30 november 2011

Dagen har bestått av storstädning, vilket sedan övergick i att jag blev sängliggandes pga migrän. Förstår inte varför jag ständigt får det?! Dags att gå till en läkare kanske. Måste ligga under en kudde för det gör ont när minsta ljus kommer i kontakt med mina ögon, och det känns som ansiktet ska gå sönder...


Anyway. Har piggnat till lite nu på kvällen. Tog en dusch och nu blir det matlagning, Arga snickarn, betala räkningar och så avslutar vi kvällen med SoA, samt chips & dipp!!!

farewell

Wääähwääh och massa gnäll. Jag är trött, och hoppas verkligen på att få sova denna natt. Ordentligt. 
Upp skapligt imorgon för att styra med lite måsten :)  Nu får det bli en romantisk, töntig film att somna till.


Farewell.

'

Haha vad menas? Får man absolut inte röka med vänster, eller blåsa rök åt vänster? Vi fann denna bild i en rökhytt när vi vänta på att gå på båten. 

Jag gillar att sova, på de mest oskönaste sätten! 


Nattligt kundvagnsrace i korridoren!

Kryssningen - part 1.

Var helt död igår när vi kom hem till Norrköping igen, så somnade ganska omgående när jag la mig framför datorn. Och idag har jag haft en heldag med Mimmi, men nu så...bättre sent än aldrig ;P



Hade hur kul som helst tillsammans med fina vänner! Världens liv på bussen mot Sthlm, efter 15 minuter på båten befann sig alla på puben, en såndär mysig engelsk pub typ! Och därifrån vare fullt ös hela kvällen. Tror allt hände, och det kunde inte ha blivit bättre!!! Vaknade kl 8 på morgnen av att båtfan gunga utav bara helvete, så då knalla jag upp, gick till rökrummet och sedan vidare till hytten för en öl (ville inte bli bakfull, haha) Sååå, tack alla för 24 aproliga timmar!




Alla var på topp ;)

















Haha jäkla skitunge!




























Hahaha saknar våran sunkiga hytt! Stackars städerska ;P  
Så jääääkla mycket bilder så detta får räcka, så länge. 



WE MISS YOU STASHGUY!!!



ASSÅ!

Som ni ser så vill inte Chrome göra så det blir styckindelat där jag vill, utan skiten sätter ihop sig. Får lösa detta....en annan dag -.-

De senaste dagarna!

Förbannad...BAAAAJS! Skrev precis ett inlägg, som sedan råka försvinna, sååå jag börjar om, men med ett kortare! 
Varit dött här senaste dagarna, men jag har haft fullt upp tillsammans med mina fina vänner :)

Onsdag: Middagsdejt med Zarah på Pasta Snäckan, gooodaste! Fick även en present av henne, och oj så glad jag blev när jag såg att det var en ny kamera! :D
Dagen/kvällen fortsatte med öl på Snap Inn Bar, mer festligheter och så en utgång på det! Kunde inte fått en bättre födelsedag :) Tack alla!
Torsdag: Bakfull, vilket resulterade i soffhäng samt onyttigheter! Perfekt ;)
Fredag: Stan med min vapendragare. Lite klädesshopping, samt annat smått & gott! Efter ett besök på glasbanken så knalla vi upp mot mig, där Zarah blev upphämtad av sin man och jag fick både klart på städning och tvätten! Min kväll spenaderade jag med min fina vän Jimmy. Öl, skratt, bus, kedjerökning och Lejonkunge utgjorde en kanonkväll :)
Lördag: Soffhäng, halvt bakfull med film. Runt kl 18 drog jag ner till Zarah och Pierre där vi käka pizza/keeebab, kolla på Freaky Friday, fixa med bokningslapparna till imorn (idag?) och så blev det även tårta som Zarah bakat själv, supergod! Knalla hem rätt skapligt, somna i soffan och vakna klockan två av att det blåste saaatan ute, men även att jag tydligen var utvilad. Borde ligga och sova nu eftersom jag ska upp om 4-5 timmar -.- Meeen men, vi sticker äntligen väg på kryssningen senare sen runt halv 12!!!! Längtat som fan, åker med bästa gänget :D
Sååå, nu vet ni vad jag har styrt med! Återkommer måndagkväll.

23 november 2011

Redo för att glida ner på stan, där jag ska möta upp min bästa Zarah! :)


Vindruvor?

Haha fick en kanonstart på denna dag (morgon?).  Stack bort till Arbis och där möttes jag av min man Alex :) 
Fick en rundtur, och daaamn vad mycket läskiga rum det fanns! Satt även och prata om allt och inget, och det hela slutade sen med att jag visade vilken brutal och häftig spottare jag är när jag röker! Alex garva så han grät...Kan inte förstå det? Kan heller inte förstå hur jag aldrig blev den häftiga i rökrutan liksom, haha!

Lycklig gift med denna man...det har satt sina spår! Haha jag är snigg!
Sugen på vindruvor...någon?  Inte?
Kanske dags att dra igång en film och försöka somna så man orkar med dejten med Zarah imorgon! :D 
Godnatt!

Tant Joban 21 år!

Well, då var man 21!  Mycket man hunnit med under dessa år. Haha tant Johanna sitter snart på en bänk någonstans och drar rövarhistorier från förr!
Fem år sen, lillskiten!

'

Hahahaa.

Spicy hot!

Fick ett samtal och bomBÄM baby så ska man tydligen på en liten middagsdejt, och man blir bjuden på Spicy Hot! Inte alls fel en grådisig kväll som denna. Lika bra att svida om och knalla iväg, när man ser ut som människa igen, haha.


Senare sen ska jag även träffa min man Alex som ville fira mig lite i förskott. Får se vad det blir för trevligt vi hittar på :)

Your touch, the kiss, the rush.



22 November 2011

Tjabba!
Idag står storstädning på schemat! Mtv på hög volym, och en ytterst snygg outfit, haha.
Skulle ha gått på en liten dejt med min vapendragare, men är inne på andra veckan som förkyld, och vet hur lätt hon blir smittad så jag stannade hemma istället, så ses vi imorgon istället! :)

Kul hela veckan!

Jag har så mycket roligt att se fram emot denna vecka! Födelsedagsfirande nästan varenda dag, hur kul är inte det? Vi börjar imorgon, en dag innan men vad gör det? :D Åldersnojjan finns även detta år, tur att ålder endast är en siffra. Att fylla 21 år är väl inget?! Eller...?  Har så mycket energi just nu, så borde springa varvet så jag kan somna nångång, haha.


Lovely!

Vet inte vad det är, eller vart det kommer ifrån, men hela dagen och speciellt nu ikväll så känner jag bara sånt jäkla glädjerus! Finns ingenting att klaga på, inget som är jobbigt eller motbjudande, inget som kväver eller är värt att hatas! Jag antar att jag lever för första gången på länge, med de finaste vännerna omkring mig! :)

Haha bild från i fredags! Mina bäääzta tjäjkåmpiZar ♥
Snart kryssning med, vilket kommer bli helt awesome och förmodligen slutar det nu med att vi blir hela 14 stycken! Haha kaos redan på bussen påväg till Sthlm ;)  Längtar som en tööönt eller nåt liknande!

You put my love on top!


Tove Tove Tove.


Vilken tråkig jäkla barndom jag hade haft, om jag inte hade fått växa upp ute på landet, med Tove som granne!
Haft en sån kanondag med bästa barndomsvännen ever, ord räcker liksom inte till! Massa skratt, damp, minnen, Donk och så en fika som avslut hemma hos henne och Philip.
Myyyys♥   Bara en liiiten del av deras heeeelt galet fina lägenhet! 
Tack min fina, nu ska vi bara se till att ses lite oftare ;)

18 november 2011

Uppe tidigt idag (om man jämför med hur det kan bli ibland...). Tagit mig en dusch, gjort mig iordning, och även köpt kattmat till två puckon som bara går runt och skriker. Fetton!
Ska snart dra ner på stan för att ta en fika samt catha up med denna goding!

'

Halloj!

Hemma efter en väldigt lång, men riktigt trevlig dag samt kväll :) 
Det har varit en blandning mellan att göra måsten, och en visit hos min käre bror. 
Mötte upp Djimmyboii i förmiddags, fixade med massa måste, gick genom hela jäkla stan, dampa och hade allmänt trevligt med pojken. Haha, istället för att dra en diss mot han, så dissa jag sönder mig själv istället:
Jimmy: Cp-barn! 
Jag: AAAH, det kan du va, men jag är!
Det blev liksom inte som jag hade tänkt mig, haha.
När vi inte längre skulle åt samma håll, utan vi bestämde oss för att ge upp för dagen så knallade jag hem till bror som sagt. Han laga supergod mat, vi glodde på tv, samt lira Skyrim. Eller, det sistnämnda var det mer han som gjorde, jag kolla på och var rädd för en konstig drake!
Storebror hamna i en brutal matkoma och vakna inte upp förrän nån timme senare, haha!



Hos bror

Hänger hemma hos kära bror ikväll. Har käkat lite mat, han somna i soffan nån timme och nu liras det Skyrim och svullas chips! Jag är nöjd ;O hörs laaaater!

Nattpromenad

Nyss hemkommen från en 1 mil lång nattpromenad med trevligt sällskap :) 
Har nog pratat ihjäl stackars Kricka, haha. Men jag blir lätt rastlös på kvällen och mer eller mindre hyperaktiv, så munnen går i ett. Även om jag inte har ett enda vettigt ord att säga!
Så efter att ha bränt ett flertal kalorier, och fingrarna är som isbitar så får det bli att svida om till myskläder och krypa ner i sängen med mina flickor. Blir nog en film, typ The Benchwarmers. Brutalt rolig film!


Natti! :)

16 november 2011

Det här är fan inte OK längre. Har legat hemma i 3 dagar och nu får det räcka. Måste ut och göra något, får panik av att bara ligga nedbäddad i hopp om att bli frisk ;P Frågan är ju bara vad man gör en onsdagkväll, när det är kallt, mörk och jävligt trist ute?

Hahaha, tror jag väckte mina grannar med en rätt skaaaplig garvattack inatt. Låg och kolla på Vampires Suck...
Vet inte varför detta aldrig varit så kul som inatt. Cp-garv delux!



Anyway, ska väl försöka snygga till mig och sedan bege mig ut i kylan för att möta upp en vän :)

Fotboll!

Dags att gosa ner sig i soffan och njuta av några rediga fotbollshunkar då England - Sverige spelar.

Arsenals egna hunk Theo Walcott som spelar för England ikväll. Mums!
Fick även sällskap såhär på kvällskvisten av Mr.P och det bjöds även på god mat! :)
Kul att någon vill hälsa på, även fast det finns risk för att han imorgon är sjuk han också, haha.

'

Det är verkligen helt värdelöst att vara sjuk. Det två senaste dagarna har jag endast sovit, sovit, nötat Scrubs, sovit, glott på TV och sovit! Har snart nött in en gång i golvet från att ha gått från säng, till soffa, till kök. Aja, borde bli bättre tills imorgon får vi hoppas :)
Imorgon är det en vecka kvar tills jag fyller 21, och jag åldersnojan är lika brutal som när jag fyllde 18,19 och 20 år. Haha. Det är även inte långt kvar till kryssningen som jag och resten av gänget sticker iväg på bara några dagar efter min födelsedag och tror att jag är söndertaggad! Dock så har jag ännu inte hittat något att kul att ha på mig, mer än mina awesome shoes från Nelly då. Har suttit och kollat runt, men inte hittat något som passar sig. Nån som har några tips på snygga, lite kortare klänningar? :)
Hitta dock denna snygging från H&M 399:- Får se!

ice cream!

Så ok, klockan är fem på morgonen och vad gör jag? Jo, ligger nedbäddad i soffan, maratonar Scrubs och vräker i mig glass som om det inte fanns någon morgondag! Bästa med att ha en sjuk hals, då är det OK att göra såna här saker. Men varför sover jag inte? Hmm, med min dåliga dygnsrytm, samt sömnproblem, så tyckte min hjärna att jag var utvilad när jag vaknade klockan 3 förut, efter fyra timmars sömn! ;P
BambamBÄÄÄÄM!


Kära immunförsvar...

Jag gör här med slut på obestämd framtid. Kanske är jag villig att ta dig tillbaka den dagen då du tänkt över vad du gjort! Jag har alltså gått och blivit sjuk igen, över en jävla natt! Vidrig jävla förkyldning som då innebär det gamla vanliga,- halsont, snuva och självklart så känner jag hur öroninflammationen smyger sig på -.-
Ska gosa ner mig i sängen och kolla på American Horror Story
Skräck-drama serie från 2011. Obehaglig på sitt sätt, jäkligt bra och så innehåller den även lite snusk som alla gillar ;D

True talent.

Jag är äckligt mätt, sådär mätt så man inte vet hur man ska sitta, ligga eller stå! Men gott tusan blev det :)

Sitter just nu och väntar på att True Talent ska börja.
Final och jag hoppas självklart på Dimitri med den klockrena rösten!!! Han ser så gosig ut, haha.

13 november 2011

Förlåt att det blir ganska så tomt här på helgerna, men fyller dom med massa roligheter eftersom att veckorna är så otroligt tråkiga. Oftast :)
Som vanligt så har även denna helg varit helt kanon! I fredags blev det lite ärenden på dagen, mötte även upp Djimmy som följde med mig hem. Kul med tvättid 17-21 en fredag, men det gick ju bra ändå. Medans allt hängde på tork så blev det VH1 classics som man kom igång av, några glas vin och senare så begav vi oss hem till min fina Jaana och Linda där det vankades festligheter med jättetrevligt folk! Kvällen fortsatte och vi hamnade till slut på Hugo :)
Söndag idag, och kom nyss hem efter en lång och skön promenad med Mimmi. 
Efter en helg med endast onyttigheter så kändes det välbehövligt. Tog en sväng in på Ica Strömmen med så nu ska det snart sättas igång med matlagning...så fort mina händer fått liv igen, svinkalla!

bored.

Överenergisk, rastlös och har alldeles för få spontana vänner vid denna tid på dygnet. Promenad? Jo, får nog bli så :)

11.11.11

Frän....T!!!


Makes me happy

Maria, I miss you!! Denna låt på repeat, spontana groggkvällar, arga hundtaner och MC-Knuttar.
Kommer snart och klappar på fiiinfina bebismagen :)

Sick.

Vet ej vad det är, men på senaste tiden verkar det som mitt immunförsvar börjat svika mig. Förut var jag näst intill aldrig sjuk, även om jag ändå umgicks med folk som hade influensa eller såna där sjukliga saker. Denna höst, har jag inte varit annat än sjuk eller förkyld känns det som. Började igårkväll med ont i halsen och snorig nöss, under natten blev det feber och kallsvettningar haha. Det har fortsatt idag så har mer eller mindre bott i min säng eller soffan.
Så nu resten av kvällen, tänker jag fortsätta på det spåret. Ska bädda ner mig, kolla på senaste SoA avsnittet, käka kylskåpskall kebabrukke (finns inget godare!!) och så får det blir chips och cola som efterätt! Tur man rör på sig annars, så man kan ta en sånhär dag när det verkligen behövs ;P
Skulle hellre må såhär just nu!

Box-cat!

Inte visste jag att en skokartong kunde vara så pass skön, att man bosätter sig i den två dagar i rad! Haha.

Lovely shoes.

Igår när jag satt hemma hos Zarah, så knacka det på dörren. Det var postis och med sig hade han ett paket, som innehöll mina nya, apsnygga skor från Nelly!
Kanonsköna att gå i, sitter perfekt och lagom höjd på dom! :)

Har varit rätt tyst här, men har haft fullt upp senaste dagarna!
I måndags var jag på jobbintervju för Cherry Casino, som croupier. Allt gick bra och det kändes även bra efteråt, även om jag var nervös som satan innan, haha. Får se vad dom säger i slutet av veckan.
Igår så blev det en heldag med Zarah. Var hemma hos henne först, sedan blev det stan för att fixa med lite räkningar, tog ett varv i butikerna för att försöka hitta något till kryssningen att ha på sig, men inget som såg bra ut. Blev även en liten matbit, och senare så knalla vi hem till Zarah igen där hon hjälpte mig med ansökan till skolan. Så nu är även den inskickad och klar! Så skönt när man får mycket gjort, och har saker och ting på gång :)
När jag kom hem blev det storstädning av Bettan ( ja, jag har namngett mitt hem, haha) så nu går det bo här igen! Tände massa ljus, gosade ner mig i soffan där jag spenaderade resten av kvällen med att glo på tv.

Nervös.

Klockan tickar iväg och jag insgå precis att jag booorde frösöka sova med tanke på att jag har en del att styra med imorgon.

Först och främst:

Ska till vårdcentralen för att kolla upp denna mystiska fläck som kommit från ingenstans. Mörkbrun, med en röd ring runt om. Eller...i samband med att jag börja sola igen, så upptäckte jag denna efter några dagar. Jag har intalat mig själv det värsta, bara för att kunna andas ut när det inte är något farligt, haha typiskt mig ;D

Efter det besöktet måste några samtal ringas, lägenheten åker på en storstädning, fixa med skola och på kvällen vid 18:15 ska jag infinna mig på Harrys för jobbintervju! Lagom nervös, men det kommer nog gå kanon!
Så lite sömn nu skulle inte skada så jag orkar med morgondagen :)

Godnatt!

Söndags chill

Sitter hemma hos bruuur. Han va snäll som bjöd på pizza! Så vi Har käkat, kollat på tv och nu blir det färgning av hans hår innan grabbarna tittar förbi för lite film. Galet skön söndag, och bra avslut på en kanonbra helg :)

Utgång!

Fredagskvällen bjöd på massa roligheter! Middag hos Mimmi med vin och bääärtz, sen fortsatte kvällen ute hos Kricka i Brånnesta med Tommy, Emil och några fler :) Slutade med en kortare utgång (kom dit vid 2). Tack som tusan för en sjukt trevlig kväll!! Man kan inte ha tråkigt med dom där, haha :)  Får även alltid tag på bääästa taxichaufförerna!! hahhaha .












Obligatoriska badrumsbilderna! Haha, bääästa Betty! ♥


attitude






Kan det stämma?




En viss person sa ikväll att han mycket väl kunde se likheterna mellan denna katt, och mig.
Hahahaha vem vet, det kanske stämmer ;D





Annars då? Inte mycket fart på det idag inte.
Mest tagit det lugnt, plockat lite här hemma och fastnat i en serie...som vanligt ;P
Skorna klickades hem idag (tack Z) med så förhoppningsvis har jag dom på tisdag. Blev även till att dra ner
till Nordic Club för en 22 minutare i solariumet. Efter det så blev man bjuden på god mat och annat gott samt lite tv-tittande till :)

Resten av min kväll blir lugn, samlar energi till helgen då det har smidits planer ;)
Popcorn och film får det bli!


Zina - nelly shoes


Dessa snyggingar från Nelly, klickas hem imorgon!

Har letat efter ett par nya heels till kryssningen, som det förövrigt inte är långtkvar till nu, och dessa är perfekta!
Fattas bara något sött att ha på resten av kroppen :)


Haft en relativt bra dag i stort sätt. Fixat med lite måsten, men avslutade med Spicy Hot, trevligt sällskap och sedan en promenad. Tänkte att jagskulle gosa ner mig med mina ögonstenar snart, kolla SoA och sedan försöka somna. Klockan 7 i mogonbitti står tvätt på schemat -.-


Godnatt :)

'



If you want to know where your heart is, look where your mind goes when it wonders.

It was a crazy night!

Här kommer några av de lovade bilderna från helgen som var:


Haha taggar till hos Zarah!


Hahah hade lite väl kul hos min vapendragare! ;P









Mr. Twoface! Happy som aldrig förr :D


Figapoo satt och tugga/slicka på mitt finger av någon konstig anledning haha!


Käääärleeeksparet! Så gulliga :D


Denna snygging gjorde våran kväll!


Haha Jocke, Johanna och Henka som vi träffa i kön. Ytterst trevliga människor :D





En helt galen kväll med en stor blandning av det mesta!
Uppraggning av gamla män som skulle kunna varit våra pappor, tequila, stå i kö i 1h och 40 min med aptrevligt folk, drinkar, massa skratt och bus!  En kanonkväll kan man summera den som! :)

I'll learn to get by.


2 november 2011



'
En människa som mår bra, har aldrig behov av att
attackera eller förlöjliga en annan människa.


Tänkvärt för vissa människor...


Uppe tidigt idag, vid kl 7. Eller uppe och uppe, vaken iallafall ;P
Har lite samtal som ska avklaras och sedan får vi se vad denna dag bjuder på, finns alternativ. Erbjudande om bubbelpoolshäng på hotellet, träffa Simbah, löprunda, utgång och även en liten dejt! Får se vart dagen för mig :)

Gomorron på er!

RSS 2.0