Fotboll? Pannkaka?



Pannkaka?  Haha nae, bara Linas överkonsumtion av smör ;)  Love it!



Har spenderat min eftermiddag/kväll hemma hos min "familj", haha.  Vi krigade ihop några...eller brutalt många pannkakor som åts till fotbollen, Kroatien - Sverige. Blev ju vinst där för Svergie så att. Lika trevligt som alltid hemma hos Yngve/Martinsson, så jag är nöjd :)

Ska se till att försöka somna rätt så snart. Har i uppdrag att hänga med Kakan till Af imorgon vid 10. Efter det blire plugg hemma hos Jaana.

remember all the things that you and i did first?









Ååååh går inget bra att plugga! Blir bara att jag fastnar i all mysig musik istället. Hur kan man inte bli lycklig av detta? Får sån härlig känsla i hela kroppen. Vill ha min man här så jag kan få pussa ihjäl honom! :D

Happy-face!

Nananaaaa!!!


Minst lika underbar dag idag! Vaknade till fint väder och den där sköna energin infann sig ganska direkt ;)  Fick förfrågan av Crain om jag ville joina henne på lite ärenden och varför inte tänkte jag? På med lite kläder och ut i solen. Drog först till Soc så hon kunde lämna in sina papper, men först så blev det spontanparty utanför när en cab parkera och öste schöööning-musik! Vidare mot AF och så avsluta vi med en Donk. Perfekt sådär.



Man kan aldrig vara för säker med sin bilkörning! På med nackkrage runt huvet om det skulle bli en krock eller så ;)


Plugga lite på ballen och sedan hem till fina Linaaaa.

euphoria.



Sån jäkla perfekt dag!

Vaknade upp ihopslingrad med mina fina, massa morgonmys och på väg hem från Hageby så sken solen och hela jag blev bara helt lycklig! Kär och jäklig, vårkänslor och livet är verkligen på topp nu. Har inte såhär på vet inte hur länge. Men jag älskar't verkligen :)


Efter att ha varit hemma och fixat mig lite grann så knalla jag stan igenom, vilket brukar suga röv men inte idag, för att fixa med lite ärenden och på hemvägen så våldgästade jag Zarah! Kände helt enkelt för att dela med mig av mitt toppenhumör, så störde henne i hennes pluggande ;)  Blev allt annat än plugg denna dag iallafall. Massa tokigheter som vanligt, super god mat och så gled jag runt i mjukisar och "mina" bulldog-tofflor. Ja, jag känner mig otroligt hemma där, haha!


Nämen titt så gött! Hon kan hon, den där Zarah ;) Matkoma!!!


Nae, jag måste finna ett sätt att bli av med all underbar energi innan grannarna blir tokiga på mig och min dans/sång här, haha.

27 februari 2012

Hallå där!



Spenderat helaaaste dagen tillsammans med min fru, vapendragare och bruuur; Zarah!  Fick lite ärenden gjorda, käka på Chii&Wok, var förbi Neptun och avsluta med en istearT på kupolen. Otroligt gosigt! :) Tack bruuuur!


Nu när jag kom hem så väntade städning, vika tvätt och diska....och vart fanns motivationen? Ingenstans alls. Men körde igång lite melodifestvalsklassiker, och slängde av mig till underkläder så nu jäklar är jag på topp. Lika bra att fortsätta när jag kommit igång. Helst av allt vill jag att klockan blir 23, så hjärtat slutar så vi kan knalla hem till han
och gooosa!


På återseénde!


Zarah, jag vill åka pååååt igen! Utan massa vågor, haha.

Underbara människor!

Har haft en sån fin och mysig dag tillsammans med familjen Yngve/Martinsson och min fina. Blev en dag på Ingelsta med lite shopping och annat kul. Hjärtat stack till jobbet vid halv fem och vi andra åkte vidare hem till Lina och Alex :)  Avslutade med Big Brother och gos i soffan. Fina, fina människor. Aldrig en tråkig stund tillsammans med dom!


Har precis krypit ner i sängen med mina lurvtussar och tänkte se några avsnitt av 90210 innan jag somnar. Imorgon är det mycket som ska göras, så måste se till att komma upp skapligt! Godnatt.



From now on, only you and I.

23 februari 2012

Toppenväder men vad gör jag? Jo sitter och pluggar för fullt när jag egentligen bara vill slänga böckerna åt helvete och istället få spendera denna dag ute i solen! Fick ju dock njuta av vädret imorse när jag gick hem från bebis :)  Vakna inatt av att det spöregna ute och blåste storm, så fick be han stänga fönstret. Trodde ju inte då att man skulle vakna upp till detta underbara!


Allt är bara på topp just nu. Finns inget som är tråkigt, jobbigt eller liknande. Jag är bara himla lycklig! Och idag, så känns det att vi närmar oss våren, lovely. Det finns det även två andra som också känner av; Esmet och Shenzi. Enda sen jag kom hem vid klockan 11 så har dom sprungit runt och skrikit och legat och larvat sig på golvet. Lätt att få något vettigt gjrot då ;P  Well, on with the day!



The smell of your skin lingers on me now

Kriiiis!

Blev en pluggdag tillsammans med Zarah!  Tog en tripp förbi LiU för att låna om lite psykologiböcker och sedan drog vi hem till henne. Jag kände att jag behövde komma hemifrån för att få så mycket som möjligt gjort. Ska vara klar med kursen på fredag så har lite att styra med, vilket betyder att jag denna vecka kommer vara ytterst osocial.
Har bara massa teorier, kriser och analyser i huvuet just nu. Vill inget hellre än att få sova, vill inget hellre än att få sticka hem till min fina. Men det får bli imorgon på hans lediga daaag :)
Åter till böckerna ....



21 februari 2012

Sov hur bra som helst inatt, och vaknade upp bredvid världens finaste! Ändå är jag helt död nu och vill inget hellre än att lägga mig sådär skönt i soffan och bara slöglo på tv tills jag somnar ;P  MEN, har annat viktigt att styra med! Ska se om jag kan få klart en kurs idag, eller till på fredag senast. Kanske sticker ner till Zarah senare när jag behöver lite peptalk, måste även förbi LiU för att lämna tillbaka lite bäcker. Eller om man borde låna om dom? Dunno. Har fullt upp idag i vilket fall som helst :)





Min bästis knas-Moa var på topp igår ;)   Haha, så jäkla gó unge!


Spenderade hela dagen igår hemma hos Herr och fru Martinsson/Yngve, underbara människor! Jag hade en dejt med Keno medans dom åkte iväg och handla, det bjöds på tacos, bus bland soffkuddarna, Pippi-film och så lite dans på det. Perfekt dag som avslutades med soffhäng, guuudis och lite, ytterst liiite BB.

En helg med ruffiga kön.

Jag älskar att det är söndag. Det finns massa jobbiga måste som jag BORDE ta tag i, men det skeeet man ju i nu. Jag behöver min vila efter två härliga partykvällar.



Fredagen spenderades tillsammans med Jaana m.fl. Det blev förkrök hos Ola och så avslutade vi med en utgång på Hugos. Fick en ytterst trevlig överraskning hemma hos Ola när barndomsvännen Tove kom förbi! Dans och skratt hela kvällen, vilket vi måste göra om snarast!  Fick även nattligt sällskap, bästa bästa :)  Ska dock aldrig mer dricka vin, öl och shots under samma kväll...Huvudet gillar inte det dagen efter!


Igår så blev det
massa slapp i sängen, men när Zarah kom så kolla vi först på WH's begravning och efter vi sett Kevin Costner's tal så skutta jag in i duschen. Partyhumöret kom tillbaka och det blev en galen och perfekt kväll :)


Tvåmannaparty!






Kapten redo för sommaren!


Zarah och jag är bra på att aldrig ha tråkigt!
Igår kom hon upp till mig med some booze and bärtz och vi fick en kanonkväll! Haha älskar våra tvåmannapartyn, det kan inte gå fel ;)  Efter att ha hängt här några timmar så styrde vi stegen ut på gatan och nya äventyr! Avslutade allt med pizza som slukades på 5 minuter, tror jag var lite hungrig.   Kommer mer bilder senare, när min vapendragare skickat över dom.

Polymvulver, babycaks och att sno ett sugis med armhålan!

'





I used to think you took my breath away.
Then I realized I was suffocated by your bullshit.


16 februari 2012

Sovit som en påse...bajs inatt! Haha. När jag väl somnat, så har jag bara nån timme efter vaknat av mardrömmar. 


Min dag kommer bestå av plugg och sen när fina Leeejna kommer hem så tänker jag gå hem dit! Behöver kramas och umgås med denna underbara varelse! Pussa lite på lilltjejen också när hon kommer hem :) 





Jag trivdes bättre i dina ögon.

Matchen sög röv, jävla äckel Milan -.-
Naturkunskap my ass...det är tråkigt och jag vägrar göra klart skiten nu. Jag borde lägga mig i sängen, slå på en kass film och sedan sova, läääänge! Ah mycket klagomål nu, men låt mig hållas. Jag ogillar denna känsla och jag vill bara sparka dig på smalbenet...riktigt jävla hårt!

Imorgon får jag träffa min fina Lina. Som jag saknar henne, och min bästis Moa♥






'




You almost feel ashamed, that someone could be that important.
That without him, you feel like nothing.
And when it's over, and it's gone,
you almost wish that you could have all that bad stuff back.
So that you could have the good.

15 februari 2012

Shululuu!


Har spenderat hela min dag tillsammans med Zarah :)
Möttes upp vid Komvux för att fixa, viket gick sådär. Jag blir så jävla trött på allt som har med myndigheter att göra nu. Får se hur allt det här reder ut sig i slutändan. 

Efter vi Komvuxat klart så drog vi ner på stan där Zarah bjöd på Chili&Wok! Äckligt gott och efter att vi satt i oss fööör mycket mat så gick vi hem till Zarah. Vi har försökt att plugga men det hr dykt upp lite roligare saker, typ som att kolla hotell, och andra roliga saker som man kan hitta på. Blev även en jäkla jakt på ett personnummer -.-


Haha tänk att så mycket mat får plats i en sån liten kropp!


Nu ska jag faktiskt få klart några uppgifter i väntan på att fotbollen börjar;  Milan - Arsenal!

Snöbus och London!

Haft en riktigt bra dag, även om den inte spenderats med en het hunk!


Trots sammanbrott och söndergråtna ögon, så tog jag mig samman för att möta upp Mimmi. Vi tog en promenad runt strömmen med Pippi och Wilda. Hon fick stå ut med mitt tjat om kärleksbekymmer och annat tråkigt skit, men jag behövde få det ur mig. Efter vi skiljts åt så knalla jag hem till bruuuuschan Zarah. Vi har haft soffmys helaste dagen med god mat, tv och andra knäppa saker som vi styr med. Vi planerade bland annat våran London-trip i höst. Det började med att jag ville till Las vegas där vi skulle kolla på strippor, bli fulla, gifta oss och allt annat man gör, men vi insåg till slut att 23.500:- inte var något vi hade riktigt råd med. Så en weekend i London fick det bli, vilket kommer bli guuuuld :)

Det har snöat massor under kvällen (vilket de flesta nog lagt märke till) så jag fick sällskap hela vägen hem av Zarah och hennes man. Zarah älskar snö så det passade ju bra! Massa snöbus såhär på kvällkvisten. Måste även tillägga hur otroligt tacksam jag är över all hjälp som jag får av dom. Hade suttit ännu mer i skiten om det inte vore för dom. Ni är guld värda!!







Nu blir det sova för imorgon äre skooola som gäller :)

Alla hjärtans dag.



Jag sitter verkligen i skiten. Riskerar att förlora det mesta men vad gör det? Pengar är pengar, man lever bara en gång. Jag är glad ändå. Jag lever med tron om att allt löser sig i slutänden ändå, även om det tar tid och man bryter ihop ett antal gånger på vägen dit.



Annars? Alla hjärtans dag. Ingen favoritdag för mig faktiskt, men hoppas alla andra får en fin dag tillsammans med sin älskade.  Jag har faktiskt alltid varit ensam, eller haft världskrig med dåvarande pojkvän, just denna dag haha. Men jag klagar inte som alla andra bitterfittor som sitter ensamna idag. Jag må vara ensam, men det finns olika typer av kärlek. Ta hand om varandra och det ni har tillsammans! ♥

'





Love isn't finding a perfect person. It's seeing an imperfect person perfectly.


The bodyguard.



Tänker gosa ner mig i soffan för att kolla på Fotbollskanalen Europa och efter det får det blir en film; The bodyguard. Måste försöka hålla mig vaken då jag har en msn-dejt med Zarah klockan 2 inatt, vi ska kolla på Grammygrejen och utbyta åsikter, haha :D

En gång...

Har faktiskt redan fått in 2 av 3 uppgifter i engelskan! När jag väl bestämmer mig för något och kommer igång så går det snabbt tusan. Tog en liten kort paus nu för att sen kunna sätta igång med sista uppgiften. Gick igenom bildmapparna och det är alltid lika kul, för man hittar så mycket konstigt;





Synd att se hjärnskadad ut!


Här skulle jag och Zarah försöka komma på ett bra namn åt Shenzi, innan hon skulle flytta hem till mig, haha!


Jag vill ha vår och pollarT!


Vill även ha knasiga sommarkvällar med Zarah!


Haha så liten och halvsnygg! :D


HAHAHA detta är nog det mest kosntiga som befinner sig i min dator!


undra varför alla kvällar hos bror i somras, spåra ur?! :D





'



Du fick en för stor del av mitt liv.

'


Det är väl rätt typiskt ändå. Vakna upp till kanonfint väder, solen värmer tillochmed. hade mer än gärna spenderat hela dagen ute med långpromenad och annat mys, men nae. Jag bestämde mig igår för att sitta och plugga hela dagen, så jag kommer spendera min dag framför datorn -.-  Visst, skulle kunna strunta i att plugga, meeeen imorgon ska fyra uppgifter skickas in så det är lika bra att få det gjort, annars drar jag bara ut på det ännu mer.


Wääääh!!!

Är vi bara nöjda?

Nyss hemkommen från en riktig myskväll hemma hos min bror Zarah. Massa skratt och bus, och promenaden hem var helt enkelt behövlig efter massa god mat samt en halv kladdkaka! Är det lördag så är det ;) Borde egentligen sova nu...


Under kvällen har allt från relationer till hur vida vi är nöjda med våra liv diskuterats. Detta satt verkligen igång en himla massa tankar hos mig och frågan är; Är jag nöjd? Bara nöjd? Borde det inte vara mer än så? Det jag menar är att vi egentligen inte bara borde sträva efter det enkla. Det finns så mycket mer. På vår jakt efter lycka så finns många hinder. Vi faller gång på gång, men tar oss upp igen och till slut kommer vi dit vi vill. Det jag har just nu är ett hem, fina vänner, en underbar familj och jag har något att fylla min vardag med. Jag är helt enkelt nöjd. Men vad är det egentligen jag vill? Jag och Zarah prata om det här och i slutändan kände jag att nu fan är det dags att bli lite mer seriös. Jag vill hitta någon som verkligen känns rätt, ni vet den där man delar allt med och man mår bra av att spendera sina dagar tillsammans med. Jag vill ha barn, jag vill gifta mig, även om jag aldrig trott på äktenskap, och såhär lät det INTE för några år sedan. Jag har ett konstigt mål om att bli en relativt ung förälder. Jag är inne på mitt 22:a år, och jag känner att något måste hända snart, för tiden går så otroligt snabbt. Jag är faktiskt rädd för att bli äldre och jag vet inte varför. Känns som om jag inte hinner med även fast jag ändå gjot otroligt mycket. Jag är nog bara mest rädd för att fastna här, där dagarna bara försvinner iväg, man ser hur alla andra skaffar sig det perfekta livet tillsammans med någon och jag bara...är. Det här just nu, det livet jag lever är inte lycka för mig även om jag kan känna lycka för stunden.

Jag vet inte vart jag vill komma med det här egentligen, det är bara så jäkla krångligt. Haha jag kan bli så djup ibland, men är dålig på att förmedla det som faktiskt försiggår inuti mitt huvud.
Godnatt

11 februari 2012 - Tvätt!

Alltså, ibland blir jag bara så trött på mig själv. Jag är en förvirrad människa.
Tvingade upp mig själv kl 7 imorse för att ta hand om tvätten. Så trött och jävligt åkte jag ner i tvättstugan och sparka igång 3 maskiner. När jag sedan på min väg ut tar en snabb blick bokningstavlan, så inser jag att jag inte alls hade min tvättid klockan 7...nae den började klockan 12!  Haha kände hur jag bara ville ge mig själv en höger. Som tur var så snodde jag inte någon annans tid, och rätt skönt ändå att få det gjort 5 timmar tidigare ;P

Är så van vid att behöva gå upp klockan 7 lördagmornar om jag vill tvätta, för det finns aldrig någon tid annars! Så jag offrar mig så de andra i huset kan ägna sig åt annat!



Denna dag blir förövrigt lugn. Är fortfarande förkyld så satsar på att bli helt frisk nu.  Ska hem till Kakan vid halv fyra då det är fooootboll, Arsenal-Sunderland. Senare har jag dinner-dejt med min bruuur Zarah! Det bjuds tydligen på kycklingsalllad och så charma jag till mig en kladdkaka med ;)  Förhoppningsvis får jag även sällskap av en snygg fransyska inatt med. Mysig dag, hela dan!





Nae, en dusch och iväg!

Fredagsmys.

Mitt fredagsmys består av tv-häng med mina tjejer. Vi har gosat ner oss i soffan, kollar på QX gaygala och jag har min favorit outfit på mig; Morgonrock, sockor och tofflor. Sen täcket på det också ;P Har varit svinkall hela dagen och frysit trots massa kläder, men är man förkyld så är man! Hoppas på att jag är bättre imorgon.  Träffa även världens bästa förut med, och nu är jag på gaaalet goshumör!






Ha en trevlig fredagskväll, och bli riktigt odrägliga ;)

Sommaren '10



Kakan ärligt?!  Vi startar ett företag dirr. Ett slappt företag då. Vill att varenda dag ska vara såhär på mitt framtida jobb ;D

JAG SAKNAR SOMMAREN 2010

10 februari 2012

Helvetesnatt!


Öroninflammationen kom på riktigt inatt och hade inte gått över imorse när jag vakna. Snabbt till skolan för att fixa lite, och snabbt hem till sängen igen. Kan lova at tårarna är inte långt ifrån när det värker sådär. Har sovit några timmar till nu, och det känns bättre iaf. Wäääh wäääh! Hatar att vara öronbarn! Dock gjorde de inte lika ont (jo ont gjorde de) när man var liten.


Nu tänker jag fräscha till mig, för att sedan försvinna hemifrån för lite bus med bästa

Spain.

Jag har sökt jobb i Spanien. Som servitris på  Cafeteria El Muelle i Torrevieja för att vara mer exakt. Väldigt otippat faktiskt, men mest som en kul grej. Dock skulle det inte vara helt fel att jobba där, då jag känner att jag behöver komma härifrån ett tag. Just nu finns det liksom inget som håller mig tillbaka. Vore häftigt. Vi får väl se. . .



Fredag imorgon och jag har häftiga planer för helaste helgen! Kommer bli grymt :)

Dock känner jag hur en öroninflammation smyger sig på, men får hoppas det inte blir något. Men man är ganska van nu efter sisådär en 40 stycken! Haha, konstigt att jag ens hör något fortfarande. Inte lätt att vara öronbarn!
En film och lite sömn åt damen då kanske vore något. Godnatt!


Vi är rätt charmiga!



Snart vill jag slå dig på käften på grund av din osäkerhet!
Jag finns här, beredd att ge dig allt. Jag vill ge dig en smalbensspark och banka vett i huvudet på dig!
Det är inte ok. Och ja, jag kanske inte har bästa lösningarna på allt. Men folk säger ju att våld löser allt?!



...

Känner hur frustrationen bara växer och växer just nu!


Har väntat 2-3 veckor på mina pengar från CSN. Efter många telefonsamtal osv, så bestämdes det att jag skulle få mina pengar och dom skulle komma så snart skolan hade skickat in ett intyg på min kursverksamhet. Bra tänkte jag, det borde inte ta många dagar att fixa det...trodde jag! Första läraren jag prata med förstod inte alls vad jag menade så han kunde inte fixa ett intyg. Fick tag på min kemigalna naturlärare som direkt satt igång och fixa med papper. Mailade honom i början på veckan för att se hur det gick och till svar fick jag "Det är på gång, rektorn ska bara skriva under" KANON! Då borde det ha kommit iväg i tisdags till CSN. Men nae...inte det. Efter att ha kollat mitt konto gång på gång denna vecka så fic kjag idag hem ett brev från skolan; Kursintyget!  Vilka jäkla smarta människor det där är alltså. Det var inte till MIG om de skulle skicka intyget, utan till CSN. Så nu tar det yttligare några dagar innan dom får det, och tills det att jag kan få mina pengar. Här sitter jag med obetald hyra och andra räkningar, endast pågrund av ett enda jäkla papper som inte kommit iväg som det ska!!!!!


Jag hatar även promille och ppm!
Matte överhuvudtaget är inte min grej, men jag har kommit mer än halvvägs så varför inte fortsätta så skiten blir klart tänker jag.

9 februari 2012

Torsdag.


Välförtjänt sovmorgon. Plugga. Städ- och disk daag.
Får duga.



En av de bättre filmerna jag sett på länge.

Before i die...


















Middag för fyra.


Min älskade salladstjyv!


Haft en kanonbra dag med Jaaaarna. Möttes upp på Komvux eftersom jag skulle göra någon provgrej i Svenska B.  Min lärare satt oss två i aulan där vi var helt ensamma och medans jag gjorde testet så satt Jaana försjunken i sin bok! Efteråt knalla vi ner till Robert (hennes man) där det blev lite gott att äta, samt mer plugg. Iallafall för min del, då Jaana helt glömde bort sig och läste ut boken istället, haha. Tog några små break med bus och Wööördfjud också såklart!  Robban kom hem runt halv sex och efter en stund bestämdes det att vi skulle på middagsdejt hemma hos Jaana's bror. Supergod mat och jag är fortfarande i totalt matkoma.
Tackar de fina folket för en ytterst trevlig kväll :)


Vill egentligen sova nu, men borde göra klart matten! Det får bli så. Sen är det även tråkigt att sova ensam, allt blir så himla mycket bättre när man är två.

8 februari 2012

Gooood förmiddag!


Knappt sovit ett skit inatt pga vissa saker, och idag är det min och Jaanas pluggdag! Ingen bra kombo men Jaana är så peppnade så det kommer gå bra ändå :)   Ska först till skolan och fixa med en grej, och sedan drar vi hem till hennes kille där vi förmodligen kommer sitta med böcker och annat i några timmar innan hon ska iväg.



'

Mental breakdown.








Du och jag var ett långt kapitel, med den struligaste historien någonsin. Jag sätter punkt, vänder blad och går vidare. För jag vet att jag inte behöver dig längre. Jag har funnit min lycka, och jag är stark nog att våga ta det där klivet som jag förut varit rädd för. Jag vågar känna igen, det finns en obeskrivlig känsla som jag älskar.

7 februari 2011

Knappt sovit något inatt. En blandning av stress och panik håller mig vaken och det är ytterst stördande då jag skulle behöva få sova en hel natt för att orka komma någonstans med allt skolabete som måste göras -.-


Idag blir det iallafall att möta upp Kakan efter hon varit på arb.intervju för att sedan fixa med lite ärenden. Senare har jag en dejt med Mimmi och ikväll ska jag förmodligen till farmor som fyller år idag! Grattis på 67-års dagen :) Kvällen/natten tänker jag spendera med att skriva noveller, få något gjort i engelskan och så även påbörja en fallbeskrivning inom psykologin. Yeah, wish med luck!






Ge mig massor av energi någon!!!

'


Det blev inte som jag hade tänkt mig. . .
Men det var väl aldrig meningen I guess. Eller så är jag bara en jävel på att förstöra saker som kan få mig lycklig.



Något som väger upp allt det här kaoset, är att jag ikväll för första gången på ett antal månader fick träffa min underbara vän igen! Det var så underbart att få skratta tillsammans med henne igen, och bara prata. Jag har lärt mig något utav det här och inget ska någonsin få skilja oss åt igen. Kanske blir det inte som förr, men huvudsaken är att jag får ha henne i mitt liv, för jag behöver henne verkligen ♥





Nu tänker jag begrava mig under täcket med en äckligt romantisk film och bara gråta ögonen ur mig.

6 februari 2012

Måndag. Jag är trött och sjukt omotiverad idag känner jag. Men det får bli en jäkla massa pluggande idag, och i eftermiddag/kväll hoppas jag på att få träffa en person som är otroligt saknad ♥

But every song they play's got me thinkin' 'bout you


Jag saknar min Karin alldeles för mycket just nu! Helgalna kvällar vi haft till just denna låt, haha crazy woman! ;D


Jag är otroligt taggad på att göra något nu, samtidigt som jag bara vill lägga mig i fosterställning och tycka synd om mig själv efter att ha blivit så arg på att en film var kass, att jag satt i mig en hel chipspåse! Haha. Men mina alternativ är inte allt för många, så jag skulle tro att jag blir kvar i denna soffa resten av kvällen, och så kör vi all in imorgon istället...förmodligen!

3 februari 2012

Fredag. Här hemma blir det fredagsmys med me, myself and I. Skräckfilms-maraton och lite gott, känns helt ok ändå!  Jag har lärt mig att på ett sätt uppskatta ensamhet, eller egen-tid kanske det är mer. Jag hatar att vara ensam, men ikväll är en sån kväll då det känns helt ok. Gick upp vid 7 imorse eftersom jag hade tvättid (jävla ovärd tid...) så är lagom trött, plus att jag inte är riktigt på topp med hälsan. Feber, förkyldning och allt tråkigt skit, så denna kväll blir perfekt för att vila upp sig.  Vi börjar med The Innkeepers!



Finns dock en sak som saknas just nu...

Siffror, siffror...

...och åter siffror! Har suttit i några timmar nu och blivit klar med första delen i matten. När jag ändå var igång så fick det även bli engelska och lite svenska. Nu är min hjärna lite, svampig?


Tänkte ta tag i städningen här hemma nu, samt lite disk så det blir rent och fint! Då trvis jag som bäst.
Idag har jag fått nåt slags återfall för Patrik Isaksson, så hans musik går om och om igen på högsta volym, haha.





Ikväll blir det lite födelsedagsfirande också! Zarahs man fyller år, så ska dit en sväng :)

RSS 2.0