Hold my hand


En av favoriterna just nu.

Julklappsshopping

Såja, nu funkar det som det ska igen :)

Vaknade imorse av att jag mådde skit, somande om och vaknade typ klockan 13?! Paniken över att sova bort halva dagen. Men men, tog mig upp och käkade frukost, duscha och styrde sen stegen bort mot Zarah för att möta henne. Har hunnit med massa under dagen och har haft lika kul som alltid med lilla Räääzah :D

- Arbetsförmedligen
- Synundersökning (Zarah fick min gratisundersökning och det var tur, för nu vet dom vad för fel hon har :D)
- Lite DonkarThäng
- Julklappsletning/köp till Mamma och Pappa :)
- Uthämtning av paket
- Shopping på Coop
- Slutligen matning av ankoooorna. Idag var vi TRE stycken som kom och mata, dom blev jättemätta!

Haha underbart! Orkar verkligen inte lägga ner tid eller energi på detta ikväll. Ska fortsätta söka lite jobb och leta jobbcoach. Hoppas verkligen på att jag hittar något jobb snart. Ska bort till floristen i slutet av parken imorgon och prata med henne och se om hon behöver lite extra hjälp :)


En 8-årig Johanna som skulle vara brudtärna denna dag på mamma och pappas bröllop. Haha sjukligt snygg var jag iallafall. Vettefan hur jag fick till det, men lyckades med det snyggaste någonsin.

Oooooh, nåt är fel!

Asså, något är inte som det skaaaa för något har försvunnit efter att Emil skrev här igååår :O Ska försöka få tag på han och se vad felet är. IDAG KÖPTE JAG 3 STYCKEN JUUUUULKLAPPAAAAR!

30 November 2010

HEJ! Falukorv.

"Ekar det då?"

Haha asså jag och Zarah hade nog precis en av våra mindre intelligenta konversationer på MSN;

Zarah: Jag kom att tänka på... Om man fiser i ett solarium, ekar inte de massor? xD
Jag: HAHAHAHAHAAHAH, vafan är det för jävla tanke?! xD
Zarah: Det dök upp när du sa faila. Jag tänkte att det var det du gjorde :D
Jag: HAHAHAHAHAAHAHAH
Zarah: Now THAT would be funny! :D
Jag: Ger mig på det nästa gång, only for yooooou. Ska filma med...eller spela in så får du lyssna sen, om det nu ekar eller inte :O
Zarah: Hahahaha. Ok, ROLIGT!

Vet inte vart hennes tanke kom ifrån, men vi prata i alla fall om att jag sist faila i solariumet och även idag så vare ju liiite fail att få gamla bastun. Haha kvinnan är gaaalet vriden asså :D

Pms-anka och bastusolarie.

Asså HJÄLP, hungrga ankor är livsfarliga ju! Fanns en tjejanka som var helt loco på mig och som förmodligen led av extrem pms. Hon högg mig i benet, jaga min fot som hon trodde var mat under snön och försökte glidtackla omkull mig. Haha as skevt :D
Sen vare en som jag lärde hoppa på kommande, sen börja ALLA hoppa istället?! Wth? Läskig kan jag lova. Men oj så glada dom blev när dom fick massa maaat av mig och Räzah.


En megasöt Zarah med sina polare :)

Massa halvmätta ankooor.

Jävla fiskmåsar som är livsfarliga! Attackar och sånt ;/


Efter ankorna gled vi upp på stan. Först DonkarT sen när Zarah skulle hem så kila jag upp till NC för en 22 minutare. Haha asså, alla var solarium var tydligen upptagna så han sa att jag fick ta det inne i damernas omklädningsrum. Fatta nadaaa för har aldrig sätt nåt där inne. Men han sa sen att jag skulel gå in i föredetta bastun, för där hade dom ett extra. Haha iallafall så jag knalla in där då, låste om mig och kallt faaan vare. Men det gick ju det också. Hoppas dock att det nästa gång finns plats för mig med!

Haha mitt lilla kryp in!

Muuuskelberg.

Såååja, hemma igen efter en timme på gymmet. Riktigt skönt förövrigt idag, körde mycket rygg och den håller på att bli mycket bättre. Haha fortsätter jag så kommer jag få sån där megamuskelrygg vilket jag snabbt insåg inte är så snygg ne. Annars gick de bra som alltid. Tack Jimmy för sällskapet :)

Tänkte laga lite mat nu; Puttuttis, lubbköttar och brunsås får duga denna måndags eftermiddag.
måste ösa lite för ska ut med Zarah och mata ankisarna i parken med :D
Tyckte så hiiimla synd om dom igår när det var världens snöstorm. Fast iofs, hade dom varit lite smartare så hade dom ju faktiskt kunnat flyga till nåt varmare ställe...aja aaanyway. Haha fastna totalt för de små ankorna!

29 November 2010

Vaknade upp till ett Norrköping täckt av snö, men nu har äntligen snöstormen slutat och istället så skiner solen!
Tänkte käka lite frukost och ta det lugnt en stund. Vid kl 12-13 så drar jag upp till gymmer med Jimmy :)


R.I.P Leslie Nielsen. Skön skådis som tyvärr dog efter komplicationer orsakat av lunginflammation. Men, han fick leva i hela 84 år, så han hann med en hel del! :)


Vi hörs lite senare :)


Jean-Francois Pignon

Har suttit och kollat på förra årets Sthlm international Horse Show och fastnade verkligen för en som de flesta hästmänniskor vet vem det är, Jean-Francois. Klicka på länken och spola fram till nånstans vid 30 minuter. Det är helt underbart och se han tillsammans med sina hästar. Jag älskart, finner nog inga ord riktigt.



"Jag ska ha ihjäl honom, så att han dör!"

Eftersom det varken blev bio eller något annat denna söndag så tände jag istället massa ljus i lägenheten, gjorde en stor mugg med te, myste ner mig i soffan och satt igång Kommissarie Späck. Haha asså, jag vet inte vad jag ska säga mer än att det är en jäkligt skev film. Massa sånna här småstörda saker som är helt konstigt. Och alla som sagt att filmen var skit, ni har nog ingen humor, eller så är det bara jag som är lättroad :D


" Jag skulle vilja ställa ett par frågor till dig."
" Jag vet inte vad jag ska säga...."

" Ae, inte jag heller, så det är därför jag måste fråga"

Haha Så jävla skön!




Massa mys här hemma. Nu ska jag kolla lite på Sthlm International Horse show.

Trasig.

Jag vill inte längre. Jag vill få börja om på nytt. Tusan så bra jag skulle må av det. Just nu, så känns det som man går sönder lite mer för varje dag. But hey, hoppas på en härlig start vid årsskiftet och lämna 2010 bakom sig :)

Det har varit ett år för sig kan man väl säga...

En chans till promenad.

Såg nu efter jag käkat mat att snön faktiskt gått hem för en stund, så då tänkte jag passa på och ta en powerwalk runt strömmen. Kommer nog ångra mig för med min vanliga tur så kommer väl snöstormen tillbaka när jag väl är där! Haha.

Jut ja! Ikväll blir det bio förmodligen, men frågan är ju vad man vill se? Paranormal Activity 2, Due Date, Himlen är skyldigt blå? Förslag? :)


28 November 2010 - 1:a advent

Ja vad ska man säga? Snö i all ära på första advent, men inte faan det här?!  Världens snöstorm som man vaknade upp till. Den började lite smått inatt men trodde det skulle hinna gå över :(




Bilderna ger verkligen ingen rättvisa till hur det ser ut utanför fönstret.

Igår så hängde jag med Kakan och Albin när dom hämta en full Frigge. Drog ut till Åby, satt där och drack kaffe och snacka, haha. Frigge är knasig när han är full..kommer bara fnitter och hicka. Ka kom även han ut. Hade en trevlig kväll iallafall. Avslutades med Donken för min del, så jäkla hungirg. Haha satt o sura över det hela kvällen.

Edit:
Nu måste jag ta mig en dusch o fixa, kl 15 ska vi upp till Patriks mormor och morfar tillsammans med Patriks mamma, hennes kille och broder. Vet inte riktigt vad vi ska göra men de blir nog trevligt :)
Vi blir helt enkelt hemma idag, Patriks mor ringde och sa att dom med stannar inne. Jag förstår dom, jag hade INTE velat sätta mig och köra bil i detta väder. Så göra idag? Får försöka komma på något mysigt

Poker och beer-bong!

Slänger upp lite bilder från igår :)


Oj, massa smutsig speeegel!



Sputte var på G under pokern.



Meeera poker, som jag inte förstår något av :P

Ojjrest var på topp!

Brorsan och Kleeeeist :)

Mutta som ser lite lätt bajsnödig ut när han försklara något, haha :D

Alkoholpåverkatmys i soffan mellan Mutta, Kleist och bror.

Blev inte så mycket mer bilder än så, men finns även lite filmer såg jag som jag måste kolla igenom :D
Nu ska jag kolla på Stockholm international horseshow.

27 November - GRATTIS CRISSE!

Tänkte bara slänga upp ett par rader så ni vet att jag lever efter gårdagens festlighater!
Hade en kanonkul kväll :) Lite senare, när jag duschat, fått i mig min sallad och ett antal glas cola så kommer det upp lite bilder från kvällen.

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Krambjörnen Crisses föööödelsedaaaaag!
Grattis old man på din 22års dag :D

(hitta ingen bild)

Hörs sen!

"Moget Johanna"


Hahah jag dör lite.
Skulle länka en låt till Crisse eftersom han sitter och länkar massa konstig musik till mig. Så tänkte jag bara visa att jag lyssna på så mycket bättre musik, men istället kallar han mig omogen. Fatta inte först varför, för jag la inte märke till KUK i slutet av länken, hahahah :D
Mer moget Spotify kanske?

Get into the right mode!

Har sutti och surat hela dagen så bestämde mig för att ta en dusch och försöka fixa till mig lite för att se om det kändes bättre, vilket jag tror det gör :) Kommer även lite folk hit ikväll. Patriks kompisar som ville dricka lite öl, spela poker och lira lite fifa.


Haha det är väl ungefär såhär långt jag kommit. Halvt påklädd och runtglidandes i mina gosiga tofflor!
Dags att få lite fart på det hela. På med muuuusik och sen barre öööösa.
Ha en trevlig kväll, det ska jag försöka med ialla fall :)

If i die young.








Enligt mig, perfektion! Bättre än originalet helt klart.

Broken Strings



Insåg precis att jag har en sån jäkla dålig dag och mitt humör är inte roligt alls. Låt mig va istället, kommer tillbaka när jag känner för det.

26 November 2010

Fredag igen.
Har gjort en hel del bra idag faktiskt, på kort tid. Fick disken diskad och så har jag städat och skurat helaste lägenheten, så nu är den skinande ren. Kände att det aldrig kommer bli gjort annars.
Funderar nu på att gå ut och ta mig ett varv runt strömmen och sen vidare upp till NC för en 22 minutare. Skulle vara så jäkla skönt!

Planer för kvällen annars då? Inget.
Hade gärna velat fira mig ikväll eller imorgon lördag, men verkar inte som att någon är direkt intresserad så skiter nog i det. Får nog bli att köpa lite gott och se en film. Patrik ska nog ut med sina vänner så det blir lugnt och skönt hemma. Känns dock lite segt att inte få fira sin 20:de födelsedag med sina vänner. Förslag på bra film?
Skulle vilja ha min tös hemma och gosa sönder henne. Tusan så jag saknar skruttan helaste tiden.

Mammas lilla ögonsten ♥

Haha mamma har sagt det att Esmet kommer inte tillbaka förrän jag fått en egen lägenhet igen, så tror ni jag bara går och väntar på ett svar från överklagan eller?! Usch, blir så jäkla tomt utan henne och hennes prat.

Bräk som ett får!


Kolla på denna apcoola film nu ikväll. Frän som tusan. Kolla på den! Maaaassa braaaa :)

Tänkte faktiskt sova nu. Är trött efter dagens träning och springande på stan. Sova och samla lite nya krafter tills imorgon, får se om det blir gymmet då eller bara en powerwalk runt strömmen. Godnatt gott folk :)

Shopping, fika och City Grosshäng.

Ooooh jag är såhääääääääääääääääääääääääär glad efter att fått träffa Tove. Som sagt, det blir inte så ofta men när vi väl ses så är det underbart, har saknat henne så mycket. Först blev det lite shopping, sedan bjöd sötan på en fika på Lindahl's och sedan så fick jag förfrågan om att hänga med till City Gross för att kolla några julgrejer. Så vi hoppa på spånken till Haga, försökte ta oss in i en megaisig bil (gick till slut efter lite våld) och sladda sen ivääg. Hitta massa fint men dock kunde jag inte spendera cash på något av det. Men men. Sötan körde sen hem mig. Tack för ett kanonbra avslut på min torsdaaaag ♥


En Johanna innan hon gav sig ut i kylan.

En alltid så lika lycklig Tove :D

Mums!

Haha som alltid så pratar vi gammal minnen från när vi var små och puckade. Tusan så sjuka saker vi gjorde, men vad kuuul vi hade! Alltid :D

Hare King, Tjingeling!

Sådär ja, nu har jag lyckats med att se någelunda ordentlig ut, haha. Sticker upp på stan om ett par minuter och möter denna snygging:


Massa år sen, så små :)

Teatern i 9:an.


Haha vi hade tråkigt på tåget upp till Sthlm i 9:an :D

Ska bli massa gosigt att träffa min bästaste Tove igen. Det är inte ofta vi hinner ses, men inte är vi sämre vänner för det. Vi får ju dessutom tuuuusen saker att prata om när vi väl ses, lovely! ♥

Träning avklarad!

Såja, hemma igen efter 1 timme på gymmet. Så jäkla sköööönt för jag gav verkligen allt idag och det känns i varenda muskel! Fick bli 20 minuter på bandet så jag blev lite uppvärmd (eller rättare sagt väldigt uppvärmd, körde högt tempo), rygg, mage och armar :) Känner att ryggen börjar bli starkare så det är kanon, slipper få lika ont av att bara gå en runda på stan eller liknande. Blir nog ett kort pass imorgon med, får se om det hinns med :)


Fick en Gainomax av snälla Jimmy efter gymmet. Oj oj oj så glad Lillapan är nu och ooj vad mycket mer Bff's vi blir när jag inte äter han bananer!

Nu måste jag duscha och fixa mig för sen ska jag iväg. Vet ni vad jag ska göra?! JAG SKA ÄNTLIGEEEEEN TRÄFFA TOOOOVE :D

25 November 2010

Godmorgon! Eller förmiddag rättare sagt...
Vaknade upp till snöstormen som fortfarande håller i sig. Tror nog att det blir minst lika mycket snö som vi fick förra året. Antar att alla minns, haha. Galet.
Sitter just nu och öser musik iallafall och ska snart få i mig lite frukost.
Eftersom jag har börjat tröttna lite på snöblåsten så tänkte jag bjuda på två låtar som ger mig sånna mysiga sommarkänslor;




Ae, käka och sedan vidare mot gymmet!


Kvällsmys.

Eftersom Patrik inte är hemma så fick jag laga middag till mig själv; Kyckling, liiiiis och beasås.
Gott tusan blev det. Dock tråkigt att äta ensaaaam.

Haha asså nej, det ÄR inte så mycket mat som det ser ut att vara och NEJ jag har INTe dränkt maten i beasås, även om det nu ser ut som det ;P  HAHAHAH, när jag kollar extra länge på bilden så ser det ut som jag laga mat för 4 pers och sen bestämde mig för att äta allt själv. Jag dör lite.

Nu ska jag käka och glo på Ung&Bortskämd :)

SolariumFail.

Tog en 22 minutare upp på Nordic Club med Mimmi förut. När jag ligger där, så fick jag världens kliryck på ryggen. Tänker mig inte för utan tänker väl mest att "ahhh, måste resa på mig och kliiiiiaaaaa.." Tänkt och gjort, satte mig upp vilket resultera i att jag drog pannan i överdelen av solariumet. Bra där Johanna, genomtänkt vare ja. Vart en bra jäkla smäll, haha.
Värt.


Nostalgi

Sitter ensam hemma i soffan med mina gosiga tofflisar jag köpte i går. Utanför är det snöstorm och den verkar inte vilja sluta.


H&M 129:-

Kopplade in externa igen vilket jag ofta gör när jag inte har bättre för mig och kollar igenom alla gamla bilder. Nostalgi. Bjuder på några som tagits under åren.

Sommaren -08, glaaaad badpojke!

Samma dag, så såg jag tydligen ut som en säl? Har sedan dess fått höra det. Bakfull och badandes i den där svarta och jo, lite säligt sere nog ut, haha.

Me and my Bff Djimmyboii genom ett gult DonkenColaGlas!

Öste hemma hos Djimmyboii till " Jag ska ta mig boll och gå till fotbollsplaaaan" Då är man sådär snygg.

Haha allt är bara fel med denna bild. Tagen i början på sommaren -09, jag är blek, har en ofärdig tattoo och ja, alla ser ut som dom bara är megafejk glada :D

Nyårsmorgon 08 tror jag. Bakis och äcklig, därav solglajjorna!

Påväg till Arclight i Sthlm när vi gick i 2:an på JB. Haha snygg bästis man har :D

Dvärg dom leker i höstlöven för ca 2-3 år sen. Oh jag saknar dig gulle!

Så kul hade vi i skolan i 1:an på JB, haha.

En gång när jag bodde hos bror hade jag tråkigt i min ensamhet, så tog en bild...blev läskigt lik mamma? Mhm.

Finns hur mycket kul som helst. Men nu får det räcka, måste sätta igång med maten!



24 November - Dag 2 som 20-åring!

Dag två, vilket innebär att jag nu verkligen är närmare 40 än födseln! Haha galet. Jag är en tant :)
Hade iallafall en jättebra födelsedag med massa gratulationer och presenter. Känns ingen större skillnad mer än att jag nu faktiskt får sätta min fot inne på Bolaget utan att man får pisk! Haha.


Fick detta armband av Patrik. Jättefint!

Ring, halsband och armband som ingår i samma smyckeskollektion, älskar't! :)

Fick även lite caaash och ett nytt solkort, perfekt! Förra helgen fick jag presentkort och cash när jag firades av min fina familj!
Har precis satt i mig lite nyttig frukost så tänkte väl mest bara byta om för att sen dra och träna ett pass med Jimmy på WC. Måste upp på stan först för att kolla efter en sak bara. Men men, skönt med lite träning igen! Ska även träffa Mimmi i eftermidag för en 22-minutare på Nordic Club :)
Just ja, vet att bloggart kanske ser skev ut för er (inte för mig, då den ser ut som den ska) men jag vet inte vad felet är riktigt och tills jag hittar hjälp så får ni stå ut helt enkelt :)

Hörs sen!

43 but still hot as hell!

Sitter och väntar på Kakan som ska dyka upp här om en stund i guess. I väntan på det så öser jag Cher på högsta och tänkte faktiskt laga lite mat.
Galet hur denna kvinna ständigt kan se så jäkla ung ut?

Trodde faktiskt inte att hon var 43 när hon gjorde denna låt 1989, men tydligen så. Och tusan så snygg hon är!


45 och fortfarande het som tusan!


Så jävla cool tant!



Kvinnan är grym både som sångerska och skådespelerska!

18 November 2010

Goddagens! Haha fan så fult. Anyway...har nu pillat ihop en reserv design som får vara tills jag får lite hjälp med den andra eftersom den inte alls vill sammarbeta med mig :)
Inget spännande som hänt idag, eller jag har nog rättare sagt inte orkar göra något. Har käkat lite frukost, öst musik och ska snart ta mig en dusch och fixa till mig. Ska även skriva en överklagan eller iallafall börja på den så det blir gjort.

Detta gjorde min dag. Haha skönaste!




"#¤"#%#¤&%#@£"

Har suttit och pillat lite med bloggarT nu och får se imorn hur det bliiiir. Är anustrött nu så måste sova. Godnatt!

17 November 2010

Berättar bara kort kort om dagen. Blev att dra till gymmet med Jimmy och var väl där i 1½ timme. Körde inte så hårt idag eftersom jag hade sån träningsverk, men körde ändå igenom de mesta och gick ju även bandet 20 min. Efteråt drog vi hem till mig, jag bytte och åt lite, vandra vidare mot Haga där Jimmy vek av och jag satte igång med en powerwalk hem till farmor. Det som burkar ta 35 min tog nu bara 20 minuter och oj vad snabbt det gick genom skogen när faster Anna skrev ett sms om att Morran från Mumintrollen skulle komma, haha. Jag var livrädd för Morran när jag var liten plutt och tror att det fortfarande sitter i. Hos farmor kolla vi lite fotoalbum, blev en hel del skratt och så åt vi varm nyponsoffa med sånna där tuttar i (mandel nånting...?). Fick sen skjuts hem av faster, tackar så mycket! Fick även med mig lite grejer hem, massa fint och minnen!!!♥

Väl hemma hittade jag Patrik sovandes på soffan...så det var ju bara för mig att ta tag i disken, städa, laga mat, äta och slutligen diska igen. Har nu suttit en liten stund och bara suttit, så jäkla skönt. Det tar på krafterna att dagligen ge kroppen massa träning och motion men faaaan så skönt det är, man känner sig piggare! Nu tänker jag faktiskt snart gå och lägga mig. Imorgon bitti ska jga upp klockan 6 för att sedan lämna hemmet 6:15 (när sputte går till jobbet) för en powerwalk på 30 min, hem för frukost och lite sånt och sen knalla hem till Djimmy för att hjälpa han städa.

En tr0tt Joppahäna imorse. Godnatt!

Time to...sova?

Aa tror det får bli så nu faktiskt. Kom precis nyss ut ur duschen och kände hur jäkla trött jag egentligen är. Jag invigde även min badmössa. Har varit riktigt aktiv idag och oj vad jag älskart. Gjorde massa nytta här hemma och tog ju som sagt en 1 timmes powerwalk i solen, samt gymmet 2 timmar med Djimmy + lite annat :) Nu blir det att ligga i hårdträning i några veckor. Känner att jag behöver komma i form så drt bli kanon. Hoppas på att man har någon att gymma med hela tiden också, så hiiimla tråkigt ensam!


Oj vad jag saknar min lilla bajs! ♥

Godnatt folket, hörs imorgon! Då blir det mer träning, lite farmorhäng i hope och lite annat bus :)

En powerwalk med uppbyggandet av en teori!

Såja! 1 timmes powerwalk och jag mår som en gud. Tog disken nu direkt när jag kom hem igen och snart får det blir lite käk. Snacka med Jocke förut och han är guuuld värd som hänger med mig till gymmet sen för ett 2 timmars pass. Vet inte varför men har fått sån noja över att jag rör mig för lite?! Jaja...
Tror även jag kommit fram till en liten teori om varför jag har ont i höft/rygg. Mitt högerben har alltid varit lite längre än det andra, jag belastar det fel vilket leder till att knät tar stryk och nu även höften och med tanke på trycket i höften så påverkas även ryggen som blir sne och ond utav det? Kan det möjligtvis stämma nånstans alls? Haha. Jag tror iaf så!


" Nae, du är fet."

Tänkte slänga in lite bilder från igår. Först var jag med Kakan till tandläkaren där jag fick agera stöd under tiden hon agade en tand. Dock var det nog bedövningen som var värst och jag förstår henne, jag vet precis hur det är. Senare på eftermiddagen åkte vi hem till Frigge i Ättetorp. Dääär spillde KA kaffe konstant hela tiden, det käkades piroger och Billys Panpizza med ketchup, vissa väntade på snö, blev väldigt trångt i soffan, filmtittande och lite retande av Frigge. Haha han blev så ledsen när vi hela tiden påpeka hur tjock han var (nej, han är inte det.)
Frigge: Men Madde....jag är väl inte tjock? :/
Madde: Nae då :) Du är fet!
Hahaha kan looova att vi alla höll på att dö av garv! Jag och Madde åkte från Frigge runt 1 tror jag, drog en runda inne på Donken, prata om allt och inget och sen fick jag skjuts hem. Somnade massor i sköna sängen.


Vi schtekte runt inne hos tandis med apfräna skoskydd!

Bedövningen gjorde sitt ;)

Denna jäkel väcker inga fina minnen! I 3-4 månder fick jag ett antal sånnahär stuckna i munnen.

Hemma hos Frigge, han försökte lära Kakan hur man gör kaffe medans han åt sin 3:dje panpizza, haha ;D

Nu vill jag träna, eller gå ut och gå en lång powerwalk. Har sån ångest men vet inte varför. OCh snart slutar gymkortet gälla också -.-

Jääääklarns!

Ah, detta är vad jag har lyckats med. Men nu har jag kört fast och kommer inte så mycket längre, så förbered er på att skiten kommer se ut såhär tills jag fått ordning på det -.-


Designbyte

Mm, jag ska ge mih på att byta lite design o så idag. Det behövs, så ha överseénde med att det kommer se skit ut ett tag framöver!

15 November 2010 - 8 dagar kvar.

Goooodmorgon! Kul att vakna upp till världens jäkla pissväder då? Regn, regn och åter regn. Dock så är det ju ändå rätt mysigt när det slår mot rutan :)  Har en rätt så fullproppad dag med massor att styra med.
- Käka frukost
- Dusch & fix
- Söka lite jobb
- Städa
- Plantera om Larsa
- Om tiden finns, åka hem till fina farmor och även tända ljus hos älskade farfar.


Har haft en skön och lugn helt också. Fredagen spenderades hemma med lite film och sånt, i lördags kom Patriks vänner hit, dom drack öl och drog sen till krogen och jag drack några glas vin och sen mötte jag upp John och Norris för lite Max. IGår var vi ju som sagt ute i Näkna.
Nu är det förövrigt bara 8 dagar kvar. Till vadå? Jo tills denna dam fyller 20. Skrämmande ju!

Jag för 4 år sen, på min 16:de födelsedag.

Time for some breakfast!

Farsdag.


Hoppas du har haft en bra farsdag bästaste pappa ♥

Var ute i Näkna idag hos Patriks pappa och hans fru. Käkade lite god mat och hade trevligt, tackar! Nu tänker jag återgå till Milan-Inter!

Back to black


impulsfärgning av hår. Kollade igenom massa gamla bilder och insåg att jag saknat mitt svarta hår så det bara blidde så liksom. Aja, jag gillar't iallafall :)

20 år och höftledsproblem.

Denna fredag alltså. Har inte gjort ett någe för världen tror jag. Lagat lite mat, plockat iordning lite hemma, tagit en promenad, just nu väntar vi på att tvätten ska torka klart och kollade även på film förut. The other guys fick det bli och det var ju en lagom körd film haha. Will Ferrell i ett nötskal, som vanligt. Kan väl inte påstå att det har varit den mest rogivande fredagen men det är väl alltid skönt att vara hemma också? Just nu längtar jag till jag kan gå och lägga mig... Det bästa av allt? Nybäddat med rena lakan och grejer, så jäkla gosigt!

Annars då? Jo jag känner att jag går mot en högre åldersgrupp då min höftled redan börjat strejka. Gör fruktansvärt ont och jag kan knappt stödja på benet utan att det känns som att jag borde skickas in på en höftledsoperation. Platshöft vid 60? Japp skulle nästan tro det haha :)

Hade ju hoppats på något sånt här runt 80 men vettefan asså.

Aja, ska underhålla mig med något medans jag väntar för att sedan, äntliiiigen, får gå och lägga mig i vår superskönaste säng!

Wayne's World


Säger bara en sak; kolla för tusan! Och ni som inte sett filmerna, gör det.

12 November 2010

Äntligen freeedag! Så tänker nog alla som har ett jobb att gå till var eviga dag. Men lite så får även jag tänka eftersom jag faktiskt gör väldigt mycket nödvändigt i veckorna. Det är möten, jag är aktivt jobbsökande (även fast det ser mörkt ut) och jag försöker att inte sova bort dagarna. Man kan väl säga att jag faktiskt hellre låtsas att jag har fullspäckade veckor än att bara ligga hemma och låta tiden gå. Har hört många som blivit väldigt lata när dom gått arbetslösa men jag är nog en av dom som inte ger upp och fortsätter söka och söka och verkligen försöker ta tag i mitt liv. Känns lite bättre då och jag tycker jag förtjänar en klapp på axeln. Och idag har jag faktiskt sökt 2 nya jobb! Nu hoppas jag på att det är någon som snart inser att jag Johanna behöver ett jobb. Jag blir så uttråkad av att försöka fylla dagarna med "viktiga" saker att göra, haha :D Tror arbetslösheten gör mig lite knas.

Idag då? Har nyss tagit mig en lång skön dusch, ska fixa lite smått och sen får det nog åka och handla lite. Om vi hittar skjuts. Sen blire nog även att städa så man har det gjort. Kvällen är liksom öppen för förslag :)


Och du Bendtner, våååga inte lämna!!!


Session 9


Obehaglig film. Inte som alla andra skräckfilmer med kött, blod och spöken. Och att den är inspelad på ett riktigt mentalsjukhus gör det hela lite mer creepy. Danvers Asylum. Du kommer få tänka lite och du kommer känna obehaget komma krypandes. Jag och Patrik har nog aldrig suttit så tysta som vi gjorde under denna film någonsin.


Danvers Asylum där filmen är inspelad. Det mest omtalade och övergivna mentalsjukhuset som finns. Hit skickades enbart obotliga människor med de förmodligen allvarligaste psykiska störningarna.
Kolla här för fler bilder inuti själva sjukhuset. (Bläddra ner till du kommer till "Mentalsjukhuset i Danvers") Jag tycker sånt här är ashäftigt. Dock hade jag nog inte velat sätta min fot där inne. Synd att det revs 2006 ändå, det finns nog en hel del historia om detta mentalsjukhus.
Godnatt!

Memories ♥


















Snart 4 år tillsammans med min bästa ♥
Många minnen och tusan så mycket bus vi gjort.

Leka med bror.

Trött är jaaag juuu! Matkoma? Tror det. Gjorde apgod köttfärssås till mig och Patrik :) Han har nu skuttat iväg till körskolan och jag sitter mest och sitter i soffan. Ska vandra hem till bror om en stund tänkte jag. Vi skulle ta en promenad eller liknande. Haha, hitta en bild på fanskapet när han droppa en pose i MIN tröja.


Pratade med mor i lurn förut. Hon berätta att hon tagit ut Esmet i snön idag. Första gången lillskruttet får känna på snö och oj vad spännande det var. Stog helt still (inget koppel) medans mamma höll henne om magen och Esmet bara stog och nosa på snön. Efter ett tag börja hon skaka på tassarna, då vare dags att gå in för då var snön kall och äcklig, haha. Sötplutten :D

Daniel Adams-Ray

Måste säga att kille faktiskt har lyckats väldigt bra :)













11 November 2010

Heeeeeej!
Har nyss käkat frukost, ytterst intressant. Ska snart slänga mig in i duschen och göra mig iordning för att lite senare sen dra iväg på ett möte med Carro och hennes chef. Hoppas på att det händer något den här gången. Börjar tröttna lite. Kom på nyss också att det faktiskt bara är ca 1½ vecka kvar tills jag inte är barn längre. Haha 20års kris? Yesyes! Det känns som att de senaste typ 6 åren har gått så jäkla fort. det var inte alls länge sen jag stog och skrek på mina föräldrar om att jag fick göra vafan jag ville (vid 14 års ålder) medans dom lugnt sa "Jaa, när du är 18 ja :)" Haha lagom arg man kunde bli av en sån sak. Men nu har jag passerat 18 och jag har kunnat göra vad jag vill, men inte fan är jag mer nöjd med livet för det? Undra hur snabbt dom andra 20 åren fram till 40 kommer gå då?! Haha jag är snart tant. Halvvägs iallafall.

Haha störd liten unge asså. Tror hon gjorde min dag.

Neh, lika bra att komma igång. Måste även sortera tvätten eftersom vi har tvättstyyyykan vid klockan 16 sen -.-

Haha jag dör lite.


" Jaaa, jaaa...feeem...jaaa"

Mörka skuggor en klar novemberkväll.

Nu känner jag mig duktig! Tog en en timmeslång powerwalk genom folkparken och vidare runt strömmen. Superskönt. Så tråkigt att jag inte kan träna eftersom jag är sjuk, men jag får göra det bästa av situationen helt enkelt :) Det är lite läskigt att gå runt strömmen med tanke på att det är rätt mörkt på vissa ställen, men det brukar gå bra eftersom att det oftast är massa joggare och liknande ute där runt.

Nu tänkte jag styra med lite saker i väntan på att fotbollen börjar; Arsenal - Wolverhampton.


Nu när kylan smyger sig på mer och mer, så saknar man faktiskt sommaren lite.

Herkules 2003-2009









Våran stolthet, vi saknar dig!

10 November 2010

Kul att försöka ta sig fram i all jäkla snöslask som är nu då. Ser ut lite som stackars bambi på den hala isen, not cool. Ser ju ut som man fått stock på fel ställe när man går med stla ben för att inte fötterna ska åka undan. Snö? Ja tack, men låt det då vara snö, och inte detta slaaaaask. Oh.

Var uppe på Trozelli vid klockan 13 för att prata lite med Carrobarro. Vi kom inte fram till något idag, men imorgon ska vi ha möte med hennes chef. Hoppas på att hon kan försöka lösa hela situationen på något sätt. Är så jäkla trött på att få avslag efter avslag, motgångar och ständigt känna sig vilsen och ledsen. Det är verkligen inget kul längre. Hoppas verkligen man kan få någon ordning på det hela snart. Och får jag det så kan min lilla bäbis äääntligen få komma hem igen! Usch vad jag saknar den lilla lurvtussen. Insåg precis att om en vecka, så har jag haft henne i mitt liv i hela ETT ÅR. Shit vad tiden går snabbt. Haft mååånga fina studer med bajsklutten och oj vad jag har fått damp på henne många gånger när hon varit värr än en trottsig tonåring! Haha ♥



Suddig bild, men detta var någon dag efter vi tog hem henne. Haha så jäkla liten och dum hon ser ut :D

Där låg hon när jag kom ut ur duschen. Kommer ihåg att hon ALLTID ville vara med, fast hon var så skygg och fick panik om vi inte var i närheten :)

Kvällschill med mammi :)



Så jäkla liiiten och med världens rundaste klothuvud :D

Arg på mig för att jag fota henne konstant, haha :P



Hjälpte mamma med farmville en gång i tiden ;D

Hands up! Haha hon gjorde som kissen på Tuben, frääänt!

Typ det första magmyset vi hade:D
Finns tusen söta bilder till på lurvet när hon var bäbis, men då skulle detta inlägg bli meeeegalångt! Men, jag saknar henne. Nu ska jag söka en massa jobb igen. Tjarå!

Vad krävs för att få hjälp?

Avslag. Avslag. Avslag. Gång på gång. Jag orkar inte längre.
Hoppas Carro kan hjälpa mig imorgon.

Snöööburr!

Såja! Nyss hemkommen efter lite bus med bästis :) Drog först till Af för att kirra med lite saker, sen upp på stan för hon ville äääta och sen vidare till hennes jobbcoooach MANGE fosho! Haha. Under tiden när jag vänta slog jag för övrigt mitt rekord på quadrapop, hela 6000 p typ.

Smaskens!

Roade mig lite medans Kakan skrev saker. Föresten, stolen hon sitter i satt hon sönder, så de så!

Medans vi satt och vänta på skjuts i entrén. Asså, vi skulle inte ha skjuts där inne, utan Albin skulle köra hem oss ute, haha. OCH VET NI?!?!? Kakan fes massor! Lukta sur fotsvett typ? Ingen sötprutt där inte:(

Nu ska jag ta hand om disken, skriva hotbrev till Norrköpings kommun och sen glidare vidare hem till Kakan.

Pensionärsjävlar.

Haha sån bra skit asså! Garva röven av mig igår när jag låg och kolla på det.









Haha så jävla braaa!


9 November 2010

Vaknar upp megaförkyld och vad är det första jag ser? Jo den där jävla snön. Jag var liksom inte redo än. Dessutom hoppas jag det är ren bullshit att det ska bli allt mellan 10-20 cm IDAG...? Hör även en plogarjäkel utanför, så nu är det allvar, haha!



Påbörja ju praktiken igår, vilket jag avsluta lika sanbbt. Tänker inte gå in på varför. Det har absolut inte med folket att göra, utan det finns andra orsaker. Så idag är tanken att jag ska skriva ut massa cv och sånt för att sen gå och lämna det hos olika folk. Om inget funkar nu, om jag inte får nåt himlans jobb så är det dags att börja plugga igen. Florist, believe it or not, men ångrar ihjäl mig att jag hoppade av den linjen. Nu finns en vuxenutbildning på 40 veckor som jag ska ta en funderare på :)  Men nu skriker magen, så ska försöka få i mig lite frukost, om halsen tillåter det!

JAG HAR ÄTI PANNKAKA!


Oh yes i have!

Patrik har legat megabakis idag så jag har varit snäll och tagit hand om han. Nu på kvällen sa han nåt om pannkakor, så så fick det bli :) Fräääänt as hell!!!
Jag är mätt, om någon är sådär lagom intresserad. Blir att kolla lite HIMYM fram till klockan 21 då jag ska glo på MTV EMA 2010, yeees :)




Haha oerhört väääärt inlägg, jag lovaaaar!

Hörs :)

En kväll med sagoväsen, KKK och dockor!

Här kommer bilderna jag lovade förut. Fredagen spenderades hella hos Zarah och Pierre där det björds på party :)
Kom massa fina utklädda folk! Dock så var ju inte dockorna någon större favorit då jag lider av dockfobi, haha. Kanonkväll som avslutades på Otten med massa dans och att bli jagad av Scream himself. Men aldrig mer att dricka alkohol på fastande magen! Jag och Zarah höll på med att städa och styra hela dagen så vi glömde helt bort att äta. Men det gick ju bra ändå, haha. Träffade även massa trevligt folk på Otten, bland annat bror Fredrik och hans polare Nemo :)

Två gays som fixaaaar :D

Ett Johanna som ser helt megatrött ut.

Miss Fairy, så jäkla socker söööt. Älskar perukarT! :D

Vampyr, Alice, trasig fåraherde och KKK, haha :D

Dockjäklar! :O

Alice och Cowboysarn!

Hihi sött :D

Miss Fairy och hennes cooowboy :)

:)

Happyface!

Piraten och vampyyyren som fick en egen chipspåse :D

Jag med mina fina :)

En Nemo

Så himlarns sööööt :D

Det var lite bilder från fredagen. Tror Zarah har mer bilder, så om jag får dom av henne så kommer det fleeera :)


7 November.

Slött med uppdatering men det har sina orsaker!
Kika in lite senare så kommer det upp en jäkla massa bilder från en störtkul kväll och lite annat mums.
Ska fixa mig nu för att sen dra upp på stan med Jimmyboii!

Slash ft. Fergie!


Love it! Blir nog inte bättre än sådär.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article8080457.ab


5 November 2010

Idag är jag en väldigt upptagen kvinna! Nu snart så ska jga först kila upp på möte med Soc-tanten. Efter det blir det att möta upp den legendariske Harry för att dra upp till Parken där vi ska prata med en tjej som jobbar om min praktik. Awesoooome! Efter det måste jag hem och styra lite för att sen kila bort till Zarah. Mm, det är party som fäään ikväll!

Såå, vi lär nog höras imorn med mycker blider och liknande från en härlig fredagskväll! :)

4 November 2010

Känner inte ens för det och vet inte alls vad jag ska skriva så tänkte att jag kastar upp lite bilder istället.
Just ja, jag har ätit pizza idaaaaag. Fränt? Mm. Och Patrik skrev in sig på körskolan, så äre. Och vi har kollat på Skräckis; Strandvaskaren en svensk skräckis yes it is, men den är faktiskt bra, sen får folk säga vad dom vill om svenska filmer haha.


Haha bäbis är så söt som kröker på nacken och ser söt ut! Dock så har han kliat av sig lite man ;/

Fina Maiken, ser fortfarande ut som en lillskiiit. Nej fet är hon inte, hon är nordsvensk! ;D

Min finaaa :)

Snart kommer dessa snyggingar se ut som mammuttaaaaaar med all fin päls dom får, det är på G redan :D

Nu börjar det synas att gammelgubben är några år, hela 24, dom grå stråna börjar synas rejät i pannan nu om man lyfter pannluggen ;D Men pigg som tusan fortfarande :)

Doran hade däckat i en lövhög bakom huset. Där låg hon helaste jäkla dagen och bara sooovde ! :D

En stejna :)

En fet Lejsaaa :)

Mr fattybombom tog en av sina 20 dagliga powernäps! :)

Lilla Nonne kattmammaaa :)

En baaautatrött Esmet på favvoplatsen akvariumet :)

Två trötta snuppar, Ville och Sinus :)

OSTREEEEGN OSTREEEEGN OOOOOOSTREEEGN. Japp, det rengnade ost den kvällen!

Iknow, mycket bilder på djuren men vafan...jag älskar dom små lurvtussarna och dom är ju så tusans snygga! ♥




Smutshästen!


Nordman före borstning. japp, han såg lika jävlig ut på BÅDA sidorna -.-

Efter. Jag ser nu att han har världens roligaste bena på manen, men det fick bli så. Snygghäst igen! ♥

Lagom grinig han var på mig efteråt. Stackarn är ju så håröm och den här gången var det dubbelt så mycker lera i manen :/ Så han stog och stampa och försökte bli av mig men det gick icke! Men tror han tycker det var värt lite pain med tanke på hur snygg han blev igen! Haha Lövis stog och gosa massor och jag fick massa puss! :D

1 November 2010

Redan november alltså. Vet hur länge jag väntat på att denna månad ska börja, men nu börjar jag få lite lätt panik med tanke på att det nu bara är 22 dagar kvar! till vadå? Ja det vet ni säkert.

Har sovit rätt dåligt inatt då Esmet hade damp, hade sällskap av 4 feta katter i sängen som låg på mina ben och sen vakna jag upp i ren panik när alla katter kasta sig av sängen (Esmet hade busat till det). Sen har hon även suttit och slagit på matburken för hon har varit hungrig, så då har jag gått upp och gett henne, men då kom ju dom andra och käka upp det så Esmet öste på burken typ 3 gånger till under natten/morgonen.
Sitter ensam hemma nu iallafall. Mamma är och jobbar idag så jag stannade hemma för att ta hand om voffarna och hästarna :) Ville och Sinus är jätteledsna när mamma inte är hemma...tror dom är ganska så mammiga. Så ena hunden ligger här hos mig i soffan och den andra vid ytterdörren. Fick jaga runt på Ville förut eftersom han snodde vedträn som han la ut i huset, jäkla pucko :P

Nu får det bli lite frukost. Borde även gå ut och försöka få rent Nordman...igen! Han har badat i lera igen.

RSS 2.0