Ready!

Redo för en vad jag tror kommer bli, en helt underbar kväll!! :))

 


Lovely!

En dag som denna behöver jag mer av!


Perfekt väder, mitt humör är på topp, kärleksfull och ikväll väntar ett mysigt grillparty med fina vänner och en nattdejt. Hur kan det bli bättre? Idag är en sån dag då man inte orkar lägga energi på patetiska människor :)



Creepy-eye!


'



















crazyCat! Hon satt sådär och bara stirra på mig i 20 minuter.








Fråga mig inte ens. Boys will be boys, haha.


R-tard åkeeer.

Det är väl en liten del av vad som hänt under de senaste dagarna!

Finns inga vinnare i lekar för två.



' För om det innebär att du och jag
aldrig mötte morgondan, så vill jag veta att du kände, om känslorna var sanna.





Nikotinberoende?

Vet inte riktigt vad som hänt, men Shenzi måste landat med huvudet före i asfallten när hon ramla ut från fönstret. Sen igår så har hon bitit / slickat sönder 3-4 stycken tomma ciggpaket, som nu ligger i miljoner småbitar på golvet haha. Blev hon nikotinberoende efter den lilla olyckan? ;D



I'm back.

Haft en otroligt bra dag, för att ha varit onsdag!

Gjorde comeback på gymmet efter att inte ha varit där på två och en halv vecka. Har haft sån jävla ångest och min kropp mår inte bra alls. Har endast fått i mig skräpmat och rört alldeles för lite på mig. Men allt har varit så rörigt i livet, undermedvetet skit och så stress på det. Ingen bra kombo direkt. Nu har det vänt och jag är på topp igen! Så kötta sönder på gymmet och dra ner på både alkohol och mat :)

Har även hängt med Djimmy boii hela kvällen. Vi lagade mat, kollade på fotbollen samt Old School! :) kom hem för en stund sen så tänkte gosa ner mig med tjejerna och somna till Scrubs.


Härligt!

Har ju haft bättre nattligt sällskap i sängen än detta! Haha fräsch bruuuud.


'

Haha, finn ett fel!


24 april 2012

Varit ute på en 9 km lång promenad tillsammans med Mimmi och hundarna. Kände att vi hade gjort oss förtjänta av en sallad från Paus, så nu blir det soffhäng en stund :)


Guldstjärna till mig?

Har faktiskt fått otroligt mycket gjort idag, med tanke på hut jäkla slö jag är som person!

Har målat klart, diskat, städat, LAGAT MAT (inget som händer speciellt ofta eftersom jag bot ensam) och nu så sitter jag och Jimmy... Eller mest Jimmy, och skriver lite uppgifter i eng. samt Sv.B som snart ska skickas in. Han är så himla snäll som hjälper :)


Strömmen

Starta dagen med en promenad runt strömmen med Mimmi. Skönt väder som tusan ute idag! :)

Ska sätta igång med lite svenska samt måla lite!


1 av 3 avklarat.

Har haft tre mål för denna dag; städa, plugga och måla.
Klar med städningen iallafall. Tänkte ta en dusch och se om jag piggnar till och kan få klart svenskan.


Min helg då?
Jorå så atte, i fredags kom bror och hans vänner hit och sedan bjöds det på en utgång. Tog taxi ner till Hugos och hade en ytterst trevlig kväll.










Lördagen bjöd på sänghäng tillsammans med Mr. J. Kollade Scrubs, kom iväg till systemet och senare på kvällen kom min fina Mimmi hit och så körde vi på en ordentlig goskväll med vin/cider, tacos och annat gott! Vi behöll myskläderna på, bäddad ut soffan och blev onyktra till korkade filmer på TV! Haha, vi vet hur man roar sig!











Nämen en dusch och sedan invänta kvällen sällskap då :)
Tjuu!

Gos!

Har haft en otroligt mysig helg! Men berättar mer om den sen, för nu MÅSTE jag få svenskan klar -.-


19 april 2012.

Trött och jävlig, vill lägga mig i sängen och soooova. Fast då skulle jag inte hinna nånting! Tvättat sen sju  imorse, och ska snart ta hand om allt annat som måste göras. Ska även skriva klart min utrednng om Nusvenska i Svenska B och få in nån uppgift i engelskan. Aja, bara fortsätta!






Just ja, blev ingen babylycka här hemma.
Möttes av nåt hemskt imorse. Tror inte min pärla var redo att bli mamma helt enkelt. Hon betedde sig konstigt igår kväll. Hon var mer mammig med mig än vanligt och verkade orolig, samt att magen såg insjunken ut. Allt verkade bra när jag gick och la mig och hon somna bredvid, men tydligen inte :/  Aja, finns ju både för och nackdelar. Men måste säga att det känns lite tråkigt faktiskt!

Åh johanna.

Har den senaste tiden suttit och lyssnat på gamla godingar, och snubblade då plötsligt in denna låt som jag alltid lyssna på när jag bodde på hemmet när jag var 15-16, istället för att vara på lektionerna. Haha fråga mig inte varför, men det var nån pojke som skickade den till mig. Minnen! ;D



Inget plugg, men mys på Ikea.

Spenderde ju mer än hälften av min dag tillsammans med två ruskigt vackra pärlor; Jaana och Linda! Istället för att plugga så blev  det istället massa gossip såklart, och senare på eftermiddagen roadtripade vi till Ikea med våran fina vän Alex.






Craaaazyness!




Haha min helt normala lilla familj!




Jag och Jaana lekte kurragömma! Vi var bästa gömmarna, medans Linda och Alex var sämsta letarna. Eller, dom köpte glass istället för att leta!


Vi och vårat lilla tält!

Man behöver fler såna här dagar känner jag! ♥


Nu ska vi se...

Om motivationen till att plugga infinner sig. Spicy Hot, choklad i överflöd, cola och så lite fotboll på det. Helnöjd just nu :)

 


Why?

Det är så otroligt frustrerande när man inte vet anledningen till varför man så arg. Allt bara känns jobbigt och man bryter ihop gång på gång. Har ju haft världens mysigaste dag med mina fina tjejer, jag borde inte vara såhär nu.

Trött på lägenheten, eller mer trött på att det aldrig blir så jag trivs...känner min inte hemma här. Obetalda räkningar som ligger, träffar min familj alldeles för lite, tränar inte längre, får inget gjort i skolan pga att jag inte kan fixa böcker. Hatar dom här dagarna. Det blir för många av dom.

'

Att skriva noveller till Svenska B en natt som denna kommer inte sluta som planerat. Det går bara mer och mer utför, haha! Är rädd för att min svenska lärare antingen kommer dö av mina brutala ordval, eller bara av själva ämnet...eller så tar hon det med sig hem till mannen och sängen ;)  Haha, detta spårar!



För övrigt så är det dansband som gäller denna kväll.

Tacata!

Nyss hemkommen från Alex. Blev pizza och hockey :)


Ska faktiskt sätta mig ner och plugga lite nu, tröts trötthet och sprängande huvudvärk. Taggar till med lite musik.


Haha hörde låten i bilen på väg hem nu, och ja...det bara kommer bli som så att jag lyssnar sönder den. Kopia av Pitbull?!

Hockey.

Nu vankas det hockey och trevligt sällskap! :)


Haha värt inlägg ens. Men, jag är bäst på ovärda saker!

'


Har sån otroligt mysig känsla i kroppen, och just idag är jag extra lycklig.
Även en sån som jag kan visst ha tur :)




Åååh, känner sån längtan efter mina fina pownisar och älskade föräldrar!

Produktiv dag!

Känner att jag fått mer gjort denna dag än vad jag fått någonsin, haha.


Mötte upp mah boii Djimmy tidigare. Han hade även han saker som skulle fixas så först blev det Liu, sen banken, Af och så avsluta vi det hela med ett besök på Pastasnäckan. Haha som vanligt så blir jag helt mongo i hans närhet så det var det han fick stå ut med :) Har även hunnit med att städa, och skickat runt lite CV:n.

Fick även ett samtal idag. Jag blev erbjuden jobb på Telenors Kundtjänst. Ska på intervju imorgon vid halv elva, så får vi se om det kan vara nåt. Jag är dock inte mycket för varken kundtjänst eller säljarjobb, men får kanske ge det en chans!


Dags att röra sig in i duschen för snart får jag besöööök :)


'



' Ångra aldrig nånting i ditt liv, för vid just den tidpunkten var det precis det du ville.


16 april 2012

Hej hej, hallå!

Jag lever och det är åter igen en ny vecka. Idag måste massa ärenden göras och så ska jag även träffa Djimmy som jag inte sett på vet inte hur länge.


Min helg då? Haha klockren. Lördagen började med tvåmannafest tillsammans med min wingman Zarah och fortsatte sedan med att vi knalla upp till Cromwell där vi fick sällskap av fler vänner och avslutades med efterkrök i Ektorp.
Hemma hos Zarah blev det rusdryck, kebab, bus och dans till skum musik. Zarah envisades även med att slå på Playboy efter klockan slagit tolv, haha ;)
















Haha vet inte varför Sonny valde att gå loco i badrummet hemma hos sig ;D Bob och jag följde blodspåren på golvet och till slut fann vi detta!


Och efter att vi bäddat ner denna gosse och tagit denna bild så knalla jag och Bob hem till mig för att gosa ner oss i sängen :)

Är det dags att gå hem nu?

Kan va så? Eller så kör vi all in ;)


Girls night out!

Känner mig ytterst redo för vad denna lördag kan tänkas göra med mig!!


Lördag!

Emh... Hej!


Lördag och det kommer bli en ritkigt vild lördag! Iallafall kvällen. Började dagen med tvättid klockan sju, då mina grannar är så snälla och tar alla andra senare tider! Fyra maskiner och en powernäp på soffan i väntan på att tvätten skulle torka så är jag nästan fit for fight. Mår illa konstant, så blir att ta det lugn nu under dagen så man är på topp till kvällen. Startar med Zarah och sedan är vi bjudna till en vän som fyller år :)


Ligger för tillfället och sjunger Elvis-låtar. Katterna hatar mig...tack för den! Ska strax in i duschen och se om man mår något bättre efter. Vet inte vad det är men har mått illa i tre dagar nu, inte OK! Wääääh. Annars så känns faktiskt det mesta rätt okej. Fint väder och fina vänner. Vad mer behövs?



'

Vi lever alla med känslan att falla.


...

Right now, I can't feel sorry for you!


Fuck this

Tidigare idag kändes det som att en överdos var det ultimata. Jag sitter i skiten och nu är det slutpluggat. Hållt på i fyra månader till ingen nytta alls, inte fått nåt för det.


Nu är det tillbaka till ruta ett så får vi se hur hela situationen löser sig. På nåt sätt så ska det nog gå. Så länge tänker jag wäääääha hur mycket jag vill!!


22 minutare.

Att bättra på brännan blir man alltid lycklig av! Har finsällskap med av Mimmi :)



https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1747898/images/2012/pic_197948019.jpg" class="image">


McLeods döttrar

Fick inte sova längre än till klockan 5, så har legat och gråtit till McLeods döttrar ett tag nu. Himla sorgligt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1747898/images/2012/pic_197896990.jpg" class="image">


Gonatt.

Ska strax avsluta mitt soffhäng med tjejerna och istället förflytta mig till sängen och somna till en film. Hoppas på en betydligt bättre dag imorgoooooon.

Håll käft, gonatt!


Sug kuk

Denna dag...Finner inga ord för den! Vidrig, äcklig, jobbig? Inte ens de orden kan uttrycka nog vad denna dag gjort med mig. Jag är sekunder ifrån att bryta ihop totalt, och det riktigt ordentligt. Inget litet psykbryt om man säger så. Allt föll samman tidigare idag och ja, jag förbereder mig nu på det absolut värsta. Only time will tell.

Det roliga med allt det här måste nog ändå vara de människor som ständigt kommer med sina bekymmer till en, och vill ha sympati osv, inte bryr sig ett skit när det väl gäller någon annan, haha!



Wähwäh. Hoppas på att gulletuss kommer förbi och sprider lite glädje snart iallafall :)

10 april 2012

Ny vecka (ja för mig så börja den nya veckan idag, och inte igår!) vilket betyder att det blir en vecka med en blandning av plugg samt gymmet. Blir två konditionspass idag, känner att jag behöver komma igång. Så en timme på bandet nu vid 13-14, och en timme på crossen senare till kvällen.


Har lite saker som måste göras idag;

- Liu för att lämna lite böcker
- Träna med Zarah.
- Försöka få in lite uppgifter i svenskan
- När frugan slutat så blir det solning och konditionspass nummer två!

Känner mig otroligt motiverad och full av energi idag, så detta kommer bli bra ;)



'

Kalla ingenting försent. Det har ju inte riktigt börjat.


'

Jag får psykbryt snart!

Har hållet på och städat i flera timmar och är inte klar än!!! Min ork börjar ta slut och jag vill bara sova. Vill även till gymmet men hinner inte och då blir det att man blir deprimerad för det -.- en jävla massa gnäll nu, I know!


Söndag, tredje kvällen.

Dag tre av tre. Alla lever och är på topp!


Jag sov mer eller mindre hela dagen. Vid klockan 18 hoppade jag in i duschen för att piggna till och sedan var det bara på med kläder och smink för att knalla hem till min bror. Vi starta med ett fyrmannaparty; Jag, bror, Dagge och Mutta. Öl dracks under tiden som vi kollade på störda YouTube-klipp. Senare under kvällen kom lite vänner till Dagge och bror förbi. Himla trevliga människor :D 

Så, jag har kommit fram till att dessa tre dagar har varit helt kanon, galna och de bästa på länge! Jag behövde det. Men nu är det hårda pass på gymmet som gäller igen!!!







Daggelicious and Frankiiiie!




Lördag, andra kvällen.

Vaknade upp på lördagsmorgonen pigg och på himla bra humör, dock inte hemma haha. Så vid 10 knallade jag hemåt. Väl hemma blev det soffhäng i väntan på att jag skulle följa med på middag ute hos frugans mamma, vilket var ytterst trevligt med massa god mat :)


Väl hemma igen så var det bara svida om och sätta på det snygga ansiktet för då var det nämligen dags för inflyttningsfest hos Zarah's syster. Mötte upp henne och Pierre för att sedan styra stegen vidare mot festligheterna. Även detta blev en otroligt kul kväll med ostbågsregn, trevligt folk, historier om mig som 16-åring, Sanning eller Konka osv. Dock så dog stämningen lite när en tjej fick för sig att spy i en helt jäkla timme, haha. Tyckte synd om henne men det är väl så det blir när det blir för mycket av det goda. Folk droppa en efter en och vid halv ett - ett så ringde en karatefull och lycklig Lina mig! Så när Z&P knalla hem så följde jag med Lina till Cromwell! Träffade massa folk som man inte sett på länge, drack rosa drinkar och bara hade allmänt kul! Det hela slutade med att Lina hitta en rik snubbe och hans bihang som vi tydligen skulle hänga med en stund. Så efter några fler jäger-redbull, pizza, seriösa samtal och några meningar på makedonska (?) så knallade vi hemåt. Först stanna vi till här för att mata mina bebisar och sedan gick vi hem till Lina där jag somna rätt så snabbt på soffan. Var väl hemma runt sex, och vakna vid nio igen, så inte många timmar sömn där inte ;P

Har inga bilder från denna kväll.


" Tickle her puna....tiiiis"
Är inget man säger till någons syster, hahaha!

Fredag, första kvällen.

I fredags blev det en spontanfylla hemma hos min kära bror tillsammans med han och Dagge :)

Planen var väl att vi skulle kommit iväg någonstans efter ett par öl, men vi kände att våran tremannafest var så jäkla trevlig så vi blev kvar hos bror. Det blev allt från dans till konstiga låtar, till att  jag sjöng kärleksballader för Dagge.


Riktigt kalasigt!


Dagge ser lite lagom mysigt ut bakom brors ben...som är överallt!


Han gör allt för att döda min kyckling!


Knarkarkvart.

Haft tre otroligt bra dagar tillsammans med fina vänner :) Alldeles för lite sömn dock, men annars helt perfekt! Återkommer till det senare.

Idag är en sån dag då jag måste ta tag i att städa upp mitt hem. Just nu ser det ut som lägenheten tillhör en knarkare eller liknande, haha. Inte varit hemma så mycket utan har mest bara mellanlandat för att byta kläder och äta lite. Så det ligger kläder överallt, och disken är utspridd. Tror jag tappa min pedantiska sida för ett par dagar. Men det var nog välbehövligt ;P Nu ska energin infinna sig så är det väl bara att sätta igång!


Tredagarsfylla.

Ja, varför inte tänker jag. Jag behöver inte vara ansvarsfull, jag har ingen som sitter hemma och väntar medan jag är ute. Vi lever bara en gång och detta är mitt sätt att leva, just nu. Det är nån slags fas som säkert går över med tiden. Men just nu så är det det här som hjälper mig på nåt sätt. Såååå, ta en dusch och ta på sig ett snyggt ansikte så kör vi ikväll igen :)


'



You’re so amazing.
You took the time to figure me out.

6 april - långfredagen.

Hade ju tänk mig ta en lång och skön sovmorgon, men icke. Legat vaken sen klockan sju då Shenzi påbörjade sitt anfall. Hon ha sprungit runt, vält stolar, klöst mig i ansiktet och haft sönder saker. Jag som sovit alldeles för lite fick då visa för henne hur en trött och nyvaken Johanna reagerar på en sån sak...


Kul väder. Blåser och regnar...känner att jag skulle kunna klara mig utan det idag.






Från min och Mimmis långpromenad med hundarna häromdagen! Då vare helt awesome väder :)

Grattis mammas pärla!

Idag är ingen vanlig dag, för det är mitt lilla skrutts födelsedag! Shenzi fyller ett år idag


Haha samma dag som hon flytta hem hit :)


Ingen vanlig dag på ett annat sätt också. Gjort något idag som jag verkligen inte är van vid; Jobba! Eller det har jag ju gjort innan, men inte som idag. Nettan hämta mig klockan 6 imorse, och sen jobbade vi i 13 timmar så är lagom trött nu och benen gör ont! Men har haft en toppendag verkligen, så det tackar vi för! :)

Nu tänker jag fortsätta med mitt soffhäng och glo på BB, som jag aldrig annars kollar på. Man måste våga testa på nya saker här i livet! Lär somna i soffan så godnatt.

Kallt!

På väg hem. Kallt fan är det också -.- blir en dusch och sängen direkt eftersom klockan ringer 5:15 imorn då det är dags för lite jobb! :)

Haha älskar att jag snubblar på saker som inte finns!


Visste du att...

Jag
- Hatar verkligen särskrivning
- Blir varm under fötterna när jag nyser
- Biter otroligt mycket i gaffeln när jag äter
- Kastar av mig kläderna här hemma när jag är ensam, endast för att få dansa runt till Madonna i underkläder
- Tripperkollar alltid om spisen är avstängd, även om jag inte ens varit i närheten av den på flera dagar
- Dregglar nästan för mycket när jag sover. But hey, that's cute
- Jag har blivit pedantisk, eller så är det tvångstankar; Allt måste stå på sin plats.
- Mår dåligt om sifferantalet på volymen på TV inte är ett jämt tal
- Ser jag en matta som ligger snett så måste den rättas till snarast möjligt
- Låser alltid min ytterdörr när jag kommer hem, även om jag ska ut 2 sekunder senare
- Måste alltid sova med fötterna innanför täcket, eftersom monsterna under sängen finns kvar sen barndomen
och dom älskar att kittlas under fötterna eller greppa tag runt fotlederna
- Det här är första lägenheten av alla jag bott i under åren,  som jag bott i längst
- Har svårt för att se folk i ögonen
- Har otroliga problem, och en rädsla över att åka rulltrappa i tron om att den ska stanna
- Från ingenstans kan jag ibland bara skrika konstiga saker eller göra konstiga ljud
- Jag har starka planer på att bli lesbisk och ta över världen!


Helt trött efter ett hårt pass på gymmet, så får bli en film och försöka somna skapligare än igår ;P


Oj

Haha älska blicken grabben som gick förbi på vägen hem gav mig. Jag borde inte sjunga Heaven is a place on earth så himla högt! Nog för att Norrköping är dött, men helt ensam är jag tydligen inte.


'

Ärligt talat. Heeelt jäkla ärligt, detta är verkligen inte min dag. Varför? Vet inte, har ingen aning alls.


Mitt humör sviker, det är väldigt schizofrent idag känner jag. Ena stunden är jag på topp med en släng av ADHD (som alltid) och sen vänder det bara. Lagom irriterande. Jag vill göra miljoner saker på en och samma gång men kan inte göra något av det. Idag har jag haft planer på idag att bli fotbollsproffs, crossåkare, rockstjärna, Victoria's Secret modell...typ otroligt grym på något. Men inget av det funkar tror jag, haha. Trött på att vara arbetslös, hatar att plugga, otroligt förbannad på att CSN är så fruktansvärt långsamma. Klaga mer? Aa absolut, det skulle jag gärna kunna göra men känner att det får räcka så.

Tog en runda på stan med Zarah iallafall förut. Blev en istearT på Kupolen, sen en sväng inne på Servera och lite andra ställen. Vuxet? Mhm.


3 april 2012

Tråkig dag måste jag säga. Alla verkar upptagna med annat, så funderar på att dra ner till gymmet istället :)


Haha jag och Ralldan låg och sola i sängen imorse. Himle mysigt ;D


En trött Johanna

Spenderat min dag tillsammans med Mimmi! Sjukt mysigt och vi har fått massor gjort. Avslutade med att hänga lite i söder tull för att glo på alla korkade Helsingborgare som kommit hit för att se premiär matchen mellan vårt älskade IFK Norrköping och dom. Haha de skrek och lät bara allmänt konstigt. Jag fick även chans att manhunta bland poliserna ;)


Nu blir det lite fotboll och sedan vankas det gym! Kondition idag, så kommer vara mer död än vanligt sen.


Haha gillar kepsen på Eminem, samt min fina felstavning på afraid ;D

 


My friends are in the bathroom, getting higher than the empire state.

Woop Woop!

Ny vecka, nya möjligheter? Äh, lägg av med sånt där trams. Ny vecka är det iallafall vilket betyder att jag kommer spendera många timmar på gymmet. Denna vecka blir det mest kondition! Ska springa bort de överflödiga kilona. Har hittat min inspirationskälla så nu är det inget slarv som gäller, utan fullt fokus på det som ska göras :)




Hur ser Frankie's dag ut idag då?

Ska träffa Mimmi vid 12-13 för att ta en fika och även sola. Ska knalla förbi brödernas för att prata med en som jobbar där, gymmet, fotboll och så avslutar vi genom att ställa till med ett sleepover party! Ganska så härlig måndag ändå. Vädret är bättre än igår också; solen skiner, men det blåser!  Men men, man kan inte få allt här i livet.

Ska vi göra nåt äckligt?

Shenzi ville det förut iallafall! Haha jäkla äckelkatt. Men men, mindre för mig att städa när hon tar hand om det som Esmet inte behåller kvar i magen ;)

Det är sånt här som roar mig om kvällarna, haha.


'



Jag ska alltid vänta på vår tur.


Bastuhäng.

Känner att jag är skitdålig på att göra det jag ska idag. Bjuder istället på lite bilder från fredagens knasigheter :) Kakan, Tommy och Patte kom hem till mig och då blev det öl, bastu, bus och utgång!







Haha naughtyboy!




Inte ens kallt!!










Hahaha jag har ingen aning om vad, eller varför det hände!

1 april 2012 - ett år.



Kom på att idag, den 1:a april, så har jag bott här i min tragiska lägenhet ett heeelt år. Det är rekord faktiskt. Jag trivs, vi har ett fint förhållande till varann och snart ska han få en make-over som tack för att han skyddat från allt ont under detta år :)




Tvätten klar....efter sju maskiner -.-  Jag är trött, hungrig och grining. Men ska väl sätta igång med allt annat som måste göras.  Wäh wääääh. Vädret suger lite röv också!



strawberry daiquiris!



Blev en ytterst trevlig dag/kväll hos Zarah! Har målat om hennes vardagsrum, druckit drinkar, lyssnat på 90-tals musik och busat!  Kom hem precis och ska upp om 3½ timme för att tvätta...känns sådär! Lika bra att dra till med en storstdning också när man ändå är igång. Yeah yeah, Godnatt!

RSS 2.0