörs imorgon.

Det är inte lätt.


Såhär har hon hållt på i snart en vecka...varit helbäng, plus allt jamande!
Och som ni hör vid 00:06, så gör hon nåt helskumt?!
Har hört det vid ett flertal tillfällen när hon tvättat sig, att hon typ blir förbannad och morrar åt sig själv? Haha lagom störd katt!


12 maj 2011 - Cleaning day!

God morgon!

Vaknade klockan 8 imorse, utvilad och gosigt men låg kvar i sängen en timme och kollade på Vakna! med The Voice.
Nu är jag hemma igen iallafall och missen mår bra, hon såg jäkligt nyvaken ut när jag klev innanför dörren!

Idag då? Eftersom att vädret är lite sådär halvtaskigt (sol/moln, blåst men ändå varmt) så är det bara nog till att slita på sig mjukisbrallorna och ta tag i hemmet;
-Diska
-Städa
-Byta sängkläder
-Sätta upp tvättid.


Måste även sätta mig ner en  stund och leta lite jobb :)


Dag 17

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – I min handväska
Dag 09 – Min favoritfödelsedag
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Platser jag besökt
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min dag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Minnen finns det miljoner av, och vissa av dom är favoriter. Jättesvårt att välja ett, när alla på sitt sätt är spciella. Men jag väljer; När jag fick min ponny Contessa!


Vallas Contessa  1992-2004♥

Kommer ihåg när vi åkte till Alboga stallet i Söderköping (där jag förövrigt gick på ridskola) för att jag skulle få provrida denna tjej. Hon hade tröttnat på att bara gå runt på en ridskola och jag ville så gärna ha en egen häst (fast vi hade massor hemma) Jag fastna direkt för henne och några dar senare så fick hon komma hem till oss!
Oj ooj oj vad minnen jag har med henne och jävlar vad osams vi kunde vara ibland ;P
Contessa, en New Forrest med ett djävulskt humör, precis som mitt, men med ett hjärta av guld! Hon var rätt skygg när hon kom och jag minns hur hon inte tyckte om att man tog i hennes ansikte, men till slut hade hon funnit den tillit hon behövde, för att kunna komma och lägga sitt huvud i min famn! Underbara ponny, jag saknar dig nåt så otroligt! Du är ett och kommer alltid vara, ett av mina finaste minnen♥

At P's Place.

Bestämde mig för att sova hos Patrik inatt igen, även fast tösen har lugnat sig en aning. Dock så har hon mest legat och sovit under dom timmar jag varit hemma nu på eftermiddagen/kvällen, och känner jag henne rätt så blir det ett jäkla liv inatt, haha. Jaaa, tyck att jag är elak mot missen som lämnar henne om nätterna, men hon klara sig. Hon tänker inte ens på att jag inte är där, hon har fullt upp med annat. Tror ni som har/haft okastrerad honkatt vet vilket helvete det är, både för en själv och framför allt katten! Blir att spara ihop lite pengar för att sen köra henne till veterinären, det blir nog bäst för henne :)


Tusan asså, det känn som att hela jag ska koka sönder snart! All denna sol har verkligen gjort sitt....tur att man inte blir röd iallafall! Haha fast efter jag var ute och sprang i stekande sol och värme förut, så liknade jag mer eller mindre en tomat i ansiktet ;P Tog en iskall dusch, men värmen i kroppen består.
Aja, nu ska jag kolla klart hockeyn Sverige - Tyskland och sen gosa ner mig i sängen!


Haha mammas lilla pääärlprinsessa!

Vasaparken.






Haha mina skor rymde iväg, ser helt ensamma ut!










Haha förlåt Mimmi, men jag måste bara;



Hahaha galet charmerande bilder! Det handlar om att bjuda på sig själv :D


Kanonfin dag och massa brun, det gillas!

11 maj 2011

Oh, jag sov som en guuud inatt!  Vaknade kl 8 utvilad och pigg, gjorde mig iordning lite snabbt och kilade hemåt igen :) Esmet hade klarat sig bra och det verkar (hoppas) som att det har börjat lugna ner sig för hennes del. Tusen tack till Patrik iallafall som lånade ut lägenheten över natten!

Nu har jag precis blivit klar och ska strax röra mig utåt. Blir att köpa med sig något att äta och sedan slå sig ner i Vasaparken :)



Hare king, tjingeling ;D

Segemyhr!

Sådääär ja! Nu har jag äntligen bäddat ner mig i Patrik (min förredetta!!) dubbelsäng och jag ligger på miiin sida, med ALLA sköna kuddar! Haha gosigt :D Men måste erkänna att jag saknar Esmet, men inte skriket. Kommer gå hm runt 8-9 imornbitti så hon slipper vara ensam så jättelänge♥


Nu ska jag kolla klart på Segemyhr. Vet inte varför egentligen jag kollar på det, framför allt inte varför jag kollat igenom 5 säsonger snart. Det är inte ens bra! Men jag är sån som måste kolla/somna till någon serie på kvällen, så då får man ta det som finns när man gått igenom nästan allt annat :)

Bild: http://cdn01.tv4.se/polopoly_fs/1.1685285.1276872186!image/3886132881.jpg_gen/derivatives/w450/3886132881.jpg

Godnatt och sov så gott folket...för det kommer verkligen jag att göra!

Oh sunny day!

Heeelt underbart har det varit ute idag, som nog resten av Norrköping har märkt av, haha :P
Stekande het sol och klarblå himmel. Dagen började med Af lite snabbt och sen blev det solning i Vasaparken tillsammans med Kakan, där vi båda fick en fin färg.  Låg där i nåra timmar för att sen dra iväg och käka lite.


Ett Karin


Ett par blekfeta lår samt ett par jeansklädda ben :D



När jag vinkat Kakan adjö, så gick jag ner till Patrik. Han hade stora problem med att komma in i duschen som alltid, haha så jävla knäpp! Men när han väl var färdig med allt så kila vi upp till Folkparken där vi la oss på en filt och pluggade lite teori...men det sluta med att vi hamna på Heléns körskola, gjorde några prov och sen gick han hem till Bulten för att fortsätta deras lan och jag knalla hem. Så nu har jag diskat och ska snart sätta igång med maten.






Patrik är snäll som lånar ut sin lägenhet ikväll så jag kan få nåra fler timmar sömn än bara tre, som inatt ;P
Esmet är inne på dag 3 nu och verkar INTE ha några större planer på att lugna ner sig. Haha saaatan i gatan vad jobbigt och frustrerande det måste vara att gå runt ådär kåt hela tiden och ingen kan göra nåt åt det :D


10 maj 2011 - Grattis bror!

Så är det, idag är det faktiskt min brors 24års dag :D  Tänk vilken bra födelsedagspresent min pappa fick, haha.


Stooooooort grattis på din dag älskade bror Roppin!♥


Inte fått sova mycket inatt heller, så är lagom trött nu. Ska iallafall knalla ner på stan till Af och lämnan in ett papper. Sen blire att lägga sig i solen nånstans :)

Tösen sover.

Lilltjejen har äntligen somnat och skriken tystnat, så det känns som om det är lika bra om jag också försöker somna innan det sätter igång igen. Haha asså hon är för söt egentligen, samtidigt som det är riiiktigt frustrerande att höra ett konstant jamande och purrande hela dagen. Hon kollar på mig så vädjande, typ som om hon vill att JAG ska försöka göra nåt åt det, sen kommer hon och puttas, gosar och har sig ;P



Men men, försöka få kontakt med min LANande pojkvän och sen sova. Godnatt!

dag 16

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – I min handväska
Dag 09 – Min favoritfödelsedag
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Platser jag besökt
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min dag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Haha jadu, nu ska vi se!

Det var i Västervik sommaren -04 skulle jag tro (Jag var 13, skulle fylla 14 samma höst). Min familj + en till spenderade en vecka på Lysingsbadet och nästan direkt så hitta jag och Linda två skitsköna killar som vi började hänga med. Robban och Utter om jag inte minns fel. Vi var med dom varenda dag mer eller mindre och en kväll, när vi skulle säga hejdå så plötsligt från ingenstans så får jag då min första kyss av denna Robban. Haha dör lite inombords när jag tänker på det. Det var ju inte alls det jag hade tänkt mig, men så blev det och ja...för att vara den första så varen väl inte så dum :P hahaha, så sött och oskyldigt!

Hjälp!

Idag så var jag inne på Vero Moda och fick med mig ett par skitsnygga byxor. Men nu jag liksom fått nån slags noja över om jag verkligen ska ha dom eller inte? Passar dom verkligen mig?
Som Zarah sa idag; Haha asså, vilken lång röv du har!




Vad tycker ni?!

Med rätt överdel till så blir det kanonsnyggt, men det är ju just det om jag bara mest ser konstig ut dom eftersom jag har fått äran att leva med en big booty, haha!

Dagens


Skjorta och shorta från H&M.
Körde på bara ben idag, supervarmt ute!

Blev lite häng med Zarah förut med lite käk och sedan glass, iaf för hennes del för jag äter så sakta så glassen hinner smälta :P
Mötte även upp Patrik så han kunde få sina pengar och sedan strosa vi runt lite tills vi till slut hamnade i Ankparken (strömsparken) där vi satt och snacka, men vi röre oss hemåt när jag fick en humla som surra mellan benen, haha.

Nu tänker jag ge mig ut och springa nåt varv eller två :)



9 maj 2011 - GRattis älskade pappa!

Idag är det ingen vanlig daaaag, för det är min älskade pappas födelsedaaag! :D


Tusen grattis på din 46års dag pappa♥


Tänkte knalla ner till stan nu iallafall och möta upp Zarah. Har inte setts på jättelänge så blir nog lite KupolarT häng ;D

Fick sova 4 timmar inatt för övrigt! Har ju en tös här hemma som har satt igång att löpa igen -.-
Stängde ut henne i hallen (hon har lådan där med tanke på att toaletten ligger där) med mat, vatten och filt. Somnade till och vaknar sedan 2 timmar senare av att hon går till attack mot dörren. Då fick jag nog och stängde in henne i badrummet istället och samma sak där; efter 2 timmar ungefär så gjorde hon samma sak igen. Jag flyger upp, öppnar toadörren och helt enkelt låter henne gå runt och jama tills hon till slut somnade. Kul att nån fick sova!!! Och såhär håller hon på i EN veckas tid, om inte längre ibland. Så denna vecka rymmer jag hemifrån.

Dag 15

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – I min handväska
Dag 09 – Min favoritfödelsedag
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Platser jag besökt
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min dag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Jag antar att "drömmar" handlar om vad jag vill med livet, och inte dom man har om nätterna.


Som liten var min högsta dröm att få bli polis medans alla andra tjejer ville bli dansöser, lärare, frisörer och artister. Tror det fortfarande finns kvar, men att jag vet att jag aldrig kommer klara av det.
Har nu en ny dröm; Öppna en floristbutik. Alltså starta eget, men vägen dit kommer vara lååång. Men det är bra med mål. Först och främst hoppas jag komma in på utbildningen, jobba ett tag och sedan kunna förverkliga detta :)

HORNY!

Inte jag då...utan Esmet. FECK vad jobbig hon är. Så tror hon att JAG ska kuna göra nåt åt det? Haha, bara kul att retas med henne ;D



Super bass




På Tinos balle.

Kakan i ett jäkla nöt skal!

cяаıи   säger:
ae, skiter i det här nu. ska kolla om det finns pant. köpa cigg. åkte till eddie. hoppa på tino. och sätta mig på hans balle med en power king!

Johanna säger:
hmmm...

cяаıи  säger:
vadå hmmm? lät det inte bra? :D

Johanna säger:
hahah nej? :P

cяаıи   säger:
ELLER OJ  
"hoppa på tino och sätta mig på hans balle med en power king!"

BLEV HELT FEL
menade på eddies balkong xD


Haha, det är bara så feeeel!

7 maj 2011 - lördag.

Gooood eftermiddag på er!


För första gången på länge så kunde jag sova uuuut. Vaknade kl 11 idag faktiskt, fast dock så kändes det som att jag sovit bort halva dagen ;P
Har precis gjort mig klart för att snart dra hem till Ludde. Brorsan är där och vi ska färga hans hår. Tur han har sådan snäll och duktig syster, haha.






Hade en kanonkväll igår! Först blev det häng hos P's bror, men sen valde vi att rulla vidare hem till Ludde. Haha han och bror är helt jäkla bänga i huvet! Men, man har aldrig tråkigt med dom ;P  Senare så drog vi hem till bror och ja, efter ett par timmar så var det där kvällen avslutades. Kika in sen så ska ni få se något riktigt busigt som pojkarna gjort inatt ;)

Chill.

Dags att dra sig något kvarter bort, hem till Patriks bror :)
Blir väl lite chill där ikväll bara. Dock vet man aldrig hur en kväll kan sluta, haha. Blir nog trevligt iallafall!




Kvällens slappa men dock så sköna outfit!  Haha skjortan är faktiskt broders ;P

Hihi




SLUTA RIV SÖNDER MIN CYKELL!!!!!  MED ETT L!!!

6 maj 2011

Fredag igen...tusan så snabbt veckorna rullar förbi! Inget bra väder idag tyvärr, bara blåsigt och molnigt.

Igår kväll kom P hit och då blev det en joggingrunda runt strömmen och jag måste säga att det går bara bättre och bättre för mig nu! Jag behövde endast göra 2 korta stopp för att hämta andan, så jag är fan svinstolt över mig själv. Är så jäkla mycket roligare att springa tillsammans med någon än ensam, så det är bara hoppas på att Patrik vill fortsätta. Vem vet, snart kanske jag tar mig runt utan problem ;)
Väl hemma igen blev det dusch, mat och sedan filmmys. Kanonkväll!


Jennifer Lopez - I'm into you ft. Lil Wayne

Ne men nu ska i dra oss hem till P's mamma. Hon och hennes kille har varit utomlands en vecka så dom har med sig lite grejer hem till Patrik :)

Dag 14

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – I min handväska
Dag 09 – Min favoritfödelsedag
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Platser jag besökt
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min dag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Svarta jeans från Cubus och nya skjortan från H&M :)

Dag 13

Glömmer hela tiden bort detta, så får köra på två dagar! Haha.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – I min handväska
Dag 09 – Min favoritfödelsedag
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Platser jag besökt
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min dag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Ja vad kan man säga om denna vecka? Har faktiskt inte hänt så mycket. Träffade ju nya familjemedlemmen, tagit några rundor på stan, fixat med lägenheten och fått den så gott som klar. Esmet blev lite dålig men friskna till rätt snabbt. Annars har det varit lungt.
Inte träffat min man på en vecka nu ungefär så ikväll kommer han hit, så det blir väl höjdpunkten :)

Dagens Lunch


Baconomelett med sallad och massvis med vatten.

Haha ser sketa-äckligt ut ju, men det är nyttigt och gott som tusan :)
Känner att det är dags för att komma igång med att forma kroppen lite...inte för att jag behöver gå ner något eller så, utan mest tighta till mage och lår lite. Så just därför blir det två stycken joggingrundor om dagen (morgon och eftermiddag), se till att äta ordentligt och rätt och även situps.
Jag är sämst på att äta. Glömmer alltid det och då mår inte kroppen speciellt bra till slut. Har nog Patrik att tacka för att han fick mig att återfå normala matvanor för 2 år sedan ;P



Det serverades även katt till maten ;P

Haha.

Och människan ska va en av de intelligentaste varelserna på denna jord? Detta bevisar nog bara motsattsen ;P




5 maj 2011

7:30 - Gick upp
8:00 - Joggingrunda
8:40 - Dusch och fix
9:00 - Frukost

Tusan vilken tidigt och hurtig start på dagen :D


Sitter just nu och kollar på Segemyhr och väntar på att fastighetsskötarN ska komma förbi och fixa några saker.
Superfint väder ute idag med, så det blir nog inte att sitta inne. Har längtat efter att värmen och solen skulle komma tillbaka :)


Randigt

Kartongerna har kommit upp på vinden - check!
Gardiner uppsatta - check!

Så skööönt att ha fått det gjort. Mycket mer hemtrevligare nu och jag trivs ännu bättre :)
Dock är Esmet inte lika glad åt kartongerna, för nu kan man ju inte kuta runt på dom och vara hööögt upp, haha.
Och på tal om missen...var lite orolig för henne tidigare idag! Hon betedde sig lite undligt; Pep ynkligt, låg bara på golvet, varken åt eller drack och hade int gått på lådan som normalt. Men under eftermiddagen nu så har hon blivit bättre och hon gör allt som vanligt igen. Blev så rädd för att hon hade fått i sig nåt (hon leker på nya mattan) som hade kunnat trassla til lsig i magen, men hon verkar må kanon nu igen. Ingen är gladare än jag :)


Dagens shopping;


2 stycken bastoppar från H&M


Skjorta från H&M


Syoss hårspray.  Måste jämt testa olika märken och försöka hitta något som passar mitt hår; glansigt och halvtjockt. Men inget tycks fungera bra nog ;P


Feck!

Dåliga nyheter, en sjuk katt (dock på bättringsvägen), en sur och otrevlig pojkvän och en hungrig mage.

Känner att jag behöver ta en liten paus från livet eller likande, haha.
Blev lite shopping förut iallafall och så ringde även min supertrevliga fastighetsskötare och sa tt han hade fixat ett förråd på vinden åt mig. Toppen! Så ska väl få i mig mat och sedan försöka orka hitta orken till att bära upp skiten. Lite hjälp tack...eller?

4 maj 2011

Vaknade nog inte upp på rätt sida idag, eller...jag vakna upp i ren panik rättare sagt.
Hela natten har jag haft dom här hemska mardrömmarna och jag har vaknat kallsvettig flera gånger.
Dessa kommer inte försvinna förrän själva källan till dom är borta, och jag går varje dag och bara hoppas!

Anyway. Har precis duschat och gjort mig iordning. Jag tänkte kila ner på stan tillsammans med Zarah, får se om man spenderar lite pengar på något eller om man bara vill titta! Dock så är jag ju fruktansvärt sugen på "overallen" från H&M's Fashion against AIDS. Men vi får se, jag kanske tillochmed kommer hem med något heeelt annat. Bir säkert en sväng till Kupolen också...måste ju se om MMM-mannen kommit tillbaka ;D



Detta var förra veckan. Jag tror vi blev ordentligt bortskämda med vädret. Om det bara kunde komma tillbaka så man slipper slänga på sig vinterkläder igen! -.-

Dag 12

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – I min handväska
Dag 09 – Min favoritfödelsedag
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Platser jag besökt
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min dag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Bästa vän. Ja, jag har mina närmaste, och alla dom är mina bästa vänner, kan inte nämna någon specifik
Min föräldrar står mig närmast och resten vet vilka dom är  och jag älskar dom otroligt♥

Lillbebis

Hemma igen efter en riktigt trevlig eftermiddag ute hos Karin i Ö.ryd! Det bjöds på fika, massa prat och skratt :)
Haha rätt galen åktur ut dit...även hem, men jag och Thess klarade det fint, haha. Jävla gnisslig vindrutetorkare bara! Vi planera även in en ridtur (Karin har islänningar, precis som Thess) om 5 veckor när vi ska hämta hem lilltösen, så det kommer bli supermysigt, samt Ekenäs om två helger.


Så kommer vi till det som själva besöket handla om; Missebebis!
Både jag och Thess smälte totalt när vi fick se dom små, man kan inte göra annat. Helt otroligt söta är dom och jag hade lust att ta hem båda två, haha. Men till slut kunde jag bestämma mig och jag fastna för denna tjej:








Hon är ju förjäkla söt! Fastna för henne direkt, precis som med Esmet

Hon pratar massor och har sån fin teckning. Tror verkligen att dom kommer passa fint ihop.
Längtar som tusan tills hon får komma hem hit.


Tack Karin för en jättefin eftermiddag!

Tillökning i familjen.

Har precis tagit mig en dusch och ska om ett tag börja knalla bort mot Matteus. (Thess har det sämsta lokalsinnet någonsin, så hon hittar inte hit :D)
Vi ska nämligen åka ut till min mors vännina i Östra Ryd för att kolla på missebebisar! Finns två stycken honor kvar vid namn Kenneth och Ove, så en av dom ska få komma hem till mig när hon vuxit sig större. Haha anledningen till dom ytterst charmiga namnen på de två TÖSERNA, är att Karins dotter döpte ungarna innan dom kommit. Känner jag mig själv så kommer det sluta med att jag sitter och snyftar för att jag inte kan välja mellan dom, vill ta hem båda men vet att jag endast kan ha en till här hemma.

Skulle ju ha fått tagit hand om katten Foffie, men nu är det ju så att hon blev ju med ungar, och vad jag vet har hon inte ens fått dom än + den tiden hon måste vara hemma med ungarna. Det kommer alltså ta några månader innan hon hade kunnat komma hit, och min lilla tös här hemma är så nedstämd eftersom hon saknar sina kompisar hos mamma och pappa i Köping. Visst att katter inte är flockdjur och klarar sig utmärkt själva, men jag vet att Esmet mår mycket bättre av att få ha en kompis som hon kan dampa runt med. Och dessutom så är det bra om dom är två om jag behöver vara borta en dag, med tanke på att Esmet är så mammasjuk. Så då får hon annat att tänka på :)
Bara hoppas på att min tjej kan uppföra sig och visa hur man beter sig när väl lillskit kommer hem sen, haha. Kan ju inte påstå att hon är den bästa förebilden ;)

Kameran hänger med, så kommer nog upp nån bild sen på tillskottet!

3 maj 2011 - sleepover party

Godmorgon!

Kakan drog till jobbet för en timme sen och jag ligger kvar i den utbäddade soffan.
Det var  nämligen som så att igår efter vi varit på Max, så nämde jag något om att jag skulle hem och kolla på Paranormal activity 2 (idiotisk idé såhär i efterhand, att kolla själv), så då kom Kakan med den briljanta idén att vi skulle åka hem till henne och Eddie i Hageby och kolla på den ihop istället. Sagt och gjort, vi köpte med lite gott och sen åkte vi dit för att invänta mörkret och rätt stämmning. Eddie stack iväg med en polare och vi började kolla på filmen och vad ska man säga? Inte så brutalt obehaglig och läskig ändå måste jag säga, men ändå så man hoppa till några gånger...Kakan har nog en annan uppfattaning :D Hon låg på mig, så jag fick ha hennes hår i munnen och svettades ihjäl för att hon var så varm, haha.

Så eftersom att varken jag eller Kakan ville sova själva, så kom jag på att vi kunde bädda ut min soffa (blir som en dubbelsäng) och sova här inatt, ett litet sleepover party!
En bra kväll helt enkelt, jag har saknat oss!


Nu får det blir frukost! Min mage skriker som aldrig förr.
Och ja, precis som alla andra i detta land så måste jag påpeka en sak; Det SNÖADE imorse, haha ;D

mr. P

Haha ibland undrar jag...vad är det som gått så snett för denna människa?! Sjukt snygg! Först skulle jag försöka ta en normal bild på oss två, men det ser vi ju hur det gick, sen fick Patrik tag i kamerna och ja, då gick det bara mer och mer utför. Haha, så jäkla knäpp!

Klicka på bilden!!!


Neh, nu sticker jag till Max med bästis, hon ska svulla hämbörgööör!

Snö?!

Är det snö jag har att vänta mig idag?!  Verkar som det för folk som bor runt om i Norrköping säger att det haglar, spöregnar och tillochmed SNÖAR?!  Det är maj, så lägg ner. Visst att det är lite kallare än vanligt men inte så kallt. Hos mig kan jag endast se lite regn blandat med sol :)


Men men, nu ska jag försöka komma hemifrån nu så snart regnet avtar. Djimmy kom precis hit och han ska bjuda igen på mat. Blir gyros!


He's a poooooser! mähä.

Dag 11

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – I min handväska
Dag 09 – Min favoritfödelsedag
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Platser jag besökt
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min dag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Oj oj oj, haha dessa platser går verkligen att räkna på endast en hand!
Danmark som 7 åring, Öland, Gotland, Gröna Lund med klassen i 9:an och slutligen Varamonbadet i Motala.

Som ni ser så är jag inte så jätteberest av mig, utan har endast kommit till vårat grannland nere i söder, haha.
Drömmen som finns är att besöka Nya Zeeland, Kreta, Spanien och Irland.

2 Maj 2011 - sjuk

Eller jag är väl inte sådär brutalt sjuk, utan har nog mer åkt på en förkyldning.
Sov dåligt inatt pga. täppt näsa och hosta, men vaknade ändå vid 9 imorse. Fick bli till att gå upp, plocka iordning lite och äta frukost. Trodde nämligen fastighetsskötarn skulle komma idag, men verkar inte så. Så jag la mig i sängen igen och måste ha somnat nån timme, för jag vakna upp nu av mardrömmar :S
Fortfarande täppt, hostar och kroppen känns bara sådär jobbigt svag. Skönt att vädret suger så man slipper ha dåligt samvete....


Måste även berätta att idag är det 13 år sedan mina älskade föräldrar gifte sig! Så grattis på deras 13:e bröllopsdag, och hoppas det blir många fler. Jag älskar er!


Ni ska även få se bilder på lägenheten och det nyinköpta från Ikea, så snart det är klart:)

Insidious

Härom kvällen när älskling sov här, så kolla vi på en riktigt bra skräckfilm; Insidious.

Haha höll på att kissa i sänget ett flertal gånger kan jag lova. Ingen film man kanske ser själv om man nu är lika töntig som jag. Filmen hade lagom mycket av allt. Inte för överdriven och inte för tråkig, och precis sådär lagom vriden. Tycker jag allt ni kan sätta er och kolla på :)


Dag 10

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – I min handväska
Dag 09 – Min favoritfödelsedag
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Platser jag besökt
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min dag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Har ingen bild på det jag hade på mig idag, så istället så busar jag till det och visar vad jag hade igår istället. DEt går nog lika bra :)


Svarta jeans, skönaste stickade tröjan på det bara och så en jäkla massa smycken!

Jävlar i havet.

Haha, jag måste ha somnat sittandes i soffan förut och sedan sovit typ två timmar, för jag vakna nu het förvirrad!
Har iallafall gjort mig lite mat och såg även att Arsenal vann mot Man U med 1-0, såååååjaaaaa!!!♥

Igår så var det ju delade meningar om vad vi skull hitta på med tanke på vädret. Jag knalla hem till Patrik, köpte med mig potatissallad och supergoda fördiggrillade revbenssjpäll! Drack lite vin och cider till det och kollade även på SOA. Sen där nånstans bestämde vi oss för att dra dit några vänner, och så blev det. Thess, Bob, Östergötland, Aho och Jonte kom förbi, drack gott, skratta till tusen och ja, bara hade allmänt kul. Tusen tack för en fin kväll!


Haha Chris (blonda snubben) ser otrooooligt road ut!





















Vi avslutar med en fin bild på mig och älskling. Den enda av väldigt många, som togs några timmar innan ;P



Finns fler bilder, men har blivit ombedd att inte lägga ut vissa ;)
Det var en lagom sju kväll, på många sätt :D

1 maj 2011 - IKEA

Hej och hojj!

Förlåt för dålig uppdatering men har varit på Ikea idag tillsammans med Zarah och hennes man, så hann inte imorse.
Blev 2300:- fattigare men mycket rikare på alla fina saker hem hiiiiit! Så nu har jag hållt på och styrt hela dagen och det börjar bli kanonsnyggt :)




Haha blev visst party igår ;D


Återkommer snart med bilderna från igår, samt lite annat fränt!

RSS 2.0