Haha vidrigt!

Det här är hur mycket hår jag tappar/ dag. Fortsätter det såhär så har jag väl en härlig, glansig flint till sommaren. Man måste bara älska psoriasis <3
Vidrigt!


ARTONDE MAJ TVÅTUSENTOLV

Är ute på en längre pw, och ska efter det ner till gymmet :)


The Vow.

Haft en trevlig kväll hos bästa vännen Jimmy, som äntligen är hemma från Västervik igen! Dock så åker han snart igen :/  Men vi kollade på Dumma mig, snaska chips, busa och drack för mycket hollånsuda.


Tänkte gosa ner mig i sängen nu iallafall och titta på The Vow. Fick sagt till mig inatt att jag om någon borde se den, så jag följer det förslaget :)  Får se hur mycket jag gråter sen, haha. Godnatt!



Remember how you save me now from all of my wrongs.




I won't let you go.   (Aa, klicka på bilden...)

Grattis bästis!

Idag är det en speciell dag! Min bästa vän, min trogne vapendragare, wingman och galna japan fyller 22 år. Stooooooort grattis min prins!

Har spenderat dagen tillsammans med födelsedagsbarnet och hennes andra hälft, och även hennes otroligt snygga syster såhär på kvällskvisten. Gick ner till Zarah vid klockan 13 idag, och då blidde det tårta och cupcaaakes och så  kom även hennes mor på besök :) Efter presentöppning och annat så fick jag för mig att det var så skönt ute, så vi begav oss ut för att sedan sluta upp på en gräsmatta med varsin istearT/koffe. Dock så blev det kallt så jag drog till gymmet och blev kvar där i 1½ timme (kommer ha sån brutal träningvärk imorgon) och efter allt köttande där så knalla jag ner till Z igen, och då hade även hennes syster dykt upp :) När jag väl kommit in i duschen och gjort mig klar, så avslutade vi kvällen och Zarahs födelsedag med en mysig dinner på Golden Bangkok med massa skratt och bus!








Bror 25 år.

Ja, fredagen då vi firade bror blev en otroligt...spännande och kanonkul kväll på många sätt och vis! :D
Härligt folk, skratt, bus, hockey, rusdrycksförtäring, dans-battles, brottning, födelsedagssång, champagne, Cromwell, tequila och så lååånga långa pratstunder ute i natten :)






























Tack grabbar för en otroligt bra kväll ;D

Just hangin' out.

Spenderat hela dagen ute i fina vädret tillsammans med fina vänner :)



Snygg-Danne ;D








Det var som...

Tusan! En nykter lördag fick det bli.


Det absolut bästa med denna dag var att jag fick spendera några timmar med min fina, älskade familj! Dom kom ner hit till Norrköping för att fira min bror. Himla mysigt! Även hundarna var med så blev gos och bus med dom också :)



Har varit hos bästis hela kvällen/natten/morgonen. Det bjöds på god mat, film som man garva ihjäl sig åt, för mycket cola och chips, samt en timmes ryggmassage!




Kanske dags att sova? Klockan börjar närma sig 5, så lika bäst. Men först; New Girl!
Gomorron!

Totally awesome 80's party!

Taggaaaaaaaa Tagga Tagga! Jag är taggad iallafall, kommer bli en grym och vild kväll då min wingman och vapendragare Zarah håller party i sin våning :D


tionde maj tvåtusentolv - Grattis!

Idag är inte heller nåt vanlig dag, för det är broppins födelsedag!





Stooooort grattis på 25 års dagen älskade stuuuuurebruuuuur! ♥


'







Har sånna snygga pärlor! ♥

Otippat!

Kände mig otroligt spontan igår, och aa, Zarah tyckte även hon att mitt hår ville ha en förändring. Älskade mitt röda hår när jag hade det, så...



Är nu mera rödhårig! Dock ska det färgas några gånger till, då jag gärna inte vill ha det där orangeröda som en del har. Kommer bli greeejt :)

Bullbak och mys!

Har spenderat min eftermiddag/kväll hemma hos fina familjen Yngve/Martinsson :)

Blev bullbak, bus med Mosan och lille Rocky, det bjöds på god mat, hockey och annat gosigt! Himla trevligt har jag haft det iallafall. Behövdes efter flera dagar med brutal stress och en kropp som inte mår så bra som den borde.


Världens sötaste unge!




Soffhäng med min prins och fina Lina!




Avslutade kvällen med att möta upp mah Djimmy Boii för en långpromenad. Blev även glass i regnet, fränt :)
Scrubs och sova? Mhm. Upp tidigt för att städa och annat sånt innan Jepson kommer hit och hälsar på en stund.

NIONDE MAJ TVÅTUSENTOLV - GRATTIS!

Idag är det ingen vanlig dag, neeeh för det är min älskade pappas födelsedaaaaag!!! <3

Han må fylla 47, men det absolut bästa med honom är att han fortfarande är 17-18 i huvet ;) min bästa vän!


fredagsbus!

I fredags kom Zarahoch grabbarna hit. I väntan på männen så blev det musik, bus, rusdryck och så matlagning som det senare bjöds på. En vild kväll? Haha yes det blev det :D


Mina fullt normala djur!










Best pic eveeeer! En livrädd Zarah med en kramsugen Jepson ;)














ÅTTONDE MAJ TVÅTUSENTOLV.

Godmorgon världen!

Sitter i soffan och väntar på att de tre maskiner tvätt som jag satt igång vid sju, ska bli klara så det kan hängas upp! Hade världens bästa väckarklocka som ringde och såg till att jag faktiskt kom upp och inte somnade om ;)

Efter tvätten har fixats så blir det en powerwalk runt strömmen i det fina vädret, frukost, det blir även disk och när allt är klart här hemma så ska det solas och tränas :)


'



Äcklad av livet och allt vad det innebär.


6:e maj 2012

Haha tur att jag inte sovit bort heeeelaste dagen ungefär. Vaknade för trettio minuter sen och har fortfarande inte kommit fram till om det är söndg fortfarande, eller måndag!

Var ju med Mimmi under hennes nattpass på Shell, 22:15-07:15, och somnade då inte förrän vid åtta imorse. Jag måste säga att jag älskar hennes jobb lite och att jag är mästare på att göra allt som har med korv att göra, haha. Denna natt var väldigt innehållsrik iallafall ;D Har inte haft så kul på länge!


Mimmi tyckte att jag skulle gå runt såhär ;D




Åhåå, det hände saker!




Haha medans andra kör på chips och dipp som normala människor, så går jag loss på att dippa korv i räkmos/gurkmos. Haha liiiite lätt trötta och lättroade vid 6-tiden ;P

Tack Mimmi för en riktigt kul kväll/natt!!!

Fjärde maj tvåtusentolv.

Fredag.

Startar dagen med musik, en powerwalk och för första gången på länge; frukost, haha! Ska även bort till skolan sen och göra ett prov eller två :)




'









Haha mitt skrik när detta as kom springandes mot min hand var brutalt!







Såhär såg några timmar i solen ut med Djimmy boii! Massa bus men även lite pluggande på det! Man behöver lite kul för att man ens ska finna motivation till att öppna en tråkig Naturkunskapsbok :)

Fat burner.

Haha yes, nu är dessa tabletter införskaffade. Funkar tydligen skitbra, men det får vi väl se efter ett tag. Så nu är vägen till beach 2012 fo reaaaal! ;P



Kärlek.


tredje maj tvåtusentolv.

Hurmöret på topp och strålande sol. Vad finns att klaga på egentligen? Jooo att jag har miljoner saker att fixa med idag. Vakna vid åtta imorse, sådär gosig och glad. Var dock tvungen att lämna Ljura och Jepson vid nio för att möta upp Mimmi för att ta våran morgon powerwalk! Gick inte ens vilse i Ljura!! Haha.

Så;
Powerwalk. Multitaaasking, vilket innebär att jag träffar Djimmy, hänger i solen och pluggar samtidigt. UM. Betala räkningar. Träna. Förhoppningsvis hinna möta upp Jossan och Moa. Plugga ännu mer.



Känner mig lite som Joe Tempest idag!

Trött?

Och jag trodde att det var JAG som var det? Mannen sa nyss hur pigg han var, två minuter senare så Sover han sött i nån ytterst konstig ställning ;)


Cuz honestly I just don't care.


Varit ute på en promenad i solen runt strömmen tillsammans med Mimmi, så jäkla skönt ute! Dock blev jag otroligt ledse nnär jag gick längs kanten och kolla ner i vattnet, där jag ser en död turtle. Riktigt sad...och jag råka kasta en pinne på den, men det var för att se om det verkligen var en! Haha.


Nu ska jag ut och sola på ballen.





Honestly, you did it to yourself, so don't blame me.

2:a maj 2012 - 14 år.

Hej blokkeeeen!

Förvånad över att jag var vaken innan klockan nio idag faktiskt! Ser ut att bli en lika fin dag som igår, så så fort solen kommer runt hörnet av huset blir det ballehäng. Måste plugga lite eftersom jag har två prov fredag...laagom kul ;)  Annars idag så står gym1 och sola på schemat och sen träffa booboo i kväll.



Andra maj idag, vilket innebär att mina fina, älskade föräldrar firar sin 14:de bröllopsdag! De är verkligen mina förebilder när det kommer till förhållande. Gått igenom allt tillsammans, både ont och gott, bråkar aldrig och är ständigt sådär nykära och jäkliga, och inget kommer någonsin kunna skilja dom åt :) Jag älskar er!!


Midsommar -10

Sleeping to dream.

'



Sängen, Scrubs, sova och längta efter morgondagen :)
Godnatt!

NkpgByNight.



'








1:a Maj 2012

Vad har Johanna gjort idag?

Jooo hon har vaknat upp bredvid en fin människa och från klockan 13-17 satt vi på balkongen med strålande sol, samt tittade på första maj-tåget som åker förbi här utanför :) Perfekt! Vi mötte även upp min fru Zarah på eftermiddagen och då blev det först Halvars, och sedan gick vi en promenix och gosade. Avslutade dagen med pizzaaaa, gossip och prat om jobbiga människor som borde bli lite mer vuxna nån gång.





"ska vi se kära ut?... HÅLL OM MEJ RÅÅÅÅ!!" Haha.


Ser ut som ett väldigt seriöst samtal ;)




:)


Shortspremiär idaaaaaag! :))



LET'S DO A VLOCOOOOOO!

Valborg!

Jag hade så himla rätt angående om att jag skulle få en helt underbar Valborgskväll igår!

Grillparty på ett tak med kvällsol, god mat, förtäring av rusdrycker, musik, skratt, trevliga och fina människor, elden i Folkparken och så avslutningsvis utgång med grabbarna! Hur kunde det ha blivit bättre? Tack alla vänner, och nya vänner som gjorde kvällen perfekt! :)

Det kör vi en bildbomb på!


Världens finaste par!








































Såg bra ut till en början för Jaana's del..


... men slutade väl sådär ;)


RSS 2.0