6:e April.

Blev väckt av mor runt halv 8 imorse, skönt att komma upp lite tidigt och slippa sova bort dagen (:
Tanken var ju att vi skulle ha åkt och jobbat, men vi blev tvunga till att köra in bror till akuten igen. Han var ju där inatt, fick nån syrgas eller nåt, men sen imorse började astman igen och det hjälpte inte med att han satt ute i 30 min, så vi åkte in. Tycker så synd om han, han kunde ju knappt andas. Men han fick medicin utskriven iallafall så nu mår han bra !
Efter sjukan åkte vi hem, mamma bytte lite jobbkläder och sen åkte vi iväg igen. Var tvunga att ta banken innan,haha den har lunchstängt 11:30-12:30, och vi åkte 11:15 hemifrån, kan lova att det gick lite snabbare än vanligt när tanta satt sig bakom ratten ! =D
Skulle ju som sagt åkt och jobbat, men när mamma ringde upp tjejen hon skulle till så svara hon inte, så mamma lämna ett meddelande om att hon skulle ringa. Under tiden drog vi till Willys för att handla lite mat. Det blir massa god mat ikväll ; Potatisgratäng, fläskfilé och sallad... mums ! Jag köpte även massa gott till Esmeraldan, kattmjölk, kattgodis med mynta och en borste. Hon gillar inte att bli borstad, men det gick kanon när hon fick ligga med huvudet inne i godispåsen och äta...så jäkla söt ! När vi väl handlat klart så fanns inte orken till att jobba idag, så vi åkte hem istället. Och tjejen som skulle ha hästen skodd hade ändå inte ring upp igen så.

Så nu ligger jag uppe på rummet, mamma städar lite, bror + flickvännen sitter vid datorn och läser bok (:
Ska snart ner och hjälpa mor med lite saker.

Tänkte visa hur spännande Köping är ;D


Love J.


Kommentarer
Postat av: Emil

Astma e inte kul fan.. Det är ungefär som att andas genom ett sugrör, det är inte kul..

2010-04-06 @ 19:46:52
URL: http://eemilforlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0