Målar party

Ikväll kör vi på att måla om hemma hos Zarah, och dessutom bjuds det på drinkar i massor! Dock så ligger jag illamående på hennes golv för tillfället, men är nog snart på fötter igen och kan måååååla.


'

Jag kräver min frihet. Jag vill att du förstår.


Preggo!

Verkar va himla skönt att va gravid. Då får man tydligen ligga i solen och sova hela dagarna. Även se himla fin ut!


Äckliga jävla torsdag.

Till viss del iallafall.


Jobbade ju idag med min älskade fru.
Åkte först till Vilbergen och sedan Ica i Eneby, där vi fixade med guuuudiz! En pall på vardera ställe, samt städa lite. Gick snabbt och smidigt men jag vill aldrig igen känna lukten av geléhallon! Det bara vände sig i magen. Lukta...sött men dött? Inte ett dugg sugen på godis all överhuvudtaget, haha. Efter vi var klara så hämta vi upp hennes mamma som befann sig på Kungsgatan och åkte sedan till Ingelsta där hon bjöd oss på Chili&Wok, kanongott!


När jag kom hem sen så hände något. Hamnade först i total matkoma vilket var totally awesome, jag somnade även en stund och när jag sen vakande så kände jag hat mot allt? Ingen lust med något, sur på allt och har bara nån skev känsla i kroppen...den där jobbiga och oförklarliga som funnit i många, mååånga år. Aja, ska iallafall ner till gymmet med Zarah sen och kötta, för att sen gå hem och gömma mig under täcket :)



Zarah, jag behöver ett tvåmannaparty....NU!

:)



Hoppsan vilken trevlig kväll jag har haft :) Spenderade några timmar hemma hos hunken. Blev bland annat att titta lite på fotbollen (som förövrigt sög röv). Avslutade kvällen med att möta upp min trogne vapendragare på Donken...GOSSIPTIIIIMES!

Film och sova nu. Upp och jobba imorgon :)

Piiiiirr!

Hunnit med en jäkla massa idag, och ännu är inte dagen slut!  Följde med frugan på skojakt, Donkat, solat, mötte upp Zarah för att lyfta lite skrot på gymmet ( mina guns är nu mer enorma ) och så avsluta vi det hela med att kolla på folk som fick käka BK ute i regnet då brandlarmet gick i Dominobygnaden ;D


På tal om frugan...

... haha älskar hur otroligt mogna vi är! Men man får vara över 20 år och bete sig såhär, det har pappa sagt! Han jag lärt mig av ;)


Meeen om jag skulle ta och göra mig klar inför kvällen! Ska nämligen träffa en himla snygg hunk för första gången (eller, vi har setts innan...på Wasa, jag var INTE i mina sinnes fulla bruk så det gills inte. Dock så har han krigat för att få träffa mig nu, sååå så får det bli!), och vi kör på fotbollskväll, riktigt grabbigt och bra ;) Milan - Barca!

27 mars 2012

Jag är trött, men samtidigt så himla överenergisk. Ovanligt ;P


Har jobbat helaste dagen tillsammans med frugan. Blev några timmar på Coop och sedan en liten stund på City Gross, och självklart så gick det ju kanon som alltid när vi gör något tillsammans :) Planen var att få i mig lite mat och sedan knalla ner till NC för att sola, och sedan till gymmet... men blev endast mat och sedan ett långt och trevligt samtal i telefonen istället :) Tar igen träningen imorgon!


Nu tänker jag gosa ner mig i sängen och titta på det sista avsnittet av Alcatraz. Dra ballara i gruset vad bra det äääär! Gonatt ;P


'

Så otroligt duktiga!









Yeah, I know. Fick inte riktigt med en hel låt, men det får duga :)

crazy

Åhååå. Vaknade med världens migränattack klockan fem imorse, vilket ville få mig att vilja dö för stunden. Blev inget jobb idag, men imorgon så. Mår betydligt bättre nu men är yr? Aja.


Lördagen. Vad ska man säga? Haha helt awesome! En riktigt galen kväll som slutade med att jag vinglade hem kl 6 på morgonen, och däckade kalsasnabbt i soffan med kläder och allt. Ganska oskönt när jag väl vaknade till liv. Jag och Kakan började kvällen i Finspång. Veronica (hennes vän/massör) och hennes vän hade ett litet födelsedagsparty, och i början av kvällen så spela han medans Veronica sjöng. Hennes röst är så jäklarns vacker! Runt tio så vinglade jag och frugan till bussen för att åka in till stan igen. Hon skulle på festligheter med sina vänner och jag knallade hem till Sonny i Ektorp där firandet av Patte var i full gång. Det blev allt från Euphoria-lyft till att Sonny låg nedanför balkongen i buskarna, haha. Galet beskriver inte nog, men nåt åt det hållet. Låter bilderna tala för sig själv...


























Detta är bara en av alla gånger som Sonny hamna i busken nedanför ballen. Antingen så hoppa han självmant, eller så hjälpte grabbarna till ;)




Nån blev lite väl våldsam mot Patte, så Tobbe fick styra med att styla om hans skjorta ;P


Stilettos and broken bottles



Denna bild säger de mesta om hur vild och helt jäkla awesome min lördagskväll var. Kom hem klockan 6 imorse, och ja...vaknade några timmar senare på soffan! Mer bilder imorgon

'


' För sex, musik och våld är det vackraste som hänt mig.




Äntligen!



När jag Zarah och Kakan möttes upp för ett hårt gympass igår så hade Zarah med sig en överraksning till mig;Min nya älskling!  Du har varit så efterlängtad. Nu är jag så himla nöjd, och alla viktiga människor har fått nya numret :)


Idag då? Vaknade upp till strålande sol, det är fredag och grannen öste Medina-flyger fritt, kan ju inte bli bättre ;) Vet ej än om Jaana är pigg nog för att plugga idag, men det blir iallafall gym1 vid 13-14, och så blir det en solning med Kakan som hon bjuder på, inte dumt alls ;)

22 mars 2012

Känner mig så otroligt duktig idag!  Har städat helaste lägenheten från golv till tak efter att målaren varit här. Så nu är det skinande rent, sängen är nybäddad och mysig och disken är diskad. Sov inte mycket inatt pgaen rastlös Shenzi som kutat runt, runt helaste tiden och imorse vaknade jag klockan 8 av att grannen tagga till med musik inför jobbet tror jag. Sååå, kunde ju lika gärna gå upp då och sätta igång.

Fooort, MAT, jag dör!



Haha igår, på tal om målarN. När jag kom hem efter att ha träffat Annelie, så kliver jag innanför dörren. Där står Palle och ser otroligt nervös ut. Han börjar sedan asgarva och jag frågar vad det är.

Palle: Emh...kolla din katt på ena sidan av kroppen...och även huvudet.

Jag lyfter upp Esmet och ser att hela hon är full av vit färg!
Jag: HAHAHA, va har hänt?! Varför är min katt vit?!
Palle: Men, inte mitt fel! Fråga katten varför hon skulle ge sig på min roller istället! :D

Fick bli en liten dusch för damen som idag är rent och fin igen ;)

Kom hem för en stund sen från gymmet där jag och Zarah körde på bra i 1½ timme, känns kanon :) Ligger nyduschad och nerbäddad med tjejerna i sängen. Ska kolla klart på The Sunset Limited som jag påbörjade igår kväll. Riktigt bra faktiskt! Dock var jag för trött för att se klart hela, haha.


Denna dag har varit så brutaaaalt bra! Hela jag har bara varit på topp. Vädret var kanon, och så har jag gjort så himla mycket kul. Först blev det en lång fika och pratstund med Annelie, vilket är lika trevligt varje gång. Dock ses vi för sällan! Men nu planera vi in en helg då jag ska komma ner till Sörping och så ska vi hitta på massa kul :)  Efter det så mellanlanda jag hemma för att sedan skynda iväg till lekparken där min fina lilla familj (Lina, Alex och Moa) befann sig. Så idag har vi varit ute i solen helaste dagen; Lekparken, matat ankorna, lek ännu mer i parken, busat runt och bara haft det så jäkla mysigt! Blev även supergod mat och mys hemma hos dom :)












Och såklart min man! Han är go den hä grabben, ställer alltid upp på massa mys.


Ni är så sjukt bra!

Våfflor och innebandy!

Först tänker jag klaga lite; Ligger med världens huvudvärk och yrvädrena har verkligen ADHD, vilket betyder att dom är så jävla jobbiga som dom bara kan och springer runt och låter -.-


Vad har Frankie styrt med idag?
Jooo hon fick först gå upp tiiiidigt, och vid klockan 10 befann jag mig på skolan för att göra mitt jäkla naturprov. När jag sedan skulle lämna det till han, min lärare, så börja han garva när han såg en sak:

Gunnar Ulf: Hahaha, vad är DET DÄR?! 
Jag: Men...ser du inte att jag har ritat en atom? :/


Haha så jäkla snällt av honom!  Efteråt så träffade jag min fina Lina för en lunchdejt och skitsnack på Donken i Hageby. Så himla mysig tjej det där! :)  Drog sedan vidare hem till Mimmi där det blev soffhäng, kattmys, våffelbakning, skratt, bus och så avsluta vi med att följa med hennes man till innebandymatchen. Vi agerade målräknare, vilken insatts vi gjorde och det slutade med att ders lag vaaaann. Jag satt mest och dreggla över de svettiga männen, men gjorde även min roll som coach...i smyg! Haha.


Bellbox och Maggan!


Min vackra och charmiga vän ;D


'

Hemkommen från gymmet, nyduschad och sådär mysig! Ska gosa ner mig bredvid mina fina och somna till en film, om jag nu finner något bra. Denna dag har verkligen snott all min energi så lär somna som en liten baaaarn. Imorgon är det upp lika tidigt igen eftersom målarn kommer vid halv åtta och plingar på dörren :)

Natti!



and we're dancing on the edge of the Hollywood sign


Fast nae, det gör vi inte! Men jag kom på mig själv med att ligga i en hög på golvet, och vad jag styrde med vet jag inte...lät som ett försök till att sjunga på hemmagjord spanska. Haha, älskar mina moments där övertröttheten är brutal. Vaken sen 7 imorse, och sedan inte gjort annat än att plugga. Matten är iallafall klar det som skulle in och Naturkunskapen är på topp. Prov imorgon så de blir nog bra det dääär skaru se. Mosig hjärna! Bättre än brain freeze ♥


Ny vecka, vilket betyder nya tag på gymmet efter en vild och rusdrycksfylld helg. Nu ska kalorierna bort. Dock är ju min fot trasig fortfarande, men som den krigare jag är så ser jag inte det som ett hinder. Blir dock inte löpbandet idag...då skulle det se otroligt kul ut :)



Snaaaaart!



19 mars 2012

Trött och sönderstressad.  Gick upp klockan 7 imorse för att sätta igång tre maskner med tvätt, och vid åtta kom målarN! Han håller på för fullt just nu med att skrapa taket (fick skrapa hela tydligen). Ytterst trevlig människa det där, pratglad och gillar uppenbarligen Lasse Stefanz! Haha.  Jag borde sätta igång med skolan, men motivationen finns inte även om jag MÅSTE få in vissa saker idag. Men men...


Fler bilder från Zarah's och mitt tvåmanna party i lördags. Vi kan verkligen inte misslyckas! Lördagen blev väldigt spontan måste jag säga då Zarah kom upp hit med ett glatt humör och alkohol för en hel armé vid klockan 22 typ. Zarah blev full (inte vanligt att man får se henne SÅ ;) ) och jag haka på! Vid 02:15 så skulle vi traska ner till Cromwell för att se om vi kom in eller inte...men med en handikappad Johanna som sällskap så gick vi inte tillräckligt fort ;P  Satt oss utanför en stund, och där flockades ett utländskt gäng med killar runt oss helt från ingenstans, och helt plötsligt så blev mina ben ytterst våldgästade! Dom ville veta vem som kunde massera vader bäst?! Creepy som fan så vi skynda oss därifrån! Zarah knalla hem med Pierre och jag vet inte varför, men jag styrde stegen mot Puls? Mötte iallafall min granne på vägen och en gammal klasskompis från låg/-mellanstadiet! HÄngde med dom till BK och sedan vidare på efterkrök. Riktigt spontant och även trevligt. Jag och John (bor under mig) kom hem vid 5-6? Skildes åt i trapphuset och jag kröp ner i sängen med mina tjejer!  Tackar för en kanonkväll helt enkelt :)








Tror det var här som Zarah hamna på golvet och fick en liten dans av mig!






Våldgästade ben!




Frankie är alltid på topp!

Spontaniteten flödar!

Oj oj oj hoppsan! Min lördagskväll blev väldigt spontan!  Kom i säng klockan 7 imorse och vaknade vid 11 igen.
Tvåmannaparty när det är som bäst, med Zarah. Även andra busigheter utspelade sig under kvällen.




Återkommer med fler bilder och en mer utförlig beskrivning av den ytterst vilda natten!

Det löser sig.

Rockade en vild fredag med Jaana igår! För mycket av det goda och en rejäl karatefylla. Sms skrevs till fel människor, bytte nummer med en främmande man, öppna vinflska mot ett träd, stukade foten i trappan och slog halvt ihjäl mig. Men vad gör detta om hundra år tänker jag? 

Kör på en lika vild lördag, med Zarah! Hon kommer hit  om en stund för att muntra upp mig och supa ner mig. Ja, tydligen ser jag alkohol som en lösning på att jag mår skit. Kanon Johanna, helt rätt tänkt.

Vin!

Åhååå, min vackra Jaana är här ikväll!


Efter en vecka som verkligen varit späckad med allt från gym till plugg, så kände jag att nu äre fan fredag, och jag måste bara få vara. Så, lite vin och finaste sällskapet skapar min perfekta fredag. Kan dock knappt gå pga träningsvärk, men det ska nog gå bra ;P



JÄVLAR vad vi var bra nyss! Jag har brist på korkskruvsöppnare hemma. Så fick en idé av en polare som länka en video om hur man gör. Allt som behövdes var ett träd! För han tog de ca 1 minut, vi stog säkert i 5-6 minuter ute i mörkret med vårat träd. Men till slut så ;) Riktigt jävla manligt! Skål på er, och ha en fin fredag.

Min dag so far, 15:e mars 2012


Känner mig otroligt pepp idag, till skillnad från igår. Dock går jag runt med världens träningsvärk efter monsterpasset på gymmet igår kväll, men det får man leva med ;)



Starta dagen med en långpromenad på 1½ timme tillsammans med Mimmi och hennes syster hundar. Vädret kunde ju varit lite roligare men skönt ändå att bara få komma ut, busa och prata av sig.


Wilda och Pippi.


Skulle ha träffat Lina på hennes rast vid klockan 13, men när jag kom hem förut efter promenaden så hade jag fått mail om att en av mina lärare ville träffa mig och prata om mina studier, så fick knalla bort till skolan istället. Har även fått in lite uppgifter i engelskan och ska väl strax fortsätta med matten. Älskar såna här dagar då jag faktiskt kan fokusera på det viktiga :)  Målaren ringde för en stund sen. Han kommer redan på måndag morgon och ska fixa med mitt tak! Har man tur så äre en snygg jäkel som kliver innanför dörren i såna där snygga arbetskläder ;) Ögongodis!

Du är en slampa.



Kvällens prestation! Röven fick sig även en omgång (snälla, tolka inte det där fel nu!) och även armar. Känns så jävla skönt nu efteråt. Kommer sova som ett barn hela natten :)


Egentligen så hade jag ju vila från gymmet idag, men från ingenstans förut så kände jag bara hur mitt glada humör vände till sån enorm frustration. Från ingenstans kom hat, ilska, svek...ja ALLT verkligen. Så drog med mig Zarah, eftersom jag behövde både springa av mig och någon rolig att prata med.

Vet inte vad det är som händer, och ja jag klagar en jävla massa hela tiden känns det som. Men jag är inte mig själv. Någoting hände bara sådär. Jag finner ingen balans, jag tappar verkligen greppet om allt och jag känner mig bara så jävla tom...på nåt sätt. Humöret vänder, jag blir elak och jag tycker inte ens om mig själv. Jag måste finna en fast punkt, där jag känner tryggheten igen.  Godnatt!

'

Det är inte mycket jag begär, mer än...

- Mer motivation till det viktiga som borde göras
- Förmågan att tro på mig själv, att jag faktiskt klarar av saker
- En man som kan stå ut med att jag är som jag är, vilket inte är så lätt alla gånger. Som VILL spendera sina dagar med mig och som faktiskt är stolt över mig
- Ett hus på landet med en gård
- Vara ekonomiskt oberoende vissa stunder

Haha snälla, bara lite?!




Jag är så otroligt trött känner jag. Vill inget hellre än att lägga mig i soffan och bara mysa framför tv:n, men istället försöker jag vara lite duktig genom att plugga och få in lite uppgifter. Går sådär so far, så det är väl bara fortsätta. Funderar på gymmet en sväng men kroppen behöver vila en dag.



Känner för en ordentlig partykväll!

14 mars 2012





Idag står lite jobb med Kakan på schemat! Hade lite andra planer, men självklart ställer man upp och hjälper till :)   Vet ju hur bra mitt och babys teamwork är haha, så det kan ju inte bli mer än bra! 

'












Baby Doll.

Jag och frugan kände för lite miljöombyte igår, så vi tog en promenad ut till Hageby!

Men innan dess så knalla jag ner till stan, mötte upp Kakan, gick till soc så hon kunde lämna sina papper, tillbaka till stan, ut mot Hageby (mötte fina Lina på vägen!!) och väl på HC så kirra Kakan hårfärg och PK. Blev et långt bänkhäng utanför i solen. Vi fick även sällskap av en äldre dam som rökte alldels för långa cigaretter ;)  På vägen hem mot mig sen så tänkte jag visa Kakan en apbra genväg...som slutade med att vi gick vilse och hamnade på något berg? Men hem kom vi till slut iallafall!  Mat, färgning av hår, tv och så slutligen gymmet. Perfekt dag med Baby Doll :)



Kakan med För-Långa-Level-Tanten!






Haha vi hamnade inne på HC's toaletter, och fortfarande så är det standard att droppa en spegel-pose ;P




Har ingen aning om vart vi hamna, eller vafan Kakan tittar efter ;)



13 mars 2012

Kul dag -.-


Plugga, plugga, kanske äta nåt, plugga, tvätta, plugga. Dock blir det ju gymmet som belöning ikväll! Och ännu mer belöning är att Kakan ska följa med för att skaffa sig ett kort, awesome!

Har naturkunskapsprov på fredag. Vet att jag kommer klara av det, eftersom det är sånt man redan läst om, så det är jag inte så nervös över. Nervös var jag därimot när jag väntade på mitt resultat angående Psyk.B provet. Fick ett mail av min lärare igår kväll OCH; Jag klarade det! Lovely. Så som jag suttit timme efter timme med alla dessa teorier osv. Skönt som fan att jag klara det!  :)


Solen smyger sig fram nu med. Om man skulle sätta sig på ballen en stund.

Kvällsträning.

Kom nyss hem från gymmet. Jaaa jag vet att folk undrar varför jag tränar så himla sent ibland, men heter man Johanna så lider man näst intill av att ha så jäkla mycket överskottsenergi, så då är det lika bra att göra sig av med den så man kan få sova hela natten sen :)  Skulle dragit tidigare, men det blev inte som planerat så stack ner vid kl 22 istället.

Var helt ensam där! En liten muskelknutte, men han höll till vid roddmaskinen på övervåningen. Så det var jag och Taken och sen blev det jag och Fotbollskanalen Europa innan jag stack hem, haha.


Det var ungefär här som min kropp sa ifrån (är inte helt frisk), så fick nöja mig med det! Fick även bli armar och mage idag och avslutade med 15 min på crossen.  Kommer sova som en kung inatt!


En film att somna till då kanske? Ska faktiskt till min gamla skola (Florist) imorgon för att prata lite med min lärare och se om vi kan fixa något som täcker de där jäkla 15 poängen som CSN bögar om -.-  Godnatt!

Balans.


'



Tog en powerwalk runt strömmen och himpafältet förut. Jag vet inte var all enerig kommer ifrån, och ibland kan jag inte förstå varför det inte finns någon alls? Jag påbörjar saker, men avslutar dom lika snabbt för det känns som allt bara rasar. Jag vet inte. Jag måste försöka hitta någon slags balans.

Solen gör mig dock glad. Bara tanken på dig gör mig glad. En kattpuss gör mig glad. Det är mycket man blir glad av, men som man kanske inte uppskattar tillräckligt.

Söndag.

Det känns lite ovanligt att inte vakna upp bakfull och se ut som ett jävla troll idag, haha ;P


Hade en mysig kväll med Zarah igår. Blev god mat, Melodifestivalen (Fråga mig inte varför..) och massor av anfall av olika slag. Precis som det ska vara! Knallade hem runt klockan ett och jäklar vad jag somna så fort jag hamnade i sängen. Så utvilad och jäklig idag, vilket är kanon efter som att jag har den där Tråkiga-måsten-som-måste-göras-listan att gå igenom.  Städa, diska, laga mat, plugga, rensa ur garderoben. Men ikväll blir det gymmet som belöning :)



The Ruff-crew!

Sovit som en påse bajs inatt!  Vaknat flertalet gånger av mardrömmar, samt att jag vänder mig om i tron om att du ligger där. Men icke! 


Wähwäh, fick en bra start på dagen iallafall. Solen lyste så tog en powerwalk runt strömmen, är förkyld som tusan så skippade löpningen. Får bli nån timme på bandet på gymmet sen också istället. Förutom gym så kommer min kväll att spenderas med Zarah och vi ska väl hitta på massa bus som vanligt! :)  Och på tal om bus...



The Ruff-Crew förra helgen!  Hon är gaaaalen den där Jaana ;)












Ååååååh Ruffa!


Vi lärde även Jaanas bror hur ruffning går till. Ser helt ok ut ;D




Fullt upp!

Fredag.

Vad har jag hunnit med hitills? Jorå så att, en sväng till skolan, vidare till stan för lite käka med Zarah och vidare hem till henne. Har pluggat och fått i alla fall lite gjort. Känner at tjag behöver hålla mig sysselsatt varenda minut för att få tankarna på annat håll, och än så länge har det funkat!


Fredag brukar ju betyda att lilla Johanna sticker iväg på partyheter och blir full. Men inte ikväll! Denna helg kommer bestå av att jag pluggar röven av mig samt spendera några timmar på gym1 och med Zarah. Så medans ni andra förtär rusdryck, har kul, ligger med helt fel person och vaknar med ångest imorgon så jobbar jag på att bli en bättre människa. Känner att självkänlan måste stiga lite :)




MAAAT!!!!


8 mars 2012

Jag är ett enda kaos just nu. Efter gårdagen, som bitch-slapa mig totalt, så vet jag inte riktigt om jag kommer orka bry mig längre. Jag stänger av varenda jävla känsla igen. Tänker aldrig mer känna, öppna mig för någon eller liknande. Kanske provar på den lesbiska karriären ett tag? Vi får se! Män är jag klar med iallafall efter att ha förlorar någon som gjorde mina dagar, som gav mig sådant lyckorus. Stundvis vill jag inget annat än att stampa sönder ditt fina ansikte, men det skulle inte ändra något. Men man får vara glad för det lilla i livet!


Igår, så tog jag och min fina fru Kakan till vinet som lösning på våra problem. Dock blev det inte bara vin, och det slutade även med en utgång på Hugo :)  Awesome night, men idag vet jag inte riktigt, haha. Aja, hon klev precis innanför dörren så ska gosa med henne nuuuuu.



'

Jag lovar, jag kommer inte kunna gå imorgon. Hade redan träningsvärk i ben/rumpa sen fredagens utgång samt all ruffning!

Blev iallafall 1½ timme på gymmet och jag insåg idag hur kass min kropp har blivit, den orkar knappt nånting. Men de ska det bli ändring på! Fyra gånger i veckan ska jag och Zarah försöka få till där så man kanske blir fit till sommaren trots allt.


Haha lagom lökig och snigg!


Nu tänker jag ta en dusch, få i mig något ätbart, plugga och så avslutar vi dagen med lite Fotbollskanalen Europa. För ovanlighetens skull längtar jag till måndag!

Fitness 24 seven.

Hoppsan vilken helg det blev, iallafal fredagen. Drog ett förkrök samt en utgång till VK och Hugo tillsammans med min vackra Jaana. Fick även den mest osmartaste ideén någonsin när jag klev innanför porten här hemma efter krogen. Jag tycker ändå att jag kan komma på rätt bra saker under ett alkoholrus, men detta blev inte så bra, hahaha. Satt en skitsnygg hakatt i trapphuset, och helt plötsligt så tog jag han under armen och tog med han upp till mig. Börja asgarva när jag såg Esmet på morgonen, för då insåg jag vad fan jag hade gjort. Jag hade nämligen stängt in dom två i badrummet nån halvtimme, sen släppt ut hankatten igen. Esmet är nu mer elt tyst (löpte som fan innan han kom hit) och ja, vi får väl se om några månader om de kommer några små bebisar, eller om de var lösa skott så att säga! Haha mammas pärla måste också få smaka på livets goda. Älskar verkligen mig själv stundvis ;)
Låg helt död och förstörd resten av dagen/kvällen igår, vilker jag förtjänar. Men idag är jag på topp igen!



Har varit och handlat med Zarah och hennes man, så nu finns det äntligen mat hemma...även om jag knappt äter den, men det SER ju bra ut iaf ;P  Ska tagga till för gymmet med Zarah vid 16:30. Kommer dö! Denna kropp är inte vad den brukade vara, men det är bara ösa på så är jag snart där igen. Fit som fan! Zarah och Pierre var guldvärda som faktiskt betalade första månaden samt medlemsavgiften...hur cute är inte de?! Så nu äre Fitness 24 seven som gäller :)

Feels like home.

Känner mig otroligt ensam inatt. Vill inget heller än att ha min fina här, tätt intill med hans armar som håller om mig.
Jag älskar hur han mitt i natten kan väcka mig, endast för att få en puss, och hur han vill ha mig så nära sig som han bara kan. Att vakna upp bredvid honom och bara slingra ihop oss. Ni vet den där obeskrivliga känslan...som är sådär mysig? Hur man blir sådär lycklig av att höra personens namn? Hur han skapar ett lyckorus genom att bara se på mig. Jag antar att jag saknar honom inatt.

Jag har nog blivit en liten kärlekstönt, men det gör mig inget för denna människa gör mitt liv så himla mycket bättre.


Kvällsmys.

Som jag har väntat på att klockan ska gå liiite snabbare just idag. Ska strax knalla ner till Söder Tull för att möta upp min fina man som äntligen slutat jobba för idag. Perfekt dag med perfekt avslut, en jäkla massa kärleksmys :)





Godnatt!


Finally!



Åh jag är så glaaaad nu. Idag så fick jag äntligen in mina uppgifter som behövdes i Psykologi B, och på tisdag nästa vecka gör jag slutprovet för kursen vilket betyder att jag då är helt klar! Så CSN, ta er i röven för nu har ni snart fått in era jäkla poäng som behövs. Tack vare Jaana, och det fina vädrets motivation så gick det bra till slut.

Utöver att ha skrivit alldeles för myket idag, så har jag och Jaana busat runt och så tog vi även en promenad ute i fina vädret. Alla borde ha en Jaana i sitt liv, allt bli så himla mycket kuligare då! ♥






RSS 2.0