31 januari 2012

Trött? Ah lite lagom som vanligt.


Sov ungefär 3 timmar inatt...eller imorse blir det nog. Somna vid sju efter att katterna haft damp hela natten, och sen var det bara gå upp vid tio för att göra sig klar för att träffa Jaana :)  Möttes upp utanför Liu, och under några timmar satt vi inne i biblioteket och plugga. Jag läste kollade igenom några psykologiböcker, och Jaana styrde med sitt! Funkar kanon att vi kan ta en dag i veckan och bara sitta, få saker gjort.


Halvkul att försöka ta sig igenom dessa!


Efteråt, när vi kände oss klara så hämta vi ut teaterbiljetter till Jaana och sedan blev det lite mat på Pastasnäckan :)  Toppendag tillsammans med min fina tjej.  När vi sagt hejdå tog jag mig en supersol på NC...I'm back! Brun och snygg igen ;)   Nu ska jag fortsätta plugga så jag kan skicka in lite uppgifter. Min älskade pappa löste allt med CSN idag md. Vad vore jag utan honom?! Bästa ♥

Godnatt.

Mitt huvud är mosigt! Har suttit och pluggat massa matte och det bara snurrar runt massa siffror i mitt huvud nu -.- Är för trött för att ta mig från soffan till sängen, meeen tänker inte sova på soffan inatt igen efter att käken låste sig inatt, haha.  Imorgon är det upp skapligt för att möta Jaana. Vi ska vara duktiga och plugga röven av oss hela dagen :)


Wäääh, I miss u booboo!!!

50 cent breee!

Slänger upp lite fler bilder från våran partykväll i Linköping i lördags :)  Vi var ju bjudna hem till Mia's kompis på förkrök, och jäklar vad "tanterna" körde sina moves under kvällen! Haha riktigt kul :D








Haha gladast av alla var Stina, som vi var hemma hos! En riktig partyprinsessa ;)






Mia, Marika och Leeejna!


Haha mongotjej!










Vi avslutar det med denna bild på Märta och Lina ;)



AJ!

Hungrig, trött, frusen, hungrig och en käke ur funtion. När jag vaknade imorse (på soffan, haha) så kunde jag inte röra underkäken, och under dagen har det blivit värre! Var på lunchdejt med Zarah förut på Paus, och det tog mig en timme att få i mig min sallad -.-  Blir det inte bättre till imorgon får det bli ett läkarbesök!



Bruuuschan ;D 


Annars då?
Varit hemifrån hela dagen. Drog till skolan vid klockan 13 för att få ordning på lite saker, mötte upp Zarah där också och efter skolan så blev det då stan. Catcha upp på Paus, kollade lite träningskläder för snart är det dags att komma igång, följde med Zarah hem en sväng och vid halv sex stack jag till skolan. Intoduktionen för Engelskan var aptråkig, då tanten till lärare var gammal och seg, samt tappa orden hela tiden! Var iallafall duktig som stannade kvar efteråt för att göra ett diagnosiskt test som dock inte tog allt för lång tid.  Aja, har gosat ner mig i soffan nu och tänkte plugga lite matte och även psykologi B.

Linköping.

Haha både jag och Lina mår fortfarande skit efter våran partykväll i Linköping med alla galna tanter och tjejer ;) Blev nog en för ocool blandning av alkohol, men hela kvällen var awesome!













Mer bilder kommer! Men nu måste jag ösa in i duschen, för att sen dra till skolan där jag även ska möta upp Zaraaaah! ♥

26 januari 2012

Jag orkar inte ens...inte ens lite!


Varit fullt upp sen imorse och nu när jag kom hem så ville jag dö en stund. Men tog istället tag i matten, och har gjort lite mer än hälften som ska skickas in imorgon eller så. Min hjärna är mos, och jag känne mig helt mongo, övertrött och lättroad! Har inte haft en sånhär produktiv dag på länge känner jag, och jag kommer sova som ett barn inatt!

Promenad med Tove, frisören med Mimmi, käk på Chili & Wok, mött upp två okända människor, solat, promenad med hundarna, lite shopping och ens snabb PN på Mimmi's soffa.
Jag känner att det får räcka för idag. Nästan, ska snart iväg igen, på middag!



Där var hon inte stor, det lilla djävulskapet ;)

25 januari 2012

Underbara onsdag!


Vaknade tidigt idag, och har fått hur mycket som helst gjort. Bland annat med skolan, och så har jag nu en skinande ren lägenhet. Pengar på kontot är ju också ett litet plus i kanten :)  Har även skrivit mitt brev till CSN, så nu borde det gå framåt där också!


Tänkte ta mig en dusch och göra miig iordning för vid klockan 16 ska jag möta upp min fina Lina på stan. Vi ska fixa med lite, och så blir det nog en liten shopping! Men bara sånt som jag verkligen behöver, självklart.


Du kommer aldrig behöva mig.








Låt oss falla lite till – För vi vill.
Tänk om det fanns ett enkelt sätt.
Vi leker så länge det känns bra.
För vi vill ju faktiskt!

'




; I'm happiest when i'm being myself, and i'm myself when i'm with you.





Ja jäklar, lite sommar skulle inte sitta fel nu. Då är man snygg!

Snömonster!

Johanna har haft en himlarns bra dag :)



Starta dagen med pannkaksfrukost nere hos Patrik. Jäklarns så grym jag är på att göra pannkakor, i alla fall en grej jag klarar av i köket, haha. Blev även lite Jersey Shore, och sedan var han söt som följde mig till spånken eftersom jag skulle hem till Lina fiiiina och lilla Moa!



Söta Mosan! Haha Lina glömde ta av hjälmen när Moa inte ville åka i pulkan mer hem från dagis ;)


Lilla snömonstret! Kasta snö kan hon allt.


Moa vann mot mamma Lina ;)

Haft en jättetrevlig eftermiddag/kväll hemma hos Yngve/Martinsson, som alltid :)  Vi städa iordning lillfisens rum, och oj så fint det blev! Det bjöds även på mat och så kom Fredrik förbi en stund.




Nu tänker jag sova, känns som jag har ett par timmar att ta igen!  Morgondagen är fullspäckad med saker som ska göras, bland annat skola och sedan stan med Lina.

23 januari 2012

Wäh, wäh, wäääääh! Har ingen lust alls att knalla iväg till skolan om nån timme -.-  Introduktion för svenska B, hoppas det inte tar världens tid för jag vill bara sova just nu!  Somnade klockan 6 imorse, ställde klockan på 9, men vakna i panik kl 12.


Det var nämligen som så att jag och Mimmi skulle ta en långpromenad md hundarna vid tio, men vi sköt på den ett par timmar ;P  Blev iallafall en promenad på 1½ timme, och mina ben är trötta nu. Det bjöds även på lunch! Haha, måste slå den som kom på ordet. Aja, byta om och piggna till lite innan man måste ut i snön igen.

'



Du är något utav det finaste i mitt liv.

Fredagskvällen, i mina byxor!

Sagt det innan, men säger det igen; Fredagens partyheter var guld! Och det som gett en men för livet är väl det annorlunda öl-spelet som man hade mycket roligt åt! Istället för en vanligt kortlek så kan man ju alltid använda dagens teknik; en iPhone. En av alla regler som fucka upp ens huvud mer än innan var att avsluta allt man sa med "i mina byxor" Haha, blev en hel del skratt åt konversationerna som uppstod! Tusen tack igen alla för en helt underbar kväll!



Lägger inte upp alla bilder, blir en jäkla massa då, haha!

'

Jag måste lära mig att undvika dessa människor/ "vänner"; Dom som ena dagen är hur gulliga och fina som helst, som bryr sig, men som nästa dag har gått o blivit alldeles för häftiga. Hej grav personlighetsklyvning! Gå och dö.

In Time.

Jag är helt död!

Fredagskvällen blev minst sagt vild ;)  Supergoa människor, musik, konstiga dansmoves, ännu konstigare öl-spel, alkohol, jakt på taxi, en timme på krogen med ännu mera dans! Bästa kvällen på länge. Bilder kommer imorgon när jag orkat lägga in dom på datorn!



Nu ikväll var jag nere hos Patrik. Han är barnvakt åt lille Keno medans Martinsson och Lina är i Motala. Så vi tre kollade på film,- In time, jäklarns så bra! Blev även några hambugare och så lite tv-tittande :)


Lite gos hos Patrik.


Sen fick Patrik flytta på sig, för då vare dags för Keno och Johanna mys!  Haha, dåligt sliten jag ser ut!


Haha Keno är för söt när han sover!



Nu tänkte jag ta igen lite sömn! Ska försöka hitta något att somna till, antingen en kass film eller om jag som vanligt påbörjar en ny serie. Kanske blir lite Jersey Shore, haha. Godnatt!

Jag dog inte, jag var redan död.

Måste bara dela med mig av en sjuk dröm jag hade imorse. I och för sig så innehöll drömmen en jäkla massa, och den är otroligt komplicerad. Men kan ta det som var obehagligt.


Jag skulle flytta in i en ny lägenhet. Men det bodde redan massa folk där, och dom strunta helt i att jag började bära in mina saker och allt sånt. Det var som att dom inte såg mig alls. Dom hade fest kommer jag ihåg, och på nåt sätt så blev jag karatefull, och även fast jag sov så kunde jag samtidigt känna av den där jobbiga känslan. Mina ögon var som sandpapper, jag kunde knappt se något och helt plötsligt står jag utanför porten och kommer inte in. Jag ringer Carola, och berättar att jag nyss drömt nåt konstigt (i drömmen, i know...förvirrande). Från ingenstans är jag på nåns landställe. Massa hus och det är sommar och jag bär runt på Shenzi, samtidigt som jag gråter hysteriskt. Jag är åter i min nya lägenhet, och där befinner sig Patrik. Han ser otroligt ledsen och nedstämd ut. På väggarna sitter bilder på mig, på oss. Det är ljus tända. Jag försöker prata med han, men han varken hör eller ser mig. Jag går ut i köket och ska skriva sms till honom (på spisen?) men orden vägrar forma sig. Det är omöjligt för mig att få kontakt med honom och jag känner hur paniken växer. Jag går ut i trapphuset för att kolla ner i facket där man kunde slänga ner kläder till tvättning. Förstår mig inte på det hela och när fastighetsskötaren kommer ur hissen, så frågar jag, utan att få ett svar, han ser förbi mig. Upp för trappen kommer dom som redan bodde i "min" lägenhet, och dom börjar prata.  Massor händer där emellan... I slutet av drömmen återkommer Patrik. Den här gången kunde han prata med mig, han såg på mig och man såg hur arg han var. Jag frågar vad det är med honom och till svar får jag: Jag kommer aldrig kunna förlåta dig.  Mer sa han inte, utan gick iväg. Pecis innan jag vaknar kommer jag in i ett rum, samma rum med bilder på mig och alla ljus. Jag tar upp ett foto som ligger där det på ramen står Vila i frid. Jag hade tydligen tagit livet av mig, på min och Patriks årsdag.

Det sjuka med hela drömmen är; jag brukar alltid drömma att jag är på väg att dö, men den här gången så var jag redan död genom hela drömmen. Från start till slut. Det värsta är nog att det stod ett datum på ramen, men kan inte minnas. Jag vakna jävligt panikslagen kan jag lova. Hatar när jag drömmer så sjuka saker. Varför var jag redan död? Och varför hade jag tagit livet av mig? Kan inte släppa denna dröm riktigt.

Delicious, delicious!

Helt plötsligt var det fredag. Denna vecka måste ha gått fort endast för att jag faktiskt haft något att göra hela tiden, allt med kursstarter och annat bus :)



Kom nyss hem igen efter att ha tagit en runda på stan med mina vackra JaanaBaaanarnaaa! Blev även en shoppingtur inne på systemet för at ikväll förstår ni, är det partyheter på gång! Det blir förtäring av rusdryck, samt massa annat skojigt tillsammans med Jaana, och hennes andra vänner hemma hos hennes pojkvän. Jag tror att det kommer bli en kanonkväll minsann. Ska bege mig ner mot Robert's place runt klockan 18, och då får Jaana äran att göra mig till mitt sniggaste ;)




På med lite good music och tagga till!

Shenzi ♥ Lypsyl

Hon är inte riktigt frisk den här damen har jag ännu en gång kommit fram till:


Först slickar man sönder mitt lypsyl... (och JA, jag kollade visst på vem vet mest, haha)





Efter man gjort det, så får man tokrycket på min stackars tröja!

'

Jag kan inte sova och jag ska upp klockan 7. Tvätta...grejt!




Förra sommaren var jag fan snygg, så det så! Jag har ett mål att sträva efter!

Without a paddle!



Min kväll är så gott som gjord nu; rumstempererad, halvt avslagen hallonsoda (bäst!!) oc chocklad. Till det kör vi en grym film som jag dog lite av när jag såg den första gången; Without a paddle.








Trevlig kväll ;)

I still need you, but i don't want you now.






Jag mår bättre nu iallafall! Bara skakningarna i händerna som kvarstår, får se när det släpper.
Skolan gick bra, och Psykologi B kursen kommer bli kanonkul att hålla på med. Mycket att göra, och mycket att lära men det är ett otroligt intressant ämne för mig så det kommer gå bra :)



Om man skulle svida om lite för att sedan möta upp min fina Jaana för våran torsdags-träff! ♥

19 januari 2012

Idag är ingen bra dag. Klockan 7 imorse vakna jag med en enorm migrän, som fortfarande inte gett med sig. Hela kroppen bara skakar och när jag försökte se ut som människa så sluta det i katastrof då handen inte sammarbeta riktigt, så den där mascara borsten var över allt tror jag -.- 

Men men, måste ändå göra mig klar nu. Ska ner på stan ett ärende, och sedan väntar skolan. Idag är det kursstart för Psykologi B, vilket ska bli väldigt kul! Hoppas csn får tummen ur deras tighta röv så jag får mina pengar snart, det är ju lite böcker som behöver köpas för att jag ska kunna komma igång.




El Clásico.

Mitt huvud sprängs, mage, lår och rygg värker, och mår otroligt illa. Känns som min kväll det här!


Skolan gick kanon iallafall! Våran naturlärare (som även hållt på med kemi i 50 år) var helt galen, haha fyfan vilken man. Klockren! Det första han gjorde var att gå igenom vilka som var där, och så var det ju några utländska med i gruppen. Och ja, det är faktiskt så att en del av dom har väldigt svåruttalade namn.

Läraren: *mummlar nåt namn* Jaha...ja ni får ursäkta men en del namn är inte så jäkla lätta! Men här har vi nåt svensk och enkelt; MATS! Äru här?!

Haha höll på att dö lite där ett tag. Anyway, han gick igenom handlingsplaner, prata om vilka böcker och det vilka uppgifter vi ska göra och maila in till honom. Hade jag inte gått distans, och han inte endast var distanslärare, så hade jag faktiskt lärt mig något på hans lektioner och tyck att det var kul! Ultimata läraren. Han avsluta det hela med att spränga vätgasballonger!


Nu under kvällen har jag varit nere hos Mr.P och kollar på fotboll. El clásico, Real Madrid - Barcelona. Bjöds även på lite mat och tokigheter :)



Nu äre fan godnatt innan mitt huvud går av!

School!



Jahopp, nu när alla kommit hem från jobb osv, så är det snart dags för mig att knalla bort till skolan, känns sådär. Skulle ju hellre hitta på nåt busig, eller bara gosa ner mig i soffan framför tv:n. Vädret suger ute också, vill inte ut i kylan!!

'


Ååååh, saknar mitt snigga, långa hår!!!

18 januari 2012

God förmiddag!


Unnade mig själv en lite längre sovmorgon idag. Man får göra det, om man inte börjar skolan förrän kl 18 i kväll ;) 
Haha känns så ovärt att behöva gå dit den tiden, men det är ju kursstart så det är ju ett måste. Minns inte vad det var för kurs som börja idag? Psykologi B skulle jag tro, så då blir det genast lite roligare :) 



Vakna upp med samma härliga mysiga humör som jag var på när jag somna, så denna dag kan inte bli annat än bra skulle jag tro! Har inte allt för mycket att strya med idag eller, så blir rätt lugnt. Tänkte sätta mig ner och göra min planering för kursen som satt igång igår iallafall så jag kan skicka in den. Blir nog även en powerwalk lite senare :) 



Hans engelska är rätt charmig, haha ;)

Du kommer alltid vara en del av mig.

Det spelar ingen roll, månader...år. Du kommer alltid vara den största delen av mig. Du var min andra hälft, och jag saknar dig. Saknar att skratta med dig, dela allting, ha en axel att luta sig mot när världen bara rasar. Du höll mig kvar, uppe på benen när motgångarna var som värst. Hur ska jag någonsin kunna få tillbaka det?
Vill bara kunna spola tillbaka tiden. Jag älskar dig. Då.Nu.För Evigt.

Lovely tonight.



Alone we are fine,but when we're two, we are eternal.
Lay here beside me - I see the rest of my life with you. 



17 januari 2012

Hej! 


Jag är trött. 
Gick upp vid halv åtta imorse för att gå på den första kursstarten, vilket gick bra! Blev mest en jäkla massa info om kursen, samt hur uppgifter ska lämnas in osv med tanke på att jag distansar :)  Kommer bli jättebra det här! Se om man hinner med fyra andra kurser också på denna termin, eller om man får lägga det på två. 



Efteråt iallafall så knalla jag hem till Mimmi. Blev en långpromenad förbi centralbadet, genom Ljura och så Wasaparken. Det bjöds även på luuuunch med ;) HAHA, hatar ordet.




Nu tänker jag ligga i soffan och vila en stund innan jag ger mig ut på en längre löprunda senare mot kvällen!

Det okända.

Jag är lite lyckligare nu än i tidigare inlägg. Knallade hem till min bror som tog sig en titt på min laptop som lät väldigt konstigt och han fick ordning på det! Efter att ha hittat en halv kattunge, som dessutom var bränd, samt pillat och oljat lite kullager i fläkten så blev den som ny! Dock fick stackarn sitta med tusen skruv två gånger eftersom det inte funkade så bra första gången. Tack bästa bruuur! Han bjöd även på mat, så nu är jag mätt och lycklig :)


Har gosat ner mig i soffan med mina tjejer, så vi sitter och väntar på att Det Okända ska börja. Brukar inte kolla så ofta längre men ikväll äre Terry Evans som är medium så då måste man kolla!

Just my luck...

Får snart ett enoooooormt utbrott här hemma!!!


Datorer kan gå och dö känner jag. Har två stycken laptops, och man tycker ju att någon av dem borde funka...men nejdå! Och jag som börjar plugga imorgon (distans) och är väldigt beroende av en dator för att det ska funka. Just my luck i guess? Någon vill mig allt ont i denna värld vi lever i.  Har ett gammalt as som stänger av sig själv hela tiden så fort man bara nuddar den, plus att den städning måste ha laddaren i sig då batteriet är pajj. Pågrund av detta så köpte jag en gammal JB-laptop av Zarah som hon hade hemma för en billig peng, och den funka brutalt mycket bättre...tills nu! Eller tills i oktober. Den hade stått oanvänd och avstäng i en vecka när jag var hos mama och pappa för att hälsa på. När jag kommer hem och startar datorn, ja då låter aset som ett jäkla sågverk?! Alltså är det något med fläkten som inte vill funka. Så började använda den andra laptopen igen, och den har funkat relativt fram till idag, för någon timme sen då den bestämde sig för att dö helt!!! Och här sitter jag nu i ett jävla oväsen på den andra. Om det ändå vore lite lättare att ta sig in i datorn så hade jag kunnat fixa skiten, men det går inte nu!!! Blir idioooot på teknikens värld.


SÅ, någon som kan hjälpa mig fixa skiten, eller rent av har en fungerande laptop till övers för en billig peng? Snart åker dessa ut fönstervägen -.-'

Old School.

Har precis sett klart på Old School, vilket måste vara en av de bästa filmerna genom tiderna! Haha, You're my boy Blue!





Nu tänker jag gosa ner mig i sängen tillsammans med detta pucko samt den andra hårbollen. Efter att ha ägnat denna kväll åt att försöka hålla ordning på känslor, samt undvika ett mental breakdown, så känns det som att sömn är något jag behöver just nu. Imorgon startar vi dagen med en långpromenad tillsammans med Mimmi, och vil hoppas verkligen att vädret är OK denna gång! :)

Godnatt

'



.

Slösöndag!

Helt plötsligt var det söndag ja, och här har jag intagit soffläge framför tv:n. Ligger och tittar på Girls of the Playboy Mansion i väntan på att jag ska få lite ork till att städa och diska. I övrigt så händer inget speciellt idag. Jag tänker bara va, ligga i soffan och ta det lugnt efter jag fått måstena gjorda :) Behöver vila upp mig efter denna helg, haha. 


Slänger upp lite bilder från min och Jaana's vin/- yatzykväll i torsdags, som slutade på Benny Hill! Haha galen tjeej det där. Efter att ha suttit och spelat, Jaana förlorat och vinet tagit slut och tequilan gjort sitt så gjorde vi oss lite fina och drog först till Babyl(?) där det dracks öl och så fick vi även sällskap av några okända grabbar. När Babyl stängde, så bar det av till Benny Hill och ja, kvällen var kanon verkligen!!! 


Jaana ville bygga snöbuggar, så hon hade sönder frysen ;) 


Det är något med Jaana och hennes jäkla ettor som hon alltid får Yatzy med i slutet!


Spela även kort där jag fick TVÅ kort, Jaana resten och enligt henne vann hon? Vet inte ens vad hon spela, haha! 














My love♥



14 Januari 2012

Kan inte påstå att fredag den trottonde var speciellt dålig på nåt sätt för min hel, eller olycksdrabbad. Hade en kanonkväll igår måste jag säga :) 


När Zarah kom till mig så blev det rusdrycker, massa knasigheter, skratt och bus. Och även inhandling av halvsunkiga chips. När hon sen skulle hem, så blev jag tjatad på att komma till Haga, så runt tolv så blev jag upphämtat av ett gäng halvgalna grabbar. Haha väl där så träffade jag världens goaste människor verkligen! Hela kvällen från början till start var bara guld. Kom dit strax efter tolv, och helt plötsligt så var klockan fem på morgonen? Då var det dags att knalla hem i kylan...vilket jag aaaaldrig mer gör om haha. Var i säng runt sex imorse och vart apbesviken när jag vaknade icke bakfull och pigg bara några timmar seanre, ville ju sova mitt mestaste ;P  


En Johan och en halvt galen Andreas med sin jäkla cola ;P 


Ett Bjööörn! 


Johan med hans apsnygga fru! 



Tack gott folk för en ytterst trevlig kväll!! :) 


Nu blir det chill framför tv:n, och senare kanske iväg en sväng till Hageby. Det beror på om benen orkar ta mig så lång eller inte, haha.

sätter punkt, vänder blad och går vidare.


Det är kö från gatan upp till hallen.

Sitter och inväntar min broder Zarah som snart kommer hit. Då blir det att förtära rusdryck och busa. Får se var kvällen tar oss ;)

Fredag den 13:de!

Ojojo, idag är jag trött!  Blev hårt igår, haha ;)  Kanonkväll verkligen! Bilder kommer sen.



Kom hem för en stund sen. Mötte upp Tove och så tog vi en promenad på 1½ timme, dels runt strömmen och sen även bort till skolan för att lämna böcker samt skriva på papper. Så nu är det gjort! Nu måste jag få lite mat i magen och sedan får det bli soffhäng i några timmar!

Buuuus!



Nu sticker jag iväg för lite bus och myyyys! ♥

'

Hade lite av en nära-döden-upplevelse förut på min väg ner mot stan.


Jag ska korsa en gata, och stannar först för att se så det inte kommer en bil (vissa har ju förmågan att bara knalla rakt ut i vägen och skiter i bilarna) och jag såg ingen. Halvvägs över kommer en brud i en bil i världens fart, och det är inte många centimeter ifrån att jag blir påkörd. Hon slår på en tvärnit, jag skyndar mig över och i nästan stund kör hon i full fart rakt ut i korsningen utan att ses sig för, eller ens tänka på att trycka på bromsen, då det är väldigt skymd sikt där. Detta resulterar i att denna tjej kör rakt in i sidan på bilen som kommer åkandes från vänster i korsningen.  Mitt hjärta hade redan stuckit iväg och satt inte längre där det skulle sitta, och av nån anledning gick jag bara där ifrån. Blev väl nån slags chock skulle jag tro. Tror allt gick relativt bra med de andra inblandade iallafall. 


Men detta satt igång min hjärna rejält. Livet kan verkligen ta slut vilken dag, minut, sekund som helst (ja nu kanske jag låter väldigt dramatisk). Man kan aldrig vara säker på vad som kommer hända en under en dag, man lever ständigt i ovisshet när det gäller ens liv. Varför då inte bara ta hand om varandra? Dom som betyder, eller som nångång har betytt något för dig...visa det! Skit i bråk och annat tjaffs, för det kommer den dagen då man kommer ångra ihjäl sig om något skulle hända en människa som står en nära. Älska varandra och låt människor få veta det!

Regn, regn...och åter regn?

Enda sen imorse har regnet öst ner, vilket först sabba min och Mimmis powerwalk som då inte blev av, och nu hade jag planer på att dra ner på stan för att fixa med lite ärenden eftersom det inte blev av igår då jag låg sjuk.  Men det är väl bara ta sig i kragen, fälla upp sitt papaply och se om det håller hela vägen ner och hem igen. Paraplyn + blåst har en förmåga att inte funka så bra ihop ;P 


Utöver detta så står massa bus och mysigheter på schemat idag! Längtaaaar ♥

12 januari 2012

Detta datum varje år betyder att min mor skulle ha blivit ett år äldre. Men har inte kunnat säga grattis till henne de senaste 16 åren, så får göra som jag alltid gör,- en hälsning och ett grattis på detta vis. Hoppas ditt 47:de år blir kanon. Se till och hälsa farfar från mig! 


När vi ändå är inne på "mamma-spåret" så passar väl dessa bilder ganska bra ändå! 


Mamma Lena, ung och snygg! 


En väldigt sur, tumsnuttande Johanna och mamma


Två små skitungar som tar en svängom hemma hos mormor och morfars tv-rum! Älskar att mormor ständigt envisades med att klippa min lugg sådär apsnyggt....helst lagom snett också! 


Mamma, jag och min bror Zorro! 


Maskeraddags på gång skulle jag tro! 


Mamma och brorsan :)


Haha bästa babaaa och våran hund Fabian som vi hade då! Ser ut som stackarn har en skinkbit på nössen som han försöker få tag på ;)


Pappa och en en månad gammal Johanna!


Finklädda som vanligt! :D


Hahaha överlyckligt julklappsmonster! 


Pappa och Robin :)


Haha såhär snygg var mor på sin möhippa! 


Fråga mig inte, det bara ingick i möhippan ;D Jag var inte ens påtänkt!

16 Dollars in a back street corner is enough for a beautiful day.






11 januari 2012

Det är väl rätt typiskt!  Kanonväder idag med strålande sol och blå himmel, men jag ligger med huvudvärk och förkyld så kan tyvärr inte komma ut på en lång och skön powerwalk...

Dock så måste jag snart ta mig in i duschen och göra mig själv till människa då jag har lite ärenden som måste uträttas idag nere på stan. Tror även att Djimmy boii gör mig sällskap. Om jag mår bättre senare så ska jag tvinga med fanskapet på en långpromenad, vare sig han vill eller inte, haha.



Till något helt annat då. 

Jag är så otroligt trött på mig själv. Jag har verkligen inte tagit hand om varken insida eller utsida på hur länge som helst. Bara struntat i allt. Blek, slitet hår, otränad...yeah you name it. I slutet av månaden måste det bli ändring på det! Då ska jag bli kvinna igen efter denna vinterdvala, haha. Solkort, gymkort, hårförlängning samt färgning av hår, nagelvård och allt som hör till.  Fattar inte hur jag bara kan ha låtit de gå så långt, skäms när jag ser mig i spegeln! Men men, vi hamnar alla i en svacka då & då :) 




En sommarfräsh Johanna!  Snart så är vi back in the game.

First of the year.







Nyss hemkommen efter att ha haft en lång och trevlig dejt med min fina vän Zarah :)  Blev istearT på Kupolen och massa skitsnack om allt och inget. Tog en runda på stan, och sedan avsluta vi dagen på Donken med lite mat och mer skvaller samt halvhjärtade raggningsförsök, haha. Tack söta du!  Blev även mer eller mindre nernysta av en liten tjej som satt vid bordet bredvid. Jag satt med ryggen till, men hörde endå hur kletig den där nysen var, haha äckliiig!

Nu är min tanke att jag ska sätta mig framför SVTPlay och invänta deras sändningar, det är nämligen idag Stefan Livs tröja hissas. Så det tänkte jag se, samt matchen HV71-Timrå. 



Förövrigt,- har TVÅ idioter till katter som har bestämt sig för att löpa samtidigt. Vilken jävla kombo!!! -.-  Ett jävla liv på de där två, plus att dom tror att jag som vanligt kan göra något åt saken, haha! 

Tvättbjörnar.

Älskar känslan när man vaknar, stortjutaneds och jätteledsen, för man precis drömt att tvättbjörnar kan gå på vatten och jag själv inte kan....  Haha idiot!



Har äntligen kommit ett steg längre med projektet att få ordning på mitt hem! Igår kom Djimmy boii förbi, och han hjälpte mig bära ner lite möbler som några gubbar var och hämta här utanför imorse :) Så, massor mer plats och ordning på't, nu ska man bara komma iväg till Ikea och andra ställen för att kunna köpa det som behövs! 


Vi var rätt charmiga back in the days...


Idag så blir det en fika-dejt med min vapendragare Zarah!  År och dar sen känns det som.

9 Januari 2012

Hopp, vad har jag styrt med idag då?

Jorå så att, jag har tagit mig en lång powerwalk i det fina vädret tidigare idag, skönt att röra lite på sig. Har även varit lite halvslö eftersom jag fastna framför datorn och en serie.  Men nu är det slut med det, för nu sätter Projekt: Rensa garderober igång. Har en hel del kläder som aldrig används, som endast tar plats så då kan man lika gärna göra sig av med skiten. 





Ihopsläppet igår med hästarna gick relativt bra iallafall! Dessa tre verkar komma bra överens :)


Mer Nordman som är en rktigt kossa som jagar runt på stackars Zander. Typiskt Nordman, tror han kan försöka komma upp i rang ;)  Han tröttnar snart och hamnar lägst igen!

Zander.

Idag så flyttade nya hästen Zander äntligen hem till mamma och pappa uppe i Köping.  Måste åka så snart jag kan upp dit och hälsa på!!! 



Zander står och pussas med Maiken :) 
Och ja, usch för oss som har galler på våra boxar. Hemska människor, verkligen! Det har sina anledningar.

Välkommen hem fina killen!

3 januari 2012

De första dagarna på nya året har varit väldigt stillsamma. Jag har mest bara varit hemma, vilket är jäkligt skönt ibland. Igår så fick jag ju ordning på lite grejer här hemma, och tänkte fortsätta med resten till helgen då jag har planer på att lägga mer tid för vännerna i veckan :)  Så idag ska jag träffa Patrik, och sedan ska vi nog vidare hem till Lina och gänget. Imorgon fyller Patrik år, så då blir det nog kanske att umgås med honom en stund, torsdag har jag fika-dejt på Zarah på Kupolen på dagen och senare på eftermiddagen så blir det till att träffa min snygg-tjäääj Jaana.  Så fredag - söndag ska det slipas, spacklas och målas i resten av lägenheten så det bli klart. Funderar på om jag skulle flytta katterna någonstans under tiden med tanke på allt damm som blir. Vet ju hur jag själv har varit nu,- ont i halsen och näsan, hostig pga slipdamm -.- 


Anyway. Kom och tänka på om jag har något nyårslöfte för det här året när jag kikade in på Zarahs blogg. 
Och ja, jag har väl iallafall två stycken som ska hållas.


1. I slutet av januari nu så kommer vi (jag och Z) införskaffa oss varsit gymkort på 24fitness. Med tanke på att det är öppet dygnet runt så har vi all tid i världen. Och dessutom finns det inte plats för dåliga bortförklaringar eller liknande, utan nu får det bli att få en sundare kropp. Visst, jag är inte överviktigt eller något, men min kropp orkar ingenting och den är helt ur balans. Dessutom MÅSTE jag börja äta normalt, inte bara en gång om dagen eller inte alls. 

2. Sluta röka. Ja ja, så många gånger folk hört en säga det. Men jag måste verkligen nu...eller jag borde gjort det för länge sen då jag nästan hostar upp mina lungor. Det gör ont, det kostar onödiga pengar och ja, man stinker faktiskt. Jag orkar inte alls lika mycket som förr. Så nu måste det bli allvar med detta.

'



If they are stupid enough to leave you, be smart enough to let them go.

Projekt: Måla om

Äntligen färdigtmålat och klart!  Dock så är det ju självklart lite småfix med saker som ska upp på väggarna och lite annat smått :) Men såhär ser det ut just nu iallafall:


Jättenöjd med resultatet, även om det bara är vitt!  Men det blev världens skillnad mot det mörka och tråkiga som var innan :)

Nyår 2011

Här kommer lite bilder från nyårsfirandet hemma hos Lina och Alex.  Riktigt kul kväll med trevligt folk, så det tackar vi för. 



































Haha avslutar med en ytterst charmig bild på mig och Lina ;P

RSS 2.0