Ready!


Well, känner mig redo!

Ska bara vänta på att bror och Dennis rör sig från Haga, så ska jag möta upp dom på Snaaaap Inn för lite biljard! Dock ska inte jag spela, då ägarna kommer lacka eftersom jag är säääämst på det! Har bara sönder saker, haha.
Ha en fin kväll :)




I MISS YOOOOU!

How do you do.



Jag vill ha Marie Fredriksson's hår, och hennes coola hatt!!

'




Jag saknar dig.
Jag älskar dig.
Jag är trasig utan dig...

Shopping

Hellu world!



Jag lever, mer eller mindre. Allt pendlar upp och ner lika a bergochdalbana mest hela tiden.



Meeeen idag iallafall så har jag spenderat lite tid tillsammans med bästa bruuuur!
Tog en shoppingrunda på stan :)  Han fick med sig en apsnygg vinterjacka, samt en tröja och lite annat. Jag kom hem med en gossig tröja, lite nya sminkpenslar och annat smått. Glömde dock det viktigaste som var till mina tjejer, men de får köpas imorgon.


Gina 249:-


My liiips smakar coca coooolaaaaa haha.


Bror bjöd även på maaat på Pastasnäckan, tack som tusan för det! Efter att båda blivit kräksmätta så knalla han hemåt och jag stack hem till mig igen. Så ja, hemma igen men snart dags att svida om och tagga till för en kväll hos bror. Hoppas på att Jimpan inte sviker nu utan kommer hiiit och umgås :)

På återseénde!

'



Life is too short.
Grudges are a waste of perfect happiness.
Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change.
Love deeply and forget quickely.
Give chances, give everything.
You have to take the good with the bad.
Always forgive, but never forget.
Learn from your mistakes.

i'm done!

Inga fler män i mitt liv på ett bra tag! Det är nog med drama och bråk, jag har fullt upp med andra bekymmer.
Fine, skulle Mr. Slash knacka på min dörr en dag och be mig gifta mig med han så visst, men innan dess lever jag mitt liv ensam, och mindre problemfritt :)


Anyways...
Tog mig en lång jäkla promenad tidigare idag. Höjde volymen till max i lurarna och bara gick. Strömmen, himpa, strömmen igen...ah en riktig långis blev det. Superskönt! :)


Älskar höstens alla färger, men den gör mig fortfarande otrolig deprimerad! Usch, ge mig åtminstånde vinter!


Nu ska jag placera min röv i soffan hela kvällen och plugga försäljning & service prov :)

20 september 2011

Wiiiiou.  Kanonbra dag har lilla Joppahäna haft! :)

Först skolan som vanligt. Gjorde runda luftiga buketter på floristiken och jag har börjat fundera lite kring ifall jag egentligen ska gå kvar. Tåls att fundera mer på iallafall. Skulle sakna ihjäl mig efter min fina klass :/
Slutade kl 16 och då knallade jag hem, med värdelös huvudvärk och som mos på toppen så började det såklart att regna, och där gick jag utan jacka -.-

Väl hemma, och en dos av både mat och Rederiet så började iallafall huvudvärken släppa. KANON!
Sen...sen ni!!! Så fick jag äntligen träffa Simbah (Jimmy)!!!! Vi har inte setts sen i somras då vi båda varit upptagna med annat, men nu så! Han kom upp hit en sväng, hälsade på tjejerna och sen rulla vi förbi Björte. Han satt och löka hemma framför WoW, så vi roa oss med annat samt med att kasta saker på Björte, haha.


Fan så jag saknar min skitunge! Vet ingen människa som ständigt är så jäkla glad, så himla kuuuul! :D


Nuuu ska jag gosa ner mig i sängen med mina två pärloooor och somna till Rederiet. Måste vara pigg imornbitti :)

19 september 2011

- Skola
- Powernääp i soffan
- Tvätt (håller på nu..)
- Iväg på någon fotogrej hos Tom med Kakan


Dagens; En skeeetful solitär som gjordes lite snabbt innan vi sluta :)



19 september. Din dag. 64 år. Men vi kan inte fira, inte tillsammans med dig.
Jag saknar dig, det vet du. Ett stort grattis på födelsedagen farfar. ♥

'


Ur någon slags horoskopgrej:
"En händelse från det förgångna vill inte lämna dig i fred. Sök hjälp."


- Det finns ingen hjälp som någonsin kan göra så att jag glömmer, eller någon hjälp som kan ta bort dessa mardrömmar. Att en enda människa kan vända uppochner på ens liv. Jag räknar dagarna, och kanske försvinner allt detta med honom :)



Ligger nergosad i sängen med Esmet och Shenzi. Lite egentid inatt igen. Den ena snarkar, och den andra jagar saker i sömnen. Jag själv glor på Rederiet i hopp om att snart bli trött, kunna somna skapligt och imorgon bitti kunna vakna någelunda pigg och utvilad :)
I veckan kommer även ett paket på posten, som jag skulle vilja ha nuuuu!!! Nananaa.



Liiiiiten misse! Och tusan så brun och fräsch jag var. Dags att införskaffa der där efterlängtade solkortet.

Tusan.

Haha måste försöka ta kontroll över mina impulsköp!

18 september 2011

Lovely sunday!


Somna sent, vakna sent :)
Har inte gjort speciellt mycket idag mer än att ta hand om disken, samt fått i mig lite mat. Suttit och slöat i soffan helt enkelt. Tänkte att jag skulle ta tag i städningen, men den får vänta lite nu eftersom att jag fick upp ögonen för något heeelt annat, nämligen shoes! Har för mycket skor, men vill bara ha mer precis som vilken brud som helst, haha.


Vill ha! Dessa snyggingar kommer från Have2Have

Även hittat lite annat som kommer beställas hem, bland annat ett clip-on set och så har jag även satt igång planeringen för lägenheten! Det ska målas om, slänga ut lite gammalt och in med lite nytt. För första gången, så ska jag trivas i mitt hem. Jag har aldrig hunnit med det förut.

you


Fin låt från en av dom bästa filmerna - A walk to remeber

17 september 2011

Helluuuuuu world!



Ojojoj vilken riktig slappar dag jag haft. Har haft egentid vilket var vädligt behövligt. Jag är inte på topp just nu så behövde vara ensam och bara va. Har legat i soffan hela dagen, kollat på Jersey Shore och nu slötittar jag på Transformers som är på TV4. Måste komma in i duschen snart...haha tar tid på mig!


Min fredag då?  Hade tänkt mig en vit helg, men igår så blev det party :)  Börjde lite smått här hemma med frugan och så kom även KA förbi. Drack lite bääärtz, och senare gled vi ut till Åby hem till Frigge. Hade en helkul kväll, men det blev lite för mycket av det goda, vilket både jag och Kakan fick leva med idag, haha. Kvällen kunde ha slutat bättre, men jag är helnöjd ändå!

Men lika bra att ta den där efterlängtade duschen, se vänta några timmar tills nattsällskapet kommer :)
Älskar att ha dagar och tid för mig själv, men nätterna klarar jag inte av ensam!

Stereo hearts




Allt kan vända på en sekund. Några få ord kan få ens hjärna att fucka ur. Lust att krypa ner i sängen och bara önska bort denna dag ...

Kalla fingrar och getingattacker!

Efter nattens migrän, så kravlade jag mig upp, satt i soffan en stund och sedan rullade jag in i duschen för att bli människa igen.

Har nu varit ute på en långpromenad med Kricka, skulle även ha hunnit träffa Jaana och hennes man, men dom skulle iväg, så då har vi nu istället suttit utanför mig i två timmar. Blev mycket GUL BIL, elakheter och så även getingattacker! Haha Kricka fick se mitt sanna jag, och jag lyckades även skrämma slag på 3 män som kom med bil när jag sprang runt och skrek i ren panik! Men geting jäveln satt sig i pannan på mig, och sedan i handen.
Kom precis in igen, mina fingar är som is och så fort dom är varma igen så står matlagning på schemat!
Frugan kommer hem från jobbet vid 19:30, så då blire käk och sedan iväg och träffa två pojkar vi inte umgåtts med på så jättelänge...ska bli trevligt!


Oldiiie


Haha, slänten var inte så brutalt brant, men ändå hamna vi där!


Det är ju dock några timmar kvar, så jag ska underhålla mig själv på nåt sätt. Kanske en film, en bääärtz...eller något annat finurligt man kan komma på :)

Knoisar!


Kvällsmys med tjejerna! Haha jag ser otroligt pervo ut.


Haha hon ser så fläskig ut! 5½ månad och redan lika stor som Esmet :)


Dom sover så snyggt ;)




Ralldan står mer eller mindre knut på sig själv när hon sover!


Nyss satt jag och Shenzi och kollade på Bolibompa ;D

Chill the fuck out


'

No one's really keeping track of how many times you screw up.
So chill the fuck out!





16 september 2011

Sol, klarblå himmel....en perfekt frdag skulle de flesta säga.

Jag känner inte detsamma. Vaknade kl 5 imorse av världens migränanfall. Kändes som hela ansiktet skulle gå sönder och hur jag än försökte lägga huvudet, så gjorde det bara ondare. Skiten satt i till 10 imorse, och hur mycket jag än ville så kunde jag inte somna ifrån det.  Jag är så trött på min kropp. Det går inte en dag, utan att jag har ont någonstans. Är det inte huvudet, så är det ryggen eller mina knän. Det är så tröttsamt, och ännu mer tröttsamt är det för folk runt omkring som får höra mig beklaga mig hela tiden.  Har verkligen hamnat i en svacka denna vecka...


Nästa vecka får det bli ändring på detta.

Jaana

Att någon kan göra en så glaaad, det är helt sjukt!
Stack ner på stan tidigare för att möta upp min finfina Jaarnabaaarna ♥ Tog en sväng för att kolla present, men så hade ju knäppis glöm plånboken hemma, så istället kedjerökte vi, träffade CoolaVippen och tog en kaffe på nåt ställe. HAHA, tjejen som jobba där...visst att man ska bara glad och trevlig mot sin kund, men hon var tooooo much!


Min vackra tjäääj!


Precis kommit hem igen så ska väl laga lite mat, städa iordning och så kommer snart frugan hem från jobbet. Senare kommer grabbarna hit. Blir nog att kolla SOA, sen ska jag allt slita med dom ut på en promenaaad! :)

Wake the sun.

Mycket musik idag, men vad tusan skulle jag göra utan den?!


The Matches - Wake the sun




Men om jag faktiskt skulle ta tag i denna dag...kan ju börja lite lätt med att rulla in i duschen. Behövs även städas lite lätt, finns lite disk och så är det lite skolgrejer som ska kollas igenom.

SOA






Vill att frugan ska sluta jobbet och komma hem nu så vi kan kolla på nya SOA-avsnittet juuu!

Höst.

Jag gillar det inte. Inte alls.

Hösten smyger sig på, och det börjar bli kallt. Löven faller och dagarna känns så otroligt mycket kortare. Solen når inte riktigt fram, regnet slår mot fönsterrutan och höststormar är ett faktum. Jag trivs inte. Mörkret gör ont, sömnen blir orolig och mardrömmarna hittar ut från sina gömställen. Hösten gör mig helt enkelt deprimerad. Mitt humör sviker, min ork till att göra saker försvinner och det finns ingen motivation.

Jag kommer inte vara mig själv, men jag vet att du kommer finnas där. Du behöver aldrig säga något, det räcker med att låna ut din famn till mig. Jag känner mig genast trygg igen.


15 september - VEM?

VEM

Vem är i rummet med dig? Esmeralda och Shenzi
Vem fick du senaste sms av? Kricka
Vem tänker du på nu? Ingen, mer VAD jag borde göra med livet.
Vem pratade du senast i telefon med? Min fina pappa
Vems hus var du senast i? Hmm, Kakans mammas hus skulle jag tro
Vem önskar du var med dig nu? Min familj
Vem är din favoritsläkting? Favoriserar gärna inte släkt..men farfar var den bästa!

VAR

Var är din mobiltelefon? På laddning vid sängen
Var handlar du mest? H&M
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Lånade den en kall sommarkväll av brors polare Ulma :)
Var åkte du senast bil? Hem från Willys igår med KA, Kakan och Runard


VAD

Vad åt du senast? En baguette som jag fick av Toooommy
Vad drack du senast? Capri-Sonne
Vad är den närmaste saken som är blå? Esmeraldas filt i soffan
Vad har du på fötterna? Mina tofflor!
Vad är din favorit färg? Vitt, svart..grönt
Vilken film såg du senast? Minns inte namnet på den vi såg igår, så de får bli Bridesmaids som vi såg i förrgår!
Vad hör du just nu? Esmets purrande, hon ligger och gossar på min mage

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Många gånger
Hånglat på en bio? Har väl hänt
Hånglat i skogen? Yepp
Tyckt att din kusin är het? Haha vattenskalle är inte hett! Haha nej men verkligen inte
Sovit naken? Har hänt
Kört över hastighetengränsen? Hmm, nej :O
Målat om ditt rum? Ja, och snart är det das för lägenheten
Dansat framför en spegel? Haha alltid så fort jag är ensam!
Fått hicka? Jorå, helst ska man nysa och rapa samtidigt också! Hahaha
Dumpat någon? Mhm
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Jorå
Varit i slagsmål? Några gånger för mycket tyvärr, haha.
Smugit ur ditt hus? Ja när jag var mindre.
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Icke!
Hånglat med en främling? Yes
Älskar eller saknar någon nu? Älskar inte, saknar inte.

 


Jag saknar dig mindre och mindre.


Det kommer annat i mellan, och det är bra. Jag har glömt dig en vacker dag...

Sagoland




Vet inte...

Godnatt!

Ohooo dags för tant att sova. Tog en Powernääp på 4 timmar idag haha, men är fortfarande helt död. Måste nog börja göra som Natta sova middag! Somna ju mer eller mindre på lektionen idag ;P


Just ja, någon kanske är intresserad av vad jag styr med i skolan? Detta gjordes idag, som ska säljar i skolans butik imorgon! (Öppet 9-12, finns på floristgymn. ;)


Solitär, Kalla och björngräs.


Nivåbukett


Den andra jag gjorde, dock ingen som ska säljas. Inte den bästa, då formen kunde blivit något bättre.


Haha min vapendragare! Ödet förde oss samman. Skulle inte stå ut utan denna kvinna ;P


Pernilla med sin fina bukett, och så även Natha and her sexyface ;) hahaha pucko!


SÅJA! Nu har ni fått sett lite. Kakan försvann iväg en sväng för cigg-köp, så jag gosar ner mig i sängen så länge. Kanske får turen att få lite mer plats inatt! Haha ♥

Mina pärlor!

Länge sen jag la upp några bilder på tjejerna här hemma! Har lagt över massa från iPhonen nu, så kan ju lika gärna lägga upp några här  :)  Shenzi börjar bli stooor tjej nu, 5 månader och redan lika stor som Esmet, nästan!






Shenzi är inte ett dugg jobbig ;)


Massa tvätt och kramar, som sedan alltid övergår till världens fight ;P


MessiMaoMao satt en dag och tittade på regnet, och lyssnade på åskan :)


shenzi sparkar Kakan i ögat ;P


Stoooor misse!  Tommy's katt förövrigt tydligen ;P


Esmet är alltid redo vid dörren! Nån kan ju komma, eller få för sig att lämna lägenheten. Haha hon är för gooo!




Min vackra tjej!


'




Holding on to what I am, pretending I'm a superman!!!

Crazy heart


Bra film. Inte sett den? Se den. Punkt slut!

7 september 2011 - på bättringsvägen!

Såjaaa, efter 12 timmar sömn (vaknade kl 13 förut) så känns det som att jag är påväg att bli frisk igen.
Nu är det bara hostan och alla tusen nysningar som ska väck!! Tror nästan jag svimma lite igår när jag nös 10 gånger på raken.


Blev fotboll med bästis igår, San Marino - Sverige. Första halvlek var världens sömnpiller då inget hände, vilket är konstigt efter som San Marino är klassat som världens sämsta lag typ. Men i andra sen så blev det ett litet målkalas från Sveriges sida iallafall, och matchen sluta 0-5!! ;) Bästis åkte hem till sin pappa och sov, hon var rädd för att försova sig då hon började kl 6 idag. Jag bredde ut mig i sängen, satt på ett avsnitt av Rederiet och måste ha somnat ganska snart. Gjorde typ inget annat igår än att ligga på soffan och sova.


Anywaaaay...DET ÄR DAGS!!!!  Äntligen har Soa börjat igen, och jag tänkte att jag skulle ta mig tid att kolla på första avsnittet från säsong 4 nu :))))


6 september 2011

Howdy!


Skulle aldrig sagt igårkväll att jag var frisk nog att kunna gå till skolan idag, bara för att öroninflammationen gav sig så pass snabbt. Vaknade nämligen upp med svullen hals, en visdomstand som jävlas och så bihålorna som inte är roliga alls. Så blev hemma idag med, och måste snart försöka ta mig ner till Ica så katterna får mat i magen. Ska även köpa hem massa te, hört att det är kanon för halsont!


Får höras senare när jag känner mig piggare...om jag nu gör det -.-

The one and only


Kan sitta i timmar och bara titta på denna fantastiska man.
Jag både föddes och växte upp fel årtionde. . . Det han gör är magiskt.




You and I

Jävla Thess!  Såg denna på VMA 2011 på Mtv, och neeej den ÄR inte bra. Men nu är det som så att jag istället inte kan sluta lyssna på den. Den skulle kunna vara mycket bättre än såhär -.-



funny how fallin’ feels like flyin’

Börjar sakta men säkert komma tillbaka till livet!  Har sovit sen kl 11 fram till 17 idag, och under tiden så har örat kämpat på bra! Vaknade några gånger av att det gjorde så fruktansvärt ont, men somnade snabbt om igen...sköööönt! Så nu har det iallafall läkt hål, och det går åt rätt håll. Till kvällen så är allt som vanligt igen :)  Glad över att jag slipper 3 dagars öroninflammation som när jag var liten, haha.


Tack vare all sömn, så har jag fått så pass mycket energi att jag kan ta tag i mitt bombnerslag till lägenhet!

Detta hände under EN jäkla helg, och detta är endast köket! Haha fyfan mår ju dåligt när det ser ut såhär!!!
Någon har missbrukat både pizza och cola ser jag ;)

5 september 2011 - FML!

Vaknade upp i morse och mådde inte som en kung om man säger så. Vräkte i mig lite panodil, tog en dusch och sedan stressade iväg till skolan. Inte lätt att gå i en rask takt, när näsan är helt igen täppt och man knappt får någon luft.

Så tack till den elaka (nämer inga namn!!) som gav mig en förkyldning med halsont och snuva. Jag är inte den som ofta är sjuk, men får jag en förkyldning såhär inpå hösten, så betyder det att den årliga öroninflammationen medföljer. Så efter första lektionen nu på morgonen, så bestämde jag mig för att gå hem och vila istället. Penecillin är inget som är nödvändigt för min del (öronbarn...typ 40 öroninflammationer i mitt liv so far..) då trummhinnan läker hål efter ett par timmar och värken släpper. Men just nu så hör jag knappt på örat och det gör så brutalt ont.
Blir vila, mer panodil och film för min del idag, hoppas även på att kunna somna ett par timmar. Lite jobbigt när man varken kan ligga eller stå eftersom de inte finns nån position som är skön nog. Men ska försöka ligga på ond-örat ner mot kudden så det blir varmt och som sagt, om några timmar spricker trummhinnan och allt är över! Synd bara att det är sån tid emellan innan det blir bra -.-



Tonight i wanna cry.

'











Would it help if I turned a sad song on?
"All By Myself" would sure hit me hard now that you're gone
Or maybe unfold some old yellow lost love letters
It's gonna hurt bad before it gets better
But I'll never get over you by hidin' this way

4 september - älskade söndag.

Söndagen börjar röra sig mot sitt slut, och det är dags för mig att sova. Upp tidigt imorgon för att dra sig till skolan.
Har börjat uppskatta söndagar nu när skolan börjat, det är verkligen en dag då man inte ska göra ett någe. Bara ligga och glo på film, äta onyttigt och ladda inför den kommande veckan. Det är precis det jag gjort idag.



Haft en vädligt trevlig helg iallafall. Fotboll *2, pizza, kebab, alkohol, party och massa skratt. Älskade Karin, vad vore jag utan dig? Älskar våra anfall vi får och puckade saker vi gör.
Fick även träffa min fiiina fina Jaana igår!!! Hon har flyttat hem hit till norköping igen, så nu tusan blire massa bus med den snyggingen.



Kakan blir snart galen på mig, då jag har lyssnat sönder denna underbara låt! :)


Aja, försöka sova då. Sover totalt jätte ensam inatt. Kakan sover hos sin mor...känns tomt.
Godnatt gott folk.

1 september 2011

Ohooo redan September! Imorse påväg till skolan så kunde man nästan känna hur hösten kom på en gång, så fort det blev ny månad ;P  Väldigt schizo väder mest hela dagen dock.


Jaha så vad händer?  Känns inte som jag gör annat än sover och går i skolan om jag ska vara ärlig. Har liksom inte riktigt ställt om mig och vant mig än, så jag blir lite lätt osocial de närmaste veckorna tills man kommer in i rutinerna. Men trivs som faaaaan i skolan och har sån kanonklass! Natha är lika bäng i huvet som mig, så har hittat den rätta liksom, haha ;D Sen finns det även fler klockrena tjejer som är så goa! Ser verkligen fram mot att spenadera dessa 40 veckor tillsammans med dom :)


Natha i skolan idag, hon satt och gjorde en berkäning på en av buketterna :)


Min solitär som jag gjorde igår. Kniphofia, nejlika och lite annat ;P


Idag slutade vi 12, kände inte för att sitta kvar så länge på studietiden efteråt. Kom hem, fixa lite, åkte iväg med Kakan till Mobilrep, hem igen där jag råka ta en alldeles för lång powernäp (men behövlig), vkna av åskan trotts att solen sken som fan ute...wth?! Sen nu på kvällskvisten har jag städat, diskat och plcokat iordning på kläder. Ska snart ner och handla lite nödvändigheter och så kommer frugan hem snart. Ska tvingamed henne på en långpromenad!

Aja, dags att röra sig. Förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte tiden, sen så anser jag inte att man behöver skriva bara för skrivandets skull, när man ändå inte har nåt vettigt att skriva om, eller som många andra som bara sitter och klagar i vareeeenda inlägg mer eller mindre, haha. Hare gött!

RSS 2.0