Lovely shoes.

Igår när jag satt hemma hos Zarah, så knacka det på dörren. Det var postis och med sig hade han ett paket, som innehöll mina nya, apsnygga skor från Nelly!
Kanonsköna att gå i, sitter perfekt och lagom höjd på dom! :)

Har varit rätt tyst här, men har haft fullt upp senaste dagarna!
I måndags var jag på jobbintervju för Cherry Casino, som croupier. Allt gick bra och det kändes även bra efteråt, även om jag var nervös som satan innan, haha. Får se vad dom säger i slutet av veckan.
Igår så blev det en heldag med Zarah. Var hemma hos henne först, sedan blev det stan för att fixa med lite räkningar, tog ett varv i butikerna för att försöka hitta något till kryssningen att ha på sig, men inget som såg bra ut. Blev även en liten matbit, och senare så knalla vi hem till Zarah igen där hon hjälpte mig med ansökan till skolan. Så nu är även den inskickad och klar! Så skönt när man får mycket gjort, och har saker och ting på gång :)
När jag kom hem blev det storstädning av Bettan ( ja, jag har namngett mitt hem, haha) så nu går det bo här igen! Tände massa ljus, gosade ner mig i soffan där jag spenaderade resten av kvällen med att glo på tv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0